Új privát üzeneted érkezett!

Bogár:veled mizujs?régen beszéltünk :wink: remélem jólvagytok :D
Vendég
 


Mia, koszke, itt minden okes!! Veletek? Hogy vagy? Regen irtal mar ide. Hanyinger, pocaknovekedes? Meselj ket szot ha van idod!! Irjaaaalllll!!!!!! Puuusziiii!!
Vendég
 


Bogár:velünk is minden oké :D hányinger az egésznapos,a hányás meg mindennapos 8) fogytam 3kg mióta terhes vok :shock: :wink: Sokkal rosszabbul viselem,mint anno Tominál,ma hívott az ovónéni,jövőhéten jönnek reggel 8-ra :shock: én mindig reggel hányok,azon nevettem hogy majd lehányom őket :lol: :lol: legalább nem maradnak sokáig :lol: :lol: :lol: á csak vicceltem,de tényleg megfordult a fejemben,hogy mi van ha tényleg akkor fogok hányni,milyen égő ez :D :shock:
Vendég
 

 
 

Kati: Zsófiról nincs kép? :D nekem is tetszik ez a név :wink:
Vendég
 


bogi: én még bogyókáznám, amíg nem mondja ki kerek-perec a doki. négy hét múlva megyek újra, majd akkor.

mia: megint majd készítek a videokazettáról a tévéből képet, mert videora veszi fel mindig.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia, dehogy ego, kismami vagy! Az ovonok meg aztan vegkepp toleransak marcsak azert is mivel ovonok. Ovooooo nooooo, erted! :lol: :wink: Egyebkent sem ciki, ha egyszer muszaj, muszaj. Ez nem olyan, mint a pipi, hogy az ember visszatudja tartni.
Mia, Nektek van mar nevetek? Fogytal 3 kilot?? Pedig nagyon vekony voltal alapjaraton is!! LATTTTAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


mia: hányingert, hányást sajnálom. szörnyű lehet! én örülök, h kimaradtam belőle! kopp-kopp!!!! kitartás, már csak pár hét!!! (olyan 30!!! :lol: )

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ertem! Akkor gratulalok az egeszseges es szepseges kis Bogyokahoz!! :)
Vendég
 


Bogár:értem hát :lol: név?áhh nincs,majd ha meglesz a neme,akkor ráérünk gondolkodni rajta :wink:
Dehogy voltam én vékony,szerintem rosszul láttál :lol: úgy álltam pózt,hogy vékonynak tűnjek :lol: :lol: :lol:

Kati:ott kécskén voltál?és mennyiért csinálja?
Vendég
 


Kati:jajj ne is mondd,én Tomissal még a 7.hónapban is hánytam :roll: de ez a terhesség annyira más,jobban megvisel a hányás is,és olyan nyomott vagyok kedvileg is,semmihez nincsen kedvem,meg olyan lusta is vok...áááááá :oops: te hogy viseled?
Vendég
 


mia: ultrahangra gondolsz? szolnokra járok. keddenként rendel magán a dokim és úgy is készültünk a tekkóba vásárolni, ezért mentem el hozzá.

bogi: remélem nem valami randa vírust szedtél össze, te lyáááány! azonnal kúrálgasd magad és gyógyulgassál, aztán sipirc a suliba. ha gondolod, írok neked igazolást!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


MiaDragam, kitartas! Mar mindjart itt a vege!!:):)hihihi-es tenyleg! Elropul hamar. Azert sajnalom am nagyon, hogy hanyingeres vagy!:(:(
Mondtam maaaaa` Neked: ha minden dagi ember olyan dagi vooona, mint Te, orulne neki, na! :wink:
Vendég
 


Bogár:imádlak drága :D
Vendég
 


hihi,Kati!! Igazolas!! Ez jo vicc volt!!:):) Mar el is felejtettem, hogy volt ilyen is! Tudod en mar regen voltam isis!!:):)
Nem virus, neha elkap ez az orjitu migrenes izeeee!! Mar eszrevettem, hogy 6 havonta meglatogat de csak egy napig tart. Szerencsere. Holnap mar megyek oskolaba!:)Varom am, nagyon kivancsi vagyok milyen lesz. Tok izgi!!! :D Es koszi, hogy aggodsz ertem :wink: Puszi!
Vendég
 


