Új privát üzeneted érkezett!

Törpi!
Inkább kelek 5kor, mint hogy éjjel 2-3 órákat bulizzon a kisasszony. :D
Egyébként bírják, 11 körül van ebéd, utána szunya, olyan másfél-2 óra. Este 8ra általában alszanak.
vovanda
 
 


Nyuszi,
akkor ezek szerint egy időben álltunk 2 órát a nulláson a dugóban, csak azzal a különbséggel, hogy én egyedül voltam velük...
Én nem vettem nekik strandcipót és amikor még csak másztak, folyamatosan csak a betonon tették, rövidnaciban, sosem lett semmi baja a lábuknak

Tápszer:
mi Milupa 3-at eszünk, hol simát, hol gyümölcsöset, DM-ben 15% kedvezménnyel kb. 1800 Ft körül jön ki...

Zsofi,
azt hiszem, nekem még van egy doboz Beba HA 2-esem, ha gondolod, majd megnézem meddig jó

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Kata! Gratulálok Bálint felállásához, helyesek a fotók.

Timi! Csúcs a hinta. Allergia: érdekes :shock: Biztos nem az ülés volt a hibás, lehet, hogy melegük volt.

Törpi! Míra egyedül kanalazásáért irigyelek. :-) Na meg a kapott puszikért is. Enyémek csak bekapják az arcom vagy megnyalják (nekem kutyáim vannak:-))

Zsófi! Mi Pepti 1-et ettünk eddig, ami 258 ft volt és most térünk át majd valami másra, így jól jött a kérdés. Segíteni nem tudok benne.

Kép
tigriske1978
 
 

 
 

Lpemóni,tényleg ti is a dugóban voltatok?Szerda,kb 3 hete :roll: A hídon ment össze 3 kamion...klassz.
Én meg úgy féltem a térdüket,meg a lábfejüket,itthon a kertben is hosszúnaci+zokniban vannak,mert csak a viakolor az érdekes.Ezek szerint nem szedi le a bőrüket? :roll:

Tigriske,nekem is kiskutyáim vannak :lol:
258 ft-os táp :shock: komolyan?Vagy lemaradt egy 0? :roll:

Törpi,gratu az egyedül elalváshoz :D
Na,és ez az evés :roll: Én mennék hozzátok konyhamalacnak :lol: Nálunk Bazsi szokott a kanalassal szívózni,valszeg nem annyira éhes még olyankor,Noémivel semmi gond,ő jól eszik...naná,az almát választotta a könyv és a pénz helyett :lol: Végre megéltem ezt is,hogy a kis cinkapannára nem lehet egy szavam se evésügyileg.Néha a tápból kevés csúszik,de már nem érdekel,nem is eröltetem.Múltkor este 60-at evett,és reggelig aludt.Elötte este meg 190-et,azzal is reggelig aludt :roll: Amúgy átlag 120 körül szokott.Bazsi napközbben 240,este 280,de van,hogy kicsi marad,van,hogy még szívná az üveget.

És nagyon örülök,hogy jól vannak a lányok :D
Ja persze az úszogumi a 10 centis vízben nem annyira buli :lol:

Karúszót hány éves kórtól lehet?

Mi meg nem haladunk nagyon a darabos kajával,pedig már szendvicset kéne reggelizniük.Sajna az ebédnél is az van,ha csak villával töröm össze a kaját,akkor pár falat után Bazsi nem hajlandó többet enni,azt is öklendezve,és utána ha lemixerelem neki,akkor legtöbbször addig sem jutok,hogy legalább megkóstolja,hogy már nem darabos.

Minden nap kapnak a sétánál is babapiskótát,vagy kekszet,vagy kiflit,harapdálnak is belőle,de legtöbbször azzal a lendülettel köpik ki. :evil: Asztalnál mikor lenne a tízórai,akkor bepróbálkozom kenyérrel is,sőt,együtt eszünk velük,hogy lássák,de alig-alig egy-két morzsát fogadnak el.
Egy dolog megy csak,a pilóta piskótatallérja...nem értem én ezt :roll:

Mondjátok lányok,hogy egyszercsak megérnek rá,mint anno a kanalazásra.

Timi,úszás jó volt?
Vendég
 


Jaj,még egy kérdés.Mikor tápot irattam fel,akkor azt mondták,hogy legközelebb már nem kell ilyen táp,hanem babatejet adjunk majd,nem a mi dokink volt,és azt mondta,majd vele beszéljem meg.

Mi az a babatej???

Most akkor veszek mondjuk babylove tápot,gondolom már 3-ast,ugye?És meddig,hány éves korig szoktak tápot adni?

