Új privát üzeneted érkezett!

Brid Kismami:D Laptetőőőőőő!! :lol: :lol:

Szép hétvégét mindenkinek! :)

Kép
meli0805
 
 


Sziasztok!

Bri, szívből gratulálok a szívhanghoz, és én is szorítok a 2. babának! Pihenj sokat, nagyon vigyázz magatokra!

Névtelen, én is megkérlek, ne olvass minket, itt senki sem kíváncsi rád!!! Hagyd Melit békén és minket is!!!

Kati, Lilla nagyon ügyes, gratulálok!
Köszi, alapvetően jól vagyok, csak folyton hulla. Anyuék sokat segítenek, nélkülük nagyon nehéz lenne, szerencsés vagyok!
Lexi mostanában leginkább rosszalkodik, egy igazi ördögfióka! A nemet még nem mondja, de akármit kérdezek tőle, mindenre fejázás a válasz. :lol: A kanapén, fotelon ugrál, egyszer már leesett, ráadásul pont fejre, de sajnos nem tanult belőle. :( Így mondanom se kell, még reggelizni se tudok, ha egyedül vagyok vele.

Kitty, pocakfotót majd rakok, Lexiről is vannak, de még nem kicsinyítettem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dorka, szép lassan elkezdtetek vásárolni?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Azt hittem, tök jó napom lesz tegnapelőtt: akkor volt a 7. évfordulónk, egyben az 5. templomi házassági. Férjem bölcsességfogát kihúzták szerdán, ő azóta is szenved, én reggel barnáztam, hívtam a dokit. Csütörtökön nagyon megpiszkált, szerinte onnan jött. Már elmúlt, igazából csak minimális volt, de ahhoz elég, hogy parázzak... Szerencsére azért Marci sokat mocorog.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sehol senki???

Hogy én ma mekkora két suttyó bunkóval találkoztam a tescoban! :evil: Lexi áll a kosárban, ezek jönnek oldalról, simán elfértem volna előttük, előrébb is voltunk, de nekem kellett megállnom, hogy átmenjenek előttem, mert nem bírtak 5 mp-t várni. Félhangosan be is szóltam hogy de bunkó vagy, hihetetlen! :evil: Nem szokásom idegeneknek semmit se mondani, de most csak azt sajnálom, hogy nem mondtam hangosabban! :twisted: Bár férjem szerint így is hallották!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szép estét mindenkinek!!

Nos nem is vettétek észre azaz nem is hiányoltatok, hogy nem vagyok!! bümbüm!! :cry: :cry:
Nos a lényeg múlt hét pénteken elmentünk naralni Dömsödre 1 7végére vaásrnap haza hétfő pihi kedd mászkálás és egy jó nagy séta a Margit szigeten Szerda kora reggel indulás Fonyodra ott kerestünk szállást azaz keresni se kellett mert voltak lennt ismik és náluk száltunk meg ott voltunk 2 napot azaz csütin haza aztán pénteken Délegyházán voltunk basszus nudizni! Remélem ezért nem itéltek el! :roll: Szombaton Luppa szigeten voltunk, de már ott sem lehet fürcsizni így átmentünk az Omszki tóra ott sétáltunk egy nagyot azaz körbe a tavat és ma meg csak takarítottam meg főztem meg mostam meg úgy mindent!
Talán már el kezdett jönni Regi foga, mert eléggé nyügös, de épp betudható ennek a kasa időnek is!
Nos tudom tudom a képek! Lusta voltam erre nincs mentség!

Brid! Örülök, hogy úgy mond minden okés! Bár a doki mehetne a sunyiba! De hát nincs másik akihez elmehetnél???

Kati! Köszönjük szépen!
Amugy több PCOS-topik van?? Majd minjá rákeresek!
Nos látom ti is sokat menetetek!

Meli! Utólag nagyon boldogságos születésnapot neked!!! Nagyon kis guszti volt a tortád!!!

Csucsu! Oké, de azért majd elküldöm neked! Persze ha nem felejtem el! Bár kéne mennem postára csak egyszerüen olyan az agyam mint a szita!!!
És amúgy mi zujs a munkával?? Olyan sokat dodozol még?? Vagy ott vagy még egyáltalán???

Beze! Én csak azt mondom jól tetted és hangosabban kellett volna mondani! Én tuti megteszem!!!!!

Dorka!MOst volt a lagzi?? Mesélj belefértél a ruciba???

Kedves nevesincsidegen! Én is csatlakoznék az elöttem szolokhoz! Jó lenne, ha a privát véleményed megtartanád és be fognád a szádat, mert marhára nem hiányoznak az olyan pofátlan emberek mint Te és a kedves társaid vagytok! Itt mindenki szeret mindenkit ahogy kell! Nem is értem minek jöttök ide a vitákat szíttani! Remélem találsz az írásomban elég sok helyesírási hibát!
És ezennel megkérlek foglakozz a saját topikoddal, ha esetleg a szád miatt még onnan is ki nem utáltak volna!!!
nócika
 
 


Szijasztok!

Csak gyorsan bekukk :roll:

Nóci, nem semmi, mennyit jöttetek-mentetek :lol: ami a nudista strandot illeti, mindenkinek egyéni dolga, hogy mit vállal be és mit nem, nem érzem én ezt elítélendőnek :lol: :lol: biztosan nekünk is vannak olyan dolgaink, amik mások számára az lehetne, szóval kár azzal foglalkozni, ki mit gondol, ti jól éreztétek magatokat és ez a lényeg :wink:

Beze, hát nem semmi, ami a Tescoban volt, bár a múltkor hallottam, hogy azt kiabálták egyéb etnikumok a 106oson, hogy "A kisebbség is számít: Tesco!" Gondoltam magamban, sokáig üvöltöznek, agyonütik őket :lol: de nem sajna :cry:

Na, rohanok melózni :) Dorka, ti már összeházasodtatok, nem? Hol maradtam le?

Brid, ti nem az óbudai főtéren fényképezkedtetek? :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Zsani!
Figyú én öszintén nem akartam menni, de egész héten az volt amit én akartam így engedtem apának! De csak a felsöm vettem le és olyan érzésem volt, hogy kinéznek onnan! Így közöltem apával oda többet soha!!!!!!!!!!!!!!
nócika
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, és most már leszek is non-stop :cry:

Hajnali 3kor keltünk, és indultunk Ferihegyre, semmit nem aludtunk :roll: Aztán mi bátyámmal vissza, mamánál reggeliztünk, utána engem bátyám hazahozott, és már kitakarítottam az egész házat, ágyneműt cseréltem... :roll:
Hogy én mit fogok csinálni??? Fogalmam sincs :?

