Új privát üzeneted érkezett!

betti! de jó, h előkerültél és minden rendben van veletek!!! éééés, mindjárt itt van 23-a.
nyaraltass csak, de közben azért pihenjél is!
örülök, h jelez a babócád!
én nem mernék venni semmi nem unisexet, amíg nem tudodm, h ki lakik ott bent. de te bátor vagy!!! és hátha bejönnek az anyai megérzések! bár halkan bevallom, én nálad kisfiút érzek. nem szoktak bejönni a megérzéseim.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál. 5 hét alatt rengeteg kérdésem jött össze, fél órát bent is voltam, mert az orvosom meg mindenre részletesen válaszolt.
Méhszáj zárt (3000). Szívhangot is hallgattunk, nagyon jó volt. A méhem bőven megfelel a 15 hetes nagyságnak. Enyhe folyást állapított meg, úgyhogy arra kaptam krémet Candibene. Az irritációra, meg aranyérre meg a Mastut ajánlotta, ami remélem majd használ, most úgy érzem hogy igen, de ez majd inkább hosszú távon derül ki. Jót is nevettem magamban két krémet kenegethetek altájékra, csak nehogy kölcsönhatásba lépjenek egymással :lol: . De állítólag a két krém egyszerre használva sem okozhat gondot. Ja, és a neogranormon kenőcsre (amit az ügyeletes doki írt fel, és azt mondta terhesség alatt bátran lehet használni...) azt mondta, hogy terhesség alatt nem ajánlott, mert sztreoidot tartalmaz. Szóval tök jó, én meg 8 napig használtam, naponta 3-szor is. De azt mondta nem lesz gond, de ne használjam tovább.
A vérképemet is jól kielemeztük, a toxoról is sokat beszéltünk. AFP-re hétfőn megyek, egyébként pénteken küldött volna, de hát akkor ünnepnap. Fél 9-re megyek, behív és ad sorszámot, meg egy újabb TORCH tesztre beutalót (gondolom most már csak CMV meg toxo lesz) , aztán már csak a vérvételre kell várnom. A 12 hetes uh-ot is megnézte, neki a 12 hétre 48 mm van írva (baba meg már 59 mm volt akkor), úgyhogy lehet néhány napos eltérés, de maradunk a menzesz időpontjánál. Legközelebb már 3 hét múlva megyek, a görcsök miatt. A gynipralt is szedhetem már, de még kicsit várok, mert egyellőre még csak napi 3-4 görcsöm van, ha több lesz, akkor elkezdem szedni.

Csillagvirág
Nagyon ügyes a kis Bence, na lehet mégis lesz ebből ovi szeptemberben :) A védőnő szerint kb egy hónapot azért otthon próbálkozzon, és csak utána menjen oviba, de jól haladtok. Nálunk a kakihoz 3 hét kellett. Ő is hevesen tiltakozott, félt tőle, aztán elkaptunk egy "nagyon kakilni kell" pillanatot, és produkált, megnézte nagyon örült neki, hogy ezt ő csinálta. :lol:
Én is hiszek abban, hogy fentről vigyáznak ránk, és mivel vallásos is vagyok, ez nem is lehet kérdés. Nem ez az első eset, nekem már a második, az első az említett balesetnél, épphogy visszaraktam a fejem a fejtámlához, amikor hátulról belénk jöttek, igaz az még nem halálos, de nyaktól lefelé lebénultam volna. A férjemnek is volt egy első esete, szóval neki is ez a második ha úgy vesszük. Őt munkája közben vágta majdnem fejbe a pótkocsi ajtaja. Elég nagy és erős, hogy végezzen vele. Szerencsére csak a épphogy a vállát találta el, de nem sokon múlott.

Kati
Gratulálok az uh-hoz, biztos jó volt látni újra. A Zsófi szerintem is szép név. Nekünk Nóra lesz, akkor is ha fiú lesz :lol: Na jó, akkor majd keresünk fiú nevet, de biztos lány lesz :) .
Egyébként köszönöm mégegyszer a laptetőt, amit múltkor adtál, minden rendben volt tegnap a dokinál.
Szívhangfigyelő
Én nem vennék, amit Mona belinkelt, ott az egyik kismama jól leírja, hogy miért ne, idézem: "Szia de azt tudnod kell,hogy ha te őt hallani is akarod ő nem biztos,hogy akarja sem a fölösleges ultrahangok sem pedig a fölösleges szívhanghallgatások nem tesznek jót.Ezek mind mind egy magasfrekvenciájú hangnyalábot lövelnek a pocakodba és a babát zavarja.A neten van róla sok minden azt írják több esetben a halláskárosodás a jellemző a babánál.
Állítólag van olyan is ami nem uh-os, és állítólag biztosan nem zavarja a babát, csak annál is kétséges, hogy megtalálod-e. Az is lehet, hogy a saját szívhangodat találod meg, vagy az övét nem tudom megkeresni, és mégjobban aggódsz. Néhány hét és úgyis érzed a mozgását, szóval addig meg biztos minden rendben lesz.

