Új privát üzeneted érkezett!

Helló Kismamik!

Itt vagyok én is, írtam is tegnap, de mire kész lettem elszállt a gépem :(

Cedis: a tegnapi taliról lemaradtam, de ahogy telik az idő majd csak összefutunk, ha más nem a szüléskor :lol: Majd gyere és mond, mi lett a himlővel kapcsolatos vizsgálat eredménye! Szurkolunk!

Annus: utólag is boldog szülinapot, meg gratula az évfordulóhoz is! Megnéztem a képeket, Iza cuki, stramm kiscsajszi :lol: :lol: és Te is szépet gömbölyödtél mióta nem láttunk!

Bei: izgi, és tényleg hozz képet, mert kiszúrja az oldalunkat a kíváncsiság.

Vasárnap voltunk vásárolni, igazából nézelődni. Főként a nagyobb dolgokra koncentráltunk: bútor, babakocsi. Hát csajok totál elment a kedvem, hihetetlen ez az ország, hogy milyen sz...kat árulnak méregdrágán? Nem vagyok smucig, apa inkább, de mindig megnézzük az ár/érték arányt is. Nem vett fel bennünket a pénz, de nem is panaszkodhatunk, szóval meg tudnánk venni, de elvből nem adok pocsék dolgokért egy vasat sem. Szóval bútor ügyben felhívtam az asztalost, aki a többi bútorunkat is csinálta a lakásban és kértem tőle és ajánlatot - formát, méretet úgy is tudjuk. Aztán majd meglátjuk. Jaj, bocsi a hisztiért de totál kiakadtam, vasárnap este még sírtam is :oops:

Allergia szinten nem romlott tovább a helyzet, homeopátis bogyókkal próbálkozhatok. Hétvégén kerti partis esküvőre megyünk egy tópartra - remélem parlagfű nem lesz sok a vendégek között :roll:

Jaj, ma 9-kor megszült a barátnőm :lol: :lol: :lol: , a második is kislány, na és figyi a méretek: 4200g 59 cm :shock: nem semmi. Az első nem volt ekkora! Már olyan kíváncsi vagyok. :oops:

Jó mocorgást,
C

cicóka
 
 


Cicóka!

Neked is szia!Köszi az Iza dicsket!Ja teszek mindjárt összehasonlító képet a gmailre!Fotóztam ma is! :wink:
Ne is mondd!Teljesen megértelek!!!Most én is rátaláltam egy hasonló ágyra mint amit kinéztünk az ikeában Izának,és 7-8 ezerrel olcsóbb,és még jobb is lenne.Szóval érdemes utána járni!!!Sőt!Ami olya,egy ügyes kezű apuka össze is tudja dobni! :wink:

Nem semmi babaméretek!!!!Bennem el se férne :shock:

Eper!
A 30.hét az már mindjárt itt is van!Meglestem a pocidat,nőtt a tied is!!!De akkor te is a kis méhűek táborába tartozol :lol: :lol: hu ez milyen furi így leírva :wink: :lol:

Bei!

Jaj de jó!!!!Szupi!!!Alig várom h gyere a hírekkel!!!Én is megyek holnap dokihoz,gondolom lesz uh is,igaz nem 4D,de a lényeg h bekukkantunk!Még én se voltam cukorterhelésen,majd most beszélem meg a dokival h mikor kell mennem!Azt hiszem a 28.hétig kell megcsináltatni...ha jól emlékszem!
De kérdezz rá,nehogy az legyen h a doki azt hiszi a védőnő küld,a védőnő meg azt h a doki :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Annus: utólagos Boldog Szülinapot és Évfordulót !

Bei: Várjuk a képeket! Én is gondolkodom, hogy még egyre el kellene menni a Kleopátrába a 28-30. hét környékén.

Cicóka: igen erről a taliról lemaradtál, de sebaj, előbb utóbb csak összefutunk. Te gondolkodtál már milyen szobában szeretnél lenni a kórházban? Hogy hívják a barátnőd pici lánykáját?

Tegnap megvolt a vérvétel, de csak 1.5 hét mire eredményt látok belőle. Addig szerintem ki is tör rajtam a himlő, már ha elkaptam. Ennek így nem sok értelme van szerintem.

Valaki írta, hogy fáj a medencéje. Na hát két napja majd leszakad a bal lábam tövénél a csont, legalább is azt érzem fájni. Ez normális? Tágulok, vagy mi ez?

Kép
cedis
 
 

 
 

Cedis!

Nem lehet h csak vmi ideget nyom a baba?Szerintem ne aggódj,lehet h pár nap és e is múlik!
És pláne ne aggódj!!!Nem lesz itt semmi himlő! :wink:

annus11
 
 


Na dicsekszem is egy picit :oops: Megvolt az első igazi sétánk babakocsi nélkül!Csak ketten mentünk,1 órát sétáltunk,tettünk egy kört(ami amúgy 10 perc lenne).És Iza nem rohangált el,fogta a kezemet és jött szépen!Igaz kicsit lassan,meg sokat megálltunk nézelődni,de rosszabbra számítottam! 8) Mondjuk a térdem az megfájdult ebben a tempóban,de lesz ez még rosszabb is :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Cedis azt hiszem én irtam a medence fájást az normális csak kellemetlen.

Bei de jó reméljük most megmutatja magát nagyon kiváncsi vagyok ám.Nálunk a védőnő adja a papirt a vércukorhoz,szerintem minél előbb kérdezzél rá.Ja és vigyél citromot a löttybe mert nagyon rossz az ize.

Cicóka nem csoda hogy kiakadtál kegyetlen drágák a gyerek dolgok.Jobb több helyen szétnézni meg érdeklődni.

Annus ezek a séták lesznek rosszabbak is kis huncut örökmozgók és sose fáradnak el.Megnéztem Iza blogját nagyon aranyos kiscsaj.

t katinka
 
 


Szisztok! Naná hogy hozok képet. 2 képet kérek róla + a DVD felvételt.

Erre a cukor vizsgálatra meg rákérdezek.