Zsani
tiszaroffi a papám, meg az ő felmenői.

Beze
jól tetted, hogy beszóltál! Én is ezt tettem volna!
Képeket várom/várjuk ;)


Nóci
jó kis nyaralásotok volt, jó, hogy ilyen sok helyen voltatok!
Nudizás: én nem ítélek el érte senkit, ha ő bevállalja. Én nem tenném, mert rohadtul szégyenlős vagyok :oops:
kitty22
 
 


Nóci drága

Kép

ne érezd már kellemetlenül magad, én komolyan nem azért mondtam ;)

Kitty, na ne, ez durva :lol: :lol: :lol: az én nagyszüleim is roffiak, Seresék, szerintem nagypapád ismeri is őket :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép program, miért voltatok ferihegyen?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Zsani
papám még 85-ben meghalt, nem is ismertem. De ő elég fiatalon elkerült onnan, és az bizony régen volt, mert 1899-ben született (Apukám születésekor 55 éves volt :oops: ). Amúgy a vezetékneve az mint az enyém, lehet, a nagyszüleid ismerték régen :wink:

Páromat vittük fel, ma repült ki Németo.ba :cry: Előbb hívott, nem jó a wifi csatlakozás, és lehet, nem tudunk msn-ezni, ami nagy szívás, mivel a tel. rohadt drága :cry:
kitty22
 
 


Na, én megértelek :( párom Dublinban folyamatosan rohangált, meg social eveningekre járt, néha egy-egy e-mailt kaptam tőle és csókolom... :(

Akkor mindegy, akkor biztosan nem, de majd rákérdezek...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Zsani! Nem érzem kellemtelenül magam hidd el!!!!!!! No para!! Bocsi, ha így jött le neked!!!

Felraktam tegnap este a tesz veszre egy babakocsit mert másmilyet szeretnénk! Remélem sikerül eladni! Szurkoljatok légyszike!!

Kitty! El hiszem, hogy most nagyon rossz bár nem tudom milyen és nem is szeretném megtudni! De remélem az éter nem cseszik ki veletek!!! És már is ágynemüt huztál?? És akkor apa illata sem tölti be az éjszakáid?? De majd cvsak itt leszünk mi neked lélekben ne aggodj!!!
nócika
 
 


Sziasztok!

Nóci, én mindig hiányolok mindenkit, csak max nem írom le. :oops:
Egyáltalán nem ítéllek el, nem is lenne hozzá jogom, de ha nem érezted jól magad, tényleg ne menj többet. :wink:

Köszönöm neked és Zsaninak, Kittynek a megértést! Olyan aranyosak vagytok! :D

Zsani, 19 nap? :shock: Hamarosan feleség leszel. :D Ugye majd hozol képeket?

Kitty drága, oké. :wink: Tudom, kevés, de lélekben veled vagyok, ölellek így a távolból, és remélem, hamar elmegy a külön töltött idő! Addig is gyere sokat!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csokit szeretnék enni! Basszus azt sem tudom mikor kell megjönnie! Pedig addig van még idő!!!!
nócika
 
 


Zsani
én azért remélem, a későbbiekben megoldódik ez a probléma, mert ennyi ideig nem lenne jó nem hallani egymás hangját :cry:

Nóci
nekem csak rosszabb attól, ha elől hagyom a cuccait :cry: Mikor beléptem a házba, akkor tök rossz volt, mert minden úgy volt, ahogy hagyta, és persze tudom, hogy sokáig nem jön haza :cry: Így inkább elpakoltam mindent :roll:
Csokit küldjek? :lol: Német szomszédaink adtak a hétvégén két táblát, már nagyrészét elosztogattam, de van még vmi citromos csoki :lol:
Nekem utoljára jún. 17-én volt meg gyógyszerrel persze. Most meg nem is szedhetek semmit, mert a doki háromhónapos gyógyszerszünetet követő vv-t akar.

Beze
köszi, nekem már ez is sokat jelent, hogy ti itt vagytok :wink:
Én biztos jönni fogok sokat, de ahhoz nektek is írni kell, mert magamban nem beszélgetek :lol: , bár lehet, hogy mire letelik a 8 hónap, addigra bedilizek :lol:

Én du letöltöttem egy filmet, azt néztem meg, volt itt sógorom meg párom haverja, de az agyamra mentek (és még egy nap se telt el :shock: ), most meg kertészkedtem, mert helyet kellett csinálnom, holnap hoz Apu virágokat :D
És megbeszéltem kedves druszámmal, hogy a hétvégét együtt töltjük egy kis piálással, fürdéssel, beszélgetéssel, stb. Az ő párja is külföldön van, úgyhogy rokonlelkek is vagyunk :roll:
kitty22
 
 


Kitty, haláli vagy. :lol: Még jó, hogy a humorod nem vesztetted el. :wink:
Szept 17-e körül mehetsz csak vv-re? Remélem, kapsz metet. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kitty! A csokit köszi apa valahogy olvasott a gondolataimban és hozott! No de azért azt a citromosat hazudnék ha azt mondanám, hogy nem kostolnám meg!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy hogy jöhet!!
Jó piálást a 7végére nektek és tessék kicsapongani egy kicsit olyan igazi csajos estéket csinálni és úgy venni, hogy csak egy baromi hosszú 7végére mentek el! Bár tudom könnyü azt mondani!

Beze! Basszus most nézem! Már félidőben vagy!!!! Nagyon le vagyok maradva!!! 4D-re mentek mostanában???? Pocikép?? uhu kép???
nócika
 
 


Kitty, akkor jó buli elé nézel ;) rám senki ajtót sem nyitott, amíg egyedül voltam... meddig lesz kinn párod? :roll:

Bogi, én már csak az 5-ét várom... anyósomék addig kavartak, hogy az egész dekort át kell rendezni, az ültetést át kell rendezni, igazából már semmi nem olyan, ahogy nekem tetszene, ráadásul várható, az este így is 9 magasságában balhéba fog torkollni... és mindenki csodálkozik, hogy felváltva bőgök és hányok, és már kedvem sincs elmenni a saját esküvőmre, csak sajnos muszáj :( és bevallom, lesz*rom, hogy ne foglalkozzak senkivel, mert ezzel nem lehet nem foglalkozni, a drága párom meg megint homokba dugta a fejét, és mint egy dogmát ismételgeti csak, hogy "Sajnálom!", de ennél többre nem alkalmas... azért ha szalonképesek lesznek a képek, majd hozok párat...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Lánykák!

Na, hogy felpörgött a topic végre!