Mia
Én még -1 kilónál tartok, de gondolom ez most majd megugrik, mert jelentősen elindult a pocinövögetés.
Épp most vartam bele a gumit a kismamanacijaimba, szerintem 2 hét és fogom hordani. Reginél is a 18 héten kezdtem hordani.
Hányinger, hányásért nem irigyellek, nekem is volt, bár a rókakomát megúsztam, de azért nem volt kellemes. Nekem a 13+5 napnál múlt el, azóta nem is jelentkezett, úgyhogy remélem már nem lesz.

Nita
Lefejelte a kormányt, meg is érdemelte. Épp telefonált, és semmi reakciója nem volt, nem fékezett, nem rántotta el a kormányt, csak teljes erővel belénk jött.
Készültök valamivel az egy éves szülinapjára? Mit kap ajándékba. Torta? Mi tejpépes tortát csináltunk neki, egy kis gyümölccsel lehet diszíteni. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.18 09:40-kor.
Vendég
 


bogár: sokat pihenj, drága kislyány!!!!! c-vitamin, meg hasonlók.

mia: gratulálok az eredményeidhez és örülök, h hasznos volt a laptetőm.
amiket mona belinkelt, azok 2008as hozzászólások. ezek a gépek már nem uh-al dolgoznak, és már az is bizonyított, h az nem árt a babáknak.

kismamik: az normális, h a mellbimbóm végén, már második reggele van egy picike fehér, megszáradt váladék? testápoló nem lehet, este nem kenem magam. ez is hormon és talán csak dolgoznak a mirigyeim?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Bettike, örülök, hogy előkerültél, annak meg még inkább, hogy jól vagytok!!!!!!!!!! Nem baj, ha nem tudsz mindig visszaolvasni, de dobj néha nekünk egy-egy sort, hogy ne aggódjunk! Meg persze őrült módon kíváncsiak vagyunk mindannyian, hogy ki i lakik a pocidban, úgyhogy írj majd a genetikai uh-d után!!!!!!!!

Bogárka, jaj de sajnálom, hogy ilyen carul vagy... :? ez azért már durva, hogy sírva ébredsz... Elmész dokkerhoz megnézetni magad vagy vársz még egy kicsit???????
Köszi a kérdést, a Zuram jól van, felváltva kap el bennünket az allergiás roham. Két napja Ő kínlódott, tegnap én voltam szarabbul... de én főleg csak akkor, amikor kimentem a kertbe Bencével. Abba se tudtam hagyni az orrfújást.... brrrrrrrrrrrrrrrr utálom ezt, de ahogy bejöttem a házba, elmúlt.... annyira dühítő, hogy viszonylag szép idő van, de nem tudok kimenni, meg nyitott ablaknál aludni, meg kiteregetni a ruhákat a teraszra... Na, de nem panaszkodom tovább...

Kati, Tegnap lehet, hogy egy kicsit hülyén fogalmaztam amikor Paraanyának neveztelek, de hát végül is Te adtad Magadnak ezt a nevet... kicsit fáradt voltam már este, de nem akartalak vele megbántani, nem akartam nyersnek tűnni, BOCSI.
A véleményem a szívhangfigyelővel kapcsolatban változatlan, szerintem is fölösleges aggodalomra adna okot. Mivel nagyon rendi a dokid, biztos vagyok benne, hogy megnézne, ha Rád jönne a PARA... :):):):):)

Nita, én se tudtam arról, hogy koncertre mész... Várjuk a képeket!

Rita, nagyon rendes az orvosod, hogy ennyire részletesen elmagyarázott mindent. Nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek! A krémek meg biztos használni fognak!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, teljesen normális az amiről írsz... most nekem is van ilyen (Bencénél nem volt). a hormonok miatt van...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: meg sem fordult a fejemben megsértődni. lassan már a környezetem is így hív. sőt tegnap a dokinak is említettem, aki jót nevetett rajtam, majd így köszönt el: nyugi paraanya, minden oké lesz.

csak én még korainak tartom ezt sárgát.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Regikém még mindig alszik, kiütötte nagyon ez a betegség. Nem eszik, bár a drnő szerint első nap ne is adjunk neki enni. Ma már ehet valami könnyűt. De reggel is hányt. Tegnap meg hasmenése is volt, de nincs kiszáradva. Csak a B6 vitamint nem akarja bevenni, egy negyedet elrágott, de aztán azt mondta hogy ő nem.
Meg Normaflore-t kap, azt megissza, mert nem érezni az ízét a vízben.