Cicóka teljesen megértelek. Erről én is így vélekedek, ahogy te. Én is nézem az ár/ érték arányt. Mert azért felesleges ablakon kidobni való pénzünk nekünk sincs. Még akkor is megnézném, hogy mit és mennyiért veszek, ha nem számítana a pénz, mert így nevelkedtem. Gyerekkoromban szegényesen éltünk. Már nem tudok másképp vélekedni, csak, hogy mindennek megnézem az árát és sokszor van úgy , hogy sajnálom kiadni rá a pénzt, ha nem ér meg annyit. Hál isten,mi örökölünk szinte mindent. Csak babakocsit akarunk venni. Először használtra gondoltunk, aztán arra az elhatározásra jutottunk, hogy ha lesz egy tesó,akkor már nem biztos, hogy a használt kiszolgálja őt is, mert azt sem lehet azért tudni, hogy a használtat hányan használták már.? És ha nem lesz tesó, akkor még mindig el lehet adni fél áron. Semleges színűt veszünk, hiszen nem tudhatjuk mit hoz a jövő :) Szóval sógornőtől még mellszívót is kapok, meg ilyeneket. Egy csomó rugdalózót, meg játszószőnyeget,meg 1000 dolgot,amire nem is gondoltam még eddig, de milyen jó, hogy nekünk ezt már nem kell megvenni. :D szerintem 100 ezreket spórolunk. Azért az nem rossz. :shock:

Cedis! Szerintem lehet tágulás is. Igaz nekem még egyáltalán nem fájt semmim, lehet én nem is tágulok??? :roll:
Szerintem is elmúlik pár napon belül. Ha nagyon fáj Panadolt vehetsz be. A Hímlő meg szerintem elkerül. Bízom benne. Szorítok!!!

Annus!
Nagyon jók a képek amit g.mailre felraktál. Te tényleg nem híztál.... :? A poci azért kerekedik. :) Nagyon szép!!!!! Az izás szülés előtti képed is nagyon-nagyon-nagyon helyes!!!!! Irigy,irigy........ :wink:

Kép
bei
 
 


Annus: ez már aztán döfi!, olyan jó volt olvasni, az első sétáról! Alig várom, hogy nálunk is elindulj végre az első ez, aztán az első az....

Cedis: igen gondolkodtam, és igazából vívódom is. Kényelmi szempontból szívesen mennék IKEA szobába, annyira nem durva az ára. De arra gondoltam, hogy ha esetleg olyanokkal leszek egy szobában, akik már gyakorló anyukák, talán tudnak majd segíteni. Na persze ez lutri, mert lehetnek olyanok is a szobatársak, akik még nálam is kezdőbbek (pl a tisztábatevéstől, fürdetéstől már nem ijedek meg, volt kin gyakorolni).
Meg az is izgat, hogy a barátnőm, aki pont 1 éve szült ott, azt mondta, hogy este 10-ig be lehet adni a babákat a csecsemősöknek, de nálunk is maradhatnak. Én most azt gondolom, hogy beadnám, hogy legalább tudjak éjjel pihenni, na de ennek is csak akkor van értelme, ha a szobatársaim is beadják, mert ha másik gyerek sír egész éjjel nem az enyém, attól még ugyanúgy nem tudok pihenni. Ugyankkor egyesek meg azzal ijesztgetnek, hogyha beadom akkor a csecsemősök megitatják cukros vízzel és majd nem szopizik rendesen. Nem tudom ez igaz-e?Barátnőm tavaly beadta, és most 1 nappal az 1 éves szülinap után a kislánya éjjel még midnig kétszer szopizik. Anyukám azt mondja a mi korunkban tök természetes volt, hogy kaptak a csecsemők cukros vizet, én mégis úgy szopiztam, hogy nocsak egészen 1,5 éves koromig.

Mit gondoltok gyakorló anyukák?

cicóka
 
 


Sziasztok!

Cedis!
Szorítok, hogy ne legyen semmi gond. :)

Annus!
Cuki lehetett a séta. :) Mindjárt kuksizok pocifotót.

Bei!

Majd fotót-fotót kérünk. :)

Épp most jövök a védőnénitől. :) Hallgattunk szívhangot, megdícsérte kisBogár legutóbbi "fotóját", megcsóválta a fejét a még meglévő hányingerem hallatán. :) Kb. ennyi. Ja, meg 2 light-os tejeskávé után 90-es vérnyomást produkáltam, illetve (ruhában és cipőben :) ) elértem a +2 kg-t. :)

Poci-szurka: néha én is érzem. Nem kellemes. Pláne most, hogy szerintem megfordult és a hólyagomon táncol. :( Eddig medencevégű volt, de már napok óta inkább lent érzem, hogy mocorog. (Néha olyan, mintha valaki ülne alattam... :shock: )

Terheléses cukor:

Említettem a védőnőnek, s mondta, hogy beszéljem meg a dokival, hogy inkább próbálkozzunk a tej+zsömle kombinációval, mert jelenleg még mindig nem sok esély van rá, hogy a cukros lötyi a gyomromban marad...

Lányok, a derekatok nem fáj???? Nekem néha a keresztcsontomtól úgy belehasít a lábamba, hogy alig tudok lépni...

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Ja, lehagytam a ma született nevét: Bernadett :D , azóta már azt is tudom dús, feket haja van :lol:

cicóka
 
 


Akartam mondani fejvégű... :oops: Remélem, nem akar sokáig így maradni. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Sziasztok Drága Kismamik!

Elveszett kismami felbukkant.
Ma jutottam géphez, visszaolvasni nem mindent tudtam.
Rólunk röviden. A manócskánk, Norbika jó van és szépen fejlődik. Mindene megvan, szépen integet, mutogat a kis kezével és már én is érzem, hogy kalimpál. Nagy baba mert dec 26, helyett már dec.18-nak számolt a gép. Tehát már betöltött 22 hetesnek!
BPD: 54mm
FL: 24mm
THQ: 38mm
Azt mondták kb a babó 22cm nagy már.

A lepény lent mélyen tapad, de már a nehezén túl vagyunk.
E miatt és az asthmám miatt viszont császárral szülök, valamint már pár héttel előbb be kell feküdnm a kórházba. A baba köldkmagasságban van, csak mint írtam a lepény már lerögzült az már nem jön feljebb.
A méhszájam zárt, a méhnyak maradt 2000-es.
Pihenés és öröm a köbön, végre. MÁR RÁNK FÉRT!
Ja a tüdőgondozóban nyugodtan adhatnak nekem még akár szteroidot is az asthmára meg az allergiámra, ami most rettenetes. Napi kb 200 tüsszentés.
A szteroidtól erősödik a baba tüdeje, ami azért jó, mert ha 35-36 hétre szülnék, akkor már fejlett lesz ahhoz, hogy kibújjon. Ezt a profom mondta.
Mindenkinek szép és rugdosással örömteli napokat kívánok.

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Ja!
Esküvői képek az iwiwen megtekinthetők!
PusziK

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Zsani!

