Új privát üzeneted érkezett!

Kati: nemszokott külföldre járni,csak itt a környékben jár újságot visz a boltokba!Állandó éjszakában,és sűrűn jár nappal is,akkor matricákat meg ilyesmiket visz cégekhez,nem sokat alszik szegény,mindig úton van!
Vendég
 


édes lehet, ahogy várja a tesót!

írhatnátok anyukák, h hogyan várják a tesók a picurt.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia, jo kis turan voltatok akkor az ejszaka!! Tomika egeszen jol birta a kikepzest ha 4kor dolt csak ki!! Most mar ne aludj, irjal ide nekunk!! :wink: :wink: Jo csak viccelek am!! Mikor mesz legkozelebb dokkerhoz?? Mar 9.hetes vagy?? Tejoatyagatya!!! Igy rohan az idooo???!! Megallazesz!
En ma ugy effektive semmit nem csinaltam. A turogombocon kivul. Csak kuraltam magam. :?

Kati, kepzeld en is nagyon melyen aludtam most ebben a fel oraban. Fene tudja miert van ez. Mondjuk nalam ez nem jellemzo, regen volt mar olyan, hogy 30 perc alatt jot aludjak.:(
Vendég
 

 
 

ezt pakolás közben találtuk.
a férjem egy pár évvel ezelőtt:

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hihihi, nagyon cukker!!!
Vendég
 


én terhesség előtt mindig ébren aludtam délutánonként. azóta teljes filmszakadás!

zsuzsi: siesssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Igen, igen, Zsuzsi, gyere!!!!
Vendég
 


huuu, csajok, zartam be a konyha ablakot es megijedtem. Akkora vihar kozeleg, hogy meeeg!! Olyan fekete az eg, mint a fuggetlenseg napjaban mikor leszallt a ufo!!:) Tenyleg ijeszto!!!!
Vendég
 


jajj Bogárka tényleg???itt is beborult wááááá :roll:
Hoztam egy képet Tomisról,kitömte magát,aztmondta ő a mama,tudniilik anyósnak hatalmasak a ciciei :D és csücsörít is,mármint Tomi :lol: :lol: :lol: annyit nevettem ezen a képen :lol: Kép
Vendég
 


meg még főzni is indul, mint a nagymamik. :lol:
édes! és nagyon helyes! kergetheted majd a csajokat!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia, ez a kep magaert beszel!!:) Zsenialis a fiad!:) Te es ezt latta mar az annyosssodd?? :lol:
Vendég
 


jaja :lol:
Bogárka ittvan ez a kép amiről meséltem :lol:
Reszeli a citromot a nokedliszaggatón :lol: Kép
Vendég
 


Bogárka: dehogy látta :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


hihihih nagyon jo a fiad!!!:):) Asszem nem unatkoztok mellette!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Aszta, meg tetkoja is van!
:lol: :lol: :lol: :lol: vagany, vagany!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


No, mentem tescoba! Ha nem jonnek reggelig, elvittek az ufok!
Vendég
 


Kati, naon céééépen látszik a pocikád!!!!!!!!!!!!! Én is pont azon gondolkodtam ma Veletek kapcsolatban, hogy lehet, hogy mégsem késői peteérésből lesz Bogyóka. Szerintem is elszámolták...
A Férecskéd milyen cuki baba volt! Úgy bírom az ilyen fotókat!!!!!
Az éber alvás rám is jellemző volt amikor még nem volt meg Bence. Mindig délután 2-3 között jött rám. Volt olyan, hogy pont abban az órában kellett rendszeresen magánórát tartanom (korrepetálást) egy kissrácnak és emlékszem, hogy alig tudtam ülve maradni mellette a széken... Az volt a szerencsém, hogy szép lassan oldotta meg a feladatokat... :):):):):):):):):):

Mia, még most is kuncogok Tomika képén, jó humorérzéke van az biztos!!!!!!!!!!!!!! Irtó jó pillanatban kaptad le a fényképezőgéppel. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Bogárka, jön a vihar... jaj, de unom már az ilyen időt! Ma nálunk is hűvös lett délutánra, 20 fok körül volt csak...
Az étrend, amit bemásoltál nekem tetszik!!!!!!!!!!!!! Jöhet!!!!!!!!!!!

Rita, szegény kicsi Regi!!!!!!! Tényleg jó elkapott valamit, ha ennyire gyenge... Sokat gondolok Rátok és küldöm a gyógyító fuvallatokat!!!!!!!!

