Kati, naon céééépen látszik a pocikád!!!!!!!!!!!!! Én is pont azon gondolkodtam ma Veletek kapcsolatban, hogy lehet, hogy mégsem késői peteérésből lesz Bogyóka. Szerintem is elszámolták...
A Férecskéd milyen cuki baba volt! Úgy bírom az ilyen fotókat!!!!!
Az éber alvás rám is jellemző volt amikor még nem volt meg Bence. Mindig délután 2-3 között jött rám. Volt olyan, hogy pont abban az órában kellett rendszeresen magánórát tartanom (korrepetálást) egy kissrácnak és emlékszem, hogy alig tudtam ülve maradni mellette a széken... Az volt a szerencsém, hogy szép lassan oldotta meg a feladatokat...
:):):):):):):):):
Mia, még most is kuncogok Tomika képén, jó humorérzéke van az biztos!!!!!!!!!!!!!! Irtó jó pillanatban kaptad le a fényképezőgéppel.
Bogárka, jön a vihar... jaj, de unom már az ilyen időt! Ma nálunk is hűvös lett délutánra, 20 fok körül volt csak...
Az étrend, amit bemásoltál nekem tetszik!!!!!!!!!!!!! Jöhet!!!!!!!!!!!
Rita, szegény kicsi Regi!!!!!!! Tényleg jó elkapott valamit, ha ennyire gyenge... Sokat gondolok Rátok és küldöm a gyógyító fuvallatokat!!!!!!!!
Bence ma is ügyeskedett és a bilibe pisilt!
Holnap megyünk vele dokinénihez a szokásos évi felmérésre. Elvileg a szem- és hallásvizsgálatot is megpróbálják megcsinálni, hááááát, nem tudom mennyire lesz együttműködő.
Kati, kérdezted, hogy hogy várja Bencus a kistesót. Nálunk vegyes a dolog, ma este például puszilgatta a hasamat, délután játszott doktorbácsisat, felhúzta a pólómat és meggyógyította Gergőt. Máskor meg azt mondja, hogy most ne beszéljünk róla... Szerintem egy kicsit koppanás lesz neki a tesó születése, mert ő azt hiszi, hogy majd egyből tud vele játszani, hiába mondogatom, hogy Gergő még pici baba lesz...
De most előbányásztunk kiskori videókat Bencéről és nagy élvezettel nézegeti magát, közben pedig mondogatom neki, hogy majd Gergő is ilyen baba lesz!
Zsuzsi!!!!!!!!!!!!!!!! Gyereeeeeeeeeeeee, mesélj!!!!!!!!!!!!!!!