Új privát üzeneted érkezett!

Virág én is már kínomba vagyok ilyen másképp már én volnék diliházban........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, en meg csak segitek, hogy ne juss oda!! Nem vagyok en semmi jonak az elrontoja!! :wink: Nyanya meg szereti a tutut?? Itasd le!!!! Had` vigye el a reszeg mamor jo messssszzire! Vissza se jojjon!!! Vegyel neki gyogyszertari alkoholt, keverd a piaba, megissza, 2 napig tuti kussban lesz! Aztan meg johet a kovetkezo adag!!!!
Vendég
 


Bezeee, most latlak!! De vak vagyok! Ocseeeem!!!!:)
Orulok, hogy jol vagy, semmi komoly nem tortent az ijedtsegen kivul!! Szuper, szuper!! Lexikenek puszi! A tuskoban sok a tusko, de jol tetted, hogy beszoltal, neha en is ki tudok akadni, annyi sok pofatlan bunyesz ember van!! Apajanak van gyogyszer? Vagy megy majd orvoshoz vele?
Vendég
 

 
 

Csajok ul a buli?? Sehol senki??
Vendég
 


szia bogi! én vagyok!
igaz ma pakolászok, meg most eltűzök vásárolni.
annyira szégyenlem magamat, de képzeld, nincsen rendes fürdőköpenyem és hálóingem.
most, amikor kórházban voltam csak a régi vízilabdás köntösömet tudták behozni nekem, meg nem túl szép hálóingeket.
én soha nem gondoltam kórházra, így nem is voltam felkészülve rá. de úgy tűnik bármikor oda kerülhet az ember. főleg, mint kismama.

te mit csinálsz ma?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati,igy van ezzel mindenki. Itthon nem szep haloingben alszunk, furdokontese is ha van is az embernek, elhasznalodik, mondjuk a haloingek is, nem arra tartogatunk semmit, hogy ha korhazba kell menni, akkor legyen. Nekem sem volt amikor mutetre mentem, elotte szereztem be mindent. Emiatt ne fajjon a fejed, ma vegyel vmilyet,nem kell ki tudja milyen csak megis legyen.

En mindjart tuzok suliba. Minden nap megyek. Jovok majd nem egesz nap vagyok! Szerencsere!

Jo vasarlast Katocam!! Vigyi magadra!!Aztan pedig jo pakolaszast! Melyi nap koltoztok at? Vagy ugy folyamatosan, minden nap atvisztek ezt-azt? Vegulis nincsen messze.
Vendég
 


bogi: nem jártam nagy sikerrel. összesen egy hálóinggel tértem haza. holnap készülünk a tekkóba, majd ott hátha...

költözés!pfúúúj. egyébként folyamatosan. remélhetőleg ma veszik át a gázunkat és hozzák az óránkat és indítják a gázt, így lesz meleg vizünk. utána ott alszunk, addig folyamatos pakolászás.

bevallom nehezen hagyjuk itt a mostani helyünket! az anyósékat! már simán alhatnánk ott, mert fürdés után mehetnénk át, de csak óckodunk és mindig eltoljuk 1-2 napot!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


sziasztok!

Én is vagyok, csak eddig főztem meg takarítottam kicsit... Semmi különöset nem eszünk ma, csak paradicsomlevest meg petrezselymes burgonyát rántott pipikével. A paradicsomot Anyukám tette el, a petrezselyem pedig a saját kertünkből van, így még jobban esik majd! nyami-nyami...
A takarításban újabban már "segítőm" is van, Bencének is adok egy rongyot és bőszen törölget velem. Olyan aranyos!!!!!!!!!!!!!!

Bogárka, jó tanulást!!!!!!!!!!