Bence ma is ügyeskedett és a bilibe pisilt! :D :D :D :D :D :D
Holnap megyünk vele dokinénihez a szokásos évi felmérésre. Elvileg a szem- és hallásvizsgálatot is megpróbálják megcsinálni, hááááát, nem tudom mennyire lesz együttműködő. :roll: :roll: :roll:

Kati, kérdezted, hogy hogy várja Bencus a kistesót. Nálunk vegyes a dolog, ma este például puszilgatta a hasamat, délután játszott doktorbácsisat, felhúzta a pólómat és meggyógyította Gergőt. Máskor meg azt mondja, hogy most ne beszéljünk róla... Szerintem egy kicsit koppanás lesz neki a tesó születése, mert ő azt hiszi, hogy majd egyből tud vele játszani, hiába mondogatom, hogy Gergő még pici baba lesz...
De most előbányásztunk kiskori videókat Bencéről és nagy élvezettel nézegeti magát, közben pedig mondogatom neki, hogy majd Gergő is ilyen baba lesz! :D

Zsuzsi!!!!!!!!!!!!!!!! Gyereeeeeeeeeeeee, mesélj!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: ne ijesztgessetek ezzel az elszámolással!
a tesztem is azt igazolja, h késői volt a pém, vagyis, h akkor is volt egy.
és az uhok alapján a 11.hétig napra pontosan fejlődött. azóta fejlődik gyorsabban. a múlt héten 2 nappal volt idősebb, egy héttel rá pedig 4 nappal a múlt héthez képest. remélem érthetően írtam.

szerintem ez már soha nem fog kiderülni!!!!


zsuzsííííííííííííííí!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, egyunk, igyunk akkor!!!:) Sztem is jo! Egyebkent kifejezetten erre a 200as dietara lett kitalalva ez a kajasor! Egesz jo, Nekem is bejon, mar csak Zsuzsi kell es indul a mandula! Ma mar le is vettem a mereteim, derek, csipo es 2 het mulva ujra merem. Come on!!!hihi

Kati, Bogyo szepen fejlodik, lehet jol van ez igy ahogyan van, tudod...csak muszerek...ahhh!! Mit tudjak azok, hogy Bogyo milyen jol erzi magat odabent es ettol tunik nagyobbnak, mint amennyi idos!! :wink:
Vendég
 


Kati, nem akarlak én megijeszteni... Nálunk Győrben nem is nagyon szoktak változtatni a mensi alapján számított terhességi koron.
Talán emlékszel, de engem a 6-12. hét között 5x néztek uh-val a vérezgetés és a haematóma miatt és az elején még stimmelt a méret, aztán a 12. hetin már kb 4-5 nappal idősebbnek mérték. (69 mm volt a szokásos 50-55 mm helyett.) Tehát Gergő is pont úgy kezdett növögetni, ahogy a Ti kis Bogyókátok. :) Aztán a 16. héten kb a korának megfelelőnek látták, a 19. héten megint picit nagyobbnak, a múlt héten meg kb. egy héttel nagyobbnak.
Igazából a mostanira már nem nagyon lehet adni, mert kb a 12. hétig fejlődnek egyformán a babák, utána már átveszi az irányítást a genetika.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka, látod látod, nekem most az is megengedett, hogy diéta közben nőjön a derékméretem!!!!!!!!!!!! :D :D :D (máskor azért nem örülnék neki...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


En, mint tobbszoros anyuka aszondom, hogy orvostudomany ide meg gepek oda, Viragnak tok igaza van! Genetika! Az a lenyeg, hogy kimutasssak, egeszseges, a tobbi korites! :wink: :wink:
Vendég
 


Virag, de irigyellek! :wink: :wink:
Vendég
 


Viragom, es, hogyan van a Te kis derekmeret novelod! :wink: :D Remelem ficanka!! :D Es a mar meglevo csemete? Alszik mar?
Vendég
 


virág: a mensi nálam elég furi lenne. a szerint 3 héttel vagyok idősebb. az tuti nem igaz.
babóca tudja mikor jön. szerintem 1-1,5 hét semmilyen vizsgálatot nem befolyásol. főleg, h a dokim inkább picikét hamarabb küld valamiért. a kombináltat ia már 11+0 hetesen levették.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csajok, végül is ha belegondoltok, a mi petécskénk és Apa kiskatonájának találkozása pillanatában eldől minden a babóval kapcsolatban. A szeme színe, a haja, a magassága, testfelépítése...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, tényleg, azt nem is írtad, hogy mekkorának mérték a CRL-t (ülőmagasságot) Bogyókánál.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, igen. Errol beszelgettun Apaval kb. 1 honapja, hogy ez milyen durva, hogy ott akkor mar eldolt minden. Az emberi test csodakra kepes! Ket kis mikroszkopikus nagysagu sejt ami eldont mindent!
Vendég
 