Bogár: írj már magadról többet,baba ügyileg hogy álltok például?
Vendég
 


Mia, en is birlak, tudod! Nem mindenkinek irok am ilyesmiket, raadasul szintiszta igazat!! :D
Vendég
 


Mia, koszi a kerdest de babaugyileg nem allunk sehogy. Majd. Most nem tettunk erte semmit. Nem tudom mit hozo a jovo de egyelore nem babasodok. Sajna ennel bovebbet nem tudok irni. Neha kedvet kapok itt a lanyoktol de....a belsom mast diktal most mar tisztan tudom.
Vendég
 


Bogárkám:nagyon cukker vagy :D figyeled,most milyen aktív vagyok itten???? :lol: :lol: egész hónapban nem írtam annyit,mint most fél óra alatt :lol: :lol: asszem kezdek visszarázódni a régi kerékvágásba :lol: :lol:
Vendég
 


hát köszi csajok nem volt egy leányálom de Gergő mindenért kárpótól :):):):
ma nem megyek dolgozni majd holnap :)

nika70
Salgótarján
 
 


szia nika!

csajok, remélem olvastátok csillagot. bence produkál! de még nem gratulálhatunk, csak drukkolhatunk neki.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


képzeljétek, adott a dokim papírt arról, hogy vegyenek táppénzre, ha akrom. azt mondta, csak azért adja ide, h ne kelljen beszaladgálnom, ha úgy döntök. egyébként megegyeztünk, h már nem dolgozok sokat. effektív már csak egy hetet, majd 23-tól, aztán csak két hétig betanítok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mia, bevetted a gyorsitot!! Porog a topik is, eddig meg csak itten punnyadott Mindenki! Most meg nem gyozok kommentelni! :wink: :D
Vendég
 


Es hol van BETTI???
Remelem nem a vihar miatt nem jon!!! Csak nincs baj!!!!!!
Vendég
 


Kati, nagyon jo fej orvosod van! Kolcson adhatnad majd ha oda jutok! :wink: :D
Vendég
 


Kati:rendi a dokid :wink: akkor már nemkell sokat dolgoznod :wink:

Bogárka:Bettit ma láttam bent msn-n,nemtudom mi lehet velük :roll: ők tudják már a nemét?
Vendég
 


Kati még azt akartam kérdezni,hogy ez 4d ulrtrahang amit csinált a doki?
Vendég
 


csajok! nem is szóltok, h laptetőőőm van!!!!!
ki megy legközelebb dokihoz? felajánlom neki. ma én úgy is megnyugodtam.
és uh szerint átléptem a bűvös 12. hetet. ugyanis 12+4nek írt. a vonalzómat nem fogom módosítani.

betti? már elég régen volt! remélem minden rendben van náluk. az elmúlt 1-2 napban nem volt erre nagy vihar. szerintem feléjük sem, mert anyuéknál sem, ők pedig egy köpésre laknak bettiéktől.

bogi: igen, a dokim egy cukifalat. imádom! ma majdnem 10 percet az ő babájáról áradozott nekem. most lesz hat hónapos.
a múltkor, amikor töltötte ki a kombinált tesztre a ppaírt, jót nevettünk vele. van rajta egy olyan kérdés, h történt-e orvosi beavatkozás a fogantatás körül? erre csak annyit mondott, hogy ő elgondolkodott rajta, h mit is írjon oda amikor a saját gyerekének töltötte ki. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia: nem 4d-t csinált, csak rendeset.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia: nálunk szuper az uh-készülék. előttem volt egy csajszi, aki 11hetes és neki pedig egyértelműen kijelentette, h fia lesz.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogárka az öreglány nekem nem az anyósom, csak a férjem nagymamája!