Kati, Neked pedig jó shoppingolást!!!! (képzeljétek, már bence is mondja, ha vásárolni megyünk, hogy "megyünk szoppingolni! :D ", "s" hangunk még nincs a szavak elején... :lol: )
Egyébként már én is nézegetem a hálócuccokat a boltokban. Van két hálóingem, amit csak akkor használtam amikor Bencust szültem, de nagyon utáltam őket... Soha nem alszom hálóingben, inkább pizsi párti vagyok, vagy rövid pizsigatyában és spagettipántos felsőben alszom. Most azon gondolkodom, hogy veszek valamilyen jó kis pizsamát a kórházi napokra. A Tesoban láttam is egyet, ami fekete volt meg rózsaszín, gombolható a felső része, ami jó is lenne a szoptatáshoz. Lehet, hogy az lesz az egyik! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: mi is petrezselymes krumplit eszünk, meg sajtos pipi mellet.
aranyos lehet bence, ahogy szeret vásárolni. az én férjemmel túl jól lehet vásárolni. egyszer lemértem, h az öblítőknél állt 7 percet.(jelzem, én már addigra bevásároltam öblítőből) ő mindig mindent megnéz.
mire ő a második sorba ér, addigra én nagyjából bevásárolok. szóval inkább, egyedül vagy anyóssal megyek vásárolni.
holnap is anyósos túrát tervezek. sok apróság kell még a házba, főleg a konyhám foghíjjas.

jó, h mondtad, h gombolós pizsi a szoptatás miatt. köszi. egyébként én is pizsi pérti vagyok. az a kórházban nem kényelmetlen? nincs túl sok vizsgálat szülés után? akkor én is pizsit viszek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, a pizsi akkor jó szerintem szülés után, ha természetes úton bújt kis a baba. Gondolom egy császáros sebet azért piszkálna a pizsigatya gumija... (De erről Zsuzsi tudna beszélni...)
Szülés után már nem nagyon vizsgálják az embert. Engem legalább is csak a szülőágyon nézett meg az orvosom azután, hogy letelt a 2 óra megfigyelési idő. Megnézte, hogy normál mennyiségű-e a vérzés és mivel az volt, többet nem nyúlt belém. (bocs, hogy ezt így leírom...)
Szüléshez egyébként nálunk kórházi hálóinget adnak, így nem kell attól tartani, hogy véres lesz. aztán a megfigyelési idő letelte után kicserélik másik kórházi hálóingre, így én először akkor vettem fel a sajátomat amikor már képes voltam arra, hogy lezuhanyozzak.
A kórházi napok alatt egyszer kellet csak levetkőznöm, akkor amikor hazamenetel előtt kivette a dokim a varratokat. Ugyan felszívódó cérnával stoppolt össze, de azt mondta, hogy nekem sokkal jobb lesz, ha a külső varratokat kiszedi, mert könnyebben tudok majd járni, meg ülni. A belső varratokat nem piszkálta, azt mondta, hogy azok majd felszívódnak. Úgyhogy ha megint sikerül normál úton szülnöm, akkor inkább pizsiben leszek. (Ha meg nem, akkor lesz két szép új pizsim otthonra. :D )

Ja, még annyi jutott most eszembe, hogy minden nap többször meg fogják nyomkodni a pocidat szülés után, hogy ellenőrizzék, hogy rendes ütemben húzódik-e össze a méhed, de ehhez nem kell levetkőzni, csak felhúzni a hálóinget vagy pizsifelsőt.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bocsi lanyok, kicsit off-olnek!!

VIRAGOM!!! SEGITS!!!! Felkeltette erdeklodesem a Callan Method tanulas!! Errol nemtom hallottal e mar! Itt beszed es hallasra allnak ra, nem az olvasas es irasra. En ugy gondolom ez inkabb lenne valo nekem, mint az, hogy pocsolok 1 igedo folott napokig. Nekem sztem az lenne a lenyeg, hogy ertsek es beszeljek. Vegulis ez a legfontosabb. A nyelvtant hiaba tudom. Eddig is tudtam megsem tudtam normalisan beszelni. Illetve de, csak nem magas szinten. "Alap" szinten fejezem ki magam. Szted ha ezt a beszed es hallastechnikat probalnam ez jo volna? Ha meg egy szot nemtok leirni majd megnezem itthon, hogyan kell. Sokszor meloban is beszed kozben hall az ember uj szot, itthon pedig megnezi mit jelent, hogyan irjak. Mi errol a velemenyed??? Napi 3 oraban lenne ez a tanulas. Holnap megyek egy ingyenes napra. Jo tudom, eldonthetem utana is meg, de erdekel, hogy Te, mint pedagogus hogyan latod ezt, mi errol a velemnyed. Azt is kalkulald bele legyszi, hogy nem kezdo szinten vagyok, tudok mar irni, olvasi is, sok szot hallas utan is siman ki tudok kovetkeztetni hogyan kell irni. Szted? Mint pedagogus mit mondasz? Gyorsabb es eredmenyesebb igy a tanulas? Mert nekem nagyon ez lenne a lenyeg es az, hogy jol ertsek es szepen, jol, helyesen fejezzem ki magam.
Vendég
 