Kati, a dokid nagyon jo fej es figyel Rad, jol van ez igy ahogyan van! Idoben megvannak a vizsgalatok es haho, kakukk, ez a lenyeg, a Bogyo meg had` novekedjen csak szepen, szepen!!:) :wink:
Vendég
 


Dike, ezer eve nem irtal!!!!
Gyere Te is!!!
Vendég
 


az apósom mondása: miből lesz az ember?-és milyen igaza van.
olyan kis fehér micsoda(bocsi lányok :oops: ), aztán 8-10 hét és már 6-8 centi és abba bele fér minden. kéz-láb-fej stb. hihetelen.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, egyetértek Bogival, a dokid tudja a dolgát!!!!!! Jó kezekben vagy és ez a lényeg!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati igen-igen... tényleg hihetetlen... én is ma délután nézegettem, hogy Gergő már közeledik a 40 cm-es hosszúsághoz. :shock: ez biztos igaz, mert egyszerre tud matatni a pocim két oldalán... úgy egészen oldalt...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: tegnap nem mért, mert igazából engem nézett. vérömlenyt, meg bevérzést és társait keresett. annyit nézett, h meg van mindene és mozog.
papírt sem adott, meg semmit, mert én be sem jelentkeztem, csak betolakodtam.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: nagyon cuki lehet! annyira várom már a kaparászást!
annyit megint mondott, h jó hosszú lábú babóca. egyébként nekem vannak viszonylag hosszú lábaim.
én csak a kék szemeimhez ragaszkodok. mondjuk a szőke hajam is jó lenne, ha kislány és a férjem göndör fürtjei. és a gödröcskék az arcára.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: hogy telik az idő!!!! nemsokára 30 hetes leszel!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, kívánom, hogy teljesüljön az álmod!
Nálunk Bencénél bejött minden amit szerettem volna. Szőkeség (Apától) göndör haj (tőlem), kék szem (Apától) és a gödröcskék(tőlem) is megvannak, ha nevet...

Annyira kíváncsi vagyok, hogy Gergő milyen lesz!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


gergő: apukája lesz. olyan kerek már most a pofija. úgy emlékszem, a párodnak is az.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hú csajok annyit írtatok nem tudlak követni benneteket :):):)

allergiám egyre erősebb :(:) ma már vettem calciumot az segít de nem teljesen. már viszket a szemem is meg tüsszögök stb :( fránya parlagfű:(

Rita: nagyon édes a kislányod és már szépen gömbölyödik a pocid is :):)és sok gyógypuszit küldönk Gergővel együtt Reginek +++

Menű már késő de én ma gulyás levest csináltam meg amerikai palacsintát :) vagyis apa csinálta ezeket mert én mosogattam meg előkészítettem neki a főzéshez meg vasaltam aztán meló volt :) holnap is megyek.én úgy emlékszem hogy tegnap írtam pár sort de nem látom na mindegy :):)

mai gyerekszáj Gergőtől:
elmentem pisilni és felkapcsolta nekem a villanyt aztán ment apjához a következő szöveggel:
"apa,felkapcsoltam anyának a villanyt hogy nehogy sötétben kakáljon mintegy bukfences király" hát én röhögtem mint állat :)
meg van egy játék sztetoszkópja aztán hallgatja a szívemet ,kérdezem mit hallgatsz? azt mondja " hallgatom nincs valami bogár a szívedben" :)
olyan dumája van hogy már írnom kell :):):

Beze: párodnak küldöm a gyógyenergiákat ++++++

csillag: ha már 6x belepisilt akkor már jár a gratlua annak anagy fiúnak :):):):):):):)

Kati: sógornőmnek még a szülőágyon is azt mondta a dokija hogy fia lesz aztán lánya lett,de ez a doki az akit majdnem fejberúgtam úgy utáltam:):):):):):)
nagyon csini a babalak már szépen látszik :):):)

Bogi: párodnak is sok sok gyógyenergiát küldök :):):)