Jaj megnézem az eski képeket!!!De jó lesz!Már előre leszegezem h biztos szépek voltatok :lol: :lol: Sajnálom az allergiát,kitartást!És akkor pihi,most már meg lehet nyugodni!Szerintem karácsonyra már ti is otthon lesztek :wink:

Cicóka!
Szép nevet választottatok,nekem is tetszett ez a név! :wink:
Jaj tényleg olyan jó...első mosoly,első háta közepéig kaki,első átfordulás stbstb.És átod,még jó sokáig megmarad ez!

Na én leírom nálam hogy volt,vagyis Izával.Nekem este volt a császár,így én az örzőbe kerültem,Iza meg a csecsemősökhöz.Másnap délelőtt felhozták,aztán átkerültem a gyerekágyra,és akkor már velem lehetett.Igazi szopi csak ekkor volt...előtte is mellre tettem,de az még olyan rossz volt ott az örzőben.Éjszakára amúgy beadtam,egyrészt még fájdalom csillapítót kaptam,2 szobatársam friss császáros volt,nekik se volt ott a baba,a másik 2 meg ikres,akiknek a baba meg nem is lehetett velük,viszont jártak éjjel is 3 óránként hozzájuk.
na szóval ezek voltak a körülmények,és volt h én is adtam pici cukros vizet neki,de olyan minimális volt.Aztán besárgult,a lefejt tejet is megkapta,de mennyiségre még ugye kevés volt,így tápival is kellett pótolni h legyen is értelme a szolinak :lol: Éjjel meg velem volt már,mondanom se kell semmit nem aludtam :lol:
DE!Hazajöttün,és Iza szépen szopizott,be is indult rendesen a tej,nem kellett itthon tápi se!És 2 hós korától átalussza az éjszakát :wink:

Röviden:én semmi összefüggést nem tudnék mondani,ez inkább baba függő!Hallottam már annyi verziót,majd ott kiderül h nektek mi a jó! :wink:

Amúgy sote2n szültem,mostis ott fogok.Itt 5 ágyas szobák vannak,mindhez van fürdő és wc.A fizetős szobák itt 10 ezer/éjszaka.Nekem ez kicsit sok,főleg h másik emeleten van,még járkálhatnék vele a hideg folyosón(ugye december).És tök jól jöttek a szobatársak!Egyrészt van kivel beszélgetni,tanácsot kérni,segítettünk egymásnak stb.Itt látogató nem is jöhet a szobákba hála az égnek.

Na sok voltam :D

Kata!
Ez a zsömle ötlet jó,nálatok lehet ilyet kérni?Szerintem nálunk a cukros lötty van csak....a +2 kiló meg semmi,főleg ha a védőnő méri! :wink:

Bei!
Köszi a pocak dicsit.Akkor tudod h mire számíts :lol: :lol:

annus11
 
 


cicóka!
cukros vizet sztem mindenhol kapnak a babák (ráadásul a legtöbb helyen pohárból, hogy ne szokják a cumisüveget). kicsik még, kell nekik az energia.
egyébként nálunk a baba-mama szobákból minden éjjel elviszik a babákat (ez nem választható opció). csak nappal vannak kint (de akkor is bmikor vissza lehet vinni az újszülöttre őket)
én szívem szerint nem szeretnék baba-mama szobát (pont a pihenés miatt), de ezt még az oszt.vezető főorvossal is meg kell beszélni, mert sokminden függ attól, hogy van-e neki akkor szülő kismamája, amikor én szülök (ugye akkor alapból az ő kismamája kapja a fürdős kórtermet :?)

grt a barátnőd kis(:?:)lányához :)

katinkababa!
nekem a keresztcsontom/farokcsontom a 10. héttől borzalmasan fáj. és csak egyre rosszabb lesz :?

zsanimanó!
a tüdőgondozóban nekem is azt mondták, hogy ha kell, a szteroid simán mehet. de én átvészeltem tüneti szerekkel a nehezét szerencsére...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Csak gyors életjel!
Újra itthon tegnap délután megjöttünk! minden szuper volt a fiam barna lett 50 faktor mellett is! :)
Este már az új ágyában aludt minden gond nélkül! És napközben sem volt gáz az alvással! Most már oda mutat alváskor! :)
Egy fog kínozza szegénykémet! De majdcsak meglesz!
Nem ígérem hogy hamar visszaolvasom a 10 napot! de majd bekapcsolódom aztán apránként vissza vissza nézem!

Remélem minden baba és mama jól van majd ha tudok pótolok! Kép

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Sziasztok!

Boglárka: Nagyon kis tündérmanó a kisfiad, elveszik ebbe a nagy ágyba :D
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Annus: Nagyon csinos kismama vagy! Gratulálok az első sétához. Megkérdezhetem, hogy miért kellett császározni Izával? Most is az lesz akkor, vagy császár után lehet rendesen is szülni?

Zanimanó: Megmondom őszintén egy kicsit aggódtam miattad, úgy eltüntél azt hittem valami nincs rendben! De ezek csupa jó hírek! Pihenj sokat, most már nem lesz semmi gond!

Cicóka: Ne akadj ki, pláne ne sírj emiatt. Megcsináltatod az asztalossal olyanra amilyenre szeretnéd.

Bei: Mikor jössz már a hírekkel!!!!!

Nálunk (SOTE I.) a cukorterhelésen nincs alternatíva, cukros víz citrommal.

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!

Bei: tényleg várjuk ám azokat a fotókat, és a híreket! :)

Cicóka: Én most nem tudom az aktuális szoba árakat. Leírnád, ha te tudod?
Na szerintem akkor az lenne jó, ha egyszerre szülnénk, és ketten együtt lennénk egy ilyen két személyes fürdőszobás alapítványiban, mert én is így tervezem mint te, hogy éjszakára beadom a kicsit. Balázs is benn volt, és nem volt ebből gond. Szerintem jó, ha van még valaki a szobában rajtad kívül, engem legalább is megnyugtatott, hogy volt kivel beszélni, és szerencsére egy nagyon aranyos lánnyal voltam egy szobában, és ő is bevitte éjszakára a babáját a csecsemőre.


De jó, hogy ti semmit nem híztok, én már akkora bálna vagyok tényleg, hogy az iszonyat, már 10 kiló plussznál járok. Balázzsal 16 kilót híztam, most ez biztosan több lesz. Hogy fogom én ezt leadni?
Ja és jönnek rajtam a striák, egyenlőre a csípőmön láttam csak egy párat, de gondolom jön a többi is. Pedig kenegetem szorgalmasan.