Kati én megyek csütörtökön endokrinológiára, sajna híztam 3 kg-t a legutóbbi vizsgálat óta, biztos nem fog örülni a dokim! Bár....mondjuk a ciklus miatt biztos megdicsér majd!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: akkor tiéd a laptetőőőm! mondd meg a dokinak, h voltál lagziban, ahol megsértődtek volna, ha nem eszed mind a 10 fogást végig, ezért a súlygyarapodás!
a ciklusodért pedig csak dícséretet érdemelsz!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nagyon édes vagy, köszönöm szépen!!! Örülök, hogy minden rendben van veletek! Nagyon várom, várjuk a képet a bébiről, és a pocakodról is!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: sajnos nem tudtam jó képet csinálni most a babáról. kb annyi látszik, mint amit nemrég raktam fel. most inkább rám koncentrált a doki. bevérzést, vagy hasonlót keresett. úgyhogy a babafotó most elmarad-ez úgy is potya uh. volt.

pocifotót készítek nemsokára.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nika, most tudtam végigolvasni a szüléstörténetedet... csodálatosan szép baba volt Gergő!!!!!!... egyébként meg csak annyit tudok mondani, hogy nem semmi stramm egy csajszi vagy!!!!!! Le a kalappal előtted!!!! (azért remélem, hogy a mi Gergőnk inkább a bátyus példáját választja és szépen gyorsan kibújik! :wink: )

Bogárka, sajnálom a migrént... és remélem, hogy igazad lesz abban, hogy holnapra elmúlik!!!!!! A Zurad hogy van???? Szedi már az antibigyót?????

Kati, nagyon örülök, hogy minden rendben van a kis Bogyókátokkal!!!!!! azt hiszem a helyedben én is elmenetem volna dokihoz egy ilyen baleset után, így legalább meg tudtál nyugodni!!!!!!!!!! A biztosító téríti a kocsiban keletkezett kárt???? Mi ilyenkor az eljárás????

Rita, húúú, nagyon rémisztő lehetett az a majdnem baleset... Tényleg vigyázott Rátok valaki odafentről!!!!!!! Én nagyon hiszek az ilyen dolgokban... Egyszer majdnem ugyanez megtörtént velünk is, csak úgy, hogy a férjem lett volna a hibás. külföldön voltunk és a Zuram nem vette észre, hogy nem neki van elsőbbsége és meg kellene állnia egy útkereszteződésnél és körülnézés nélkül áthajtott. Mondanom sem kell, hogy azon múlt az életünk, hogy épp akkor senki nem jött az amúgy elég forgalmas (főleg kamionok által járt) úton... Még most is kiráz a hideg, ha rágondolok!
Reginek küldök gyógypuszikat! Remélem, hogy hamar rendbe jön!!!!

Mia, végre adtál életjelet! :D bizony nekem is kerekedtem a szemeim amikor írtad, hogy fogytál 3 kg-ot... szerintem is nagyon-nagyon vékony voltál előtte is...
Az óvónő most fog először menni Hozzátok vagy jól ismered????

Mona, nagyon drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen csütörtökön a dokinál!!!!! A szép ciklusod miatt biztos meg fog dicsérni! Amúgy mit fog most nézni Nálad?

Bettikéről olvastam egy másik topikban... ott azt írta, hogy minden rendben velük és egyre többet mozog a babója.
BETTI, ÍRJ NEKÜNK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE TŰNJ MÁR EL,KÉRLEK!!!!!!!

Na és akkor a lényeg:
BENCE MA 5X PISILT A BILIBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
A kakihoz még kért pelust, de ezt egyáltalán nem bánom! Annyira örülök, hogy végre megtört a jég!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Én meg ma voltam a szokásos védőnő-járaton. Pisi OK, vérnyomi a szokásos alacsony és híztam fél kilót az elmúlt 3 hét alatt. :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: bizony,3kilót leadtam,de nemvok ám vékony 70kiló voltam,most 67 vagyok,kezdem elérni az eredeti állapotomat :D mondjuk magas vagyok,és ezért nemlátszik meg rajtam!Tomival anno 62kiló voltam mikor kezdtem a terhességet és 80-al fejeztem be :shock: :lol:
Szóval nembaj ám hogy fogytam :lol: :wink:

Bencusnak nagyon örülök,veled 1ütt :D ismerős dolog ez nekem is,hiszen én is átéltem ezeket a dolgokat Tomival :wink:

Igen,ovónéni most fog jönni hozzánk előszőr!izgulok is picit :shock: nyalom is a házat ezerrel,hogy minden pöpec legyen :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Csillag csak a szokásos vérvétel, amire 3 havonta járok a Merckformin miatt, igazából tavaly augusztusban kezdtem el szedni, az mondta akkor, hogy egy évig minimum, most majd eldől, hogy mi lesz, de remélem szedhetem addig, amíg nem kopogtat a gólya!!! Nagyon örülök, hogy Bencus a bilibe pisilt végre, és ráadásul ilyen sokszor. Nagy-nagy dicséret Neki!!!

Betti gyere hozzánk is!!!

Bogárka neked mostanában kellene nem megjönnie, ugye??? Lehet, hogy rosszul emlékszem....

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mia hozz majd Te is pocakfotót!! Egyébként tényleg nagyon jó alakod van, mint Csillagnak, és Bezének is!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, most már értem a doki dolgot. ez a gyógyszer, amit szedsz egyébként olyan, hogy addig kellene szedni,amíg össze nem jön a baba vagy még terhesen is????

Mia, hát én nem tudom, hogy hol volt rajtad az a 70 kg a múltkori fényképeden... én annyira vékonykának láttalak...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


ZSUZSI, TE SE TŰNJ EL, KÉRLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mondd el nekünk, hogy mit mondott az orvosod a cukira!!!!!!!!! Mennyire szigorú diétát kell csinálnod???????????????,

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag elméletileg a terhesség alatt is lehet szedni, azt olvastam a neten, hogy csökkenti a vetélés veszélyét!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


csillag: akkor most már neked is gratulálok!

figyeljetek! szerintetek hülyeség a szívhangfigyelő?én most nagyon gondolkodok rajta!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Találtam Neked egy oldalt, ahol írnak róla, de ha a www.gyakorikerdeek.hu oldalra beírod, akkor találsz még többet róla!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... s-megvenni

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: köszi, ezeket én is most olvastam. nem tudom, h mit tegyek. 50-50% az arány. de egy ilyen paraanyának éppen ez való, mint én, ha ez tényleg úgy működik, ahogy kell.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, köszi, de Bencéé az érdem! :D :D :D

Szívhangfigyelő:
én azt olvastam, hallottam róla (ismerőstől is), hogy a Te terhességi korodban még csak ritkán lehet vele megtalálni baba szívverését...
A másik dolog, hogy ha 12+4 naposnak írt ma a gép, akkor gondolj bele, hogy jó esélyed van arra, hogy egy hónap (vagy kicsit rövidebb idő) múlva megérezd a mozgását!!!! az már nem olyan hosszú idő...

Ja, és kedves PARAANYA, akkor nem lennél Paraanya, ha lenne ilyen kütyüd és véletlenül nem találnád meg a dobogó szívecskét??????? (de ezt csak zárójelben kérdezem... :wink: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!
csúcs szuper volt a tegnapi buli!!!!!!!!!!!!
nagyon jól éreztem magam!!!!!!!alig várom a következő koncertet!!!!!!!!
hugom átküldi a képeket majd meg mutizom:))))

Barnikámnál megindult a vissza számlálás......már kevesebb mint 1 hónap és 1 ÉVES A DRÁGÁM!!!!!!!!!!!!!!

Kati ha az megnyugtat akkor menj nyugodtan dokihoz!!!!!!!!
most látom a következő uh-od szeptember 17-én lesz!!!!!!!!!!akkor lesz Barnikám 1 éves!!!!!!!:)))))
azért még ne adj 100%-ot hogy puncis..még nagyon picike.........
én hülyeségnem tartom ezt a szívhang figyelőt...mert ha esetleg nem hallod akor idegeskedsz hoy baj van.....semmi értelme...akkor inkább menj dokihoz !!!!!!