Virag, sok okos dolgot irtal le fentebb!! Igaz en nem szulok a kozel jovoben de akkor is, nagyon sok hasznos dolgot irtal. Errol a pizsi temarol peldaul az ember sosem beszel, eszebe sem jut de milyen igaz, ezeket a dolgokat is jo tudni.

Zsuzsi ha van kedved engem erdekelne a csaszarozas utani elet. Mennyire faj, vizsgalatok, tej megindulasa, nemtom, ilyesmik. Anyukam is csaszaros volt, Neki voltak elottem ikrei de ez mar regen volt, meg `73ban. Akkor mas volt, ha Ot kerdem olyan dolgokat mesel ami ma mar abszurd. Viszont erdekelne, ha nem gond es van kedved is irni rola! Koszi elore is!
Vendég
 


Bogárka, most nem tudok írni, mert Bencus úgy döntött, hogy nem alszik... addig olvasd el ezt:

http://www.moneyiscoming.rs/hu/content/ ... C3%B3dszer

Este jövök a saját véleményemmel!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


ezeket a képeket még meg akartam mutizni Nektek! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nagyon edesek vagytok!!:):) Virag, nagyon jol nezel ki, csak ugy ragyogsz!! Bence is kis draga!! Nem semmi jargany volt a tortaja es meg tuzijatek is....el...ajulok!!!!:) Helyesek vagytok egyutt!!

Elolvasom amit kuldtel majd de most en is fozok!! :wink: Aztan olvasok es koszike!!!
Vendég
 


virág! szépek vagytok!!!klassz kis torta! :D

nika, igen nita anyósának ment! :)

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Csillag, Bogi olyan aranyosak vagytok, komolyan mindig meghatódom!!!

Csillag, jobbulást nektek! Időnként nekem is ki-kitör, de szerencsére csak pár óráig tart, ezt kibírom.
Férjem csüt-ön megy varratszedésre, gondolom ott megnézik. Tuti gyulladt neki, szerdán volt a műtét, szerintem már nem szabadna (ennyire) fájnia!
Szépek vagytok nagyon, tényleg csak úgy ragyogsz! :D A torta meg nyami!!! :D

Nekem most nem kellenek hálóingek, és köntös sem, Lexi előtt beszereztem őket, azok jók még most is. Én hálóinges vagyok. :wink:

Bogárka, mikor kell nagyon drukkolnom?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csillag nagyon aranyosak, szépek vagytok!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bogi a szomszédom azt mondja itassam meg jó sok szesszel!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kati szülés után nem jó a pizsi.....vizsgálat ugyan csak akkor van ha volt gátmetszésed ....de a pizsi a vérzés és a sok betét miatt nem jó...én meghaltam volna........

Virág szuper a torta és tényleg csak úgy ragyog az arcod!!!!!!!!!

Mona nagyon csini vagy!!!!!!!!!!!! a menyasszon rocker????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mona, nagyon elegansak voltatok Apajaval! A menyasszony pedig huuu, nagyon egyben van, tetszik! :wink: Es latszik rajta, hogy van stilusa a csajnak :wink: olyan vagany, laza csajszi!:) Szep volt, nekem tetszik! Es milyen volt a bulaaaaj??? Tanci-manci, moka-miki, volt minden, jol ereztetek magatokat?

Beze, Te!! No, Te!!!! Jo, hogy irtal! Remelem jol is vagy! Apa foga...csak nincs nagy baj! Lehet, hogy csak nagyon sensitive a Te Draga Jo Urad es ezert faj ennyire a foga. Szegeny, nagyon rossz lehet, bizom benne mielobb gyogyulasnak indul.
Beze, kedves vagy de most nem kell drukkolj, most nem volt gyerekprojekt. :wink: Maaaaajd szolok! Akkor aztan kezzel, labbal, ahogyan csak tudsz, ami a csovon kifer majd! :D
Vendég
 


Nita, azaz, itassad de abba ne hagyd csak ha mar nem kap levegot!
Vendég
 


Bogi nem fog kapni levegőt mert az orra alá...............sz@rok......... :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!!!!

