Sziasztok!
Ismét itt, bár nem sokáig mert leragadnak a szemeim...
kri: juj de jó!!! Gratulálok!!!
panny: érdekes ez a szülési időpont dolog. Utolsó mensi alapján a rendszer február 25-re írja a szülés időpontját, a dokim pedig 23-ra. Hát majd jön amikor jönni akar! Én Fehérváron szülök.
pruci: jó, hogy ki tudtatok apával kapcsolódni kicsikét. Én arab országba nem megyek... 2 évig NYC-ban az arab negyedben laktam, hááát...inkább nem részletezem.
beze: az ilyen embereknek:
annamari: láttam én is a papot! Nagyon tetszik a modern felfogása!
sucer után Te vagy a következő, ugye? Juj de izgi!
boni, pruci, franci: úgy tűnik, kri beindította a következő babahullámot! Lehet csatlakozni!!!
Pár szót rólunk: a nyaralásunk szuper volt, most hármasban voltunk. Hát az én kislányom nem egy kiskacsa típus. 10 percre tudtuk becsalogatni a medencébe, ennyi volt az egész napi fürdése. Mi viszont szétcsúzdáztuk a fürdőgatyánkat... Mondtam is az uramnak, hogy milyen felelőtlen kismama vagyok, de ő megnyugtatott, hogy ami nekem jó és élvezem, az jó az albérlőmnek is, úgyhogy bátran csússzak, hát én megtettem.
Lillus kicsit belüttyösödött harmadnapon, így utána már nem strandoltunk, csak kirándultunk, de nagyon jó volt.
Szülinapjára kapott egy trambulint, azóta nem létezik más, csak az ugrálás. Igaz, előtte is ugrált mindenhol, most legalább biztonságos helyen teszi. De ma este csak a kedvenc vacsorája említésével tudtam kicsalogatni belőle fél 9-kor... Imádja. Barátnőm mondja mindig, hogy ő már a hasamból is ugorva jött ki, mert épphogy elkezdett járni, de kétlábon ugrálni azonnal megtanult. Lehet tornász lesz a kicsikémből?
Mellesleg mikor mentek el anyósomék, olyan hisztit levágott, mint még sosem. Szabályosan görcsöt kapott, még meg is ilyedtem egy kicsit.
Aztán magára hagytam örjöngeni az előszobában, és mikor elkezdte a bejárati ajtót püfölni a cipőjével, na akkor beküldtem a mosdóba, rácsuktam az ajtót, aztán mondtam neki ha lenyugodott kijöhet. Nem kellett egy perc, vigyorogva jött ki... De a hiszti majdnem fél órás volt.
Még az kéne, hogy egyszer ezt az utcán is előadja
No, elköszönök. Itt megint dörgés, villámlás van, lassan mindennapos.
Jó éjt mindenkinek.
Évi