Új privát üzeneted érkezett!

Hali!!!

Védőnénin túl vagyunk,de okosabb nem lettem.Mindjárt indulunk a dokinénihez,akkor majd többet tudok.
Bálint 5380 g és 59,5 cm.De a súlyt keveselte a védőnő.Aszonta nincs meg a havi 600g hízás,csak 480. :? Na,itt kibuktam,volt egy kisebb pánikrohamom.F@sza.Amúgy továbbra sem cicizik a fiam.És extra nyügi.
Ha megjöttünk jövök bővebben.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Ercsikati, köszi a könyv tippet, ennek én is utánanézek +a szúnyogriasztos tapasztalatot is, valószínü beruházok egyre....

Kovmarti neked is köszia sok játéktippet..de jó kreatívak vagytok :D

Hibernia, nem lehet, hoyg a 3 hós fejlődési ugrást éli meg nehezen Peti? Nekem Gabit elragadták az UFO-k egész nap kóma szegény.. persze megy a pánik nem -e beteg, avyg unatkozik-e? De igazából esélyem sincs szórakoztatni mert nyügi...fáradt rögtön ahoyg felkel hihetetlen de én ezt ennek a fejlődési vacaknak tudom be.. 6 hetes korában is volt kb 4-5 ilyen napunk....

Mayday..kitartást!!!!!!! Amúgy meg úgy tudom a heti 100-150 gramm hízásra mondják hoyg okés a dolog..no nektek a heti 100 meg van szóval no para szerintem, + ebben a korban már vissza is esik kicsit a hízás üteme. Biztos találtok valami megoldást, illetve hízott és szerintem ez a lényeg. (persze én is para lennék, de a fenti érvekkel megnyugtatnám magam :D )

Barba, jó utat, mi holnap du megyünk, én sem leszek majd lemaradok én is..és valószínü 3-4 napot visszaolvasni sem lesz energiám de amint tudok jövök, ez a lényeg :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


jajj hát mindenki nyaral, én meg irigykedem... most próbálom rábeszélni a férjem, hogy szeptemberben menjünk legalább egy hosszú hétvégére valahová, de kitalálhatjátok, hogy az anyósom ezt is ellenzi (nem kérdeztük amúgy csak felmerült, mint ötlet, hogy húúú, tök jó lenne) mondván, a babának az állandóság jó, legyünk türelmesek, ne rángassuk. :evil: ha-ha.

mayday, szerintem se parázz a súlyra, nekünk ezen a héten épp megvolt a 10 deka, de kit érdekel? a lényeg, hogy gyarapodjon... olvastam, hogy a duplázás után sok baba pl stagnál vagy alig hízik... ne hallgass a védőnőre, mi okosabbak vagyunk. :lol: de komolyan, ha Bálint nem rosszkedvű sokáig, miegymás, ne érdekeljen a dolog.

kovmarti hát ezek tök jó kis játékok, honnan veszed őket? :oops: amúgy ma elővettem a kishajót (nyomkodni kell és akkor a béka pl brekeg, a sirály visít stb) hát jött a legörbülő száj... :D tök megijedt tőle, nem tudom, miért, de aztán már nevetett, mikor látta, hogy kiröhögöm... :D képeket kérjük... ez a két kezes fogás ismerős. nálunk hangsúlyozásképp sokszor becsukja a szemét és úgy nyalogat. meg úgy néz ki csomószor, mint aki szotyizik. :D így két kézzel mintha próbálna ráharapni valamire és közben fintorog. :lol: halálosan néz ki.
amerika, hát igen, épp ezért nem tudnék én sem ott élni. meg idegelne, hogy csak autóval lehet közlekedni a távolságok miatt... nem "bejárható" ország, repülni is kéne stb... hát én ettől kilennék, tuti. mondjuk európán kívül sehol sem tudnék élni... :oops:

amúgy az előbb jól eláztunk. :oops: életében először érte eső a hamvas bőrét. :D

zsu, hát lehet, ugrik a fiú, ja... elég kerge. Gabinak mérted a lázát? nem azért kóma? olyan furi ezt olvasni, Peti még sose volt kóma. :shock:

hibernia
 
 
 

 
 

Sziasztok!!

Na gyorsan végigolvastalak benneteket!

Nadi voltam cukor terhelésen,de kb fél óráig volt bennem azután kihánytam,és leálitották a vizsgálatot.Azt mondták,hogy menjek el a diabetológiára és beszéljek a doktornővel,hogy nem sikerült a terhelés és ilyenkor mit lehet tenni.
A névadót a Polgármesteri hivatalban lehet intézni,bevallom én sem tudtam mi az,de ugyan olyan mint a keresztelő.
Nadi ne aggódj rólam is csak ez a kép sikerült jól amúgy sokszor kell csinálni,mert olyan fejem szokott lenni rajta,hogy jajaj!!!!

Barba excéma már elmúlt,de most kb két napja megint előjött neki,és ráadásul nekem is,brutálisan csúnya és viszket mint állat.Nagyon szép leszek a névadóra!!! :lol: Na mindegy!
Nektek milyen most??

Csöpp na voltunk tegnap ortopédián,és már nem kell visszamenni!!!!HURRÁ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyit mondott,hogy még tornáztassam,de nem lesz vele gond!Nagyon szépen feloldódott a kötöttség.

