Sziasztok!
Mi jól vagyunk,ma is sokat mászkáltunk,10-19-ig voltunk párom nővérénél
Balu jól viselte,evett aludt szórakoztatta magát.És képzeljétek ma este pancsinál elkezdtem puszizni Balu hasát meg oldalát,és kacagott!!!!Felvettük vidire,és feltettem gmail-re ugyanúgy toldacuccot izével
És nyálzunk mindig,egyre durvábban és a cuccokat is egyre durvábban tömi a szájába.Kedvence a pelus,gondolom tetszik neki a dörzsölés.Folyton a szájában lóg.
Kovmarti:ültetéses gyakorlatot én is úgy csinálom,Balu nagyon élvezi,mikor sikerül felhúznia magát hasizomból,az ujjaim segítségével,jókat mosolyog,édes pofa
Nóri már így fog??
Balu még csak most kezd nyúlkálni,videón látszik.Jók a játékötletek!
Mayday:remélem megoldódik a cicizés problémátok.Még a jobbik eset hogy cumisüvegből elfogadja.De ha nem elég neki a tej akkor hogy oldod meg,ha nincs tápi?
Akkor Bálint majdnem ugyanolyan súlyban meg hosszban is mint Balu,de jó!!!!!
Balu hétfőn volt 5300 gramm meg 58 cm
Szerintem se aggódj a súly miatt,majd kövi héten behozza
Aztaaaa.4-5 fog egyszerre?,???
Nem semmi
Na majd én is megnézetem Balunál,de nálunk max 1-2 jön.Legalábbis csak eelől látom duzzadtnak az ínyét.
Törpi:de jó hogy nem kell menni többször!!!A torna meg sose árt!!
Hogy-hogy kihánytad a lötyit?
Terhesség alatt is ez volt?Igen,van egy oltás 3 hósan is.Mi pl 4 hósan kapjuk meg,mert a doki szabin van.Várjuk a képet a szobáról!!!
Kriszta:Oltásnál szegény Balázsom is mosolygott,míg meg nem kapta a szurit.És azóta képzeljétek el ha megyünk a védőnénihez(egy helyen van a dokibácsival) csak a kezembe marad nyugton,ha leteszem a mérlegre,vagy a mérőre,vagy a vizsgálóasztalra,már üvölt
Grat a méretekhez,növöget ám szépen ő is!
Engem apa szokott "kínozni" az édes kisfiam-mal
Azon mindig elbőgöm magam.De úgy egyébként is gyakran bekönnyezik a szemem amikor nézem Balázst,mindig elérzékenyülök.Általában amikor mosolyog rám,vagy amikor békésen alszik az ölembe.ááááááá......
Zsu:nem tudom,átsiklottál a hsz-em felett....
Lehet kapni szúnyoghálót babaágyra.Mondjuk kicsit macerás amikor ki kell venni a gyerkőcöt,de akkor tuti nem szívnák ki a kis vérét(ha már ilyen édesvérű a gyerkőcöd
)
Barba:jó utat és szórakozást,na meg kikapcsolódást nektek!Várunk vissza!!!
Hibernia:én meg inkább a "friss "gyümitől tartok
Most hogy ezek a nagy esőzések voltak,több a rovar,többet permeteznek
Na meg ezek a dolgok amiket a gyümikre tesznek pl hogy gyorsabban érjen,vagy hogy tovább elálljon
Ezekbe az üvegesekben már se hozzáadott cukor,se tartósító,se szinezék nincsen.Ha meg még bio is akkor nálam az a csúcs!
Az a gáz hogy nálunk a közelben nincs biopiac,pedig akkor inkább ott vennék frisset.Így viszont nekem ez a szimpibb
Na jól kiokfejtettem magam
Anyós idegesítő lehet
Nálunk is volt olyan nap,hogy még pisilni is gyerekkel mentem
Na asszem ennyi,ha addig nem írtatok,míg gépeltem
Balu már alszik,egy óra múlva kap álometetést,hátha jobban húzza reggelig