Mia: édes lehet a fiad ahogy beszélget tesóval :)cuki tomika ahogy mamát játszik :)


én csináltam egy képet magunkról ahol gabi 9 hónapos én egy éves vagyok és gergő is egy éves majd megkeresem megmtizom :9

nekem mindig azt mondták hogy nagyobb a korához képest.meg hogy vízes a gyerek stb aztán semmi baja csak 4150g lett a végére :):):) de hát én sem vagyok kicsike és nekem van apai ágon pár családtag aki két méter :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Kati, Bencének is tök kerek feje volt eleinte... tiszta apja volt, aztán olyan 2 éves kora körül megnyúlt kicsit az arca és egyre többen mondták, hogy rám hasonlít. Mondjuk a szeme formája mindig is olyan volt, mint az enyém.

Nika, köszi a gratu-t, átadom Bencének, övé az érdem. Bár még nem magától indul el a bili irányába, de legalább ha kérdezem tőle, hogy kell-e, akkor ráül a bilire. Én annyira örülök ennek!!!!!!!!!!!!
Meló jó volt????? Hány órát dolgoztál? Gergő hogy bírja nélküled?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Hááát, eléggé magam alatt vagyok. A rossz hír az, hogy szeptember 15-én be kell feküdnöm a kórházba. Mielőtt még megkérdeznétek, hogy mi a fenének, elmondom... A vérem ugye sajna eléggé speciális, azaz nem kaphatok akármilyen vért, hanem nekem személy szerint csinálni kell. Ellenanyagokkal van tele és ráadásul fel is klel melegíteni. A méhlepény helyzete cseppet sem változott, totálisan a méhszájon van. Így viszont fennáll a veszély, hogy vérezni kezd, ahogy nő a méh. A doki nem meri megkockáztatni, hogy a 30. hét után itthon nekikezd vérezni, a kórházban meg nincs nekem vér, mert akkor annyi. Szóval elég gáz!
Valószínűleg így is a 36-37. héten meglesz a császár, mert nem lehet tovább nyomatni a méhszájamat. Már uh-val így sem látszik rendesen, mert a baba feje is lefelé van (bezzeg Panka a végéig nem fordult be). Hüvelyen keresztül is uh-ztak, de kb 1 ujjnyira merte csak bedugni az uh-s. Doki kézzel nem is vizsgált, mert nem szabad...! Gáááz.

Jó hír: Babácska lány! 100% :D Teljesen egészséges! Minden ok. 718 g kb. NEm nagyon mutogatta magát, de azért a puncit láttuk :) A Lilla név végülis leszavazódott. Valahogy nem a mi nevünk, bár nekem továbbra is nagyon tetszik! Azt hiszem, most a Balázs választ majd, neki a Zsófi tetszik...

Szóval jó kis gáz az egész! És a baj az, hogy nincs apelláta a kórházzal kapcsolatban. A cukor is gáz, mert csak jövő szerdán tudok menni a diétás tanácsadásra, addig magamnak kell megcsinálnom az étrendemet, de így minden ebéd és vacsi után magas a cukrom. Tegnap vacsi után 9.3 volt. Pedig tényleg megnézem, hogy mit eszem. Nem értem! :( El vagyok egy kicsit kenődve :(

kovacszsuzsi
 
 


zsuszi!!!!!
édes, drágám!!! nem mondom, h feldobtál, de gratulálok a kislányhoz! kölcsön adom a zsófi nevet nektek.

kórház!hm.... a dokid tudja mit csinál!!!! a pici lányod miatt történik minden. panka már elég nagy és érett. én biztos vagyok benne, h ő megérti ezt.
neked sokkal nehezebb lesz, mint neki, de 5-6 hétről beszélünk. ennyi tutira megér egy életet!!!!
a cukrodat is felügyelni kell, mert nem maradhat így. a baba látására van a terhességi cukor veszéllyel. tanultam, láttam cukros babákat!
hagyd magad zsuzsi! nehéz lesz.
nem lehet, h hétvégére egyszer-egyszer hazajöhetsz? de pankát biztosan beviszik hozzád, körbepuszilgathatod!

szerezz egy mobilnetet és mi is veled leszünk végig!!!! addig is megpróbálunk feltölteni pozitív energiával.
és figyu! még annak is örülj, h "csak" megelőzés céljából kell menned, nem mert baj van!!!!! fel a fejjel!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


lányok, készen vagyok!