Bogárka
Jobbulást! Nekem egy kicsit a torkom fájdogál, de sejtem mi tett be neki, a hétvégi calippos jégkrém. Most újra szedek C vitamint.

Betty
Szerintem is kislány van a pocakodba, ez olyan megérzés féle (be szoktak jönni a megérzéseim), meg úgy ránézésre is (már írni is akartam a múltkori pocikép alapján) a pocid olyan mint nekem volt Reginával.

Kati
Alaposan járj utána a témának, mielőtt megveszed, látod többen is megbánták. Itt valaki hirdette is, vagy a másik topicban....ami nem uh-os, és a teszveszen árulja 4000 Ft-ért. Az még nem is rossz ár. Nem láttad? A februári és márciusi babásoknál is hirdették.
Vendég
 


Kati, olvasd el ezt: (ez a megszáradt "izé" nem más, mint egy icipici előtej)

"Az előtej akár már a terhesség első jelei között megjelenhet, van, aki már a 6.-7. terhességi héten találkozik vele. Nem kell tőle megijedni, teljesen normális jelenségről van szó, a hormonális változások okozzák. Az anyukák többségének a 2. harmad végén, illetve a 3. harmad során jelentkezik először. Néhány csepp tejről van csak szó általában, de nem ritka a nagyobb mennyiség sem. Gyakori, hogy csak a szülés előtti napokban jelennek meg az első cseppek (de ebből nem lehet következtetni a szülés várható időpontjára)."

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, olyan furcsa DE jo olvasni, hogy mar elotejed van. Azert furcsa mert meg nehany hete itt izgultunk erted, hogy legyel babas, legyel babas, most meg.. mar tejcid van. Ez annyire hihetetlen es fura Nekem!:):) Olyan jo!!! Mindenkit kedvelek itt nagyon de Te mas vagy mert Veled egyutt izgultunk 12 hettel ezelott csak Nekem megjott Neked pedig van Bogyokad! Es kicsit mindig elkap az erzes, hogy ugyan-vajon nekem lenne e pl. most Veled egyutt elotejem, meg ugyan en para lennek e es hasonlok. Szoval erted?!:) :wink: Es olyan fura es jo olvasni ahogyan alakultok.:) Paramami!! hihii Ne legyel paramami, minden okes lesz, gyonyoru szep kislanyod lesz! Ne aggodj!!

Virag, sajnalom nagyon az allergiatokat.:(:( Es ez mennyi ideig tart?? Mire vagytok allergiasok? Es miota? Mikor jelentkezett eloszor? Egyebkent erdekes, hogy a falun elok kozott akik keveset tartozkodnak varosban lenyegesen kevesebb az allergias beteg. Sot! Alig vannak paron. Akik mar varoshoz kotottek, suli, melo miatt azoknal mar gyakoribb, akik pedig varoson nolnek fel...
Nem megyek dokkerhoz mert nem lennek vele elorebb. Ezek itt hulyek. A szomszed kislany is beteg lett mult heten, 39,8 volt a laza, kohogott, hangja sem volt, elvitte anyukaja a doki meg annyit mondott, hogy adjon neki lazcsillapitot es a kohogesre valamit. Na, ennyi. Mondjuk egy szerencseje volt a dokinak, hogy meghallgatta, a tudejet es az tiszta volt. Kulonben apuka tuti a foldbe dongolte volna! A gyomromra van ez-az mert neha egyebkent is szokott fajni. Apropo! Tegnap este nyarsaltunk, lehet a sok zsiroskenyer tette be a kaput.:):):)

Rita, gyogyulast a kis Reginek!! Neked pedig szupersag, hogy jol vagy! Jo, bizonyos dolgot kiveve de arra ott lesz mar a krem es biztosan sokat fogsz javulni!!! Orulok, hogy ilyen rendes dokid van! Ez megnyugtato!

Kati, a Te dokid es csucsfej am!!
Vendég
 


Most már én is rakok egy 15 hetes pociképet, most már elég jól látszik. Kép

És még néhány balatoni kép...
Kép [img]http://%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1282124578.6092.jpg[/img]
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.18 10:44-kor.
Vendég
 


csillag: köszi az infot. erre gondoltam, de ahogy bogi írja hihetetlennek tűnik.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, denagyon helyes pocid van!!! Es Te is mennyire jol nezel ki!!!! Komolyan!!!! Es tenyleg annyira szep formaju a pocakod!!
Vendég
 


Bogárka
Köszi! Nagy nehezen sikerült feldobnom ide a képeket, csak rossz minőségűek, mert a jó kis képszerkesztő programomat letörölte a párom, és most egy rosszabb van, alig tudok vele kicsinyíteni, homályos és kockás lesz tőle. De már kisebbre állítottam a pixelt a gépemen is, úgyhogy ezután már jobbak lesznek.