Megvan Melisch kislánya...az augusztusu topicba írt:
bemásolom:


"Sziasztok!

Embarassed Embarassed bocsi, hogy így eltűntem de kedden reggel 10.08.2010-én 9 órakor már 5 perces fájásaim voltak és bementem a kórházba. Anya dolgozott, gyorsan felhívtam mit csináljak, hiszen meg volt beszélve marad a császár. Dokim gyűlésen volt, utána meg volt már egy műtéte megbeszélve. A legklasszabb meg az volt, hogy azután egy AIDS-es barna volt programozva császárra. Anya nagyon megijedt mégis higiénia ide higiénia oda a frászt hozta rá a gondolat, hogy ez a csaj után fognak műteni. Egy műtő van csak. Mindenkit lázba hozott a hir, hogy Petra baba kifele igyekszik. Szerencsém lett, az altató orvosnak nem volt kedve műteni a barnát, mert fogorvoshoz ment. Annak nem volt fájása így csak másnap műtöttek és én lettem helyette betolva a műtőbe. Anya egy fiatal nagyon aranyos altatóorvosnőt kért meg az altatásomra (gerincbe kaptam érzéstelenítőt), aki nagyon vigyázott végig rám (mindig IRCSIre gondoltam ahányszor megláttam).
Mindenki körülöttem forgott és 12:35-kor felsírt a nagylányom 3.310 g és 53 cm.

Nem volt leányálom az utána levő 2 nap de semmi panaszom nem lehet hiszen anya éjjel nappal mellettem volt és vigyázott rám míg lábra nem álltam. Azt mondta ha mást el tud látni nem mozdul mellőlem sem. Sajnos a műtét alatt nagyon véreztem én most nagyon vérszegény vagyok. Kaptam vasat 4 napig vénába de még most se nagyon van színem. Fáradt is vagyok nagyon így sokat alszom.

Szombaton hazajöttem, mert kicsit sokan lettek és engem kiengedett előbb a doki (a szálat csak ma szedte ki anya, itt lényegébe a tegnap engedtek volna haza rendesen). Tegnap bár itthon voltam nem volt ki jelentkezzen vendégeim voltak, aztán öcsémmel beszéltem míg a lány fel nem kelt és már este is volt.

Tiszta nagynénje és apja keveréke. Sajnos a császár elkerülhetetlen lett volna, mert nagyon rosszul volt fordulva és a fejét nem tartotta jól. A bábák azt mondták ez nagyon nehezen jött volna ki, ha ki is jött volna. A feje is jól meg volt nyomva és van egy kis születési szépséghibánk is a jobb szemhéjunk piros. A doktor nő szerint nem lesz maradandó, de várni kell türelmesen lehet 1-2 évet míg visszahúzódik. A kicsi orra is tompa volt, egyik arcocskája torzabb szóval jól megnyomtam odabent. De majdcsak kisimul és nem lesz látható. Nekünk így is ő a legszebb baba és már a szeme sem tűnik fel.

Van tejem de még nem elég a kis mohomnak. Lusta is kiszívni mindet de majdcsak megszokjuk, azonban ha nem lakott jól nem alszik el és kell tejport is adnom neki olyan 20-40 ml között szokott meginni, de van olyan etetés, hogy ki se szívja a mellem. Azt hiszem majd lefejem ilyenkor és ezentúl azzal pótoljuk. Még bele kell tanuljak. Igaz most utolsó 2 etetésnél elég volt neki. Délbe csak keveset evett most meg jó bőven volt tej, először kellett a nyálazó, mert folyt ki a szájból. Remélem ezentúl bővebben lesz ilyen. Nem panaszkodom, nagyon aktív gyerek képes 2-2,5 órát is fent lenni. Ő is csuklik mindig akkor még a szopi sem segít rajta.

Ne haragudjatok még nem olvastam vissza. Ezt is 2x-i nekifutásból írtam. Ha még sokat maradok kikapok anyától. Nagyon jó dolgom van semmi gondom ő csinál mindent de nem is szabad csak aludnom és pihennem (a netre is kértem engedélyt – na nem ennyire szigorú de mindig az ágyba parancsol ahogy a lány elaludt).