Zsanimanó: örülök, hogy minden rendben, de azért tessék pihengetni!

Boglárka: nagyon édi ez az alvós kép!

Kép
cedis
 
 


Csani de édes!!!Szuper h megszokta az új ágyikót!Nekünk leghamarabb is szeptember közepe-vége amikor átrakjuk,már alig várom!Addig meg tervezem a dekorációt hozzá :lol:

Eper!
Köszi szépen!Persze h megkérdezheted! :wink:
Iza a másik irányba akart kijönni :lol: Még hajnalban elfolyt a magzatvizem,de 14 óra alatt is csak 2 ujjnyit tágultam,gyerek nem volt beilleszkedve.Így lett császár.De akkor is úgy nyomták ki belőlem,mert annyira fenn volt,menekült a bordáim felé :lol: :lol: Amúgy nem volt olyan nagy baba,3270g volt,de nekem már ez is nagynak számít.
Nagy valószínűséggel most is császár lesz,de majd akkor elválik.Kérdeztem a dokimat,mondta h nem lehetetlen,de a második baba általában nagyobb is stbstb,elég kicsi az esély h most majd kifér.De megpróbáljuk :wink:

annus11
 
 


Helló-helló!

Zsani: nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen jó híreket hallottunk felőled, egy kicsit én is izgultam. No para, csak pihi, és midjárt itt a karácsony, amit Norbikával tölthettek :lol:

Bogi: édes Csani a abban a "nagy ágyban" :lol: na de hát őmár igazi nagy legény! :wink:

Katonkababa, Julcsi: a keresztcsontom nekem is nagyon szokott fájni, főleg az irodában az egyik széken, néha alig tudok felállni, és leülni - na ja nő a terhelés!

Annus, Julcsi, Cedis: örülök, hogy azt írtátok, amit. Már kezdtem azt hinni, hogy én egy szívtelen nőszemély vagyok, mert a szülés után pihenni akarok. Nyilván én is a legjobbat akarom a gyerekemnek, de nem akarom túl dimenzionálni a dolgot!

Cedis: én benne vagyok az együtt szülésben!!! :lol: tök jó lenne :lol: A kismami találkozón majd összehozzuk a kölyköket, és megbeszéljük velük, hogy akkor legyenk szívesek egyszerre érkezni :lol: Az árak: a kétágyas VIP szoba 6000Ft/fő/nap (van egyágyas is 9000-ért, de azuyge nem érdekes) Ezeket a honlapról néztem, de hétfőn úgy is megyek a dokihoz, ha nem felejtem el :oops: megkérdezem. Tudod már ki lesz a szülésznőd, választasz egyáltalán vagy ajánlott valakit a dokid? Nekem Mayar Annamáriát ajánlotta, és meg is beszélte vele, hogy keresni fogom, de majd csak a 32-34. hét körül lesz aktuális. Szeretnék majd menni szülésfelkészítőre is, mert uyge nekem új lesz a dolog, de azt meg a 28. hét után javasolták.

Na futok, mert egy félörült ügyfél üldöz a nagyon fontos kérdéseivel - és egyébként is vegyem tudomásul, ha megmondja a magáét, akkor a fél pénzügyi szektor összeomlik :lol: tőle aztán most már omolhat, a lényeg hogy a visszatérésemre újraépüljön fel :lol: Mindenesetre Barnuskámmal felvértezzük magunkat és akkor sem hagyom, hogy felidegesítsen!

Bei: nagyon várunk!

C

cicóka
 
 


Cicóka: rendben akkor ezt meg is beszéltük, egyszerre szülünk, és kész!!:) Nem vagy szívtelen szerintem. Azért a szülés nem kis teljesítmény, és ahhoz, hogy kicsit helyre jöjj, és otthon már el tudd teljes gőzzel látni a feladataidat szerintem igen is kell, hogy éjszaka egy kicsit kipihend magad. Én mondjuk megmondom őszintén, hogy a szülésnél kijött aranyér miatt annyira szenvedtem, hogy nem is nagyon tudtam felkelni az ágyból.

Én Balázst az Annamáriánál szültem, de akkor nem fogadtam szülésznőt, csak pont ő volt. Aranyos csaj, nem dimenzionált túl semmit, nem volt tolakodó, erőszakos, sem bájolgó, de mégis tette a dolgát, természetesen attól, hogy nem volt választva, azért ő is kapott pénzt, mert mégis csak ő volt ott velem végig. Van még egy nagyon aranyos szülésznő a Henriett, legalább is akkor amikor szültem 4 éve, akkor még ott volt, őt is nagyon dícsérték, és tényleg nekem is nagyon szimpi volt. Még nem döntöttem el, hogy fogadok-e szülésznőt, és kicsit vacilálok, mert azt hallottam, hogy ha megindul a szülés, bemész a kórházba, és nem a te választott szülésznőd van benn, akkor addig amíg az meg nem érkezik, a másik nem szívesen foglalkozik veled, hát nem tudom mi volna a jó. Lányok ezen a téren tapasztalat?


Én is jártam oda szülésfelkészítőre, elmondanak egy csomó praktikus tanácsot, érdemes elmenni, de én már a másodikkal nem megyek azt hiszem nagyjából már képben vagyok.

Kép
cedis
 
 


Sziasztok anyucik!

Kicsit én is előkerülök azért néha!

Nekem elég friss az élményem a cukorterhelésről.Hát ittam már jobbat is de a vérvételes néni egy tündér volt.Úgy szurkált hogy szinte észre sem vettem,és közben végig beszélgettünk.A várakozás volt még rossz.Utána mikor hazaértünk akkor meg olyan hasmenés jött rám.Nem tudom hogy a szörpitől volt e de elég rosszul érintett.

Olvastalak Titeket és én is megosztanám a tapasztalataimat.A lábam és a forgóm nekem is nagyon fáj.Sokszor úgy vánszorgok ki a kocsiból mint egy öregasszony.Már a biztonsági öv is egyre jobban zavar.Főleg mikor én vezetek.

Most híztam meg az első kilómat.A védőnéni is megdícsért.

Szoba:én a Domival babásban voltam de itt sem adták oda csak utolsó éjszaka őket.De pihenni akkor sem lehetett,mert külön volt a zuhany és mindenki ide oda csoszogott.Mire elvitték a babákat hogy pihenj addigra jött látogató.vagy csörgött valaki telefonja.Úgyhogy pihi nuku.Alig vártam,hogy haza érjünk.