Közben Regi felkelt egy 20 percre, ivott aztán megint visszafeküdt. Tésztát akar enni, de majd csak később csinálom, hogy a páromnak is friss legyen délután. Persze a brokkolikrémet nem eszi meg, csak a tésztát ketchuppal. Olyan kis finnyás.

Kéne rakodnom, meg takarítani de nem sok kedvem. Majd talán holnap, nővérem moziba viszi a gyerekeket (Tündérmentés, vagy mi a címe a mesének).

Allergiám nekem is előjött. Pipholpent szedhetek rá, azt a görcsökre is felírta. Még múltkorról maradt is egy levéllel, úgyhogy most nem is irattam. Néhanapján bekapok egyet, ha már nem tudok aludni az orrdugulástól. Most inkább csak sokat tüsszögök, meg egész délelőtt folyik az orrom, és a szemem is viszket.
Egyébként a Balatonon nagyon elkapott, már este örültem hogy megyünk, mert nagyon viszketett az orrom, meg tüsszögtem.
Vendég
 


Bogárka
Ez még kimaradt.....remélem hat ez a mastu, és az ülés ismét felüdülés....ahogy a reklámban mondják. Bár az üléssel eddig sem volt problémám :lol: Viszont ez a krém jó ekcémás bör-viszketésre is, vagy mire. Na nekem arra kell.
A másik krém meg biztos hat, bár én nem éreztem, hogy ott is lenne valami eltérés a folyásba, valami enyhe gombás fertőzés lehet, állítólag a terhesség alatt gyakori (meg a sok csoki is kedvez a candidáknak :oops: ).
Vendég
 


csajok, ti mit főztök? én csirke aprólék levest paprikás, tejfölösen. meg aranygaluskát csinálok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


[quote="@ka(ti)"]c írta:@ka(ti)sajok, ti mit főztök? én csirke aprólék levest paprikás, tejfölösen. meg aranygaluskát csinálok.


Jól hangzik! :)

Én brokkoli sajtkrémet durum penne tésztával.
Vendég
 


Bogárka: Nagyon aranyos vagy!!! Mi majd csak 2 hét múlva megyünk nyaralni, szeptember elején!

Rita nagyon aranyos pocid van, és Regi nagyon tündéri!!!

Kati én nem főzök ma semmit, tegnapról maradt rántott gomba, rizs, tartár!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat férjem nevében, aki küldött. :wink: Ma ment végülis vissza a seb persze begyulladt, kitisztították, kapott gyógyszeres tampont, holnapra is visszarendelték.

Bogárka, gyorsan küldöm a gyógyító puszikat, szólj, ha hatottak. Szegénykém, nagyon sajnálom... :(

Brita, szép poci! Tényleg hatalmas szerencsétek volt!!!

kati, én is akartam írni, hogy ezzel csak feleslegesen aggasztanád még jobban magad.
Illetve ha nem baj, Nitával értek egyet, még nem vedd 100%-ra a kislányt. Lexit 12 hetesen fiúnak mondta a köldökzsinór miatt, aztán nem az lett. :wink: Pedig medison gépe van, a legjobb. Legközelebb már tuti lesz, akármit is mond. :wink:

Csillag, nektek is mennek a gyógypuszik, illetve nagy gratula Bencének, nagyon ügyes!!! :D

Mona, nagyon kedves vagy, köszönöm. :D A metet én Lexivel a 12. hétig szedtem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Reginek is gyógypuszik!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! :D

Betti jó bátor vagy tényleg,így vásárlás terén :shock: :wink:

Kati:én is fiút érzek Bettinél :wink: nemfogod elhinni,de nekem is van olyan megszáradt cucc a bimbó végén,Tominál a 20.héten kezdődött de nála rengeteg volt,annyi hogy használnom kellett a melltartóba azt a betétet,és reggelre mindig tök vizes volt a pizsim annyira jött a cucc :lol:

Rita: wáóóóóó apám,te nagyon csini kismami vagy :D na és a pocid is cuki nagyon,a tündéri nagylányról nem is beszélve,nagyon szép kiscsaj :D :wink:

Én ma nemfőzök,maradt tegnapról rakott lecsós tarhonya :wink: max majd egy kis levest,de nemtom még milyet :wink:

További Szép Napot Mindenkinek! :wink:
Vendég
 


beze: de jó, h jelentkezetél! még mindig jobbulást a férjednek!
én egyáltalán nem veszem tutinak a dolgot!!! bogi írta, h hívjuk már zsófinak itt a fórumon, de én mondtam, h még nem szeretném, mert nem tuti a dolog. ahogy írtam véglegesen a doki sem mondta ki. csak annyit, h nem lát kukit. majd négy hét múlva már tuti lesz a dolog.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka jobbulást Neked!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mia
Küldöm hozzád a férjem, állandóan a lecsós tarhonyával piszkál. De nemsokára lesz paprika a kertben, majd akkor akarok csinálni. Nem akarok bíbelődni vele, anyu olyankor sok lecsót csinál, és elrakja a fagyóba, szoktam elhozni tőle, én mondjuk tojásosan szeretem nagyon.
Köszi, csak kicsit hófehérke vagyok. Napozni nem nagyon mertem. Meg a hajamra is ráférne már egy festés, szerintem újra sötétbarna lesz.

Na most már tényleg megyek, mindjárt kész az ebédem, csak gyors összedobtam valamit, aztán ledölök 1 órácskára. Utána meg főzök, jön haza apa is, és megy a másik munkahelyére.

Regi továbbra is alszik, csak inni kel fel. A doktornő szerint, ha iszik az elég, enni nem muszály, de azt mondta délután eszik a tésztából, addig nem akar felkelni. Most mértem neki a hőjét 37,7. Úgyhogy lehet ma kell adnom megint kupot. Tegnap már tök jól volt, és nem kellet lázcsillapítás sem. Most meg megint olyan bágyadt, meg mivel nem eszik gyenge is, gondolom ezért alszik.
Aztán a B6 vitamint sikerült belecsempésznem a vizébe, és nem vette észre, úgyhogy bevette a másik negyedet.
Vendég
 


kati, oké, és örülök, hogy így állsz hozzá! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Rita, nagyon helyesek vagytok a kislányoddal a fotókon! :D :D :D
Regit nagyon-nagyon sajnálom! Hagyd is aludni szegénykét, akkor gyorsabban gyógyul, ha pihen a szervezete. Az sem baj, ha nem eszik (vagy csak később), a lényeg, hogy igyon elég folyadékot.
Ügyes voltál a gyógyszercsempészéssel! mi is hasonlóan trükközünk, ha Bence beteg. Eddig egyszer volt szükség antibiotikumra és úgy oldottuk meg, hogy egy fecskendőbe szívtuk fel a gyogyót (folyékony volt) és azt mondtuk neki, hogy üdítő. Az első adagnál ódzkodott, de aztán este már tátotta a száját és mondta, hogy "kérek üdítőt".
A Férjedre vigyázz, nagyon sokat dolgozik... Nehogy túlhajtsa magát!

Beze, köszönöm a gyógypuszikat az allergiámra. Remélem hatni fognak. :wink:
A Férjednek pedig továbbra is jobbulást kívánok, remélem, hogy hamar rendbe jön! most már legalább kezelik a problémát.

Bogárka, parlagfűre vagyok allergiás. Pontosan nem is tudom, hogy hány éve... Amikor kiköltöztünk a városból még pár évig semmi bajom nem volt, aztán egyik éven már éreztem nyár végén, hogy úgy bizsereg az orrom és végül a rákövetkező évben jött elő de akkor nagyon brutálisan. Arra kaptam gyógyszert, ami teljesen megszüntette a panaszaimat, de a következő évben ugyanez a gyogyó már nem hatott annyira, még egy év múlva pedig már teljesen hatástalan volt. Azóta nem találtunk olyan bogyót, ami segítene... Egyébként általában augusztusban kezdődik és októberig tart a dolog...

Kati, én ma nem főztem, mert a férjecském főzött helyettem. :D Csinált tojáslevest (Bence kedvence), rizibizit meg mustáros-borsos-fokhagymás bepácolt kisütött pipifalatokat. :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást mindenkinek. Kicsit el voltam foglalva, mert tegnapelőtt voltam a háziorvosnál bemutatni a cukorleletet. Szerinte nem gáz, nem kell diabetológia, de mivel a nőgyógyászom szerint kell (én benne vakon bízom), ezért kedden elmentem a helyi diabetológiai szakrendelésre. Hááát, odamentem 2-re és 5:30-kor kerültem sorra!!!! Nem volt időpontom, mert kismama vagyok, berendeltek, de senki nem engedett maga elé. :( Ott töltöttem az egész délutánt, fél 7-re értem haza. A diabetológus szerint minden étkezés után 1 órával meg kell mérni a cukromat és 200 g-os szénhidrát diétát kell tartanom. Kaptam mindenféle könyveket... a cukrom nem mehet 7 fölé étkezés után. Szóval nem gáz az egész, csak oda kell figyelni. Cukor nuku (eddig sem ettem). Szóval ennyi.