Beze! De jó, hogy jelentkeztél, már aggódtam! :)
Tényleg, félidőben vagy, hihetetlen!
Milyen vizsgálatot csinált a doki, hogy így megpiszkált?

Nóci! :) Dehogynem hiányolunk!De tudjuk, hogy pörgős életet élsz, van hogy eltűnsz napokra, van, hogy egy nap le sem lehet vakarni a netről :lol: Már megszoktam :lol: :wink:
Nudistrand :lol: hát, te aztán bevállalós csajszi vagy, az tuti :D
Regi is veletek volt?
És apa levetkőzött? :lol:
Monokinizni én is voltam már, de csak Horvátországban :oops:

Kitty :? üdv a szalmaözvegyek táborában :? És 8 hónapig haza sem jön, vagy pár hónap múlva azért hazanézhet?

Zsani :) Hú, ez a készülődés.....emlékszem, engem is kikészített, esküvő előtti nap meg összevesztünk úgy, hogy gondolkodtam, hozzá sem megyek :lol:

Ja, Nóci, Marci is iszonyú nyűgös volt a múlt napokban, kis bolondórám :lol:
Itt volt apukám, ma ment el haza.Elég nehéz volt így, ő is szinte egy másik gyerek volt.

Kép
meli0805
 
 


Sziasztok!

Beze
próbálok mindig mindent viccesen felfogni (már amit lehet), meg párom se szeretné ha itthon besavanyodnék. Vasárnap felsorolt egy rakás embert, akikhez el kell mennem :lol:
Igen, leghamarabb akkor mehetek, mert muszáj három hónapnak eltelnie, amíg nem szedek semmit, ezért nem is jó a múltkori vv, mert akkor szedtem a norculotot. :roll:

Zsani
nekem szerencsére azért vannak, na jó csak pár ismerősöm, akivel szívesen is talizom. Meg jól esett, hogy párom haverjai is felajánlották, hogy ha kell vmit segíteni, szóljak nekik nyugodtan. Bajban ismerszik meg a jóbarát ;)

Nóci
csajos buli meg lesz :wink: Most kell kiélnem magam, nem lát az ember :lol:
Csokit küldöm fénypostán, nyisd ki az ablakot! :lol:
Párod gondolatolvasó :D

Meli
üdv a táborban!
Hazajöhet havonta egy hétvégére. De azért f@sza, mert péntek éjfélkor ér haza, és hétfő hajnalban már indulhat vissza :?
Te párod mennyi időre megy el? És utána mennyit van itthon?

Én ma csavarogtam egész nap. De. munkaügyi központ, aztán ebéd főzés, du. voltam egy melóhelyen, ahol holnap déltől 4ig kell lennem egy sráccal, és kettőnk közül választanak majd. Szurkoljatok légyszi!!!!!
Onnan meg mikor hazaértem, átmentem a falubéli barátnőmhöz, dumcsiztunk, cherryztünk :oops: , most hozott haza.
Szóval nem unatkozom :wink:
kitty22
 
 


Kép
kitty22
 
 


Szijasztok!

Kitty, wifi gond megoldódott? Nekem is vannak, csak akkor nem jött össze a tali :(

Meli ne is mond.. de lassan csak eljön a nap...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Csajok!

Én is megérkeztem, kicsit sűrűre sikeredett a program, annyi minden történt, hogy ne is tudom, mit meséljek! :D

Először is, Kitty, kitartás, majd itt elfecsegünk, meglásd eltelik az idő, hipp hopp!Nagyon drukkolok a munka miatt!!!Pontosan milyen meló is ez?
Amúgy jól teszed, h. barátokkal találkozol stb...az a lényeg, h. minél kevesebbet legyél otthon!!!!!!!

Beze, gratulálok a félidőhöz!!!!!!!!!
Tényleg rohan az idő!!!
Vásárolgatni már elkezdtünk, igazából beosztottuk, a nagy dolgok már megvannak, apróságok hiányoznak, de én még annyi minden tudnék venni.De tudom, h. felesleges!
Tényleg nem akarsz feltenni képet a pocakodról?

Nóci, remélem sikerrel jársz a babakocsival!Milyet szeretnél?
Nudista strand-bevállalós,én nem merném, szégyenlős vagyok :oops: Még a melltartót sem merném levenni.De biztos van egyfajta életérzés a dologban, vagy nem tudom!
Apa tényleg gondolatolvasó :D

Zsani, ne idegeskedj, tényleg csak kettőtökkel foglalkozz!!!
Melóval mi a helyzet?

Meli, apukád hogy van?

Kati, nagyon édesek, szépek vagytok a képeken, megnéztem őket!!!Én is szoktalak figyelni a városban, én is megismernélek tuti, de nem látlak! :(

Szombaton esküvőn voltunk ugye, nagyon jól sikerült, még lötyögtünk is kicsit, sok barát volt, igazán jó volt a hangulat!
Amúgy Zsani, az egész lagzi nagyon szervezetlen volt, és mégis szuperul sikerült, az ifjú pár konkrétan lesz@rt mindent, és fergeteges hangulat volt, az elején kicsit döcögött, aztán beindult, én is hajnali 4-ig bírtam :D

Tegnap meg az egyik barátnőmnek volt a szülinapja,készültünk neki páran kis tortával, beszélgetéssel, aztán az lett a vége, hogy mindenki persze rajtam kívül berúgott, mint egy csacsi.Andris volt a legjózanabb :D
Ma meg mindannyian mentek dolgozni...De én jót moziztam rajtuk :D

Na, csajok takarítok picit, lekötöm magam :D

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Nóci, Meli, Dorka, igen, rohan az idő, Dorka mindjárt szül pl. :D

Nóci, Dorka, pocifotót majd csináltatok szalonképeset, és felrakom.
Nóci, uh-s képem nincs, a doki mindent kazira vesz, de ha lenne se raknák fel. Ha megszületett, akkor kaptok, ígérem. :wink:

Meli, nehezen találta meg méhszájamat. :?
Köszönöm az aggódást, rossz pénz nem vész ám el. :wink:

Kitty, le a kalappal előtted, és szorítok nagyon!!!

Dorka, köldökzsinórvért le akarjátok vetetni?

Bri, hogy vagy/tok?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, jól ráéreztél.Ezen szenvedünk, mert igazából nincsen rá pénzünk, de nagyon szeretnénk.
Vannak kisebb tartozásaink, amit szeretnénk rendezni, igazából ha azok nem lennének, nem is lenne semmi baj, de így nem merjük bevállalni.
Igazából azzal biztatjuk magunkat, hogy majd a kistesónál már lesz rá lehetőségünk, és talán a tarifa is alacsonyabb lesz.
Ti?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Kitty! Csajos buli az igazi buli! És igen apa valóban gondolat olvasó volt!