Nekünk nem kell szinte semmit vennünk mert a Domiról egy csomó minden megmaradt.Kiságy babakocsi,kád.Egy pár dolog kell csak amit a Dominál kölcsön kaptunk és most nem.Pl:bébyhordozó,kád állvány.Meg egy pár új pelus.nem bírtam ki és már vettem pár kisruhát.

Apás vagy nem apás szülésre készültök?
Nálunk apás volt és szerintem jó volt hogy ott volt.Most is bent szeretne lenni.
És már hihetetlen sokat mocorog!nagyon édes!Jövő héten
megyünk megint uh-ra.

Mindenkinek sok mocorgást kívánok!

hadedit82
 
 


Halihó! MEgjöttem! :) KISLÁNYUNK Lesz :D kORÁNAK MEGFELELŐ MÉRETTEKKEL. 25 HETES. Már 700 grammos. :) Egy gond volt, hogy végig takarta a kis pofikályát. Háttal és oldalt feküdt. Azért valahogy 1 képet csinált a doki. Nem a legjobban sikerült,de ennek is örülök. :) A lényeg, hogy egészséges,mindene megvan, hallottam a világ legszebb hangját, a kis szívverését. Még mindig mámorban vagyok ! :) :) :)

Kép

Kép
bei
 
 


Ennél tisztább a kép, csak nem tudtam úgy lefényképezni, hogy ne tükröződjön vissza. NAgyon fényes. Valami nem tetszett neki,mert olyan ,mintha kicsit grimaszolna. Úgy összeráncolta a homlokát meg összehúzta a kis száját. Olyan széééééééép..................

Holnap jövök,de most sietek. Sziasztok!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
bei
 
 


Bei: tényleg nem a legjobb a kép, de azért látszik ám rajta, hogy nagyon édes kis szépség:) és kislány, ez tök szuper!!!
Mi is lesz a neve?

Kép
cedis
 
 


Bei!

jaj de jó!!!!Gratula a kislányhoz!!!!Azért a lényeg látszik,nagyon cukipofa már most is!!!!

Edit!
Nálunk is apás szülés lesz,Izával is az volt.Vagyis az lett volna.Végig benn volt a vajúdásnál,a műtétnél ugye nem,de ő kapta meg elsőnek a babát.És mikor kitoltak ott állt,kezében Izussal,és ő adta oda.Olyan jó volt!! :wink:


Én meg jó szarul voltam ma,meg tegnap este is.Iza is vmi miatt sírdogált délben,nem tudom mért....

Aztán voltam dokinál is.Minden oké,zárva vagyok teljesen,mondjuk nem is gondoltam h máshogy lenne :lol: 2 hét múlva uh a kórházban és cukorterhelés+vérvétel meg ilyenek.

annus11
 
 


Bei!

Már nagyon vártalak én tudtam h kislányod lesz,de az a lényeg hogy egészséges minden ok.GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol: Hogy fogják hivni?

Edut nálunk is apás szülés lesz vagyis reméljük nem jön közbe semmi.Kingánál is az volt végig ott volt sokkal jobb,ott van veled bátorit erősit stb.

Nálunk is elviszik a babát éjszakára szerintem is jobb igy legalább tudsz éjszaka pihenni,de nappal is be lehet adni ha akarjuk itten teáztassák öket.A látogatók sem jöhetnek be a szobába szerencsére.

t katinka
 
 


Sziasztok!

Bei....jaaaj, de jó gratulálok a gyönyörű kislányodhoz!és irigykedem is kicsit
Szép formás baba lesz az már most is látszik!
700 gramm az már nem semmi! :D

Zsani örülök hogy jól vagy és végre fellélegezhettek!Akkor egyszerre fognak minket vágni mert utoljára nekem is dec.18-at mondtak?! :D tuti én is császáros leszek.

Cicóka..gratulálok a barátnődnek, nagy meló lehetett ekkora babát megszülni. :shock: :D Akkor ők nem nagyon fogják kihasználni az 56-os méretű ruhákat! :roll: :lol:

A mi kórházunk baba barát kórház, ami jó is meg nem is.Annyiból jó hogy így hogy császáros is leszek tudom hogy hozzák majd egy órán velül szopizni, ami lehet nem ér semmit, mert Norbinál is csak az 5.napon lett tejem :( )De legalább ott van velem a baba.Másrészről meg ha reggel van a császár akkor már éjjel is otthagyják, és nagyon fájdalmas a sebbel fel-le mászni az ágyra a babához!Nem nézik jó szemmel ha mindíg lepasszolod a babát a nővéreknek! :roll: Ha este van a császár(mint Norbinál) alkkor meg a fájdalomcsillapító kimegy és nem tud az ember aludni a fájdalomtól...hiába nincs ott a kicsi.Totál fáradt az anyuka így is úgy is :?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Bei!
Szívből gratulálok a pici lányotokhoz. Picit én is irigy. :) De természetesen ez nem "gonosz" irigység. :) Hogy fogják hívni?

Edit!
Mi is apás szülést tervezünk. :)

Annus!
Én sem voltam ma a topon. Egy kiadós séta és egy jó zuhany után viszont mostanra teljesen elmúlt a szurka és a feszülés. :) KisBogár egyébként egész nap "táncikált".

Bíró Bogi!
Nagyon cuki az ágyacskás fotó. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Bei: édes, cuki...és stb. Gartula a kiscsajhoz, szóval akkor Réka lesz :lol:

Annus: remélem jobban vagy és nincs semmi komoly :roll:

Lovászkata: na ja 56-os rugik nem kellenek. Ma tudtam vele beszélni, 6 óra volt. Az első lánya egyébként 3700 g és 56 cm volt. Már láttam fotót, a két kiscsaj tök ugyanolyan :lol: hát lehet, hogy ők csak ilyet tudnak :lol:

Edit: én apás szülést szeretnék, de nem erőszakolom meg, ha nem akar hát nem jön be. Most azt mondja, hogy azt teszi, amit én akarok. Egyelőre én azt kértem, hogy a vajúdásnál legyen velem, aztán majd meglátjuk.
Ja biztonsági öv: én vettem elterelőt és már elég régóta használom, szerintem tök szuper. Engem szinte a kezdetektől nyomott az öv, és elég sokat vezetek, szóval nekem bevállt.

C

cicóka
 
 


Szoptatós hálóingek 3990 ft-ért kaphatók.
Szoptatós pizsi is van.ÚJAK!
http://elenorkismamaruha.gportal.hu/

lasaguilas
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

bei: Nagyon-nagyon gratulálok!!! Együtt Rékázunk :D

Apás szüléssel kapcsolatban nagyon gondolkodom. Szeretném ha bent lenne mert nekem biztonságot adna a jelenléte, de a férjem nagyon fél, hogy rosszul lesz. Majd meglátjuk.