Zsu mi szúnyoghálót raktunk fel a nagyszobára,mert már megelégeltem,hogy folyton csipések nyoma volt a gyereken!


folyt.köv.

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Charlott a kismama különszámot én is megvettem mikor Kati mondta,hogy nagyon jó és érdemes megvenni.Hát csak ismételni tudom!Nem bánod meg ha megveszed!!!Szerintem

Mayday remélem nem lesz baj a tüdőszűrésen,majd ird meg mi volt!Megy a drukk!!
Az miatt meg pláne ne aggódj,hogy Bálint nem hizik olyan mértékben,mint eddig!Ez nem gond mindaddig,mig jól érzi magát és sokat nevetgél!!!

Csajok lenne egy hülye kérdésem!

Oltást 3 hónaposan is kapnak a babák??

Holnap viszem védőnőhöz,mert már kiváncsi vagyok hány kilót nyom a fiam,maj hozom az infót.


Na a másik mig el nem felejtem képzeljétek csináljuk a gyerek szobába a falat,jobban mondva a sogórnőm festi Márknak a mesefigurákat!!!
Nagyon jó már most pedig még csak fel van rajzolva,jaj alig várom,hogy kész legyen!!
Majd hozom a képeket!!

Na most megyek!!!

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Hali!!!

Hazaértünk.Fúúúúú....Nagyon elfáradtam.Bálint végig üvöltött,most alszik 3/4 órája.

Szóval mi igen belehúztunk,nem egy fogunk jön,hanem 4,de az is lehet,hogy 5. :shock: :shock: Na ez a durva.(Hibernia,itt megjegyezném,hogy IGEN,az nálatok is fogacska és előre is sok kitartást hozzá. :wink: )Kaptunk Panadol szirupot,azt kell adnom neki reggelente és akkor talán tud újra cicizni.Plussz mérnem kell minden nap,hogy nem esik-e a súlya,azt 1hét múlva visszamenni az eredménnyel.Király.Újra jön a mérlegelés,ohh,jeee... :roll:

Súlyáról a dokinéni nem mondott semmit,így gondolom nem keveselte,különben szólt volna.Oltás is megvolt.

Törpi,igen van 3 hós oltás,mi ma kaptuk.

Zsó,kellemes nyaralást,bár már lehet ott is vagytok.

Zsu,Nektek szintén!!!Remélem jól bírják majd az apróságok. :wink: Gabinál úgy tűnik alvást hoz a 3 hónap.Irigy.Nekünk fogakat. :?

Hibernia,anyós...Részvét és respect.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Sehun senki...hüpp-hüpp... :oops: :lol:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Olyan fáradt vagyok most,mint máskor éjfélkor.Aludnom kéne,de megy a mosógép. :? Ajjjajjjajjjjajjjjaaajjjjjjj.....
Asszem ha este letettem a gyereket én is lefekszem.Csak Réka be ne sérüljön... :roll:
Ja,és a Rékázás eredménye:viszem Bubut az orvoshoz,belefutok egy ismerős nőbe.Jaj,de szép gyerek,de aranyos,stb.Azt rám néz:de szépen megasszonyosodtál!!! :? Az ilyen beszólásokért érdemes élni..és mindennap Rékázni. :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Hibernia,most nézem iwiwen,Te mit végeztél.Besza-behu...Grat-grat. :D
Gyermekem még mindig szundizik.Már lassan 3 órája.Mondjuk nem csodálom,hogy elfáradt.Tök fura,hogy ennyit alszik,nem találom fel magam...De ez már az én szerencsétlenségem. :oops:

Remélem azért nem vagytok,mert mosolygós,boldog órákat töltetek a babókkal. :D :wink: Vagy apával... :D :D :oops: :oops:

Kép

KépKép
mayday
 
 


mayday kit érdekelnek a bolondok? :D van egy babád basszus, persze hogy nem leszel már olyan, mint régen. nekem is az egyik (eddig legjobb) barátnőm jegyezte meg, hogy hát igen, már nem olyan brutál a combom, mint volt (fel voltam ugye dagadva 1000-el az utcsó hetekben), de azért még van ez-az. bakker, hordjatok ki egy gyerkőcöt ti egy deka súlyfelesleg nélkül... :lol: mondjuk ő mikor sírt peti én meg vigasztaltam, megkérdezte nem az-e a baj, hogy sokat puszilgatom. :lol:
a lényeg, hogy a dokinő nem kevesellte Bálint súlyát... ;) mérlegelsz naponta akkor? mi minden kajcsi előtt + után. he-he. :lol: de ne izgulj, nem fog fogyni az úr. :)
4-5 fog???? nem semmi, nagyon durva... :) tényleg belehúzott... :lol:
végzettségem?? :D hát igen, bár a pszichot nem használtam még. :oops:
és milyen oltást kaptatok?

amúgy lehet tényleg a fogacskák miatt van ez a bolondgombaság nálunk is... :oops:

megjött apa megyünk sétálni, még folytatom ám... :) :)

hibernia
 
 
 


Megint nem cicizett... :cry: :cry: :cry: Pedig kapott duán szirupot.Lehet már nem is fog?Fodrászom fiának 8hósan nőtt ki az első foga.Onnantól nem fogadta el a cicit.Lehet nálunk is ez lesz.Az azért megnyugtatott volna,ha ír a dokinéni tápit.Csak hogy legyen itthon.De gondolom meg várjuk a jövő hetet.Hülye fogak.. :evil:

Hibernia,bnőd komoly.Puszitól sírás...?Érdekes elmélet.Mindenesetre én már nagyon tudom unni a lüke kérdéseket a hozzá nem értőktől. :roll: :roll:

Ótás a DiPerTe(tuti nem jól írtam),kötelező 3 hós.Adtam neki fél kúpot,ne lázasodjon a Kincsem.