És tejpépet sem HA-st fogunk már,tippek,hogy kinek-melyiket szeretik?
Vendég
 


itt már megint vihar van :shock: ...lányok,ablakokat becsuktátok???
Vendég
 


Jó reggelt!

Úszik a nappali már megint.

Nyulasz: uszi jó volt, meg a víz alatt is! Bár az elengedésesnél Alexa nem akart feljönni, mozdulatlanul ott maradt, ahol hagytam. Még jó, hogy az oktató előtte mondta, hogy van ilyen, ne ijedjünk meg.
Lányaim 2-3 napja nem akarják a tápot enni. Sem reggel, sem este.Nem tudom így mi lesz, az eddígi 210-240 helyett 60-100 csúszik csak le, az is gyakorlatilag némi erőszakkal. Egyik ismerősöm kisfia 1 éves korától nem hajlandó cumisüvegezni és tápot inni, azért remélem mi nem járunk így! Ja, és persze Alexa éjjelente megint felsír, de elég neki a cumi.
Tejpép: enyémek a milupa kekszes-piskótását és a körtés-piskótást (vagy kekszes, most nem tudom) imádják. És 7 gabonásat is szoktak kapni tápszerrel készítve+ valami gyümölcs bele.

Nekem is kutyáim vannak! illetve csak Alexa, Hanga nem ad puszit sehogyan sem. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vihar volt itt is, Dani megint brutálisan harap, Balu hány, ikrek fosnak.
vovanda
 
 


Nyuszi,
hát, a kb.3 hete az stimmel, de mi hétfőn voltunk.... akkor is kamionok, de mondjuk általában azok okozzák a balesetet.
Sztem a babatej az uaz.mint a tápszer, némelyikre az van írva... nekünk anno azt mondta dokinénink, hogy bármelyik 2-es vagy 3-as tápszer jó, mi Milupa 3-at szoktunk általában, most vettem először Humana Junior italt, majd meglátom, mit szólnak hozzá.. Tejpép sem kell HA, de mi azt sosem ettük, sorban dobáltam ki minden fajtát, úgyhogy abban nem tudok segíteni...

Timi,
nekem is volt pár nap, mikor nem akartak tápszert enni főleg este, illetve kb. 1 hétig csak a vizes cumisüvegből fogadták el.... aztán visszaállt a régi rendszer

Zsófi,
szép súlyuk, ügyesek vagytok! (enyémeknek a Sinlac sem jött be, nem csak a tejpép, úgy látszik, mi darabos kajára érve születtünk :-)
Megnéztem a BEBA-t: Pro HA 2 érv: 2012.02.hó. Érdekel?

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Vovanda: rövid, tömör helyzetjelentés volt. Basszus! Jobbulást a csapatnak!

Szizzsófi: nagyon szép súlyok! És milyen szép magasság (vagy hosszúság?) :D

Lpemoni: de irigyellek a darabos kajáért!

Én is azt hittem, hogy 1 éves korukra már nem kell turmixolnom, de erősen kétlem, hogy addígra megeszik. Hiába adok én is babapiskótát rágcsálni meg pizzaszélét. Csak azt nem értem, hogy akkor amit én eszek, abból miért olyan finom és ehető a kaja, mert Alexa még azt is mondja, ha az enyémből kap, hogy Hmmmmnam és simán elrágcsálja az ínyével.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz! Nem maradt le 0. Kiütéses lett Zita kb 2-3 hós korukban és azért kapták ezt. Erre 90 %-os támogatás van. Sajna csak fél éves korukig kaphatják és most kell áttérnünk.

Sinlac: én a gyümi teszek egy két kanállal belőle, így jobban kibírják a következő kajáig.

7 hónapos korban mit lehet vacsorára adni? Jelenleg tejpépet adok nekik, de egy 600-700 Ft-os doboz csak két napra elég a 3 gyereknek. Reggel tápoznak, utána kapnak gyümit, ebédre főzelék, uzsira anyatej és 6-7 körül szoktak tejpépezni (ide keresek változatosságot) és lefekvés előtt van még táp, de ezt már nem mindig isszák meg.

Kép
tigriske1978
 
 