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!


BEI: Nagyon nagyon gratula a kislányhoz!

És végre sikerült eldönteni a nevét.Tegnap ültünk a kocsiban és mentünk a méhekhez.Apa megkérdezte,hogy milyen nevet is mondtam egyszer ami neki is tetszegetett?
Én:Doroti.
Erre a Dominik hátul:hát anya az nekem is tökre tetszik.Szerintem is Doroti legyen.
Apa rámnézett és bólintott.Az nekem is tökre tetszik.
Úgyhogy a kislányunk Hadnagy Doroti lesz!

hadedit82
 
 


Sziasztok!

Mióta megérkeztünk nagyüzemi mosónőt játszom, de most egy KV-val a kezemben megszavaztam magamnak a pihenést!

Köszönöm a Csanád dícséreteket!
Képeket külön nem töltök fel de akit érdekel a kicsi fiam itt a 15hós mappában talál a nyaralásunkról képet!
http://www.boglarkabiro.fotoalbum.hu/

A helyzet hoyg úgy látszik 18-án csak vágás lesz ugyanis nálunk si az játszik egyenlőre és ugye biztos császár. Nálunk ugyanaz a helyzet mint lovaszkatáéknál bababarát szinte végig velünk van! Csaszárosoknál 1 éjszaka nincs anyával a baba, ha jól tudom! Erre az éjszakára VISZEK FÜLDUGÓT!!!! Ajánlom mindenkinek aki leadhatja a babáját! mert Csanit hiába vitték el első éjjel a többi anyuka gyerekétől és a fájdalomtól akkor sem tudtam pihenni!
De most ha csúnyn néznek lehet akkr is elvitetem néha majd a babát, met azt mondták azért nem bírtam 2 hétig még otthon mozogni, mert Csani nagyon nehéz volt (4120gr-al született) én meg emelgettem a friss csaszimmal. Szóval azt nem szeretném mégegyszer!

Bei csoda szép így is a kislány!

Hadedit Doroti SZÉP név!!!! És olyan jó hoyg már van neve!!! Irígy vagyok érte!
A mi kicsinknek azóta sincs neve... még mindig a Szabina áll a legközelebb a középúthoz, de végleges nincs, pedig elkezdtem a falvédőt amire majd fel kell hímeznem a nevét!

Cicóka: Csani is 58 cm-vel született de azért voltak rajta az 56-os rugik! :)
Csak belemegy az a baba is! .)

Annus remélem jobban vagy!

cedis kilók miatt ne izgasd magad sajnos ez van minden terhesség más! Csaninál ilyenkorra én is +8-nál jártam a 28. hétre meg +13-nál, most meg +1,5-nél pedig semmit nem csinálok másképp mint akkor... szóval ez csak rajtad múlik, de ezt már mondtam a múltkor is!
Majd lemegy a szoptatással! :)

Eper van még idő eldönteni hoyg apás legyen-e a szülkés én azt akartam aztán a végén csak üvegfalas lett a csaszi miatt, de így a párom előbb láthatta mint én, ennek is megvan a varázsa!
Unokatesóm meg 3 hete szült apás szülésnek indult, de aztán a párja nem igazán bírta hogy mennyire szenved szegénykém így végül az anyukája volt vele! Ember tervez...

Na hirtelen ennyi bocsesz akinek nem reagáltam megyek megnézem az j képeket! :D
Puszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Szisztok!! :) Megjöttem! A neve Réka lesz, bár ma láttam meg egy gyönyörű nevet a naptárba. Regina :) Nekem nagyon tetszik. Lehet jobban ,mint a Réka. Majd ma mondom is a páromnak mit szól hozzá. Jobban lehet becézni is mint a Rékát. Szóval lehet változik ez a Réka név Reginára, de majd kiderül apa mit mond. Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy nem fog neki tetszeni. :shock: Már megint ezek a megérzések. :)
A 4D uh-ra visszatérve: 8 percig tartott a vizsgálat ,amiért 12 ezret fizettem + a DVD( 8 perces) ezer és a kép is ezer ft. össz: 14 ezer. Azt hittem azért legalább 15-20 perces lesz a felvétel . Egyébként lehet , hoyg közbe meg is fordult volna. Igazából nekem megérte ezt a pénzt,mert legalább tudom, hogy egészséges és, hogy lány. :) De amúgy meg nem érte meg- kicsit csalódtam,mert ennyi pénzért mondhatta volna a doki, hogy kicsit mozogjak, vagy egyek valamit, hátha forgolódik és akkor megpróbáljuk 10 perc múlva. De nem. :( Pedig magánklinika volt .

Cedis! Én 12 kg-ot híztam eddig. :(

Zsani! Örülök a jó híreknek és a szép méreteknek! :) iwiw-en nem vagy még az ism. között. Megírod privibe a neved, hogy be tudjalak jelölni? Akkor meg tudom nézni az esküvős képeket is. :)

Annus!
Jobban vagytok már Izával?

Edit! Én is apás szülést szerettem volna,de ő nem akar bejönni. Nem erőltetem,mert annak nem lenne jó vége. Azt mondta vajúdáson ott lesz, de nem biztos, hogy akkor már ott hagy a végére. :) Reménykedek benne. :roll:
A Doroti név nagyon szép!!! Jól választottatok! Szépen cseng a vezetéknévhez is.
:)

Kép
bei
 
 


Sziasztok!!

Vérvétel eredményem jó lett, mint ahogy minden más is, győrben csináltak valami TORCH vizsgálatot , az is jó , és elküldtek Pestre genetikai UH ra. Minden rendben van, annyit mondtak hogy a méhlepényből leválhatott egy darab, de állítólag ennek nincs jelentősége.

És kisfiú lesz :D úgyhogy megy a vita a neveken :)


Egyébként nekem azt mondták, hogy a 24 hetes uh már nincsen. Ez tényleg így van?? állítólag a 18 hetes után a 30 hetes uh a következő. én kicsit soknak találom ezt a három hónapot a két uh között.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Szia Moncsi!!!! Örülök, hogy minden rendben veletek is! :D Gratulálok a kis kukishoz!!!!! Tényleg nincs 24 hetes uh. 28 hetes van nálunk a 18 után. Persze ha minden rendben van. Mert ha valaki veszélyeztetett,akkor többször nézik. Na ezért mentem el én 4D-re. Mert nem bírtam volna ki olyan sokáig,meg nagyon kiváncsi voltam a nemére. :)

Kép
bei
 
 


Bei!
Nekem is jobban tetszik a Regina. :)

S ha már az r-nél tartunk, a páromnak a Rebeka jött be még. Csak sajnos túl hosszú és nem illik a vezetéknevéhez.