Ma megyek uh-ra és vizsgálatra a dokimhoz, drukkoljatok, hogy minden oké legyen és kiderüljön a neme.

Puszi, majd visszaolvasok, mert nem volt még időm.

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, nagyon-nagyon drukkolok, hogy megtudd végre a pocaklakó nemét és minden rendben legyen!
A 200 g-os diéta nem is olyan gáz... azt nem olyan nehéz tartani, ha meg eddig sem ettél cukrot, akkor pláne. De azért segítségképp küldök Neked ehhez is egy kis + erőt!!!!!! (Az ERŐ legyen Veled!!!!!!!!!!! :D )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszi Virágom! Amúgy tökre tudtam, hogy Lúk Szkájvóker apja a Dárt Véder :D :D :D

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi: örülök, h jól vagytok. és annak is, h már nem tűnsz annyira elkeseredettnek a cukor miatt!!! ez tök jó!
a baba ma tutira megmutatja magát nektek és minden okés lesz! nagyon várunk a hírrel. hányra mész?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, Beze, Virag, Kati, Mona koszi, mar jobban vagyok. Vettem be gyogyszert ismet.

Beze a ferjednek jobbulast, szegeny, nem semmi fajdalmai lehetnek.

Mona, total ugy emlekeztem, most mentek nyaralni. Keverem a szezont a fazonnal.

Viragom, varoson nottel fel? Lehet, hogy videken lettel allergias de... akik varosban toltik gyerekkorukat sokkal tobben lesznek allergiasok, mint akik falun. Koztuk is kialakul persze az allergia (ha eletuk varoshoz kototte valik a kesobbiekben) csak kesobb, mint azok kozott akik varoson nolnek fel. ahh, mindegy, a lenyegen nem valtoztat, sz.r dolog es nehez elkerulni.

Zsuzsi, Virag, mi az, hogy 200g-os dieta?

Zsuzsi, remelem konnyen veszed ezt az akadalyt bar lovesem sincs, hogy mit jelent ez a 200g-os ize. Miben nyilvanul ez meg, ilyesmik. Ha meg tenyleg nem olyan nagy gond, akkor drukk es minden okes lesz!
Vendég
 


Zsuzsi, irjal ma mi volt uh-n. Biztosan minden okes!!!! :D
Vendég
 


bogi: örülök, h jobban vagy!
apa bajával mi van?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka, a férjemmel mindketten tősgyökeres győriek vagyunk. Ott nőttünk fel, ráadásul mindketten panelban... Nekem csak annyiban volt jobb a helyzetem, hogy a mi családunk nagy kirándulós, túrázós volt mindig is, így sokat voltunk a szabadban. Emellett a nagyszüleimnek volt egy kiskertje Győr mellett és mindig ott töltöttük a nyarakat.
Falura úgy kerültünk, hogy a férjem nagypapájának volt itt egy hétvégi háza, amit megkaptunk és azt alakítgattuk át folyamatosan lakóházzá. Gyakorlatilag csak a 4 külső fal maradt meg (illetve ebből is csak 3, mert mielőtt Bence született, hozzáépíttettünk. :D ) Most már senki meg nem mondaná róla, hogy valaha hétvégi ház volt. :wink:

A 200 g-os diéta azt jelenti, hogy egy nap ennyi szénhidrátot ehet Zsuzsi. Vannak lassú meg gyors felszívódású szénhidrátok és meg van határozva, hogy melyik étkezésnél milyet szabad enni. (ezt nem tudom pontosan...) Amúgy 5-6 alkalommal kell egy nap enni és a lényeg az, hogy egyenletes legyen a vércukorszint, ne ingadozzon. (Ezért van az is, hogy nem szabad cukrot, édességet enni, mert az hirtelen megdobná.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag a hazatok valoban nagyon szupi lett!! Mar emlekszem a fotokra amiket mutattal itt nekunk! Valoban meg nem lehet mondani, hogy milyen kis lak volt regebben! En is elfogadnam am!! :wink: Sajnalom nagyon az allergiat, de komolyan!!!

