Sziasztok,
tegnap is voltam, csak eltünt a hsz-em, aztán meg nem volt türelmem újra kezdeni. Meg a lányoknak sem
Nyulasz, szerintem a babatej az, amit én is vettem már, és 3 alkalom után meggyőztem magam, hogy nem laktat eléggé (minden bizonyíték nélkül). Szóval amit én vettem, az mondjuk a Nestle Junior-ja, ami annyiban baba, hogy néhány olyan tényezőt nem tartalmaz, ami nem jó a babának és a bolti tejben van. Ez is granulátum, mint a tápszer, és ez is méregdrága.
Tejpépet nekünk imádták a kekszeset, meg a .... jesszum, többrá már nem emlékszem, olyan rég volt. De mi sosem HA-st adtunk nekik abból.
Timi, csüngés nálunk is megvan, de Emma már visszafogottabb, mióta meggyógyult. De még néha azért az ölembe szotyorodik, bújik, nyomja az arcát a melkasomba. Tünemény. Ha megkérdezem, hogy szereted anyát, ráhajtja a fejét a vállamra és a két kis mancsával jobban szorít. És ma már Míra is elirigyelte tőle, ő jött oda ölelgetni. Szeretem az ikerséget, olyan jó, hogy tanulnak egymástól. És nem csak a hülyeséget
Ma végre Emma is egyedül felmászott a csúszda létráján. Mícra már hetek óta csinálja, mára érett meg Emmában is a bátorság.
Nekünk is volt időszakunk, hogy nem fogadták el a tápszert, szerintem panaszkodtam is Emmára. Pár hét - igen, nekünk hosszú idő volt - után belecsempésztem egy kis cukrozott kakaót (tudom, döbb), de aztán úgy végre inni kezdte. Majd 3-4 nap alatt lassadcskán csökkentettem a mennyiséget, végül újra issza a tápot simán.
Darabos, nem tud még mennyiséget enni belőle, a gyomra nem is bírná, de anya kajáját persze hogy meg kell kóstolni. Ne aggódj, messze van még az egy éves kor, addig annyi minden történik majd velük.
A recept isteni, a honlap is, ajánlottam is már kisbabás barátnőimnek, de nekünk amint látom, már nem terem itt sok babér
Pedig én is mindig bajban vagyok, mert azért még módjával esznek csak meg felnőtt kaját, figyelni kell, hogy ne legyen se túl száraz, se túl kemény...
Szizzsófi, szobaszökőkút
Szegénykém
SZép súlyok és hosszak! Mikor érkeztek Szhelyre?
Vanda, jobbulást!!!!!!
Móni, képzeld, napok óta egyedül alszanak el este és délben is a törpjeim. Veszekedés, sírás, minden gond nélkül. Tudsz segíteni darabos-kaja ötlet ügyében? Vagy Ti mindent megesztek? Ja, az enyémek mostanában nem esznek kenyeret (zsemlét, kiflit), ha felvágotthoz, sajthoz adom nekik
Magában, futkozva a teraszon megeszik, csak az etetőszékben ülve vacsi gyanánt nem. Mi lelte őket?
Tigris, mi is főzit szoktunk vacsira is enni, vagy néha tejpépet (ami valóban elillan ennyi gyereknél).
Kata, Te aztán tényleg elmondhatod, hogy ahány gyerek, annyi féle, és nem a nevelésen múlik sokminden.
Még egy, aztán ráültem a kezemre; tegnap akkor szállt el a szövegelésem, amikor a lányaim a lábamhoz bújtak (mint írtam a bárpultnál állva tudok csak írni), és elkezdték simogatni, majd puszilgatni. Én meg majd meg szakadtam, annyira csikizett, ami nekik meg annyira tetszett, hogy még csinálták. Persze közben meg olvadoztam, hogy mennyire imádnivalóak.
Ja, és végre!!!! keresik egymást. Eddig nem nagyon voltak jó tesónak mondhatók, és persze továbbra is vannak bunyók, de ha Emma máshol van, akkor Míra elkezdi hívogatni magához, hogy "Emma, Emma", és a kis drága meg megy hozzá. Bezzeg ha én szólok neki, akkor füle botját se mozdítja. Már hallásvizsgálatra akartam vinni, de úgy tűnik, csak szelektív a hallása