Moncsi!
Örülök, hogy jelentkeztél. :)
Miskolcon pl. van 24. heti genetikai uh. :) Egerben viszont pl. ha jól tudom 18. után csak 32. heti van. Tök jó, hogy ilyen egységes a terhesgondozás. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Sziasztok!

moncsi!
nálunk a 18 (mostanában már 20) hetes uh után 26 hetesen van legközelebb (sztem azért van így ütemezve, hogy akkor az uh egyszerre van az összes vizsgálattal... vérkép, terhelés, vércsoport... sőt, nálunk javasolják is, hogy reggel első körben terhelésre menjen az ember, és utána rögtön át uh-ra... így csak 1x kell becaplatni a kórházba). aztán pedig 32hetesen.

de nekem volt 21hetesen is (ugye akkor volt, hogy a kezdő doki nem találta a terhesgondozóban a szívhangot), és 23hetesen is... azaz ma... csak mert "nézzünk rá" :D

hűűű... a lánynevek közül a Rebeka és a Regina nálam is befutó volt... szerencse, hogy nem kellett az alapkoncepciót megváltoztatni :)

bei!
azért ennyi pénzért 8 perc 4d-s uh az elég kevéske! remélem, nálunk hosszabb lesz.

nem tudom mit akartam még írni...
csajok!
a feledékenység másnál is együtt jár a terhességgel :?: :shock:

ja, a lényeg a mai napból: bár kellene, de a dokim még nem akar befektetni. jóindulattal nézve a méhszájam nem változott, de továbbra sem tetszik neki a sok keményedés... meg csinált egy cervix-leoltást is. szóval ha utóbbi pozitív lesz, vagy bármi újabb panaszom lesz, azonnal kórház... pakkostól :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Julcsi! Remélem nem kell még bevonulnod a kórházba. Az akkor azt jelentené, hogy végig bent kellene maradnod? Az még bő 3 hónap lenne. :shock: Én is feledékeny vagyok. Én sajnos voltam is,de most jobban. :?

Kép
bei
 
 


bei!
nem tudom, mik a dokim tervei. azért decemberig csak nem akar szobafogságban tartani :)
na meg olyan ember, akivel lehet alkudozni... egyenlőre megelégszik azzal, hogy 2hetente vizsgálat van.

szóval akkor a feledékenység terhestünet... :lol:
(én is az voltam mindig is... de most :o ne tudd meg! kirakom az ajtó elé a szemetet, lemegyek... és mikor mászok vissza a 3.ra, akkor látom, hogy jéééé... ott a szemét!)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Julcsi: ezek nem valami jó hírek. Remélem azért minden rendben lesz, és mégsem kell befeküdnöd majd

Én még látogatóba is utálok menni a kórházba, egyszerűen viszolygom tőle. Amikor az elején bevéreztem, és be kellett feküdnöm, akkor is azért mentem haza saját felelősségre, mert rám telepedett egy pocsék érzés, és szerintem többet ártott, mint amit az használt, hogy ott benn feküdtem. Persze ha muszáj menni, akkor muszáj, csak engem nagyon megvisel.

Moncsi: szuper, hogy minden ok veletek, és gratula a kis kukishoz! Én ehhez az uh témához nem tudok hozzászólni, mert engem eddig még sosem a protokoll szerinti időben uh-zott a doki.

Bei: tényleg szép név a Regina is, nálunk most a Kincső van terítéken, nem tudom most már tényleg meg kellene találnunk a megfelelőt.

Annus: Lehet összeszedtetek valamit? Remélem már mindketten jobban vagytok.

Lábam töve továbbra is rettenetesen fáj, ma takarítás közben már a leguggolásból csak sokadszori próbálkozásra tudtam felállni. Kíváncsian várom a dokim véleményét arra, hogy mitől van, bár ahogyan ismerem azt fogja mondani, hogy ez a terhesség velejárója és viseljem tisztességgel. Mondjuk ha így haladunk pár hét és nem fogok tudni lábra állni.

Jaj tesóméknak már olyan jó, lenn vannak a Balcsin! Írigy vagyok!!!:)

Mit fogtok csinálni a hosszú hétvégén? Mi itthon dekkolunk sajnos.

Kép
cedis
 
 


cedis!
aranyos vagy :) de annyira nem izgulok. tudom, hogy ha komoly lenne a helyzet, akkor megint azt mondta volna a dokim, mint a tavasszal: van fél órám, hogy pakkostól visszaérjek.
ezt nem mondta. megelégszik azzal, hogy megígértem: vigyázom magunkra :)

amúgy meg nincs bajom a kórházzal. amióta az eszemet tudom, mindig ott voltam (anyu 40 éve ott dolgozik... én csak 4 :))... csak befekvésnél sem csinálnék mást, mint most itthon... szóval egyenlőre hanyagoljuk.

mi a hosszú hétvégén pihenünk, majd vasárnap ünnepeljük apukámat (István), meg anyuék házassági évfordulóját.
amúgy a tervek: horgolás, horgolás, horgolás :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Estét!

Köszi lányok,de megvagyunk :wink: Nem vagyunk betegek!
Izának "csak" a 3.foga jön,és néha rájön a nyavajgás,de pl már most is alszik :wink: Nekem meg Niki rugdos nagyon,tegnap megfordult,azért voltam szarabbul.De folyamatosan rugdos,ha nem rugdos akkor csuklik :lol: :lol:


Huu,micsoda nevek!Szerintem jó mind!Kíváncsi vagyok kinél mi lesz a végleges!