Ez a 200g-os dieta ez talan nem egy borzalom. Zsuzsi, hajra!! Viragom, irtad, hogy csatlakozol Zsuzsihoz de ha nem banjatok akkor en is kiprobalom. Az a helyzet, hogy imadok enni de le kellene dobnom 5 kilot mert mar egy cuccum sem jon ram. Muszaj mert nincs peeezem uj ruhakra! :wink: :lol:

Kati, uramnak prosztata gyulladasa van... :? :shock: :?
Nalam turogomboc lesz. Most fozom eppen mert eddig rohadvanyosul ereztem magam. :? :? :? Nalad fini lett a hami?? Izlet Bogyokanak?
Vendég
 


bogi: mi már egy délutáni alváson is túl vagyunk. ízlett az ebéd. most megint megyek enni.
tudom, h mi baja van a zuradnak. de gyógyulgat?

mhmmm. nyamm-nyamm túrógombóc!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Szoval Te itten a hatterben mar aludtal is!!! Ezt nevezem kerem szepen!! Biztosan Bogyoka is megnyalta mind a 10 ujjat!!

Koszi, uram mar javulgat, mar nem szur Neki, ez is valami.:)
Vendég
 


bogi: igen. bevallom, h mindketten itthon vagyunk. a párom is, én is. megebédeltünk, majd lefeküdünk délutáni pihenőre.
lassan kelni kellene és folytatni a pakolást.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, pihikezzel csak!! Aztan pakoljal. Aztan nyulj ki megint 10 percre, aztan pakoljal!!:):) Igy tok jol eltelik a nap, pakolsz is es pihizel is.:) A pakolast csak modjaval! :wink: :wink:

En is leguritottam 6 gombocot a torkomon, Apanak 4 is eleg volt:(:( Csoda e ha hizok??! Na, de ez itt a veg. Egyebkent az elmult 3 hetben fogyoztam de ma...muszaj volt gombocot egyek!!

Beze, jelentem ide ertek a gyogypuszik, nem kezdett el fajni a gyomrom!!! waaaaaa, tok joooo!!!

ZSUZSI!! Talaltam tok jo menusort a neten a dietahoz, gondoltam megosztom Veled hatha megtetszik! Ha nem akkor sorry, csak gondoltam hatha!
Ime:

Minta étrend:
Reggeli: tejeskávé, sonka, kifli
Tízórai: alma, kockasajt
Ebéd: zöldborsóleves, brassói aprópecsenye, petrezselymes rizs, savanyú uborka
Uzsonna: tej
Vacsora: gombás tojás, kifli, tea


Reggeli: tej, margarin, kalács
Tízórai: joghurthab
Ebéd: karalábéleves, natúr csirke szelet, parajfőzelék, törtburgonya
Uzsonna: almás rétes, tej
Vacsora: hideg sült, kemény tojás, kifli, margarin, paradicsomlé


Reggeli: gyümölcsturmix, keksz
Tízórai: gyulai kolbász, kifli
Edéd: húsleves, marhaszelet (párolt), kelkáposztafőzelék, gyümölcs
Uzsonna: tejeskávé
Vacsora: túrós guba, kompót

Reggeli: tejeskávé, vajas kifli, felvágott
Tízórai: tojáskrém, kifli
Ebéd: rántott hal, burgonyasaláta, tojásos pogácsa
Uzsonna: gyümölcsös joghurt
Vacsora: becsinált (sertéshúsból), limonádé


Reggeli: tejeskávé, gépsonka, kifli
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: hirtelensült, finomfőzelék, almás pite
Uzsonna: kakaó, vajas kalács
Vacsora: tejfölös fúró, kifli, kompót


Reggeli: tea, virsli, kifli
Tízórai: gyümölcs, sajt
Ebéd: karfiol-leves, egybensült vagdalt szelet, paradicsomos káposztafőzelék
Uzsonna: gyümölcsös joghurt
Vacsora: kaszinótojás, vitaminsaláta, kifli, limonádé


Reggeli: gyümölcslé, sonka-szalámi, Piros arany, kifli
Tízórai: tej
Ebéd: frankfurti leves, rakott burgonya, savanyúság
Uzsonna: tej
Vacsora: hirtelensült, vegyes, nyers saláta, limonádé


Reggeli: tea, lágy tojás, kifli
Tízórai: alma, tej
Ebéd: töltött paprika, burgonyapüré, pozsonyi kifli
Uzsonna: joghurt hab
Vacsora: virslisaláta, kifli, Ementáli sajt, limonádé


Reggeli: tejeskávé, zalai felvágott, kifli
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: paprikás marhaszelet, zöldbabfőzelék, csokikrém
Uzsonna: gyümölcsös rizs
Vacsora: körözött, gépsonka, kifli, tej
Vendég
 


húúú bogi! ezt ha szabin leszek, én is megpróbálom végigcsinálni. elég változatos!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


12 hetes babalak:

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: cuki a pocid :lol:

Jajj Bogárkám én nemis tudtam hogy betegek vagytok,mindkettőtöknek sok gyógypuszi,de remélem már gyógyulgattok :wink:

Rita:okés küldjed,tettem neki félre egy adagot :wink:
Vendég
 


Regi megint alszik, csak enni kelt fel, még a wc-re sincs ereje kimenni, pelus van rajta. Azért evett valamit. Folyadékot meg iszik rendesen.