Nyuszi: egy család a decemberi fórumból félig horváth, és sokat vannak a tengerparton. A 8 hós kisfiuk úgy úszik karúszóval a tengerben, hogy csak na :shock: :D Megint másik anyuka azt ajánlotta, hogy úszógumit karúszóval feladni a legbiztonságosabb, mikor elmeséltem, hogy lányok felfordultak az úszógumival, és nem tudtak vissza fordulni! Nem tudom, szerintem én ezutóbbit fogom alkalmazni!
Babatejet sose adtam, Vera 13 hósan állt le a szopiról, és nem is nagyon akart semmi mást elfogadni (max joghurt, túró rudi és társai) aztán másfél évesen ivott kevéske tejet, de igazán csak mostanság tudtuk rávenni, hogy megigya a kakaót. Tejterméket is alig alig akar valamit enni, de azért megeszi a joghurtot epreset... No ezt azért írtam, hogy elvileg 2 éves korig nem igazán szabad tejet adni, tápszer gyártók szerint. Én másfél éves korig nem adtam, aztán igen. Johi nagyon szereti. Amire figyelj, hogy ne legyen csökkentett zsírtartalmú tej MAJD! No és addig, én tápszert adnék. De amúgy Rossmannban is lehet kapni baba tejet. Nem tudom, ha bejön nekik, próbáld ki!
Ja és tejpépet mi már rég nem HA-t adunk. 6 hós kortól lehet n em HA-st adni, én így is tettem. Nestlé tejpépeket szeretik a srácok (nekünk ez van). Gyümölcsöset nagyon kedvelik, a kekszes is fincsi, de az nem annyir ajön be. Most a sima rizsest és a sztracsisat teszteljük :)

Vanda: jobbulást!!!

Tigriske: én tejpépet adok nekik, de hát most tényleg csak ez van. Minimum egy éves kor után válthatod ezt ki grízzel, de fentebb már írtam mi miket eszünk. Sajnos semmi sem olcsó :(

Kata
labkat
 
 


Tigriske: én szoktam főzni nekik "tejbegrízt" vacsira, 7 hósan már mehet a glutén, ha jól tudom. A két lánynak 2 dl vízben főzöm a 2 ek búzadarát (de kukoricadarát is használhatsz) ,amikor már nagyon sűrű öntök hozzá elkészített tápszert (kb. 120 ml), de azzal már nem főzöm. Gyümit szoktam bele tenni ízesítésnek. A doki nekünk még a főzeléket javasolta vacsorára, amit délben is ettek, de én örülök, ha délben megeszik, legalábbis Alexa.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,
bár nem nekem szántad, azért köszi a tejbegríz receptjét, én is már nagyon rég gondolkoztam, hogy hogyan is kéne nekik csinálni.... lehet, hogy ma-holnap ezt ki is próbálom, kíváncsi vagyok, mert ugye mi nem voltunk nagy tejpép evők ...

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Lpemoni: nincs mit! :wink: Enyémek imádják "üresen" is. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ha valaki nem ismerné:

http://www.hoxa.hu/?p1=recept_lista&p3= ... eg=21&p2=0

Én szoktam innen venni ötleteket, vannak egész jók, a tejebegriz is innen van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Végre aludtunk, lehült a lakás kicsit. :D Alexa tegnap átment kismajomba és egész nap csimpaszkodott. Nem tudtam letenni, mert annyira kapaszkodott és visított, 5 percet nem játszott nélkülem, mert ha el is volt valami csoda folytán és el akartam lopózni, már jött is keservesen sírva. Remélem csak ez a front tette ezt vele. Ráadásul Hanga is rájött, hogy én az ő anyukája vagyok, tehát Alexát próbálja rólam lelökni és üti ahogy ő is biztonságosan felkapaszkodott rám. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi! Szuper az oldal és a receptet is köszi. Most majd válogathatok nekik főznivalót. Eddig bizonytalankodtam és mindig vártam, hogy anyukám segítsen.

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok,

tegnap is voltam, csak eltünt a hsz-em, aztán meg nem volt türelmem újra kezdeni. Meg a lányoknak sem :?

Nyulasz, szerintem a babatej az, amit én is vettem már, és 3 alkalom után meggyőztem magam, hogy nem laktat eléggé (minden bizonyíték nélkül). Szóval amit én vettem, az mondjuk a Nestle Junior-ja, ami annyiban baba, hogy néhány olyan tényezőt nem tartalmaz, ami nem jó a babának és a bolti tejben van. Ez is granulátum, mint a tápszer, és ez is méregdrága.
Tejpépet nekünk imádták a kekszeset, meg a .... jesszum, többrá már nem emlékszem, olyan rég volt. De mi sosem HA-st adtunk nekik abból.