Mérlegelés musz-musz lesz sajna ezen a héten.

Szerintem Peti is a fogacskák miatt lehet nyügi.Visszagondolok,hogy örültem,hogy Bálint nem volt hasfájós.Erre becumizzuk ezt.Ohh,jee,subidubi... :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Sziasztok!

Mi jól vagyunk,ma is sokat mászkáltunk,10-19-ig voltunk párom nővérénél :D Balu jól viselte,evett aludt szórakoztatta magát.És képzeljétek ma este pancsinál elkezdtem puszizni Balu hasát meg oldalát,és kacagott!!!!Felvettük vidire,és feltettem gmail-re ugyanúgy toldacuccot izével :D És nyálzunk mindig,egyre durvábban és a cuccokat is egyre durvábban tömi a szájába.Kedvence a pelus,gondolom tetszik neki a dörzsölés.Folyton a szájában lóg.

Kovmarti:ültetéses gyakorlatot én is úgy csinálom,Balu nagyon élvezi,mikor sikerül felhúznia magát hasizomból,az ujjaim segítségével,jókat mosolyog,édes pofa :) Nóri már így fog?? :shock: Balu még csak most kezd nyúlkálni,videón látszik.Jók a játékötletek! :)

Mayday:remélem megoldódik a cicizés problémátok.Még a jobbik eset hogy cumisüvegből elfogadja.De ha nem elég neki a tej akkor hogy oldod meg,ha nincs tápi? :? Akkor Bálint majdnem ugyanolyan súlyban meg hosszban is mint Balu,de jó!!!!! :D Balu hétfőn volt 5300 gramm meg 58 cm :D Szerintem se aggódj a súly miatt,majd kövi héten behozza :D
Aztaaaa.4-5 fog egyszerre?,??? :shock: Nem semmi :? Na majd én is megnézetem Balunál,de nálunk max 1-2 jön.Legalábbis csak eelől látom duzzadtnak az ínyét.

Törpi:de jó hogy nem kell menni többször!!!A torna meg sose árt!! :D Hogy-hogy kihánytad a lötyit? :? Terhesség alatt is ez volt?Igen,van egy oltás 3 hósan is.Mi pl 4 hósan kapjuk meg,mert a doki szabin van.Várjuk a képet a szobáról!!! :)

Kriszta:Oltásnál szegény Balázsom is mosolygott,míg meg nem kapta a szurit.És azóta képzeljétek el ha megyünk a védőnénihez(egy helyen van a dokibácsival) csak a kezembe marad nyugton,ha leteszem a mérlegre,vagy a mérőre,vagy a vizsgálóasztalra,már üvölt :?
Grat a méretekhez,növöget ám szépen ő is!
Engem apa szokott "kínozni" az édes kisfiam-mal :roll: Azon mindig elbőgöm magam.De úgy egyébként is gyakran bekönnyezik a szemem amikor nézem Balázst,mindig elérzékenyülök.Általában amikor mosolyog rám,vagy amikor békésen alszik az ölembe.ááááááá...... :cry: :roll:

Zsu:nem tudom,átsiklottál a hsz-em felett.... :roll: Lehet kapni szúnyoghálót babaágyra.Mondjuk kicsit macerás amikor ki kell venni a gyerkőcöt,de akkor tuti nem szívnák ki a kis vérét(ha már ilyen édesvérű a gyerkőcöd :) )

Barba:jó utat és szórakozást,na meg kikapcsolódást nektek!Várunk vissza!!!

Hibernia:én meg inkább a "friss "gyümitől tartok :? Most hogy ezek a nagy esőzések voltak,több a rovar,többet permeteznek :? Na meg ezek a dolgok amiket a gyümikre tesznek pl hogy gyorsabban érjen,vagy hogy tovább elálljon :? Ezekbe az üvegesekben már se hozzáadott cukor,se tartósító,se szinezék nincsen.Ha meg még bio is akkor nálam az a csúcs! :lol: Az a gáz hogy nálunk a közelben nincs biopiac,pedig akkor inkább ott vennék frisset.Így viszont nekem ez a szimpibb :D Na jól kiokfejtettem magam :D
Anyós idegesítő lehet :? Nálunk is volt olyan nap,hogy még pisilni is gyerekkel mentem :?

Na asszem ennyi,ha addig nem írtatok,míg gépeltem :D Balu már alszik,egy óra múlva kap álometetést,hátha jobban húzza reggelig

:wink:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Halihó!

Lefekvés előtti bejelentkezés.