A tejcsi miatt én is sokat aggódom, csak utolsó esetben adok a cumisüveget azt is úgy, hogy mielőtt bekeverem még megnézem nem aludt el, vagy nem nyugodott meg. Már a cumit is próbáltam, mert a cicimbe kicsi tej volt és csak játszott vele/aludt rajta. Lusta volt a keveset szívni. Sírtam én is már miatta. Amúgy mindenen tudnák sírni...semmi okom de mégis....tiszta szívás szégyellem is magam de nem tudom megállni még a tv-ben a hírek alatt is bőgtem.... Embarassed Embarassed"


Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Edes kis maszat! Gratula Melischnek! Es gyogyulast!!
Vendég
 


Köszönöm a kedves szavaitokat a fényképekkel kapcsolatban4 Tényleg úgy látjátok, hogy ragyog az arcom? ennek meg aztán kimondottan örülök!!!! Egyébként sokkal jobban érzem magam fizikailag is, mint pár hete. a pocim is kevesebbet keményedik és valahogy nyugodtabb is vagyok. :D

Nita, engem nem zavart volna a kórházban szülés után a pizsi... most is úgy képzelem, hogy ha abban leszek, veszek alá bugyit. (itthon is így szoktam hordani mensikor...) Bugyi nélkül tényleg gáz lenne...

Mona, húúúúú Anyám, nagyon csini voltál a gyönyörű rucikádban! Telitalálat volt!!!! Nagyon jó ízlésed van!
Mesélj egy kicsit a buliról!

Beze, remélem holnap kiderül, hogy mi a bibi a Férjeddel...

Bogárka, mivel nem ismerem ezt a Callan módszert, egy kicsit utánaolvastam... Ennek is, mint minden módszernek (szerintem) vannak pozitív és negatív elemei. Mindenképp pozitívnak tartom azt, hogy a kommunikáció van előtérben. Az viszont egyénfüggő, hogy ki mennyire bírja azt a módszert ahogy az órákat tartják. Ha jól olvastam, akkor elvileg a tanár feltesz egy kérdést, amit meg is válaszol és ezt a diákok ismételgetik. Minden nagyon sokszor hangzik el egy órán és ezáltal rögzül a tanulókban. (Nekem furcsa az, hogy a tanár válaszolja meg a saját kérdését...kíváncsi vagyok arra, hogy tényleg így lesz-e a bemutató órán.)

Ez a módszer úgy hirdeti magát, hogy 4x gyorsabban szerzel meg egy bizonyos szintű tudást, na ehhez annyit fűznék, hogy a nulláról mondjuk alapfokig valóban lehet, hogy gyorsabban megy így a tanulás, viszont középről felsőfokra keményebb és rögösebb az út. A szókincs az, ami nehezíti a tanulók haladását. Felsőfokon képesnek kell lenned arra, hogy elvontabb témákról kifejtsd a véleményed, jól kell tudnod vitázni, érvelni, míg egy alapfok a hétköznapi élet eseményeit öleli körül. Ami itt számomra kérdés, hogy meg lehet-e tanulni vitázni és érvelni akkor, ha a tanár által feltett és megválaszolt kérdéseket ismételgeted... (Megmondom őszintén nagyon megnéznék egy ilyen magasabb szintű órát.)
Egy darabig jó lehet ez a dolog, hisz biztosan tanít sémákat (ez nagyon fontos!!!!!!!!), de azt nem tudom, hogy ad-e lehetőséget arra, hogy egy-egy órán megpróbáld megfogalmazni és kimondani a saját véleményedet... (szerintem ez legalább annyira fontos, mármint az, hogy "kipróbálhasd" azt amit tanultál...)

AZt Neked kell eldöntened, hogy mennyire van szükséged arra, hogy írásban is jól kommunikálj... (gondolok itt mondjuk például hivatalos levelek fogalmazására...) ha nincs, akkor valóban szükségtelen igeidőkkel és helyesírással bíbelődnöd...

most hirtelen ennyi jutott eszembe... Jobban segíteni a véleményemmel akkor tudnék, ha látnék személyesen is ilyen órát... mindenesetre várom nagyon, hogy milyen "élményekkel" jössz majd a bemutató óráról!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona, csinosak voltatok, a menyasszony pedig nagyon szép! :D

Bogi, hát rajtam nem fog múlni, ezt tudod. :wink:
Alapvetően a férjem nem nyavalygós, ezért gondolom, hogy tényleg fájhat.