Timi, csüngés nálunk is megvan, de Emma már visszafogottabb, mióta meggyógyult. De még néha azért az ölembe szotyorodik, bújik, nyomja az arcát a melkasomba. Tünemény. Ha megkérdezem, hogy szereted anyát, ráhajtja a fejét a vállamra és a két kis mancsával jobban szorít. És ma már Míra is elirigyelte tőle, ő jött oda ölelgetni. Szeretem az ikerséget, olyan jó, hogy tanulnak egymástól. És nem csak a hülyeséget :lol: Ma végre Emma is egyedül felmászott a csúszda létráján. Mícra már hetek óta csinálja, mára érett meg Emmában is a bátorság.
Nekünk is volt időszakunk, hogy nem fogadták el a tápszert, szerintem panaszkodtam is Emmára. Pár hét - igen, nekünk hosszú idő volt - után belecsempésztem egy kis cukrozott kakaót (tudom, döbb), de aztán úgy végre inni kezdte. Majd 3-4 nap alatt lassadcskán csökkentettem a mennyiséget, végül újra issza a tápot simán.
Darabos, nem tud még mennyiséget enni belőle, a gyomra nem is bírná, de anya kajáját persze hogy meg kell kóstolni. Ne aggódj, messze van még az egy éves kor, addig annyi minden történik majd velük.
A recept isteni, a honlap is, ajánlottam is már kisbabás barátnőimnek, de nekünk amint látom, már nem terem itt sok babér :( Pedig én is mindig bajban vagyok, mert azért még módjával esznek csak meg felnőtt kaját, figyelni kell, hogy ne legyen se túl száraz, se túl kemény...

Szizzsófi, szobaszökőkút :lol: :lol: :lol: Szegénykém :(
SZép súlyok és hosszak! Mikor érkeztek Szhelyre?

Vanda, jobbulást!!!!!!

Móni, képzeld, napok óta egyedül alszanak el este és délben is a törpjeim. Veszekedés, sírás, minden gond nélkül. Tudsz segíteni darabos-kaja ötlet ügyében? Vagy Ti mindent megesztek? Ja, az enyémek mostanában nem esznek kenyeret (zsemlét, kiflit), ha felvágotthoz, sajthoz adom nekik :shock: Magában, futkozva a teraszon megeszik, csak az etetőszékben ülve vacsi gyanánt nem. Mi lelte őket?

Tigris, mi is főzit szoktunk vacsira is enni, vagy néha tejpépet (ami valóban elillan ennyi gyereknél).

Kata, Te aztán tényleg elmondhatod, hogy ahány gyerek, annyi féle, és nem a nevelésen múlik sokminden.

Még egy, aztán ráültem a kezemre; tegnap akkor szállt el a szövegelésem, amikor a lányaim a lábamhoz bújtak (mint írtam a bárpultnál állva tudok csak írni), és elkezdték simogatni, majd puszilgatni. Én meg majd meg szakadtam, annyira csikizett, ami nekik meg annyira tetszett, hogy még csinálták. Persze közben meg olvadoztam, hogy mennyire imádnivalóak.
Ja, és végre!!!! keresik egymást. Eddig nem nagyon voltak jó tesónak mondhatók, és persze továbbra is vannak bunyók, de ha Emma máshol van, akkor Míra elkezdi hívogatni magához, hogy "Emma, Emma", és a kis drága meg megy hozzá. Bezzeg ha én szólok neki, akkor füle botját se mozdítja. Már hallásvizsgálatra akartam vinni, de úgy tűnik, csak szelektív a hallása :? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: jaj, de édesek lehetnek a lányaid, ahogy bújnak! Csikizés jó lehetett! :D

Ma végre sikerült az itteni háziorvoshoz átjelenkeznem-2 év után ideje volt. Valahogy nem vagyok az az orvoshoz mászkáló típus, persze a lombikot leszámítva, de az muszáj volt. Hát ez az orvos pont jó arra, hogy felírja, amit kérek, csak beteg ne legyek! :shock: De legalább itt van 300 m-re az utcánkban. :wink:

De fura ez a nagy csend itthon, lányaim anyósnál, de már mindjárt hozza őket kajálni, aztán meg alszanak-reményeim szerint.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi! De édesek lehetnek ahogy bújnak. Szuper, hogy keresik egymást. Ez is nagyon tündéri lehet.

Kép
tigriske1978
 
 


Hiányzók Merre vagytok?

Nyulasz: csak nem a kanapé fogságába estél?

Rana: te is régen voltál!

Vanda: hogy vagytok?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

ja,vagyok,anyukám dolgait intéztem,meg igen Timi,a kanapé fogsága :lol: mindjárt rakok képet,csak Noémiről van,mert mikor mindketten fel-alá ugrálnak,akkor nem merek fotózni :lol:

Vanda,remélem jobban vagytok!Szegénykéim,gyógypuszik mennek!

Törpi,lányaid tündériek :D

Timi,én szóltam,hogy csukjátok az ablakokat :lol: Köszi a receptet :D
Babaúszás,há én biztos kikészültem volna,ha mozdulatlanul ot marad,még ha van is ilyen :shock:

Labkat,8 hósan karúszóval :shock: ügyes :D
Igen,próbálgatni fogom mi jön be nekik,aztán meglátjuk.

Tigriske,ja,így tényleg jó áron volt a táp.Ezután mélyebben kell zsebbe nyúlni :evil: babakocsi megjött?Az angliai?