Dorka! A babakocsit úgyan nem adtuk még el, de már vettünk egyet! Muszály volt, mert ma be kellett menjünk pestre és hát már nem birtam volna felrakni a buszra! Meg a lépcsözés is sok! Aluljárobol le fel! Úgy hogy egy ilyen neve sincs márkát vettünk! Nekem célom az volt, hogy occsoé adják meg könnyü legyen! Ja és persze ez dönthető is ami még nagy célom volt! És mindennel együtt véve tők klafa és csak 9999 Ft volt! Szerintem megérte az árát így az első ut után!!
A lagzi meg tuti jó volt no és ez a szülinapi zsur??? Tők klafa lehetett! Neked jó mozi és kasa emlékek másoknak meg mai napi fejfájás!!!!!

Beze! Nagyon várjuk a pociképet és majd a kis Marciról meg a fotokat!!!

Mi ma volt endokrinológián vettek manotol vért, de olyan ügyes volt a Regi, hogy egy szavam sincs rá! Nem sirt! De a kis nunija majdnem össze nött ugy huzta neki szét a doki néni! Na attol sirt! De én is rosszul voltam tőle! Azt mondta a dokker, hogy ott nincs ideg az nem fájt csak rossz, neki hogy ott matatott! De kérdem én ha nincs ott ideg akkor miért élvezzük a sexet??? Már lehet ezt valaki jól tudja, de én nem szal nézzétek el ezt a hülye kérdést nekem!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: Mert tudom van a hüvelyi élvezet és a vaginális! Na akkor a vaginálisnál csak kell legyen ott ideg nem???
Tegnap vettünk egy új neve sincs járgányt a jánynaj nagyon jó jól tudtunk vele közlekedni mint a mtroban a mozgolépcsön mint a buszról le és felszállásnál! Szal jó üzlet volt 9999Ft-rt!
nócika
 
 


Sziasztok!

Én is beesek...

Zsani
wifi gond már hétfő este megoldódott, szerencsére. Addig is kész idegbeteg voltam, hogy nem tudtunk beszélni, ki se bírnám ennyi ideig :roll:

Dorka
köszi :wink:
Munka: irodában kell mindent könyvelni, amit csak lehet egy tápkeverő üzemnél. Szállítólevél írás, könyvelés, bérezés. stb...
Elsőre kicsit soknak tűnik a feladat, de bele lehet jönni. Remélem, én leszek a befutó.
Te sem unatkozol, használd is ki az időt, amíg ilyen mobilis vagy, de majd babával is tudsz csavarogni ;)

Beze
köszi :D

Nóci
ez az összenövés gyakori a kislányoknál, már sokszor olvastam ilyet. És állítólag tényleg nem fáj. De ezt az ideg dolgot én sem értem :roll:

A nap híre: piri anyó önként és dalolva meglátogatott :lol: Így néztem reggel :shock:

Ma voltam a munkahelyen, kicsit soknak tűnik elsőre a feladat, de bele lehet jönni. Egy sráccal voltam, holnap meg jön még egy ember, szóval hármunk közül választanak majd :roll:

Aztán mikor hazajöttem, átmentem anyóshoz, aztán ő jött át hozzám :lol: Meg elültettem a növényeket, amiket Apu hozott, majd beledöglöttem, mire végeztem az egésszel.

Holnap meg megyek megint melóhelyre, 8-16ig.

Péntek reggel meg barátnőmhöz, és csak szombaton jövök haza, vasárnapra meg hívott anyósom ebédre.
kitty22
 
 


Brid várom az írásod!!

Kitty! És azon a munkahelyen mit kell csinálni???
nócika
 
 


Ja és Kitty! Anniyt írsz a kertedről, hogy lassan kedvet kapok megnézni!!!! :lol: :lol: :lol: Már tuti nagyon szép!!!
nócika
 
 


Nóci
szállítólevelet írni, kiadni, bevinni szgépbe, a termékeket bevinni szgépbe, egyeztetni, hogy egyezik-e a keverőüzemes gépével, bérezést csinálni a munkásoknak, kapcsolatot tartani a beszerzőkkel, vevőkkel, kül. hivatali emberekkel, rendeléseket intézni, szóval elég sokrétű dolog.

Gyertek át, és megnézheted a kertemet :lol: Amúgy akkor lesz igazán szép, ha ezek a növények szépen megnőnek majd :wink:
kitty22
 
 


Na megjottem :oops: Elvoltam tunve mert fekves van...hetvegen netmentem hetvege :oops: :lol: :oops: meg fekves es hat nem ngyon megy igy az iras.Almi is vgyok allandoan gepezni sincs kedvem ha jovok is olvasok es mar annyi is :oops: Szal penteken kiharcoltam,hogy fogadjanak it a kozelben egy doki.2orat voltam ott ebbol 15pecet foglalkozott velem szaggatottan...a tobbi varakozassal telt :twisted: Jah es az uhu-ja nem a legjobb semmit nem latott rajta azon kivul,hogy van egy baba szivhanggal es egy oraiasi miomam se merni nem tudott se pontos adatot :evil:

Igy tovabbkuldott egy utcaval lejjebb egy profi uhu-shoz :roll: ahova hetfore kaptam csak idopontot aznap mar nem.Hetfon megyek 12-re ra 15percre mar az agyon is fexem elkezdodik a vizsgalat.Kerdem a notol mit lat?Hasi uhuval kezdte...azt mondja o nem igazan mondhat nekem semmit mert o nem doki...o neki az uhu-t kell megcsinalnia felveteleket kesziteni es az eredmenyt a dokimmal kell majd megbeszelnem :shock: igy neztem vazze :o kb 25perce vizsgalgat persze a monitort nem lattam mert nem felem allt :roll: ezalatt egy mukkot nem szolt a no :x aztan azt mondja menjek ki pipilni es aztan jon a masodik resz a huvelyi uhu :shock: visszamegyek meg vgy 20perces uhu egy szo nelkul :twisted: mar szarrafagytam wazze egy 3*3meteres szobaban legkondi 1000-rel...en meg egy oraja lassan ott fexem felmeztelen :evil:

Nezi a no a monitort :shock: beszel magaban nyomkodja agombokat :roll: annyit odamondtam neki,hogy a babat hagy nezzem mar meg ha vegzett...de megse hallotta mikor huzta ki azt a valamit akkor mondom megnezhetnem legalabb :roll: hat kicsit megmutatta de nem mutatta meg a szivverest se pl meg csak ugy suttyban :? aztan azt mondta varjak mindjart leellenorzik a kepeket...labujjaim szetfagytam mar a kardigant rahuztam a labamra :oops: visszajon a no egy masikkal...megszolal a masik no fekudjek fel mert o is megvizsgal :shock: na wazze mondom tudtam hogy egy bena not fogtam ki :x

