Na megjottem
Elvoltam tunve mert fekves van...hetvegen netmentem hetvege
meg fekves es hat nem ngyon megy igy az iras.Almi is vgyok allandoan gepezni sincs kedvem ha jovok is olvasok es mar annyi is
Szal penteken kiharcoltam,hogy fogadjanak it a kozelben egy doki.2orat voltam ott ebbol 15pecet foglalkozott velem szaggatottan...a tobbi varakozassal telt
Jah es az uhu-ja nem a legjobb semmit nem latott rajta azon kivul,hogy van egy baba szivhanggal es egy oraiasi miomam se merni nem tudott se pontos adatot
Igy tovabbkuldott egy utcaval lejjebb egy profi uhu-shoz
ahova hetfore kaptam csak idopontot aznap mar nem.Hetfon megyek 12-re ra 15percre mar az agyon is fexem elkezdodik a vizsgalat.Kerdem a notol mit lat?Hasi uhuval kezdte...azt mondja o nem igazan mondhat nekem semmit mert o nem doki...o neki az uhu-t kell megcsinalnia felveteleket kesziteni es az eredmenyt a dokimmal kell majd megbeszelnem
igy neztem vazze
kb 25perce vizsgalgat persze a monitort nem lattam mert nem felem allt
ezalatt egy mukkot nem szolt a no
aztan azt mondja menjek ki pipilni es aztan jon a masodik resz a huvelyi uhu
visszamegyek meg vgy 20perces uhu egy szo nelkul
mar szarrafagytam wazze egy 3*3meteres szobaban legkondi 1000-rel...en meg egy oraja lassan ott fexem felmeztelen
Nezi a no a monitort
beszel magaban nyomkodja agombokat
annyit odamondtam neki,hogy a babat hagy nezzem mar meg ha vegzett...de megse hallotta mikor huzta ki azt a valamit akkor mondom megnezhetnem legalabb
hat kicsit megmutatta de nem mutatta meg a szivverest se pl meg csak ugy suttyban
aztan azt mondta varjak mindjart leellenorzik a kepeket...labujjaim szetfagytam mar a kardigant rahuztam a labamra
visszajon a no egy masikkal...megszolal a masik no fekudjek fel mert o is megvizsgal
na wazze mondom tudtam hogy egy bena not fogtam ki
Na most ez a masik no meg vgy fel orat uhuzott hasi aztan huvelyi....magyarazta a masiknak hogy ez igy meg az ugy,meg hogy ezt ikerterhesegnek kell irni es o csak egy babat mert folyamatosan ezert ujbol mertek mindent
valamit beszelt a beverzesrol is neki szal ami infot mondott a masik az elsonek annyit tudtam meg
Azt mondtak a dokimmal kell majd beszelnem
Mondom legalabb annyit mondjon mar a verzes miatt most fekudjek vgy mit csinaljak?
Azt mondja hat ahogy en erzem
Kimentem wazze masfel orat voltam bent ebbol 10perc volt a varakozas...a nunamba annyira felnyomtak mar a uhu-t hogy azt hittem behatol a mehembe wazze
es kint annyit mondtam 2nap mire atmegy a lelet a dokimhoz
szal szerdan erdeklodhetek
Hat wazze csutortokon azert jelentkezdtem ide be,hogy megmondja a doki mitol verzek meg megnyugtasson erre ra egy hetre kapok valaszt???Na ez se lesz a dokim
Azonkivul,hogy kedves volt,meg minden vv-t leakart egybol venni,rakszurest minden es hogy mivel en veszelyeztetett vgyok ezert minden heten vgy 2hetben szeretne latni....na ezen kivul nem fogok 2orakat ott ulni nala azert,hogy nem jo az uhu-gepe es nem tud konkretumot mondani ezert elkell menjek meg egy uhushoz ahol hulyek wazze raadasul nem adnak felvilagositast es raadasul meg 2nap mire atmegy az info a dokihoz
Ma mar kerestem a dokit de ebedszunet volt.Aztan nemreg hivott.Allitolag minden rendben.Mondom neki es mi van a verzessel?Aszongya meg verzek?
mondom hat persze es ott van az uhu kepen is...mondom az mitol van?Hat hogy a masik baba a petezsak meg ottvan es az verezhet...mondom neki hogy es az csak ugy kifog jonni vgy mi lesz azzal?Allitolag felszivodik
De azt mondta baba A teljesen rendben van.Hat most sem nyugodtam meg teljesen
Miomamrol sem beszelt pedig allitolag sokat nott.majdnem 8centis az 5-rol
Szal egy kis konkretum jobban esett volna mint hogy baba a jol van es nincs min aggodni.
Ezt mondta penteken is.Azt is mondta semmifele verzest nem lat es nem latja az okat annak sem miert kene fekudnom.Erre fel mi jol elmentunk kirandulni vasarnap ahol megint jol elkezdtem verezni
azota megint fexem...viszont talaltam egy dokit.Egy masikat o eleg szimpi es allitolag jo doki.De szabin volt ezert nem tudtam hozza menni multheten viszont 23-ara van idopontom.Ha tetszik majd akkor ot szeretnem valasztani.Sajnos itt az internetre kell hagyatkozni.Ugy muxik a dolog,hogy a neten megnezed mit mondanak rola hany csillaga van meg hogy melyik korhazhoz van szerzodve mert a korhaz nak is megkell nezni mit mondanak rola es hany csillaga van.
Ahova ez a no tartozik korhaz nem valami jo...a no se annyira jo...ez a masik aki meg szabin van egy koreai doki korhaz allitolag egesz jo ahol van es a dokira is jokat mondanak.Jah es itt jarsz a doki rendelojebe...ha valami nagyobb vizsgalat van akkor a korhazba kuld ahova o tartozik es ha jol tudom avegen ott szulsz vele...de ennek meg utana kell kerdeznem.
Mindenesetre beszeltem az otthoni dokimmal is.Aki szerint fogok is meg verezni 3-4hetig es fekudjek es csak igy tovabb
Eskuvosz latatlanban meggnyugtatobb ez a doki mint barmilyik itt
A masik magyar dokihoz akihez itt NY-ban jartam 60ezer ft-s uhura na ahhoz meg nem megyek
mivel van biztositasom nehany helyen max 2000ft-t kell alapdijkent fizetni minden mas allva van de pl az 1oras specko uhu is tok ingyen volt.
Minek menjek hozza 30-an ha mehetek mashova ingye palne az is csak osszevissza beszelt
Szal a dokinovel beszeltem o szivesen latna jovoheten vv-t megcsinalni meg szuresek
de en biztosra veszek,hogy nem szeretnek hozza menni.Es ngyon de ngyon bizom hogy 23-an a koreai doki befog jonni mert most mar ramferne egy normalis doki
Na most jol kijott belolem.Azaz igazsag aki nem ismer esetleg ugy hangzik ez az egesz mintha csak nekem nem felelne meg semmi
pedig higgyetek el egy rossz szot nem mondok senkinek es csak turom ami korulottem zajlik.Szerintem tul sokat tudok...es egyszeruen itt megkell elegedni azzal,hogy "Minden rendben van" Nekem ennyi nem eleg...foleg mikor epp elvetelek vgy hogy mondjak (nodoki szavaival elve ugye baba b epp elvetel
)
Majd minny jol visszaolvasok es mindenkinek irok
koszonom,hogy meghallgattatok