Köszi mindenkinek a tejpép,babatej és egyéb hsz-eket,tegnap beugrottam a tescoba,gondoltam bebát eszünk,maradok annál,csak veszek 3-ast belőle.Tudjátok mennyibe kerül?3200 magyar forint :shock: :shock: :shock: :evil: Azt hittem rosszul látok.Nem is vettem,majd megyek dm-be,és megnézem a babylove-t.

Na,és akkor Noémi és a kanapé:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Egyébként Balázs gyönyörűen letolat,Noémi egyedül fel se tud menni,de ha segítek,mert már nagyon mérges,akkor ő le nem jönne onnan.És ha mérges,akkor üti a saját fejét :shock: Mondjuk Nonó amúgyis olyan,ha valahova beülni,felülni,vagy ráülni lehet,akkor képes egy órán keresztül azzal szórakozni.

Na,lépek etetni...
Vendég
 


Nyulasz: aztaaaaaaaaaaa! Nem semmi a kiscsaj! Nagyon ügyi, meg Balázs is persze, de azért róla is kérünk (főleg én-tudod, a szerelem :oops: ) képet!

Tegnap Hanga is alakított! Ismét asztalpolc mászás volt-mert hülye anyuka oda rakta a játékot, hogy apa is lássa, ne csak képről, hogy mit művel a lánya. Eredmény az volt, hogy megpróbált ott felülni, pörgött-forgott, mi meg azt lestük mikor zúg le, de simán lejött, persze fejjel előre, hiába forgattam be, neki, az úgy nem volt jó, mindíg visszament, hogy fejjel előre jöhessen le. Szóval kérdezném, hogy kb. mennyi idő mire felfogja, hogy nem tiszta szivatásból forgatom és rakom lefelé a lábát??? És ráadásul Hanga az a típus, ha valamit nem lehet, akkor azt azért is (csakhogy az anyjára is hasonlítson valamiben).

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz!
Akrobatanyuszilány igazán ügyes és helyes! :D

Timi!
Gyerekfüggő. Dani elsőre vette, hogy seggel jövünk le, Rékát hetekig forgattuk.

Balu rendetlen, gyógyultnak minősítem, én elég szarul vagyok.
vovanda
 
 


Nyulasz! Angliai sajna nem jött meg még, de nem adom fel (augusztus végére ígérték). Jó lenne ha megjönne, mert megyünk nyaralni szept. 4-től. Másik kettőről ígértem még képet, de apukám gépével fotóztam, így még nem került hozzám a kép, de majd rakom.

Noémi nem semmi. :-)

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!
Csak bekukk, még eléggé kupisak vagyunk :oops: :lol: , sikerült a költözés, Csajok nagyon élvezik az új helyet :lol:
Zsófi: sajnálom a széket :evil: :evil: így már én is jártam, én nem tudtam kezdő teszveszesként, h megadhatom amit maxnak gondolok és ugye automa tikusan licitál ha vki többet tesz rá...így talán nem bánkódik annyira az ember ha mondjuk max 1000 Ft-ot gondolt vmiért :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: pont ezen filóztam, hogy adhatok e nekik padlizsánt. Aztán nem adtam. De hát lehetett volna a receptek szerint....
Tegnap srácok is nagyon csimpik voltak. Gergő még éjjel is. Nem tudom mi lehetett :roll: mi nem aludtunk valami sokat!

Zsófi: sajnálom az etetőszéket. Nekem a pihiszék volt pont így. Már hogy én is figyelgettem, aztán utolsó pillanatban valaki csapott, de még gyorsan be tudtam jelentkezni megint, mert a rendszer kivágott, és licitálni. Így lett az enyém. De nagyon necces volt! Bár volt már hogy valamit én is az utolsó percben vásároltam!

NYuszi: ááááááááááááá Johi épp ilyen kis kartámlán manőverező vadlányka volt :shock: NEM AKAROM HOGY A SRÁCOK FELMÁSSZANAK BÁRMIRE IS!

Kata
labkat
 
 


Szizzsófi: :D Mostanában nekünk is megy az egyszerre kajálás én is nagyon tudok neki örülni! :D

Lányaim így kukucsolnak és sikongatva kacagnak. Nem adnám semmiért a látványt és a hangot! :D
Kép Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, már tudom, kivel fog Míra ipari alpinista céget alapítani :lol: Nagyon ügyes a csajszi! És milyen édes, ahogy pózol, koncentrál, vagy épp mered valamire... megeszem.