ErcsiKati, köszönöm az infót a könyvről, még meggondolom, azt hittem, a benne lévő dalok vannak rajta a CD-n, az rajtam rengeteget segítene – miss botfül :D

Barba – érezd jól magad, és ha tudsz, gyere.

Mayday
Súly miatt ne parázz, nekem azt mondták, az első 3 hónapban 400 gramm a minimum/hó, utána már bármi jó, csak hízzon. 5 fog egszerre??? Hova rohan ez a gyerkőc? Hát, ehhez kitartást, szorítok, hogy újra tudjon szopizni! Beszólás hihetetlen, nem értem az embereket, egyrészt mi a túró köze van hozzá, másrészt ha ez is a véleménye, megtarthatja magának. Nekem szólna így be valaki, asszem elküldeném a búsba.

Zsu, neked is jó kikapcsolódást, élvezd a nyaralást

Hibernia
Nem vagyok ám én olyan kreatívka, a lufit olvastam valahol, hogy élvezni szokták, mert kis energiabefektetéssel nagy eredmény érhető el vele (kis boxolás nagy kilengés), a lufitöltést mondjuk mi találtuk ki, de annak az ötletét meg a később bevethető töltött műanyag palacktól loptuk. A textilpelusos kukucsozásra meg tök véletlenül derült fény, egyszer játék közben vettem le Nóriról a rugit mert túl meleg volt, és a végén, mikor végre kihámoztam belőle, viccből végighúztam az arcán az egész rugit, na erre akkorát vigyorgott, hogy rögtön megcsináltam még párszor, ebből lett a játék. Új játékokra Nóri is hasonlóan tud reagálni, de már megtanultam, hogy nem szabad lerohanni őt, szépen be kell neki mutatni az új szerzeményt, és akkor nincs ijedtség. Szotyizás vicces lehet – lekaphatnád, hogy is néz ki.

Törpi
Már kérdeztem korábban is, ekcémára mit adnak ilyenkor a babának? Nekem is van, folyton lesem Nórit, de eddig nem jelent meg rajta semmi. Tök jó, hogy már nem kell ortopédiára mennetek, ügyesek vagytok.

Csöpplány
Ilyen meghatódás nálam is van, elég gyakran, pl. mikor beülök az ágya mellé nézni, ahogy ébredezik, vagy mikor altatódalt éneklek neki és hozzámbújik közben, attól rendszeresen könnybe lábad a szemem... :oops: :oops: És még csak ezután jön majd az, amikor először anyának szólít, és még sorolhatnám, én bizony minden ilyen pillanatot meg fogok könnyezni.

Nóri tegnap óta gyakorolja az r betűt, annyira vicces, ahogy próbálgatja, közben meg bugyognak ki a nyálbubik a szájából. Ha berregek neki, akkor próbál visszaberregni, nagyon cuki :lol: :lol:
Ja, és most olvastam az indexen, visszamenőleg visszaállítják a 3 éves gyest - nem tudom, ez kinek jó hír, de gondoltam, megosztom.

Nyugodalmas jóccakát :)
kovmarti
 
 


Küldtem gmailre egy linket,itt megtudjátok nézni Balu kacagást :D

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Halihó!

Csöpplány..bocsi, pedig olvastam a hsz-t :oops: De tudod..az agyam zokni :lol: Sőt pont erről jutott eszembe, hogy az utazóágyunkhoz van is szúnyogháló, azt bevetjük a kiságynál is, és köszi a tippet!

Mayday... 5 fog????? Jesszum! Cici miat no para! Első 3 hónapot végigszopizta Bálint, szerintem ez a legfontosabb, ha tudod szoptatod tovább, ha nem hát nem de véletlenül se éld meg kudarcnak!! ezek a fogak már csak ilyenek :? Amúgy az estéitek milyenek?? Nekem a viburkol kúpot ajánlotta a védőnő, homeopátiás nyugtató/fájdalomcsillapító és lázcsillapító.

Hibernia...anyósod nem gyenge. Kiakadnék így kritizálnának... kitartást!!

MEgjött az anya, taníts engem meg a szülők kiskönyve..haj úgy örülök :D
Ma megyünk balcsira..kezdek fosni minden rendben lesz-e, össze kell még pakolni, férjem mégis bement dolgozni, korábban eljön de nagyon félek, hogy brutál forgalom lesz....

Még ma vágat lapot az utazóágyba...remélem sikerül neki.

Ha tudok még jövök, ha nem akkor jó hétvégét! Mayday...itt van aug 20 végre visszakapod a párodat :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


jajj hát Balu ennivaló tényleg ahogy kacarászik... :D annyira annyira aranyosak!!!! :lol: tök jó, hogy ezt így felvettétek. :)

törpi, gratula, hogy oldódott a kötöttség... :) a képeket meg kérjük majd a névadóról + szobáról is.
nekem is csak névadóm volt először amúgy, vannak képek, olyan, mint egy esküvő, ülünk az anyakönyvvezető előtt, én persze anyukám karjában jóóól beöltöztetve. :D
cukor miatt meg sorry... :(
folyt. most ébredt

hibernia
 
 
 


mayday hát miért nem írt tápit az orvos? :? ha legalább üvegből enne.... sajnálom cici gondot.. :(
mi 4 hósan kapjuk a diperte-t + a meningococcus 1-t + a pneumococcus 2-t... csóri. :( de itt kötelező.
bevált a "fog gyógyszer"? mi is a neve? mondjuk itt tuti nincs az, de hátha... vagy max. hozatok..
hűsítő rágókát próbáltál?