Na most ez a masik no meg vgy fel orat uhuzott hasi aztan huvelyi....magyarazta a masiknak hogy ez igy meg az ugy,meg hogy ezt ikerterhesegnek kell irni es o csak egy babat mert folyamatosan ezert ujbol mertek mindent :x valamit beszelt a beverzesrol is neki szal ami infot mondott a masik az elsonek annyit tudtam meg :evil: Azt mondtak a dokimmal kell majd beszelnem :twisted: Mondom legalabb annyit mondjon mar a verzes miatt most fekudjek vgy mit csinaljak? :roll: Azt mondja hat ahogy en erzem :shock: :twisted:

Kimentem wazze masfel orat voltam bent ebbol 10perc volt a varakozas...a nunamba annyira felnyomtak mar a uhu-t hogy azt hittem behatol a mehembe wazze :oops: es kint annyit mondtam 2nap mire atmegy a lelet a dokimhoz :shock: szal szerdan erdeklodhetek :x Hat wazze csutortokon azert jelentkezdtem ide be,hogy megmondja a doki mitol verzek meg megnyugtasson erre ra egy hetre kapok valaszt???Na ez se lesz a dokim :roll:

Azonkivul,hogy kedves volt,meg minden vv-t leakart egybol venni,rakszurest minden es hogy mivel en veszelyeztetett vgyok ezert minden heten vgy 2hetben szeretne latni....na ezen kivul nem fogok 2orakat ott ulni nala azert,hogy nem jo az uhu-gepe es nem tud konkretumot mondani ezert elkell menjek meg egy uhushoz ahol hulyek wazze raadasul nem adnak felvilagositast es raadasul meg 2nap mire atmegy az info a dokihoz :evil:

Ma mar kerestem a dokit de ebedszunet volt.Aztan nemreg hivott.Allitolag minden rendben.Mondom neki es mi van a verzessel?Aszongya meg verzek? :twisted: mondom hat persze es ott van az uhu kepen is...mondom az mitol van?Hat hogy a masik baba a petezsak meg ottvan es az verezhet...mondom neki hogy es az csak ugy kifog jonni vgy mi lesz azzal?Allitolag felszivodik :roll: De azt mondta baba A teljesen rendben van.Hat most sem nyugodtam meg teljesen :roll: Miomamrol sem beszelt pedig allitolag sokat nott.majdnem 8centis az 5-rol :roll: Szal egy kis konkretum jobban esett volna mint hogy baba a jol van es nincs min aggodni.

Ezt mondta penteken is.Azt is mondta semmifele verzest nem lat es nem latja az okat annak sem miert kene fekudnom.Erre fel mi jol elmentunk kirandulni vasarnap ahol megint jol elkezdtem verezni :twisted: azota megint fexem...viszont talaltam egy dokit.Egy masikat o eleg szimpi es allitolag jo doki.De szabin volt ezert nem tudtam hozza menni multheten viszont 23-ara van idopontom.Ha tetszik majd akkor ot szeretnem valasztani.Sajnos itt az internetre kell hagyatkozni.Ugy muxik a dolog,hogy a neten megnezed mit mondanak rola hany csillaga van meg hogy melyik korhazhoz van szerzodve mert a korhaz nak is megkell nezni mit mondanak rola es hany csillaga van. :roll: Ahova ez a no tartozik korhaz nem valami jo...a no se annyira jo...ez a masik aki meg szabin van egy koreai doki korhaz allitolag egesz jo ahol van es a dokira is jokat mondanak.Jah es itt jarsz a doki rendelojebe...ha valami nagyobb vizsgalat van akkor a korhazba kuld ahova o tartozik es ha jol tudom avegen ott szulsz vele...de ennek meg utana kell kerdeznem.

Mindenesetre beszeltem az otthoni dokimmal is.Aki szerint fogok is meg verezni 3-4hetig es fekudjek es csak igy tovabb :wink: Eskuvosz latatlanban meggnyugtatobb ez a doki mint barmilyik itt :roll: A masik magyar dokihoz akihez itt NY-ban jartam 60ezer ft-s uhura na ahhoz meg nem megyek :arrow: mivel van biztositasom nehany helyen max 2000ft-t kell alapdijkent fizetni minden mas allva van de pl az 1oras specko uhu is tok ingyen volt. :!: Minek menjek hozza 30-an ha mehetek mashova ingye palne az is csak osszevissza beszelt :roll:

Szal a dokinovel beszeltem o szivesen latna jovoheten vv-t megcsinalni meg szuresek :roll: de en biztosra veszek,hogy nem szeretnek hozza menni.Es ngyon de ngyon bizom hogy 23-an a koreai doki befog jonni mert most mar ramferne egy normalis doki :roll:

Na most jol kijott belolem.Azaz igazsag aki nem ismer esetleg ugy hangzik ez az egesz mintha csak nekem nem felelne meg semmi :oops: pedig higgyetek el egy rossz szot nem mondok senkinek es csak turom ami korulottem zajlik.Szerintem tul sokat tudok...es egyszeruen itt megkell elegedni azzal,hogy "Minden rendben van" Nekem ennyi nem eleg...foleg mikor epp elvetelek vgy hogy mondjak (nodoki szavaival elve ugye baba b epp elvetel :roll: )

Majd minny jol visszaolvasok es mindenkinek irok 8) koszonom,hogy meghallgattatok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Amugy jol vgyok talan 2szer volt szedulesem,hanyinger semmi koppkopp :oops: almi vgyok es farkasehes.Alig,hogy megvacsizunk majdszet durranok ra 15percre meg korog a gyomrom :oops: reggel is korgo gyomorral kelek,mint aki koplalt :oops: Szal semmi extra nincs nalunk...fekves meg fekves meg ulok itt a lakasban elmaszkalgatok...levittem a tisztitoba az ingeket itt van a haz aljaban ilyesmi.Varom,hogy elteljen a buvos 12.het :oops:

Kitty
23-an megyek egy uj dokihoz :roll: sajna 2.picur mar nincs...csak petezsak :roll: Na most nem mondok semmi olyat,hogy belepirulj :lol: Parod elutazott :? Tudom,hogy milyen szar egyedul :roll: de talan az internet majd lekot.Most melozol valahol? :idea: oke mar olvastam epp munkat keresel :wink: szoritunk!!!Eljen piri anyooooo :D 3szoros hipp hipp hurra :D hatha tortenik mar valami jo veled is vegre :wink:

Dorka
Na megvolt az eskuvo?Ruha jo lett?Foto van?Gondolom milyen jot mozizhattal :lol:

Kata
Egesz jol megy a fekves.Most mar barmilyen pozicioban megy...es a hasam se faj...es ha fexem nincs verzes se :wink: Tenyleg nem meseltem milyen volt meglatni a ketcsikot? :shock: de mondtaaaam 8) nekem mar beulti napjan volt egy olyan erzesem hogy sikerult 8) aztan itt mikor visszajottem is ereztem egy olyan jo erzest kiulni ram...es akkor teszteltem pedig nem is akartam :oops: ezek meg a megmaradt tesztjeim 8) es mikor meglattam mivel volt mar egy sorozatom a marciusi lombikbol tudtam hogy sikerult...sot valahogy erosnek tunt es arra gondoltam ketten vannak 8) de persze nem lehetett ezt elhinni.Apacskanak nem szoltam egybol...napokig csak rohogtem rajta o meg kerdi mit nevetek?Mondom semmit :lol: megakartam varni a vv eredmenyet.ET+9en teszteltem es ET+14-en mondtam el neki.Marha nehez volt kivarni :x barmit is lattam nem igazank fogtam fel..es bar most is lattam mar es szivhang minden egyszeruen elnyomja a boldogsagom ez a hulye aggodas es verzes...nem tudok addig felelotlen orulni amig tutira nincs minden rendben mert ha beleelem magam es atengedem magam arra az oromfogra na onnan jo ngyot lehet esni...igy meg turtoztetem az eszemet hogy mit latok es mi van...majd 12.heten szarnyakat adok vagyaimnak es johet az oromkodes :wink: Fura dolgok ezek :roll: de ezenkivul orulok es meg mindig nem hiszem el,hogy en kismami lennek...es van bennem egyfajta rossz erzes is azok miatt akiknek meg nem jott ossze :roll:

Orulok,hogy jol vgytok.Lillanak elmultak a hegek az arcarol teljesen? :idea:

Meli
szivem szerint mar tennek vonalzit,hogy lassuk,hogy telnek a hetek...csak nem merek :roll: :oops: Laptetot loptam :oops: :lol: :oops:

Beze
Magatokrol nem irtal :roll: Vigyazok magunkra es fekves van.Most mar csak baba a-nak kell drukkolni :wink: Felidos vgy :D Mikor mentek uhu-ra?

Kép

Nooooociiiiii
En eszrevettem,hogy nem jossz csak nem irtam ezert nem tudtam kerdezni hol vgy :? de mar hetfo ota azon jar az agyam mi van veletek :roll: :idea: Regi?Ennyi helyre menni basszus :shock: legalabb jo idotok volt?en anno fonyodon laktam 8) mintha igertel volna Regis kepeket :?: :!: :?: :!: Hogyhogy majdnem osszenott a nunija :shock: babakocsi tenyleg jo arban volt :wink:

Jeanner
De ott fotozkodtunk 8) Mivel a 3.kerben volt a polgarink :) Szep hely ngyon :wink:

Szulok alljak az eskuvot? :roll: Mondjuk akkor sem lehetne ennyi beleszolasuk :? nem tudsz asarkadra allni es megmondani nekik kerek perec :roll: Par irassal elorebb leirtam neked mi a velemenyem mikor beleakarnak szolni mindnebe :roll:


Mindenkinek mennek a drukkok!!!!!! 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó estét kívánok :D

Nóci :) Én úgy tudom, hogy a babáknak-kislányoknak még nem alakult ki a csikló, ami az örömérzetet okozza.Az nem a hüvelyben van közvetlenül.És igen, az telis tele van ideggel, olyan mint a pasiknak a pénisze, csak kicsinyített változatban :lol:
De édes, hogy így tűrte a vérvételt :lol:

Brid :D húha, ezek a dokik nem semmik :shock: basszus, tényleg nem lehet jókat hallani a külföldi dokikról-egészségügyről.Egyébként meg a magyarokra jellemző, hogy mindenen jobban paráznak, ez a nyugati külföldieknek szerintem fura, mert ott úgy gondolják, hogy minden klappol, ugyebár nincsen megfélemlítve az ország, jobb a lét, stb.Idegbeteg ember nem nagyon van köztük, az tuti :lol:
Meg hát érzéketlenebbek is szerintem, főleg az amcsik.
Főleg aki nagyon megküzdött egy babáért, mint Te, nekik talán fura a sok aggodalmad.De nem foglalkozni velük, addig menni, amíg Te meg nem nyugszol :wink:

Fonyódon éltél?
Apukám volt felesége is oda való, meg a félnővérem is, aki már azóta Németo.-ban él. :)

Kitty :) na, akkor megkaptad a melót? De jó!!

Jaj, csajok, vége lett a sorozatomnak, úgy fog hiányozni :( Ilyen jó sorozatot még nem láttam soha, m2-n volt, yorkshire-i szívügyek.

Kép
meli0805
 
 


Ja, Brid, és szerintem mindenkinek előbb-utóbb eljön a nagy pillanat, amikor babát hord a szíve alatt.Szerintem nincs lehetetlen, itt vgy Te, élő példa mindenkinek, akinek még nem jött el a gólya :wink:

Kép
meli0805
 
 


Szijasztok!

Bridget ez nem semmi... annyira nem ismerlek, de azt kell mondanom, hogy még sem tűnik olyannak, teljesen jogos, hogy neked ez így nem felel meg! Ez Amerika, na wow... :x

Amúgy nálunk mindent mi fizetünk, és én hiába álltam a sarkamra, mert levegőnek néztek... mindegy volt, mit csináltam... de hagyjuk is, már lenyugodtam :)

Meli, ismerem az érzést :( (sorozat)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Adjon isten pálinkásat!

Brid! Emlékszem mikor mesélted, hogy Fonyodon laktál! Én sajnálom, hogy igazán nem nézhettem szét, de talán majd legközelebb!! Amugy szerencsére nagyon jó időnk volt ! Bár dömsödön az első estén volt kis esőzés, de ez nem szegte kedvünk a pokerezéstől!!!
És igen igazad van igértem képeket! Hozom hozom!!!