Timi, a Te lányaid sonkái is veszélyben vannak! Olyat is hallottam már, hogy az ikrek az anyaméhben az elválasztó-burok érzetét kapják vissza ezzel a függöny két oldalán való játékkal. És hogy ezt tök szeretik ezért is.
Csak kisebb kockákat kapunk a házatokból, ahogy a háttérben néha valami látszik, de annyira szép, nem sajnálod otthagyni? Mármint, hogy a nagyihoz költözést emlegettek a múltkor.

Babus, jó hallani rólad, gyere, ha bírsz ennyi dolog közt!

Vanda, mi történt? Bemondta a szervezeted az unalmas? Nem bírta már a kiképzést, mi? Hát ezen azért én egy cseppet sem csodálkozom :(

Szizszófi, etetőszék :evil: Én is jártam már így, de én végignéztem, illetve licitáltam, és végül én maradtam alul :? Te legalább aludtál :wink: A péntek délután szerintem nekünk jó, jelentkezz, ha kicsatangoltátok magatokat, aztán megbeszéljük a részleteket. Szinkronevéshez gartula!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Szizzsófi: mire előszedem a kamerát, nincs mit venni. Amíg elöl volt, addíg is mindíg lemaradtam, mert tátott szájjal néztem őket, nehogy lemaradjak valamiről.

Törpi: ez nekem még eszembe sem jutott, de tény, hogy ez a függönyözés a legkedvesebb játékuk. Semmi másnak nem örülnek ennyire és nincs nap, hogy ne játszanának vele.
Házat sajnálom, de jóval nagyobb húzóerő és számomra fontosabb, hogy Velencén lakhatok majd. (hányingerem van ettől a putri helytől, ahol lakunk-ki kellett volna tartanom az álláspontom mellett, amikor házat vettünk, de ugye mindíg a nő köt kompromisszumot :twisted: )

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Labkat,ja akarni én sem akartam,de nem ezen múlt,hogy felmásztak :lol: :lol: :lol:

Zsófi,etetőszék :evil: együttevés :D Én meg mindig egyszerre etettem őket :lol:

Timi,ó de cukik :D És hogy örülnek a függönynek :lol: nálunk is megy ám ez,karnis elég jól bírja :lol:

Törpi,alpinista klub :lol:

mennem kell,megint kanapéznak :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.19 09:45-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!
Törpi: jol emlékszem Te irtad, h csak a sonkát eszik kenyeret nem? nálunk is volt ilyen, ami bejött: tekercs, azaz félbetépem sonkát és beletekerek egy kis kenyeret felteker és imádják a sonkatekercset :lol: :lol: :lol na jo igy is van h leeszik a sonkát, de már több kenyér fogy, ééés ma igy ettek paprikát, eddig nem ment :? :lol:
viszont arra még nincs ötletem h a virslihez is egyenek kenyeret :? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok! Olvasgatok néha, csak mire a hsz-ra kerül a sor, lépnem kell..
Na akkor próbálok nem kifelejteni semmit:

Timi, kösz a receptes oldalt! :) Jaj és de édik ezzel a függönyösdivel, könyvben már olvastam erről, csak nem tudtam elképzelni! Hát igen, ez az előnye annak, ha nincs karám... :roll: Nem félted őket amúgy a teraszajtó üvegétől? Én főleg ezért szereztem be a karámot: a hideg kirázott, amikor az üveg előtt (vagy az üvegen) randalíroztak. :?

Nyulasz, a kis akrobata! :lol: Mondjuk ez is vérfagyasztó mutatvány (mármint egy ilyen picurka gyerektől)! :shock:
Tejpép: én még mindig a Babylove 3-gabona pépet adom nekik. Egy másodperc alatt el lehet keverni, nem csomósodik, imádják, és ötszázvalamennyi forint (mínusz a 15%, amit általában beváltok)! (Ráadásul bio :oops: )

Törpi, de édik lehetnek, ahogy keresik egymást! :) Én kipróbáltam, hogy egyáltalán tudják-e a másik nevét ("Hol van Letti?", "Hol van Ajsi?") és igen, meg tudják mutatni egymást (na ez is valami! :lol: )

Zsófi, szimultán etetéshez gratula (mondjuk azt nem értettem, eddig miért nem így csináltad? :roll: )!
Teszveszen /Vaterán én is szoktam így járni... :evil:

Babusok, jó érzés lehet, hogy túl vagytok a költözésen. (bárcsak mi is... ) :)

Vanda, jobbulást!

Tigriske, de van remény, hogy meglesz egyszer a kocsi?