Bei!
Hol voltál 4D-n?Mert ez tényleg átverés...el is hiszem h bosszant!Én10ér voltam,de az 15-20 perces volt!És 1 képet ajándékba adtak nyomtatva,a többi képet meg cd-n adták ide+ugye a dvd a videóval.De a lényeg h kislány :lol:

Julcsi!
Vigyázz magatokra,de bizti nem lesz gond.Pihensz te otthon eleget!Horgolsz?jaj de jó!Én úgy szeretnék megtanulni,vagyis néha gyakorolok,de valahogy nem az sül ki belőle ami nekem kéne :lol: :lol:

Most nekem is kell menni 25.hetes uhra a kórházba.Furi,mert Izával szerintem nem voltam.Na de nem bánom!Aztán 4 hét múlva megint doki,bizti uhz ő is!Szupi :lol: Igaz h csak fél perc,de látom a kis buksiját :wink:

Moncsi!
Gratla a jó eredményekhez,na meg a kisfiúhoz!!!!Majd meglesz a tökéletes név nálatok is :wink:

Apás szülés:tényleg majd eldől ott,nem kell eröltetni.Mondom ezt én,aki közölte az urával h bejön és kész :lol: Igaz nem kellett győzködni,volt h kiküldték amíg vizsgáltak,vagy mást vizsgáltak és alig várta h visszajöjjön!

annus11
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a 4D Genesisben, gondoltam megosztom veletek a kisfiam fotóját 24 hetesen.

Kép

Kép

Kép
zandra
 
 


zandra!
csodahelyes pasi! :o

annus!
kitartást a fogacskákhoz!
unokahugimnak van borostyánnyaklánca, és nagyon könnyen vészeli át az újabb és újabb fogacskákat... persze ki tudja, milyen lenne nélküle...

egyenlőre csak horgolgatok... maradék fonalakat akarom elfogyasztani. unokahuginak készült anno rugi, kiskabát, sapi stb... Áronnak ilyeneket még nem csináltam... de sztem lesz rá bőven időm :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Szép estét!

Moncsi!Gratula a kis fiúcskához!

Zandra!Nagyon csodaszép a kisfiú.És milyen édes hogy pont idefordult!

Eddig még én sem voltam sokszor a normális időben uh-n.De jövő héten kell mennem azt mondta a doki.Akkor 25 hetes leszek.Mindíg csak azt mondja hogy egy hónap múlva menjek a magánra és álltalában másnap ő ultrahangoz meg.
Ma hihetetlen sokat mozog a csajszi.Reggel oldalt feküdtem és egyszerre rugdosott mindkét oldalon.Szerintem totál vizszintbe fekszik.Remélem megfordul mert akkor ez tuti császár lesz.Pedig szeretnék normál úton szülni.
És még egy fontos kérdés!


Kaptatok vagy kértetek fájdalom csillapítót?
Tőlem meg sem kérdezték de nem is kértem.
De nem bántam meg.Most egy kicsit félek mert már tudom,hogy milyen lesz.De szerintem most sem fogok kérni.

Julcsi.Kitartás!Biztos nem lesz gond semmivel

Bei!Nekem is nagyon tetszik a Regina.Szerintem nagyon szép név.

hadedit82
 
 


Sziasztok,

Én is bejelentkezem gyorsan, sajna nem tudok gyakran jönni, de futtában azért olvasni szoktam.

Cedis – remélem nem lesz gond a bárányhimlőből!!!!

Annus - allergiára én Lufeel-t szoktam szedni, homeopátiás bogyó, nekem nagyon bevált, van orcseppe is.

Cicóka – nem tudom milyen ágyat meg kocsit szeretnél, de ágyat lehet kapni normális áron a Brendonban, én pl. kinéztem egy szép fenyőt 36 – 39 eFt, kevesebből egy asztalos sem tudja kihozni sztem. Babakocsit meg esetleg érdemes használtan venni, mert az én lányom kb. 1 évig ordított benne és végül én rendszeresen kendőztem, aztán vettem egy használt PegPerego Pliko P3-at, gyönyörű állapotban és örültem, h nem vettem meg az újat kb. 3x annyiért, meg is ütött volna a guta. Ha leírod mit szeretnél esetleg tudok írni jó boltokat ágy ügyben.

Bogi – tök jó az ágy és gratula az ottalváshoz.

Bei – gratula a kislányhoz

Nálunk császár lesz, és apa kintről nézheti, meg ő kapja meg először, ha nem akarná én nem erőltetném, de azt mondta, h nagy élmény volt a karjában tartani….

J – feledékenység nálam tuti van most is, Leánál rosszabb volt, volt, h 3x mentem vissza induláskor a lakásba valamiért, de akkor még nem cipeltem egy 16 hónapos kis ördögöt, így most már nem megyek vissza :D és felírom a telefonomba, amit nem akarok elfelejteni

Az én dokim felírt Cordaflex-et, hogy ha keményedik a pocim, vagy nyilal akkor szedjem be….

Zandra – nagyon cuki a kispasi!

Kép

Kép
leo50
 
 


Sziasztok!

Moncsi: Gratulálok a kisfiúhoz!

Zandra: Nagyon helyes pofija van a kisfiadnak.

Cedis: Nekem is tetszik a Kincső név.

Én tegnap voltam az amniocentézis hivatalos eredményéért a genetikai tanácsadóban. Leírták, hogy minden rendben és kislány.
Biztos, hogy Réka lesz!

Mi ma itthon leszünk, pihenünk. Holnap megyünk a párom szüleihez, grillezni fogunk, ott is alszunk. Nem voltunk már június óta (mióta tart a lakásfelújítás) és akkor még egyáltalán nem volt hasam, azóta elég nagy pocakot növesztettem.

Babakocsi ügyben szeretnék tanácsot kérni, mi a belvárosban lakunk, 4. emeleten (lift van). Szerintetek milyen típusú kocsi jó a városban? néha úgy felállnak a járdára az autók, hogy gyalog nem lehet elférni, nemhogy babakocsival.

Kép
eper74
 
 


eper!
örülök, hogy minden rendben :)

én direkt városi járgánynak néztem ki az espiro vector lite-ot.
nagyon könnyű, így ha a baba bealszik, akkor csak lecsatolom a mózest, és azzal együtt viszem fel a 3.ra.
egyébként mozgékonynak néz ki... de fene tudja...

leo!
amit én kinéztem kiságyat, az 12 ezer körül van. a sima, hagyományos, fenyő kiságy, aminek a fekvőfelületét 2 magasságban lehet állítani. hozzá a matraccal sem lesz több, mint 20.
50 ezerből szerintem meglesz bele minden köcölék (dédiéktől kapja a picur, és az a kívánság, hogy az ágyneműtől a zenélő-zörgő-forgó lóf@szig minden legyen meg hozzá)
egyébként etetőszékből is a régifajta fenyőt néztem ki (mert már b@sszus azt is nézegetem :))... azt ami kisasztallá és kisszékké alakítható... az a hagyományos, ami még nekünk is volt...
ez olyan 9 ezer körül van. olcsóbb, mint bármelyik másik.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?