csöpplány, hát igazad van, a permetezett gyümi se jobb. :? hát még van pár hetem, addig kiokoskodom, mi lesz a legjobb... :)

zsu, a "cici miat no para"-ra azt hittem először, egy latin mondás... :lol:

még indig folyt..

hibernia
 
 
 


Jó reggelt!!! :D

Balu videó haláli!!! :D Nagggyyyyoooonnnn édesen nevetgél!!! :D :D :D

Amúgy ezen nagyon parázok,hogy mi van ha kevés a tej és nincs itthon táp.Ezért lett volna nyugtató ha ír a dokinéni.Szóval én se értem. :?

De van egy jó hírem is,reggel ciciből evett Bálint!!! :D :D :D Talán ért valamit a szirup,de nyugtával dicsérd a napot.

Ismerős a sírás dolog,én is megkönnyezem minden édes mozdulatát.Annyira imádom!!!!

Zsu,mégegyszer jó nyaralást Nektek,szorítok,hogy menjen minden úgy,mint a zsírozott tengely!!! :D
Apát viszont csak jövő vasárnap,illetve hétfőn kapom vissza,addig kitart a szezon.Sajnos.

Most lépek,minnyá itten a dédi.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Hibernia,üvegből eszik,szerencsére.

Panadol szirup.Epres.Remélem hatott.

Hűtős rágókánk van,csak nem sokra megyünk vele,mert még nem tudja tartani.Ha meg én adom a szájába,akkor cicizi. :roll:

Latin mondás... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezen most besz@artam.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!

Csak bekukkantottam és már megyünk is a védőnőhöz!
majd még jövök!

Csöpp hát nem tom mi miatt jött ki a lötyi,terhesség alatt 3x csinálták meg és nem jött ki,most meg......Lehet már túl sok volt ez a 4.Nagyon aranyos Balu!!

Mayday nem semmi az 5 fog??És már látszik??
Szerintem Márknak is a foga jön,mert nála is tapasztalom ezeket a tüneteket amiket ti,és az inyén tegnap láttam egy fehér pöttyöt.
Szerintetek az?Nem tom megkérdem a védőnőt.

Kovmárti bocsi hogy kihagytalak tegnap!
Pedig még jegyzeteltem is hogy el ne felejtsek irni mindenkinek!
Na az excémára gyógyszertári fürdetőt kapott és egy citrom illatú testápolót ami ilyen zsiros állagú,pont azért hogy ne száradjon ki a bőre,mert a babaolaj amit használtunk az nagyon száritotta a bőrét.

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Hibernia, ezen a latin mondáson behaltam én is :lol: :lol: :lol:

Mayday, nagyon jó hír, hogy evett Bálint! És köszi neked meg a többieknek is a jókívánságokat...hát reménykedjünk :D

Törpi neked még nem írtam, nagyon örülök, hogy jó lett az ortopédiai eredmény..ez a cukros lötty meg..sajnálom. Zsemlés tejes megoldás nálad nem jöhetne szóba?

Csöpp, nagyon cuki falat Bazsi, Gabi is hasonlóan kacarászik..olyan zabálni valóak :D

Peti képek... csörgő nagyon állat de nekünk igazi szerelem lett a piros vizipacival :D
Séta előtti kép meg.. :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Közben rájöttem, hogy le is hagytam egy t betűt így tényleg olyan mint egy latin szöveg :oops: :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hali,

Zsu: végül én is megvettem A baba első éve című újságot. nagyon tetszik! :wink: Pont azokat a kérdéseket teszik fel, ami bennem is felmerült.

Mayday: tényleg kint vannak az első fogak!!! :shock: Eszméletlen!
Azok voltak a tünetek, hogy nyűgős volt és nem akart cicizni???

Nálunk béke és nyugalom (kop-kop-kop). :lol: Így végre sikerült ezen a héten többször is tornázom. Újult erőre kaptam! :wink:

KépKép
charlott
 
 


Charlott,még nincs kinn a foga,csak elindult.Ráadásul 2 őrlő :shock: !!!
Tornához grat!!!És kitartást!!!Mire nyomod?Vagy csak úgy simán?

Kép

KépKép
mayday
 
 


Törpi,igen látszik.Kis fehér bumszlik állnak ki az ínyéből. :lol:

Ortopédiai eredménynek örülök!!! :D

Cicizés csak reggel volt,sajna.Gondolom akkor több a tej és könnyebben tudja szívni.Az előző etetés már üvegből ment.Ez van,csúnya fogak... :evil:

Kép

KépKép
mayday
 
 


képzeljétek, nálunk bejött a hűtőizé, igaz, nyomom a szájába, de szépen csócsálja... :lol: le is fotóztam. :oops:

kovmarti, ez a berregés nálunk is nyerő... szerintem Peti raccsolni fog, nagyon furin utánoz... :roll: ilyen flanciás az er-je... :lol: a később használatos műanyag palack játék micsoda?