Kata, írd majd meg, bevált-e a varrógép. ;) És grat a nyereményhez, nagyon szép! :)

Velünk minden rendben, pénteken megyünk haza (muszáj). :( Fejlődnek, híznak, jön a foguk. :) Dumálgatnak sokat, bár érdekes, hogy más a szókincsük: papa, mama, apa (az anyát elfelejtették :( ), nyem (nem), ké vagy p (kép), ke (kettő, ezt L mutatja a kis kezével), a passzív szókincsük meg (ezeket meg tudják mutatni) orr, szem, láb, pocak, fül, haj, kerék, autó, galamb, madár, repülő, ablak, függöny, fotel, kanál, fésű (L "fésüli" vele a saját meg az én hajamat), lámpa, könyv, zebra, malac, kutyus, maci, cica, gepárd. Ezen kívül pápáznak, tapsiznak és puszit dobnak. A. retteg a cicától (az igazitól), L meg a fűtől. :( Ja és ma 8:15-kor keltek (este 9-kor aludtak el). Lesz ez még így se! :lol: Na zárul mókatáram, megyek csomagolni (most is alszanak). Pussz

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Na ezt a függönyös dolgot akkor én is kipróbáltatom a srácokkal!

Timi: nagyon helyesek a csajok :D

Kata
labkat
 
 


Köszi Lányok!

Rana: miért félteném az üvegtől? Ezek az üvegek ma már nem törnek olyan könnyen, nálunk a németjuhász is felugrált rá, úgyhogy tesztelve van és ő mégiscsak 35 kg. :wink: Igazából a szúnyogháló okoz gondot, mert elhúzós-mágneses és ahogy ketten rátámaszkodnak már nyílik is és akkor dőlnek, mint a dominó. :D
Nem semmi, hogy mennyi mindent tudnak a lányaid! Enyémek babanyelven nyomják, de azt nagyon!

Kata: mikor kezdjük a fogyókúrát? Csakhogy lelkileg fel tudjak rá készülni, mert azt hiszem nem lesz könnyű menet nálam. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na,alszanak,enyém a kanapé :lol:

Babus,dejó,akkor költöztetek is :D Na,nem kis meló lehet két gyerekkel :roll:

Rana,nálunk nagyon vastag a teraszajtó üvege,attól nem tartok,viszont van két üveges szekrényünk,és arra veszek fóliát.Esetleg rakhatsz a teraszüvegre is ilyet.És attól mert van karám még kukucsolhatnak is,nem?Én sokat kiengedem őket,de ha olyan dolgom akad,akkor bizony karám,no meg este fürdés-vacsi után már csak ott játszhatnak.
Ma megnézem a dm-ben,köszi.

Tigriske,nem kapkodják el angliában ezt a postázást :roll: vagy most készítik még csak?Reméljük már hamar megérkezik.

Timi :D :D :D :
Kép
Vendég
 


Rana,még ezt akartam:

http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... ts_id=7297

és csatlakozom Timihez,tényleg nagyon ügyesek a lányok :shock: enyémek is sok mindent mutatnak,de csak a kutyát utánozzák,hogy vauvau...ja,és fej,poci,láb ilyenek mennek,de apróbbak még nem,mint szem,száj...tényleg nagyon ügyesek vagytok :wink:
Vendég
 


Törpi!
Már egész jól vagyok. Illetve muszáj, anyának nincs benne sem a munkaköri leírásában, sem a szerződésében holmi betegség. :D
Na meg Balunak megígértem, hogy megnézzük a zászlódobálókat, kénytelen vagyok összeszedni magam.
vovanda
 
 


Nyulasz: kösziiiiiiiiiiii! :D :D Tisztára szerelmes vagyok ebbe a kis pasiba! :oops:
Jó ez a fólia!

Vanda: hát igen, anya nem purcanhat ki. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sehol senki?

Na, akkor én kicsit terhelem az oldalt némi képanyaggal!
Kép Kiflievés után
Kép Kép A vége az lett, hogy kimentettük az ebet a tépő kezek közül Kép Éljen a szabadság!
Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Irtó helyesek. Kutty hogy tűri őket?
vovanda
 
 


Vanda: nagy kutty kezdi érteni, hogy itt ő nem kerülhet ki győztesen, úgyhogy már menekül, kis kutty (szálkásszőrű tacsi) nagyon bátor-még. :lol:

Szizzsófi: azta! Nem semmi a pasi! Ügyes! Egyik este Hanga is előadta, hogy felállt a lábamnál, aztán elengedett, de lépni már nem volt ideje, mert már le is húzta a feneke és jó nagyot tottyant. Azt hittem véletlen volt, aztán mérgesen morogva megismételte. Azóta nem próbálkozik. Drukk a székhez! És persze a 3 babának is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hát már egy ideje nem voltam...

Jázmin ma engedték ki a kórházból, ismét vagy inkább mégse húgyúti fertőzése lett...