Meli! nem csak csiklo által tudsz élvezni ezt az egyet én i studom! DE hadjuk, mert feláll a ször a hátamon mikor erről beszélek vagy csak gondolok rá!!!
És hát szerintem a vérvételhez igancsak hozzá szokott már! De ami legjobb, hogy már nem a kis fejecskéjéből vették le meg mondjuk szóltam is hogy ne is gondoljanak arra, hogy onnan vesznek vért!!!
nócika
 
 


Nóci, pókerezni én is imádok! :)

Képzeljétek, most számoltam meg a szatén rózsafejeket, amiket tegnap vettünk, azt mondta a nő, h 12 darab, de csak 9... :evil: :evil: :evil: én meg meg sem számoltam, mindig náluk vásárolok, megbíztam benne... na szép, mondhatom... honnan szerzek holnapig még 2 fej rózsát??? (nekem 11 kellene :( )

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Bri, örülök, hogy írtál, mondjuk a híreknek már nem annyira! Sajnálom, hogy b baba elmegy. :cry: Hallod, olvasva a soraid, örülök, hogy itt jó terhesgondozásban részesülök! A dokidnak szerintem teljesen igaza van, még feküdj pár hétig, utána is biztosan sokat kell pihenned. A mioma mitől nőhetett meg? Ezt nem értem. Remélem, nem fáztál meg, és tudod, nagyon drukkolok, és küldök sok-sok pozitív energiát! :wink:
Uh-ra hétvégén megyek, a köszöntést köszönjük, aranyos vagy! :D
Magamról valóban nem sokat írok, de igazából nincs is mit. Jól vagyunk, szerencsére, Marci sokat mocorog.
Lelkifurdalásod pedig ne legyen, itt mindenki babás lesz előbb-utóbb! :wink: Te vagy rá a legjobb példa!!!! :D

Dorka, mi levetettük Lexinél, most is lefogjuk. Tény, hogy nagyon drága, a fele összeget hónapokig kuporgattam össze, a másik felét 1 év alatt kamatmentesen törlesztettem.

Zsani, ez a b.kót, öregem, komolyan, nem találok szavakat! :x Sajnálom! :(

Kitty, mikor derül ki, hogy tiéd-e az állás? Pirinek örülök nagyon! :D

Nóci, Regi egy kis hős, puszi neki!

Meli, hogy vagytok? Apa mikor jön haza?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bogi, oda se neki, rendeltem sokkal szebbet :) igaz krém színű, de az eredeti rózsa is, így mindegy... ;)

Mire jó ez a vérvétel? :shock:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Hát Lányok, nem hiszem el, ez a rothadt gázos kocsi már megint felébresztette Marcit :evil: Már ezerszer szóltunk neki, hogy ne nyomkodja az ablak alatt, mindenki nagyon jól tudja, mikor jön, az öregasszonyok már kint állnak az ajtóban előtte fél órával.

Oda se neki Zsani, az élő a legszebb :D

Nóci, tényleg adós vagy még a képekkel :lol:

Beze, köszi kérdésed, apa úgy volt, hogy nem is megy sehova hétvégéig, ami jó is lett volna azért, mert itthon van, viszont pénzben meg nem.De hát mennie kell szombaton Észak-Portugáliába.Tiszta ideg, még nem volt ott sosem, egész nap a GPS-t cseszteti az útvonal miatt. Viszont ez az út 80-90 ezer Ft.És kb. 5 nap alatt járja meg. :D

Marci kap új ágyikót, olyan kisgyereknek való leesésgátlósat.Teszveszen vettem 13 ezerért.Szerintem jó üzlet volt.
Úgyhogy a kiságy ideje leáldozott.Sokszor össze-vissza üti magát a rácsokban forgolódás közben.
Kicsit sajnálom, mert ezzel is lezárult egy korszak, a kisbabakorszak :(
Most ment érte apa Bfüredre. :)

Kép
meli0805
 
 


Beze, úgyhogy lehet jövünk haza Hőgyészre vasárnap körül, ha belefér az időbe, megint meglátogatunk Marcival. :wink:

Kép
meli0805
 
 


Sziasztok!

Megteszem napi beesésemet :oops:

Bri
nem semmi a dokis, uh-s kalamajkád :shock: Pedig azt hinné az ember, hogy a fejlett nyugaton ilyen nincs, csak nálunk :twisted: De a lényeg, hogy nincs baj! Sajnálom ketteskét, de az is nagy csoda, hogy van egyeske, és egészséges :wink:
Köszi a szorítást! Ja, a net azért nagy segítség, hogy hallom a hangját, meg így el tudjuk érni egymást :wink:

Meli
te az éjjel már tudtál vmit, amit én csak ma du tudtam meg :lol: Még csak ma dőlt el, kié az állás.
Ágyról kérünk képet! Persze Marcisat :wink:
Miért nem vágtál hozzá az autóhoz vmit? :twisted:

Beze
köszi!
Mikor mész legközelebb dokihoz? Vettetek már sok mindent? Vagy Lexiről is maradtak dolgok?

Ésssssssssss! Enyém az állás!!!!!!!!!! :D :D :D

Éssssssss, hulla vagyok :? Kijött az allergiám, de olyan szinten ,hogy egész nap fújtam az orrom, fáj a homlokom, éjjel semmit se aludtam. Ki vagyok, mint a liba...
kitty22
 
 


Kitty, gratulálok, nagyon örülök! 8 órás munkanapjaid lesznek? mikor kezdesz? Helyben maradsz? De jó! :D
Dokihoz hétvégén megyek, venni meg nem kell semmit, csomó unisex cuccunk van, illetve ha Lexinek nem fele meg nov. környékén az új ágy, akkor egy kiságyat.
Jobbulást, szegénykém, nem irigyellek...

Zsani, a köldökzsinórvért szülés után veszik le közvetlenül, miután elvágták a zsinórt, 0 éves őssejteket tartalmaz amivel ma már egy csomó betegséget lehet gyógyítani. de ne kerüljön arra sor, hogy használni kelljen. :wink:

Meli, eljöhettek nyugodtan, 4 után mindig itthon vagyunk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Sehol senki? :(

Ma voltam genetikai uh-nn, minden rendben, Marci már majdnem fél kilót nyom, és még mindig 8 nappal idősebb a koránál. Lehet, hogy tényleg karácsonyi baba lesz? :roll: Az arca is tökéletesen látszódott, mondta is a dokim, hogy ez ilyenkor nagyon ritka. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Csak beköszönni jöttem! Élünk virulunk! Talán most kezd jönni Regi fogacskája! Egész éjjel kinlodtunk! Na jó ez némi túlzás hisz éjjel fél 2-kor beadtam neki egy nurofen kúpot majd be kentem a kis inyét dentinox-al és azonnal alud reggel 8-ig!!!