zsu nektek jó Balcsizást!!! :) irigykedem... :oops:

mayday gratu hogy reggel ment a cicizés... lehet én is nézek valami fájdalomcsillapítót itt, hétvége jön... :roll:

most esett le, hogy otthon 3 napos hétvége jön... :lol: ezért a sok balcsizás, ahááá...

amúgy tegnap életében először Peti úgy aludt el este, hogy letettük mobilozni, nézegette a fényeket és ELALUDT. :roll: egy nyikk nélkül... nagyon furi volt. vártam, hogy rákezd, itt kinn neteztem valamit, aztán 5 perc múlva bementem, hogy mi van már és aludt... :oops: hát majd elsírtam magam, olyan aranyos... :)

hibernia
 
 
 


ja úgyhogy a 3 napos 7vége miatt sem értem hogy nem írt tápit... :roll: de nem hergellek. :lol:

hibernia
 
 
 


Jön ma párom húga,itt is alszik,ohh,jee,örülök. :D Imádom a csajt!!! :D :D

Aszongya nekem a dédi,hogy milyen sok szeretet van bennem,mióta megvan Bálint.He,szóval régen köcsög voltam?Amúgy van benne valami... :oops: :lol:

Kép

KépKép
mayday
 
 


ja ha így dicséritek az anyák lapjás különszámot, írjatok már le pár dolgot légyszi... nem tudom megvenni innen... :cry: :cry: csak a legjobbakat légyszi légyszi... :)

hibernia
 
 
 


Nem hergelsz,jogos.Mondjuk elég tápi ellenes. :roll: De ha minden kötél szakad,hívom az ügyeletet.Csak nem hagyják éhen halni a gyerekemet. :roll:

Enyimé nem csócsálja.Cicizi.Aztán beingerlődik,hogy semmi haszna az erőlködésnek.

Mi ma kóstolunk kis őszilevet.Fáncsi leszek.

Kép

KépKép
mayday
 
 



Kép

KépKép
mayday
 
 


Mayday: Cindy Crawfordra és Béres Alexandrára erősítek dvd-n keresztül. Én szeretem ezt az itthoni, kényelmes megoldást, szeretem, ha számolnak,nekem és adják a ritmust. :lol:

A fogzás alatt szünteletni érdemes a cicizést, a fájdalom miatt? :?: Már most parázok, mi lesz, mikor beleharap a bögybe? :roll:

Boldogságot hoz és örömöt jelent egy saját baba jelenléte. Ezt én is tapasztaltam. Nekem még bátorságot, határozottságot hozott. :wink:

Hibernia: édes az oroszlános csörgő! :-)
Az újságban 211 kérdés van és erre válaszolnak a szakértők. Mi érdekelne?

KépKép
charlott
 
 


hát jó, lehet tápi ellenes, de basszus és ha nem eszik 3 napig?? miből tart egy recept, max nem váltod ki, nem adsz neki, a lehetőségek tárháza végtelen... :) gondolom nem akarod leszoktatni a ciciről, nem azért adnál neki... eh... majd írd meg mit szólt az őszihez...

én holnap tervezek egy kis répalét... vagy valamit... de csak kicsit... ne röhögjetek, múltkor ettem almát és megnyalattam vele (mindent nyal...) és úúúgy fintorgott... de azért nyalta rendületlenül... :lol: ezt szeretem benne... lehet kicsit savanyú volt a tejhez képest...

ja képzeljétek, írt fel a dokinő új tápit, a szorulás ellen és az van ráírva, hogy banános... te jó ég! :lol: szegény gyerek... kíváncsi leszek, hogy fogadja...

ja köszi a linket, mindjárt beleolvasok... :)

charlott, gratula a tornához. ;) a bögy szón jót röhögtem. :lol: :lol: anyukám 9 hónaposan azért hagyta abba a szoptatást, mert kinőtt a fogam és haraptam... :roll:
a kajálással kapcsolatban vannak aggályaim, olyasmi érdekel a legjobban... :oops:

hibernia
 
 
 


Charlott,bimbóvédő és akkor nem érzed,ha beleharap.Amúgy egyáltalán nem kell szüneteltetni,csak van rá esély,hogy nem fogadja el.Fáj szegényeknek.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Szerintetek mennyi őszit adjak neki?Milliben értem.

Kép

KépKép
mayday
 
 


na tessék, most megtudtam a linkről, hogy a terhességek 5-10%-a kezdődik idő előtti burokrepedéssel... és beleestünk... :D és nem tudom továbbolvasni... :lol:

hibernia
 
 
 


Lati mondás:Zsu a mi Bőhm bácsink!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocs,én még itt tartok... :oops:

Kép

KépKép
mayday
 
 


zsu, min böhm bácsi :lol: :lol: bakker... :lol:
mindig mondta "cici miat no para" :lol: :lol: behalok... :lol:

hibernia
 
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Na,megint visítás van. :roll: Aludt 20 percet,ohh,jee,de jó nekem...

