Zsani!
Jaj megnézem az eski képeket!!!De jó lesz!Már előre leszegezem h biztos szépek voltatok
Sajnálom az allergiát,kitartást!És akkor pihi,most már meg lehet nyugodni!Szerintem karácsonyra már ti is otthon lesztek
Cicóka!
Szép nevet választottatok,nekem is tetszett ez a név!
Jaj tényleg olyan jó...első mosoly,első háta közepéig kaki,első átfordulás stbstb.És átod,még jó sokáig megmarad ez!
Na én leírom nálam hogy volt,vagyis Izával.Nekem este volt a császár,így én az örzőbe kerültem,Iza meg a csecsemősökhöz.Másnap délelőtt felhozták,aztán átkerültem a gyerekágyra,és akkor már velem lehetett.Igazi szopi csak ekkor volt...előtte is mellre tettem,de az még olyan rossz volt ott az örzőben.Éjszakára amúgy beadtam,egyrészt még fájdalom csillapítót kaptam,2 szobatársam friss császáros volt,nekik se volt ott a baba,a másik 2 meg ikres,akiknek a baba meg nem is lehetett velük,viszont jártak éjjel is 3 óránként hozzájuk.
na szóval ezek voltak a körülmények,és volt h én is adtam pici cukros vizet neki,de olyan minimális volt.Aztán besárgult,a lefejt tejet is megkapta,de mennyiségre még ugye kevés volt,így tápival is kellett pótolni h legyen is értelme a szolinak
Éjjel meg velem volt már,mondanom se kell semmit nem aludtam
DE!Hazajöttün,és Iza szépen szopizott,be is indult rendesen a tej,nem kellett itthon tápi se!És 2 hós korától átalussza az éjszakát
Röviden:én semmi összefüggést nem tudnék mondani,ez inkább baba függő!Hallottam már annyi verziót,majd ott kiderül h nektek mi a jó!
Amúgy sote2n szültem,mostis ott fogok.Itt 5 ágyas szobák vannak,mindhez van fürdő és wc.A fizetős szobák itt 10 ezer/éjszaka.Nekem ez kicsit sok,főleg h másik emeleten van,még járkálhatnék vele a hideg folyosón(ugye december).És tök jól jöttek a szobatársak!Egyrészt van kivel beszélgetni,tanácsot kérni,segítettünk egymásnak stb.Itt látogató nem is jöhet a szobákba hála az égnek.
Na sok voltam
Kata!
Ez a zsömle ötlet jó,nálatok lehet ilyet kérni?Szerintem nálunk a cukros lötty van csak....a +2 kiló meg semmi,főleg ha a védőnő méri!
Bei!
Köszi a pocak dicsit.Akkor tudod h mire számíts