Brita hála az istennek hogy ennyivel megusztátok!!!!!!!!!!!!annak a balféknek lett valami baja aki belétek ment?....nem mintha annyira érdekelne ..........

Virág ez már haladás:)))))))))))nagyon ügyes Bence!!!!!!!!!!!

Nika nemsemmi a szüléstörténeted.....kemény lehetett étlen szomjan..........

Mia nem égő ha elöttük hánysz..terhes vagy!!!!!!!!!!meg ha kell akor kell:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: szuper, h jól sikerült az estétek. gyerekek a banyával voltak? csak vicceltem. hova passzoltad el őket?

csillag: nem paráznék, mert már tudom, h jól van a babócám. és ma a vonalzóm szerint is túl vagyok a legkritikusabb részen. persze soha semmi nem biztos!!!

csajok, én annyira élvezem, h lehűlt az idő!!! még mindig fekszek a nagy paplan alatt nyitott ablaknál és majdnem fázok. ezt vártam már rég óta.

zsuzsi és betti, merre vagytok????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati a Máté még anyuéknál van Barni meg apival maradt itthon...a hugommal meg a barinőjével voltam bulizni:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok lányok :)

probálok én jönni,de itt vannak a tesóim nyaralni és most nem igen van időm a gép előtt ülni,de minden oké,jól érzem magam,picurkám is,é tényleg egyre többet jelez a kis gézenguz :D bezzeg az apjának nem ám :P :) mérges is kicsit ezért mert csak az anyjénak jelez :) :)

vettem tegnap 3 bodyt,turiztam,2 kis csajos és egy fehér,mondjuk még a nemét nem tudom,bár sejtésem szerint lány,de ez csak sejtés.


kati

micsoda hirek,nem semmi,gratulálok a kis nunishoz :)

kecskeméten nem tudtok egy jó és olcsó 4ds helyet?

KépKép
bettike83
 
 


Viragom, ma sem mentem suliba mert lehet valoban osszeszedtem valamit ugyanis ejjel arra ebredtem, hogy faj a gyomrom de ugy, hogy nem csak en de meg a tenyerem is izzadt. Aztan nehezen belealudtam es reggel arra ebredek, hogy sirok a fajdalomtol. Meg soha nem ebredtem arra, hogy sirok csak annyira elethu volt az alom, hogy azt hittem "elek". Nem gondoltam, hogy csak almodok.
Megy tovabbra a drukk Bencushoz! :wink: Hamarosan meg lesz a nagy dolog is a fiatal urtol!!:):)
Uram szedi mar a gyogyikat. Es a Te Zurad jol van? Pocilako fincankol sokat?

Kati, no paranoid! Nem lesz a babanak semmi baja, nem kell az az ize Neked! Attol ha lenne meg nem lennel nyugodtab egyaltalan. Sot! Mivel van, ezert allandoan azt lesned. Bediliznel az aggodastol.

Mona, igen mostanaban kellene megjonni, illetve meg kb. 4-5 nap mulva. Mikor is mentek nyaralni? Mostanaban, ugye? Nem a heten mentek veletlenul? Az csucs, hogy kaptatok kis koltopenzt ez annyira jol tud esni, jonni es teljesen mas fenyben tunteti fel az egesz utat!! Orulok, hogy ilyen rendesek a szulok es igy gondolnak Ratok meg ekkor is!:) A doki miatt meg ne aggodj, O csak ne szidogasson itt Teged amikor milyen szepen rendbe tetted a ciklusodat, az a 3 kilo meg nyaron nem a vilag vege, mas is hizik ennyit ha nem tobbet!! Es punktum! Kulonben is az eredmeny a lenyeg, a ciklusod szepen kezd beallni ha "hiztal" ha nem! Kulonben is! Latszik az a 3 kg? Nem! Akkor meg?! :wink: :D

Nita, lemaradtam, milyen koncerten voltal??? :shock: A nyanyat kellett volna vinni es odaallitani a hangfalak ele had` kapjon sokkot meg agydurranast!
Vendég
 


Betti, orulok, hogy jol vagy!! Tuti lanyod lesz!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?