Kép

KépKép
mayday
 
 


óóó és ha ilyenkor vársz 2 percet? nem szunyál vissza? nekünk a délelőtti alvás pár napja nem fél, hanem másfél órás így... :roll:
őszilé passz.
én most fél óra alatt csináltam 10 mili répalét... :oops: oda is adom neki most, kíváncsi vagyok, mit szól...

hibernia
 
 
 


Gyors bekukk,Nóri alszik, de teregetnem kéne, meg konyhát takarítanom, íszonyú mocsok van :oops: :(.

Mayday
Nem akarok okoskodni, de tápit tudsz venni gyógyszertárban recept nélkül is, csak úgy drágább. Ezt onnan tudom, hogy a kórházban nekünk sem voltak hajlandóak felírni, pedig tudtam, hogy még nincs elég tejem, és ott persze adtak neki tápit. Hazajövetel napján nem tudtam elérni telefonon sem a gyerekdokit, sem a védőnénit (nocomment :twisted: ), így bementünk gyógyszertárba, és tudtunk is venni, mondta a gyógyszerész, hogy nem vényköteles, csak így drága, én meg mondtam, hogy a gyerek meg éhes, úgyhogy csomagolja csak :roll:.
Bőhm bácsi, hát ez óriási :lol: :lol: :lol:.
Törpi
Köszi az ekcémás választ, valamiért azt gondoltam, hogy nekik is kenni kell valamivel, mint nekünk. Babaolajat mi is használunk minden nap, de eddig nincs gond, remélem így is marad.
Hibernia
Ezen a latin közmondáson felsírtam :lol: :lol: :lol:. Az a séta előtti feje Petinek, hihetetlen a kölyök, tényleg mint akit nyúzásra készítenek elő :lol:. Tegnap Nóri is vicces volt, fürcsi közben apa próbált neki fütyülni,ezúttal nem csak úgy, hanem egy konkrét dallamot, mire a végére ért, Nóri hatalmas csodálkozó tekintetből átváltott legörbülésre, de annyira, hogy hangosan felröhögtünk, 1-2 mp után vigyorgott egyet, majd újabb legörbülés. Mondtuk, hogy ezzel simán elmehetne a megasztárba zsűrinek, "nemjöttát, valahogy nemjöttát Apa" :lol: :lol: :lol:.
Gratu az egyedül alváshoz, de nem értem, mi az hogy letettétek mobilozni??
Műanyag palack mint játék - ezt több ismerőstől hallottam, hogy az üres műanyag palackok (ásványvíz vagy üdítős, persze nem a 1,5-2 lityis :D) simán kenterbe verik érdeklődésben a méregdrága játékokat, valahogy ez nagyon érdekli a gyerkőcöket. Na, ezeket lehet megtölteni mindenféle érdekességgel, folyadék (akár színes szörpi is), homok, aprópénz, apró kavics, lencse, stb. és szintén remek kis játék lehet belőle. Én már gyűjtögetem az üres egyéb flakonokat is, babaolajos flakon, vitamin tabletta tégelye, stb, ezeket már akkor is be lehet vetni, amikor még túl kicsik a fél lityis flakonhoz.
Peti raccsol, naja, a kis művészlélek, ez így eredeti :lol: 8).

Amúgy nem tudom mi van mostanában Nórival, tegnap is meg ma is a reggeli cicizés közben szinte közelharcot kellett vele vívnom, annyira tépte-rángatta, meg egyfolytában erőlködött, tekergett, de persze ha levettem, hogy akkor rotyizzunk, reklamált, hogy ő még nem végzett. Élmény volt így az a 40-50 perc cicin, úgy éreztem magam a végén, mint akit a cicijénél fogva fellógattak és néhányszor megrángattak... :shock: :shock:. Ja, és ma tök érdektelen, unottan-egykedvűen fogadta minden próbálkozásomat játékidőben :roll:
kovmarti
 
 


Na itt is vagyok!!
Megjöttünk!

Márk 5870 g és 59-60 cm.Nem merem leirni,hogy 60 cm,mert múltkor is egy kissé elmérte a védőnő.

Képzeljétek el most az előbb átfordult a hasáról a hátára!!!!
Nagyon ügyes volt és utána elkezdett nevetni.
Jaj mindjárt megzabálom.

Kép

KépKép
torpilla
 
 


kovmarti, nem jött át... :lol: :lol: igen, halálos, hogy mosoly-görbítés-mosoly-görbítés... mintha a mi kedvünkért mosolyognának mégis... :oops: óóóó

az üveg jó ötlet, kipróbáljuk... :) tegnap a nők lapjából olvastam fel neki, csípte... :D feküdtünk háton, ő nézte a képeket, én meg olvastam, idilli program... :)

a vágóhidas képen mindig röhögök... :lol: nem tudom, miért zakkan így meg ha a kocsiba kerül... :D

ja takarítás... ez a hozzátápi sem az az álom, ne tudd meg a konyhát 10 mili répalé készítése után... :roll: ááááááá

a mobilozás a forgózás, csak ugye cot mobile itt és mi mobilozik, így híjjuk... :) szóval színeket vált a forgó teste és azt szereti nézni meg püfölni... :) ja és tök durva ez a forgó elindul, ha a gyerek sír. a frász jött rám már 2x... :D

na ébresztem, két órája alszik... :shock:

hibernia
 
 
 


törpi, gratula a méretekhez meg a forgáshoz. :) :)

hibernia
 
 
 


