Sziasztok!
Én is vagyok, de most csak villámgyorsan, nagyon mennék már alunni, napok óta nagyon vacakul alszom, és kezdem is érezni a kialvatlanságot. Megpróbáltam visszaolvasni, de tényleg durva, hogy pár nap lógás mit eredményez...
Barba
Kúszást értettem, nem mászást, bocsi az elírásért, de továbbra is gratula a mutatványhoz, az ülésről már nem is beszélve, belehúzott Samu rendesen. Nagyon megható volt, ahogy leírtad, hogy rohan az idő, mi volt 1 éve, tényleg meghatódtam tőle.
Mucus
Gratula Koli méreteihez. Szardínia régi uticélom volt, de mindig lemaradtunk róla – most meg már nem tudom, mikor férne bele, tervezett kistesót is számításba véve...Biztos remek lesz az utatok!
Hibernia
Köszi a hajszárítós magyarázást, ha már semmi nem segít Nórin, egyszer majd kipróbálom. Ültetéses tartás gyakorlása – én pontosan azt csinálom, amit a doki vizsgálatkor, fogom a kezét és felhúzom ülésbe. Néha megkapja valamelyik ujjamat motivációnak, akkor gyönyörűen tartja a fejét, ha be akarja kapni az ujjam és közben húzom. San Franciscoban nem jártam, terveztük, de elmaradt. Én Connecticut-ban éltem fél évet, majd Maryland-ben egy évet, de közben bejártam az országot keresztbe- kasul, rengeteg helyen voltam. Jót röhögtem a csecsemősnővérek gyanusításán – az biztos, hogy ott kapott tápszert éjszakára Nóri, de otthon már nem, így csak a 6. hét környékén kezdte el átaludni az éjszakát, nem rögtön. Anyós témában kitartás, nem irigyellek, úgy látom, szinte mindenbe beleköt, nehéz lehet ezt elviselni. Én szerencsés vagyok, semmi bajom az anyósommal, tök jól kijövünk.
Csigaby
Nóri napi ritmusa majdnem olyan, mint Annáé. Köszi a köldöksérves infót, hallottam én is, hogy ez eltarthat jó ideig, szóval megnyugodtam. Ráadásul most a ragtapasz kikezdte a bőrét a hasán, így pár napja nem ragasztom, és megint ugyanúgy néz ki, mint mikor észrevették...
Kriszta – gratu a forgolódáshoz. Tegnap Nóri is megfordult az ágyában ébredéskor, de azóta sem ismételte, pedig nagyon közel jár hozzá, sztem hamarosan meglesz neki is
Csöpplány
Balu a kujon, ezen behaltam!!! Gratu Balu méreteihez. Elalvás előtti fejforgatás nálunk is van, szinte minden alkalommal, én sem értem, miért csinálja Nóri...
Törpi
Welcome back - igenis hiányoztál, mondom én, az örök eltűnő... Engem is érdekel, miben különbözik a névadó a keresztelőtől, ha lesz időd meg kedved, írd meg. Az a ruha nagyon komoly, nagyon cuki benne Márk! 16 fős vendégsereghez kitartás!
Zsu
Nálunk még nem volt szúnyogcsípés de én rettegek tőle. Nálunk is mindenhol van szúnyogháló, néhány így is belóg a házba, de azokat igyekszünk levadászni. Nem tudom, Nórit mennyire csípnék, engem egyáltalán nem esznek, Apát pillanatok alatt lezabálják...Amúgy Gabi hogy reagál a viszketésre? Próbálja vakarni? Hülye kérdés, de pont ezen filóztam, hogy Nóri mit kezdene a viszketéssel...
Mayday
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de nálunk is észrevétlenül érkezett el a 3 hós forduló – hasfájás eltűnésének semmi jele...Mindenesetre gratu a hófordulóhoz. Hú de morcos a fiatalúr a képen. Tüdőszűrőn meg ne parázz, engem is hívtak már vissza nem egyszer, és sose mondják, hogy miért, annyira utálom, de mindig a gép volt szar. Ja, és ne haragudj, de felröhögtem a fogas kérdéses fotódon - elképzeltem, ahogy készítetted, és nem bírtam ki, pedig sajnálom, hogy sír, meg hogy nem tud enni szegény ...
Már nem tudom, ki írta, de az Anya taníts engem-et mi is használjuk, sztem nagyon hasznos. Ja, és kipróbáltuk a lufi2.0-át
– megtöltöttünk egyet rizzsel, egyet meg sárgaborsóval, szintén csak ajánlani tudom, igazi low budget csörgőt kaptok, és volt ám hatalmas szemekkel csodálkozás, hogy már hangja is van a lufinak
Na, tényleg elteszem magam holnapra, és megpróbálok nem elmaradni újra...