Zsuzsi
Kitartás a diétához, a menüsor tényleg jól néz ki. Csirkebrassóit már ki is néztem magamnak.

Bogárka
Én falun nőttem fel, és már 13 éves korom óta allergiás vagyok. Először a fűfélékre, fűre. Ez már 12 éves koromban kijött rajtam, fent a hegyen a málnaföldön, állandóan tüsszögtem, alig kaptam levegőt, de anyuék szerint csak nem akartam dolgozni. Aztán másodszor már a háznál fűnyírás után .....mindig én gereblyéztem össze a füvet, és utána bementem, feküdtem a kanapén, alig kaptam levegőt, na ezután elmentem orvoshoz, és csináltattam tesztet. Kb 6-7 éve voltam szűrésen a munkahelyemen, akkor kiderült, hogy a parlagfű is a súlyos allergéneim közé tartozik. És most május végén csináltattam egy tesztet, nagyon erős allergiát állapítottak meg. A férjem is falun nőtt fel, ő 5 éve allergiás, parlagfűre.

Kati
Helyes a pocid, egész jól látszik, ahhoz képest hogy első babás vagy. Szerintem lehet egy hét elszámolás,nem? Eleve gyanus, hogy a méhlepény is előbb beindult, meg a hasad is elkezdett nőni :)
Vendég
 


Rita:beteg Regike?gyógypuszi neki,jobbulást :!:
Sajnálom az allergiádat,biztos nemlehet könnyű így,én napallergiás vagyok... :( :cry:
Vendég
 


brita: örülök, h regi legalább iszik. a többit meg majd' összekapja később.
elszámolás nálam lehet, mert elég kétes időben egy vetélős hónapban hoztuk össze. nem tudjuk, h rendbe jött-e a ciklusom. úgy hogy minden lehet.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, demilyen csinos vagy Te is!! Es szep kis pocid van mar!! Naggggyon kis helyes!!!!

Rita, sajnalom nagyon a kis Regit!! Jol megkuzd a betegseggel.:(:( Csak jobban lesz mar a napokban szegenyke! Az a lenyeg, Te nem kapod el. Jok a vitaminjaid!:)
Sajnalom a Te allergiad is, iszonyat egy allapot ez. Egyebkent kutatasi eredmeny az amit fentebb irtam.

Kati, a gombocok utan en is bealudtam, igaz csak fel orara de ugy erzem magam, mint aki orakat aludt!:):)
Vendég
 


Mia, itt vagy? De jooo!! Mit csinaltal ma, meselj!!!!Milyen leves mellett dontottel vegul??

Koszi, en mar jobban vagyok! Szerencsere. Apjuk is javulgatik! :wink:
Neked gyerkoccel minden rendben? Nem beteg, jol van? Mit szol kisteso erkezesehez?
Vendég
 


bogi: én is mostanában csupán fél órákat alszok, de azok nagyon jól esnek. az a furi, h olyankor nagyon mélyen alszok.

köszönöm a dicséreteket. most úgy látom, h eléggé bálna kismama leszek. mivel széles a csípőm, így van helye terjeszkedni a babának oldalra. de nem érdekel, mert az is én leszek!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogár: ma csak aludtam még,mert éjjel voltam apival dolgozni,elkísértem :) sofőr,én meg ott pöffesztettem mellette :lol: :lol: :lol: reggel 7körül értünk haza,volt tomika is és olyan 4óráig fent is volt,aztán beájult :D majd mikor hazaértünk,aludt tovább,én is lefeküdtem és fél 1körül ébredtünk,majd én 3körül ismét lefeküdtem,és 2órát aludtam,de még mindig úgy járkálok itt mint aki még nemaludt...wáááá nembírom én az éjszakázást,ja mikor délben felébredtem,mi volt az első?na mi?igen az,hánytam... :roll: pedig azthittem majd legalább ma kimarad,de nem.....
Leves elmaradt,nemvolt erőm hozzá...
És te mi jót csináltál ma?
Vendég
 


mia: merre jártatok? külföldre is jár a párod? akkor sokat nincs otthon a férjecskéd? szegény!!! akkor tomi is élvezte a nagy autót?!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


egyébként köszike,Tomis jólvan :) Várja a kistesót nagyon,puszilgassa,simogassa mindig a pocimat és odasúgja neki hogy szeretlek és nőjél nagyra :D annyira édes :D
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?