Hibernia köszi
Ja amúgy azt mondta a védőnő,hogy a fogak már teljesen fent vannak a fogkezdeményben,de még meg is állhatnak a kinövésben.Azt hiszem igy mondta.
Meg 31-én megyünk a 3 hónapos oltásra :(

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Törpi, szép méretek, gratula! :) Átforduláshoz szintén - Nóri is megcsinálta egyszer a héten, de azóta sem, pedig közel jár hozzá.
Hibernia - így már értem a mobilozást, mobiltelefonra gondoltam, azt hittem adtatok neki egyet, hogy csörögjön ha valami gáz van :lol: :lol:. Olvasást én még nem próbáltam Nórinál, de kipróbálom, úgyis van egy rakás kismama újság itthon, mindegyikben van 1 mese. Amúgy a képnézegetést már mi is kipróbáltuk, egy ideig le is kötötte, fényképeket néztünk, közben meg sztorizgattam neki, hogy mi látható rajta, Mondjuk amikor a róla készült képek jöttek, láthatóan izgalomba jött :). Mit szólt Peti a répaléhez. Takarítást ne is mondd (konyha továbbra is csatatér :oops: ), előre félek, hogy fog kinézni a konyha, ha mi is elkezdünk kóstolgatni. Mivel csináltad a répalevet? Gyümicentrifugával? Van egy robotgépünk, de gyümicentrifugás kiegészítőt még nem vettünk hozzá, de gondolkodok rajta, hogy kéne.
Kisasszony ebédidőben is megtépte a cicimet, nem tudom, mi baja van, mondjuk utána hasmasszírozásra akkorát rotyizott, hogy még a szomszéd szobában is hallotta Apa :shock: :wink:, lehet,hogy ez volt a baja. Ja, és most jöttünk be a kertből, a szomszéd kertből átlógnak a fák ágai, és kiültem vele faleveleket nézni, nyugágyban, ő a hasamon feküdt háton, hát iszonyatosan élvezte, főleg mikor a szellő is fújta őket, járt keze-lába meg nagyokat hö-zött, mikor meg szélcsend volt, akkor reklamált, hogy miért nem mozognak már - ja, szerezzek szélgépet vagy mi? :lol: :lol:
Pihiszéket akartam már többször is kérdezni, de mindig elfelejtem, nekünk nincs, de gondolkodok rajta. Csöpplány, meg akinek még van - nektek milyen van és mennyiért szereztétek? Mennyire van el benne a gyerkőc? Az a bajom, hogy Nórit szinte egyfolytában szórakoztatni kell, így meg nem tudok semmit sem csinálni itthon, amíg ébren van, de hátha lekötné, ha jöhetne velem mondjuk teregetni, vagy főzni a pihiszékében. Ti is használjátok ilyesmire? Vagy abban is szórakoztatni kell őket? Amúgy ebben ül vagy fekszik a gyerkőc? Bocsi a hülye kérdésekért :oops: :roll: , de most ilyeneken agyalok mielőtt döntök.
kovmarti
 
 


Ja, igen, meg bővítendő a dalostáramat, kikerestem néhány rajzfilm dalszöveget, úgy mint Vuk, Dr. Bubó, Süsü, Mézga Géza stb, kíváncsi leszek, Nóri mit szól hozzájuk. Ezeknek legalább tudom a dallamát is, nem úgy, mint a legtöbb gyerekdalnak :oops:
kovmarti
 
 


kovmarti, én az este jó dallamán halok be, egyszerűen nem tudom megjegyezni... :lol: a szövegről nem is beszélve... :oops: a csiribirit is folyton elrontom... :D

pihiszék, nekünk safety 1st van, ilyen, http://www.tribesmart.com/review/12902/ ... ns-bouncer csak sárgában, elvan vele de asszem csak 6 hóig jó, míg nem ül... :? amúgy szereti, de sokszor ott ülök mellette a földön, szóval szórakoztatom is. :lol: de teregettem már meg mosogattam mellette... jobban szeretem, ha ebben ül, mintha a földön fekszik egy pléden + játszón... valahogy melegebb így, nem fázik meg úgy érzem... a játszót mi az ágyra tesszük és mellette vagyok...

pill

hibernia
 
 
 


répalét ivott 10 milit, de elkezdett üvölteni, azért nem hiszem, hogy amiatt, mert le se ért még, azonnal sírt, de nagyon. szerintem nálunk is a fog. :? azóta 2x aludt :shock: és amikor nem kapott répalét, akkor is sírt szopi közben. :( és ma 2x130-at evett meg 1x170-et, ami nála semmi... 3,5 óránként. :shock: szóval lehet holnap újra próbáljuk, mert láthatólag ízlett, de közbeszólt valami... :? :?
én csak reszeltem a répát és kinyomiztam... nekünk csak turmixgépünk van, nem tudom, az elég lesz-e...

ez a leveles sztori jó. :) tök jó, hogy ki tudtok ülni... mi tegnap + ma is eláztunk. :oops:

ja pihiszékben fekszik, de kicsit ülhet is, nem 90 fokban persze. és hintáztatható is. mi 10 euroért vettük, használtan. :D gondoltam, ha utálja, akkor is megéri kipróbálni, de szereti is ráadásul.

hibernia
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?