Nika, most tudtam végigolvasni a szüléstörténetedet... csodálatosan szép baba volt Gergő!!!!!!... egyébként meg csak annyit tudok mondani, hogy nem semmi stramm egy csajszi vagy!!!!!! Le a kalappal előtted!!!! (azért remélem, hogy a mi Gergőnk inkább a bátyus példáját választja és szépen gyorsan kibújik!
)
Bogárka, sajnálom a migrént... és remélem, hogy igazad lesz abban, hogy holnapra elmúlik!!!!!! A Zurad hogy van???? Szedi már az antibigyót?????
Kati, nagyon örülök, hogy minden rendben van a kis Bogyókátokkal!!!!!! azt hiszem a helyedben én is elmenetem volna dokihoz egy ilyen baleset után, így legalább meg tudtál nyugodni!!!!!!!!!! A biztosító téríti a kocsiban keletkezett kárt???? Mi ilyenkor az eljárás????
Rita, húúú, nagyon rémisztő lehetett az a majdnem baleset... Tényleg vigyázott Rátok valaki odafentről!!!!!!! Én nagyon hiszek az ilyen dolgokban... Egyszer majdnem ugyanez megtörtént velünk is, csak úgy, hogy a férjem lett volna a hibás. külföldön voltunk és a Zuram nem vette észre, hogy nem neki van elsőbbsége és meg kellene állnia egy útkereszteződésnél és körülnézés nélkül áthajtott. Mondanom sem kell, hogy azon múlt az életünk, hogy épp akkor senki nem jött az amúgy elég forgalmas (főleg kamionok által járt) úton... Még most is kiráz a hideg, ha rágondolok!
Reginek küldök gyógypuszikat! Remélem, hogy hamar rendbe jön!!!!
Mia, végre adtál életjelet!
bizony nekem is kerekedtem a szemeim amikor írtad, hogy fogytál 3 kg-ot... szerintem is nagyon-nagyon vékony voltál előtte is...
Az óvónő most fog először menni Hozzátok vagy jól ismered????
Mona, nagyon drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen csütörtökön a dokinál!!!!! A szép ciklusod miatt biztos meg fog dicsérni! Amúgy mit fog most nézni Nálad?
Bettikéről olvastam egy másik topikban... ott azt írta, hogy minden rendben velük és egyre többet mozog a babója.
BETTI, ÍRJ NEKÜNK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE TŰNJ MÁR EL,KÉRLEK!!!!!!!
Na és akkor a lényeg:
BENCE MA 5X PISILT A BILIBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
A kakihoz még kért pelust, de ezt egyáltalán nem bánom! Annyira örülök, hogy végre megtört a jég!!!!!!!!!
Én meg ma voltam a szokásos védőnő-járaton. Pisi OK, vérnyomi a szokásos alacsony és híztam fél kilót az elmúlt 3 hét alatt.