Szóval pár napja lázas lett, elvittük dokihoz nézett pisit, minden rendben volt. Vettünk itthonra pisi néző papírt: szombaton negatív, vasárnap már + lett, így írány a kórház. Ott vettek vért és néztek pisit: vérben minimális gyulladás és a pisiben is csak annyi fehérjét találtak, ami éppen határérték, de azt mondták, hogy mivel 1 hónapja húgyúti fertőzést kapott, így most is annak veszik, úgy kezeli (5 nap vénás antibiotikum, majd 2 hét otthoni). Ha nem lett volna előtte az, akkor nem biztos, hogy annak vették volna. Tegnapra lett meg a pisi tenyésztés, amiben NEM volt olyan baci, ami a húgyúti fertőzésre utalt volna. Én tök örültem, hogy akkor nem kell a további AB és a plusz vizsgálatok, mert persze azt mondták, hogy 1 év alatt, ha valaki 2szer lezs fertőzött, akkor ki kell vizsgálni, hogy nincs e valami gond a vese körül, így el kell végezni egy hólyagfeltöltéses és egy vese izotópos vizsgálatot - iszonyat féltem tőle a lányzót.
De nem, azt mondják, mindegy hogy nem voltak benne ezek a dolgok és minden negatív lett, a vese nem játék és elvégzik a vizsgálatokat.
Én már nem is értem :?

Majd próbálok visszaolvasni..

t-pk
 
 


TKata: nagyon sajnálom Jázmint! Remélem a végén kiderül, hogy semmi gond!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


T-pk: drukk, h nem legyen semmi baj Csajszikáddal :wink:
Nyulasz: édes akrobataCsajszid van és helyes Kispasid :wink:
Timi: nagyon édesek Csajszikáid a kutyás nagyon tetszik :wink:
Kata: szépek vagytok, szupi ahol 4 gyerköccel vagy :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok! Tök jó, hogy túl vagytok a költözésen.

T-pk! Gyógypuszik Jázminnak!

Nyulasz! Balázs tüneményes, de nem merem nagyon dicsérni, nehogy Timi féltékeny legyen. :lol: :lol: :wink: :D

Timi! A képek fantasztikusak, én is olvastam már a függönyös játékról.

Vanda! Jobbulást!

Rana! Nagyon ügyesek a babóid, hogy ennyi mindent tudnak már.

Zsófi! Nagyon ügyi Benedek! Belejön aztán futhatsz kétfelé.

Babakocsi: Ha nem jön augusztusban, akkor talán már ne is jöjjön. Inkább akkor lehet jobb lenne visszakérni a pénzt.

Íme a két átmeneti használtan vásárolt babakocsink (ikerkapoccsal, ha egyedül megyek valahova):

Kép

Ezt meg csak úgy:

Kép

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: nagyon tündériek a csajok! Nem vagyok ám féltékeny típus! Jó a babakocsimegoldás!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Szasztok!

Köszi lányok :D

Tkata,a legjobbakat kívánom nektek!Remélem hamar túllesztek ezen az egészen :(

Vanda,remélem jól vagytok már :roll:

Timi,kutyás kép haláli :lol: Babakocsi szépen néz ki,ismerős :lol: Édesek,gyönyörűek a csajok :D

Tigriske,és gondolod visszaadnák a pénzt,ha ebben a hónapban sem érkezik meg?Nem semmi lehet azért így közlekedni :shock: Nagyon szépek a csajok :D

Zsófi,aztaaa,gratu Benedeknek :D

jajj,lépnem kell
Vendég
 


Sziasztok,
gyors bekukk, havazás van.

Vanda, örülök, hogy jobban vagy már, még ha "kötelességből" is :wink: Hogy sikerült a program Baluval?

T-pk, juj, ez már megint annyira jellemző a magyar orvoslásra :evil: Minden jót a csöppségnek!!!!

Nyuszi, ez a kép :lol: :lol: :lol:

Timi, megértelek, én is néha kirekesztve érzem magam a civilizációból itt, de semmiért nem adnám ezt a házat, amit kemény munkával hoztunk össze. De megértelek. NG-n néztem az ikrekről egy műsort, ezerszer leadták akkoriban, lehet, hogy még most is el tudod kapni egyszer, csak kitartóan kell nézni a műsorújságot (ami nekünk mellesleg nincs :oops: )

Tigris, milyen szépek ezek a lányok! És már mekkorák! Jaj, tudod milyen jó lesz, mikor már együtt fognak játszani? Én is alig várom, hogy egyre több ilyen legyen. Kocsihoz drukk!

Zsófi, kicsit zizi vagyok, bocs :oops: Én teljes mértékben megértem, miért etetsz külön, én is minden alkalommal szerzek pár újabb ősz hajszálat, de nálam ki nem bírná az egyik, hogy a másik egyen ő meg nem.

Most ennyire futotta, bocs, rohanok tovább készülődni, takarítani, etetni... anyukának lenni :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?