Csillag, majd csak csüt-ön megy varratszedésre, addig ki kell valahogy bírnia.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Melischnek hatalmas gratula, jó egészséget, kitartást és sok boldogságot, tejecskét kívánok! Nagyon szép az ifjú hölgy. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, látod szita az agyam... tudtam, hogy vissza kellene mennem és elolvasnom, hogy pontosan mikor is megy a Férjed a varratszedésre, de lusta voltam... :oops: szóval akkor csütörtökön... sajnálom, hogy addig még szenvednie kell... kitartást kívánok hozzá!!!!!

Melischnek innét is gratulálok a szépséges kislányhoz!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, koszi szepen!! En is ettol tartok egyebkent, hogy ismetelgetni kell. Alap szintrol konnyu felfejlodni de mit muvelnek majd velunk holnap... erre kivancsi vagyok. Azt mondta ma a tanar akivel beszeltem, hogy 3 ora egy alkalom amibol 1 ora irassal es olvasassal telik a maradek 2 ora pedig kommunkacio. Nagyon kivancsi vagyok. Amit irtal a hivatalos levelekrol ezt a nem callan metod oran sem tanitjak meg. Ezt majd a business englishen fogom megtanulni es a szerzodesek tartalmat,szerzodesek koteset stb. is mert nekem ugye ez is kell majd, otthon is ezt csinaltam. Most csak el akarom erni azt a szintet, hogy vegre elkezdjem a business englisht mert jelen angolom nem eleg. Es ezt mielobb szeretnem ezert is gondoltam, hogy nekem a kommunikaciora kellene raallni. Ez a fontos, asszem. Az, hogy ezzel a modszerrel mennyire lesz eredmenyes...nemtom. Holnap kiderul milyen ez az ora de az biztos, hogy a hagyomanyos tanitassal nem sokra mentem eddig, nem is elveztem es lassu is es ugy erzem nem haladok csak topogok.

Beze, jobbulast a ferjecskednek!!!! Nagyon kivancsi vagyok mit fog mondani az orvos, remelem semmi komoly!!! A sensitivet ugy tetszettem erteni, hogy a teste sensitive:) Apa eros, azt tudom en :wink: a szervezetere ertettem. Pussz!!! :wink: :)
Vendég
 


Köszönöm a dicséreteket!!!

Nita nem rocker a menyasszony, csak egy nagyon vagány, vicces, vidám csajszi, képzeljétek, én öltöztettem, annyira jó érzés volt, aztán amikor kész lett, pityeregtem egy kicsit, mert tényleg annyira gyönyörű volt!!!!

Volt vőfély, én nem akartam a mi esküvőnkre, valamiért azt gondoltam, nincs rá szükség, de..most már megváltozott a véleményem, annyira feldobta a hangulatot, voltak aranyos, vicces játékok! A lagzi is tök jó volt.

Az öreglányról hozok valamikor képet, de nem sok van róla, mert a lagziba nem is jött el, haza kellett hozni, mert annyira haldoklott....

Melisch, gratulálok a Babához, nagyon édes!!!

Szép estét mindenkinek!! Puszi!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Beze jobbulást a férjednek!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona várjuk a képet:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép

Nah itt van...ő a férjem a "Nagyija", Szülei...

Az anyósom egyébként nagyon szép volt a lagziban, olyan aranyosak voltak a Szülők egyébként, képzeljétek kaptunk Tőlük pénzt a nyaralásra!!!

Az öreglányról meg inkább nem mondok semmit, látjátok...

