Sziasztok Lányok!
Tigris, üdv újra itthon!
Szóval, Benit is megviselte a fránya hold és rakoncátlankodott a hétvégén!
Hihi, nem vagyok egyedül!
A hemoglobinhoz nem értek...ok, ne csökkenjen le a száma X alá, de akkor mit kell tenni ennek érdekében???!!!
A súlyra meg nem is értem, h mondhatott ilyet???!!!
Tényleg, most fog csak Beni is nőni igazán, ezáltal te is! (Dani 1 hét alatt 20 dkg-t hízott!!!
honnan tudom? mindjárt leírom...
)
Szorítok, h elvigyék az ülőgarnitúrátokat ma!
Én holnap tervezek csavarogni menni nővéremmel és beszerezni 1-2 kismama cuccot, többek között szoptatós pizsit/hálóinget. Még nem tudom melyik lenne célszerűbb...
Na, akkor a mai kálváriám. Most jöttünk meg a kórházból, be kellett mennem az ügyeletre, mert úgy néz ki, sikerült összeszednem a hétvégén egy jó kis hugyúti fertőzést...
Aztán ma meg is rémültem rendesen, amikor rózsaszínes folyást véltem felfedezni + egész nap fájt az alhasam + meg már az egész alfelem!
Basszus! Hívtam a kórházat, kiderült a dokim szabin, csak jövő héten szerdán lesz, de menjek be mindenképpen az ügyeleteshez! Na, anyuval felkerekedtünk és irány a kórház. Először csináltak egy uh-t! Dani épp fent volt és akkorákat rúgdalt, h patogott a nőci kezében a vizsgáló kütyü!
Megint nagyobbra mérték egy héttel, szóval továbbra is tartjuk a november elejét, mint születés. És farfekvéses a drágám egyelőre...
Viszont, most már 1360g volt a súlya az 1 héttel ezelőtti 1160g-hoz képest!
Vele, minden ok hála az égnek! Ezek után irány az ügyeletes orvos. aki egy igazi paraszt volt! (soha többet nem megyek hozzá, még ha nagyon muszáj se)! Megnézett és flegmán közölte, h a mészáj tökéletesen zárt és a folyásom se rózsaszín! ...már... de mikor feltette a kacsát azt hittem összesfo..om magam a fájdalomtól, hiszen a hüvely bemenetnél is totál irritált a rendszer...
Közölte, h holnap adjak le vizeletet tenyésztésre, aztán majd ha annak megvan az eredménye, akkor a dokim kikezel belőle!
MI VAN?????
Az nem számít, h jövő szerdáig szabin van?
ÉS az, h nekem ég, csíp, fáj??? Valami gyógyszer vagy krém??? SEMMI!!!!
A jó nénikédet, gondoltam magamban!!!!!
Lementem a patikába és utolsó mentsvárként vettem tőzegáfonya teát, amit kifejezetten erre ajánlanak és terhesen is lehet inni. Valahogy ki kell húznom szerdáig, vagy ki kell gyógyítanom magam!!!
Lányok, ha van valami ötletetek még, akkor szívesen venném!!!!