ma fél hétkor beállított a fűtésesünk, h elvigye a másik házunk kulcsát. ez nem is gáz, mert legalább halad és költözhetünk végre. majd visszafeküdtünk, erre motoros stihl-el elkezdi a szembe szomszéd vágni a füvet! aztán 8kor abbahagyja, amikor már az álom teljesen kiment a szememből.

drukkoljatok, mert mennek ma a húgomék a metróba, mert láttam egy szuper edénykészletet, ami indukciós tűzhelyre is jó potom pénzért a 9részt. 5fazék, 4fedő. mindez 7800ft-ért. a múltkor csak 1 edényt vettem 6000ért.
de ez csak mai akció, ezért megkértem őket, h menjenek már be, nem messze laknak az áruháztól.

lányok!!! beindult a fűnyíróóó!!!! megmarom magam!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Katikám: Köszönöm! A férjem informatikus, úgyhogy tuti lesz minden. Net meg laptop, meg minden. Itt leszek én továbbra is. Hát, igen, nekem biztos rosszabb lesz, mint Pankának, de ez van, tudom én! A cukorral nem játszadozok, mindent betartok. Tízórai után meg uzsi után tök jó (4.8). Szóval érthetetlen :)

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi: úgy érzem most a"hangodból", h talán annyira nem vagy elkenődve. és tudod, h pikk-pakk elrepül az idő, ami a babádat szolgálja!!!! csak így tovább!!! te merre is laksz? melyik kórház?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ZsuzsiDraga! Semmi okosat nem tudok irni amitol sajna jobb kedvre derulnel de majd itt leszunk Veled es jol tartjuk majd Benned a lelket!!!!! Nem is lesz idod szomorkodni mert mi minden percben Veled leszunk es kuldjuk a kitartas es boldogsag hormonokat!! Erezni fogod majd, meglatod!!!! Puszillak es minden rendben lesz!!!!

Kati, majd dolj le megint delutan es jooot alukalsz!

Nika, milyen a melo?? Errol nem irtal!

Megyek csajok vegre ma oda erek suliba! Virag este megirom mi volt ha erdekel mert du. megyek fodraszhoz is, nemtom mikor erek haza!

Csocsi Mindenkinek, jo kismamik legyetek!! :wink:
Vendég
 


bogi: ezek szerint meggyógyultál. örülök!!!! jó sulit!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Szigetszentmiklóson lakom, de Budapesten a Szt. Imre kórházban leszek.

kovacszsuzsi
 
 


Csillag! nagyon ügyi a kisfiad,csak így tovább!

Zsuzsi! sajnálom h be kell feküdnöd, de mindent a babáért! szupeer Zsófi nekem is nagyon tetszik!

Kati! örülök h minden rendben volt veletek!!!!

Mia! nagyon helyes Tomika, vicces a cicis kép:)

Nika! sajnálom az allergiát:((( munka milyen?

velünk semmi kül nem történik..azért se tudok mit írni..na de majd hamarosan felgyorsulnak az események...de azért minden nap szinte olvaslak titeket!

KépKép
dike
 
 


Zsuzsi, először is engedd meg hogy gratuláljak a kis nunishoz!!!!!!
A dolog másik oldalára nehéz mit mondanom... sajnálom, hogy ilyen hamar be kell feküdnöd, ugyanakkor tudom, hogy így nyugodtabban telnek majd azok a napok. Panka meg fogja érteni a helyzetet, hidd el. Bence is tök jól viselte azt az 1 hónapot amíg én itthon feküdtem, ő pedig gyakorlatilag Anyukámmal élt. Ki fog vigyázni rá??????

Ami a diétát illeti, mindjárt beleásom magam a fiókom mélyére, mert ha minden igaz van egy cukis kismamáknak szóló, nagyon részletes, dietetikus által összeállított kajasorom. Ha jól emlékszem 160 g-os, de kiindulópontnak talán jó lenne. Mindjárt megyek "bányászni", remélem megvan még...

Bogárka, persze hogy érdekel, hogy milyen az új suli. Ki ne hagyd nekem a beszámolót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati, tényleg pihikézzél ma is amikor jól esik... Nálunk Bence már 3. napja nem alszik délután... érzem is, hogy hiányzik az az 1-2 óra, amit ilyenkor pihizni szoktam. (én nem alszom, de felrakott lábbal olvasgatok vagy egyszerűen csak punnyadok...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?