Beze! Istenem! Olyan édes lehet! Amúgy mikorre is vagytok eredetileg kiírva???
Én is úgy szeretnék már megint kismami lenni!!!

Nos holnap vendégek lesznek nálunk jönnek a keresztlányomék egész pereputtyostúl! Nem tudom leszek-e!!!
Puszi nektek!
nócika
 
 


Sziasztok!

Beze
köszi, igen, 8 órás. Nem helyben van, kb 20 perces kocsikázás, szóval nem nagy táv. Kedden kezdek.
Örülök, hogy minden rendben! Beszéld meg Marcival, hogy ne pont karácsonykor jöjjön, hanem mondjuk két ünnep között :wink:

Köldökzsinórvért én is majd le szeretném vetetni, főleg ha csak arra gondolok, hogy a párom és az én családomban az elmúlt egy évben hányféle szörnyű betegség volt :cry:

Nóci
Drukk, hogy Regi fogacska hamar kibújjon!
Sok vendég volt? Mivel készültél?

Én pénteken ugye mentem a barátnőmhöz, és nála voltam szombat du-ig. Jó volt, bár mindketten megfáztunk, meg nekem ugye a parlagfűallergia, plusz még a sógornője két macskája is ott volt (panel lakás), és én azokra is allergiás vagyok. Így a két nap orrfújással telt, de jókat beszélgettünk, elfogyott egy üveg Sangria :wink:
Tegnap Apunál vacsoráztam, és csak utána jöttem haza. De mire a kertben végeztem a gazolással, locsolással, már hulla voltam. Na meg 11ige skype-oltam párommal :D
Ma meg mamámnál ebédeltem, nem sokára meg megyünk sógorral az ő mamájához, mert holnap befekszik a kórházba és kezdődik a sugár + kemó kezelés :cry:
Holnap még itthon leszek, anyóssal rakunk el paradicsomot, úgyhogy a holnapi napom se unatkozással telik.
Keddtől pedig meló... Elég fárasztó az egyedüllét :roll:

További kellemes hétvégét!
kitty22
 
 


Sziasztok!

Nóci, Kitty, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Nóci, én is drukkolok, hogy hamar jöjjenek a fogacskák!

Kitty, hát nem irigyellek, de komolyan, le a kalappal előtted!
Megpróbálom megdumálni a kiskrapekkal, az pont jó is lenne. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Basszus irtam egy csomot mindenkinek aztan itt a nagy takaritas miatt abbakellett hagynom...visszajottem befejeztem es kiakartam copy-zni nehogy eltunjon erre lefagyott es huss eltunt minden :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ugyhogy most bocsesz de rovid leszek :oops:

Kitty
Tudtam,hogy megkapod a melot :wink: Gratula :!: Apacska mikor jon haza?En orakat beszelek Morszaggal es japannal 8) :lol:

Beze
Marcell baba ngyobb 8naqppal?es ilyenkor melyik idopontot veszik figyelembe? :roll: 40hetnel azert mar nem lesz mind1 :? Marcell babaja van Melinek is :D Miomat a E2 taplalja osztogen terhessegnel megno a szam es ezaltal no a mioma tok normalis jelenseg legtobb esetben nem okoz gondot....remelem nalunk sem lesz baj :roll:

Meli
Nem ugy gondoltam...csak sajnos most latom mennyien ilyenkor csak hajtogatjak,hogy minden rendben lesz meg igy meg ugy...persze nem kismamik vgy anyukakra gondolok ok azert csak remelik hogy minden rendben lesz es drukkolnak mert van nemi tapasztalatuk...mar ha erted mire gondolok.De itt kinyavoghatom magam :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Fonyodon laktam de csak egy evet....penztaros voltam a piac melletti ABC-ben aztan meg egy strandcikkesnel dolgoztam a vasutnal.17eves voltam 8)

Noci
Ejjen Regi elso foga.Daralni fogja a kajat 8) :lol: Tenyleg most miket eszik :?: Fozelek?Jaaaj fozelek de ehez vgyok egy kis sarga borso fozelekre :x :( Lehet mikor mi taliztunk balcsin akkor is mentem Fonyodra latogatoba?Asszem az volt az uccso ugye tavaly nyaron nem mentem haza iden meg orultem,hogy en is lejutottam Siofokig :roll: Telepitsd fel a fulest es akkor beszelhetunk is 8)

Jeanner
Mi lett vegul arozskkal?ez a hajbavalo rozsa vgy melyik :oops: Remlem az eskuvoszervezes rendezodott 8) Mar csak 2het izgulsz mar? 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szijasztok!

Én is csak gyors leszek.... :oops:

Kitty, nagy gratula a munkához :) az allergia meg talán már nem tart soká, remélem, mihamarabb elszáradnak ezek a gazok... bár a parlagfű írtásköteles, nem? Reggel mondták a kukoriban (Rádió1), hogy ki kéne találni azt a szúnyogfajt, ami megeszi a parlagfüvet, utána pedig megdöglik :lol:

Meli, simán jó üzlet volt a kiságy :) amúgy Marci lassan 2 éves, szóval már elég nagy legény :)

Nóci, Reginek gyors fogzást kívánok!!! Remélem, a vendégség jó volt :) (mármint hogy jól éreztétek magatokat)

Bogi, örülök, hogy jól vagytok, és hogy Marci ilyen szépen nő :)

Brid, remélem, jól vagytok :) a rózsákat végül megrendeltem máshonnan, elvileg kedden vagy szerdán jön :) anyu gyorsan felölti őket... :roll: hát 2 hét múlva ilyenkor már Oroszlány-Seres leszek, de oda se neki :roll: tulajdonképpen nem izgulok, mert nincs min :) na majd ott biztosan fogok, de most nem izgulok :)

Nálunk most aktív 2 hét következik erős drukkolással a 70-80%-nak, ugyanis nem hittem, hogy létezik, de létezik, egy huhhhhhh, de nagyon jól sikerült együttléttől megindult egy peteérés + tüszőrepedés, viszont a környék tele van katonákkal (szal tegnap is voltunk együtt, eléggé eredményesen, ma meg már nagyon szurkálódik a petefészkem, meg tegnap volt 1-2 csepp vér, és utána elkezdett szúrni...) na pont ez a hónap az, amikor nem akartam teherbe esni, de úgy fest, Murphy nem kedvel... na persze kérdezhetitek, hogy akkor miért nem védekeztünk, de én nem hittem ebben a "nagyon jó szextől peteérés" dologban, amúgy meg volt még 1 hetem, úgy voltam vele, hogy esély nincs rá, hogy terhes legyek... erre... :roll: bár nem vagyok még a közelében sem, és remélem, nem is leszek...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?