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


sziasztok :):):)

nagyon jól éreztem magam a melóban :) három órát voltam és képzeljétek én egyeztettem a alegtöbb időpontot :):):10-et:) 53 címből :) a többiek sokkal többet telefonáltak mégsem egyeztettek többet mint én :9 büszke vagyok magamra :)

nekem is pizsi volt :) vagyis hálóing és pizsigatyó :) de gomdolós a szoptatás miatt :):)
és egyáltalán nem zavarta a sebemet :):).nekem annyira nem fájt ,de mondták hogy mozogjak a lehetőségekhez mérten sokat és akkor jobban gyógyul hamrabb:) nekem egy varratom volt amit egy mozdulattal húztak ki a hetedik napon :) addig kellett bent maradnom,utána mehettem haza.De én mondjuk gyorsan gyógyulok mert mikor évekkel ezelőtt a vakbelemet műtötték én hamarabb hazamehettem mint az akinek még csövei sem voltak műtét után.Néztek is mindennap a dokik:) én meg kérdeztem mivel érdemeltem ki ezt a figyelmet? azt mondták annyira gyorsan gyógyulok hogy nem kell egy hétnél tovább bent maradnom :) mondtam persze mert meg akarok gyógyulni hiszen a vakbelemet karácsony előtt két héttel vették ki annó :)

nika70
Salgótarján
 
 


Virág: szuper tortája volt Bencusnak :):):

mona: nagyon csini voltál :):): jók a képek :)

Melisch: hát ezért tüntél el a napokban :):):) nagy nagy GRatula :) jó kis husi baba lett :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, tudtam én, hogy ügyi vagy!!!!!!!!!!!! Csak így tovább!!!!! Most mikor is mész legközelebb... minden nap vagy hogy?????
Azt nem is tudtam, hogy Neked császárral született Gergő... Ha nem vagyok indiszkrét, elmondod, hogy mi volt az oka a csaszinak????

Mona, nagyon rendesek a Férjed Szülei!!!!!!!! Így biztos még jobban lazulhattok majd a nyaraláskor! :wink:
"Nagyi"-hoz NO COMMENT...... :twisted:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: nem vagy indiszkrét :) három napi vajúdás miatt volt császár mert én megbeszéltem gyerekkel hogy nehogy 21-e előt szülesen mert akkor nem vizöntő lesz :9Voiccet félretéve három napig voltam a szülőszobán visszakeresem ha akarod a szüléstörténetemet :9
szerdán megyek legközelebb:) nem mindenap kell menni

nika70
Salgótarján
 
 


http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... start=4500
itt megtaláljátok a születéstörténetemet:9 nem másolom be mert hosszú és nem biztos hogy mindenkit érdekel de ha a lnkre kattintotok akkor ugy az oldal egyharmada felé van a bejegyzésem és van Gergőről is kicsikeként kép :9

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

csillag: tényleg ki vagy virulva!!! gyönyörű kismama és anyuka vagy!!! bence és a férjed is büszkék lehetnek rád.
a tortátok is gyönyörű volt.

nika: gratulálok a munkához!
húúúú! én elolvastam a storydat. hááát! nem irígyellek, de az élet téged is kárpótolt egy ilyen gyönyörű gyerkőccel.

beze: téged pedig nem is figyelünk, hogy túl vagy a félidőn. gratulálok!

paraanya (én) úgy döntött, h meglátogatja ma a dokiját. ma úgy is készülünk tekkóba szolnokra. pont ma van a magánrendelés és viszonylag sokat fáj a hasam. gondolom(remélem), h csak a növekedéstől, de tudjátok, én parás vagyok. mondjuk nem görcsös, csak fáj.
remélem nem röhög ki a dokim.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Rengeteget írtatok, nem tudtam mindet visszaolvasni.

Mona
Csinosak voltatok az esküvőn.

Csillag
Jól néz ki a szülinapos tortája. Szerintem is ki vagy virulva, bár ez pénteken is látszott rajtad. Egyébként én is az utolsó trimeszterben voltam felpörögve, órákat sétáltam, rengeteg energiám volt mindenre, még szülés előtti órákban is takarítottam.

Hálóing vagy pizsi
Én inkább hálóing párti vagyok, mert amikor Regi született nagyon meleg volt (május elején), és a lehető legvékonyabb hálóingeket hordtam. Vettem kettő újat is, meg anyukámét hordtam, az még igazi magyar termék, minőségi hálóing - csak szülés után hordtuk, anyukám, nővérem, és én is. Szóval jó állapotban vannak ezek a hálóingek. Ezeket fogom majd most is hordani, szóval erre már nem akarok beruházni. Inkább majd itthonra akarok egy kényelmes pizsamát, az utolsó hónapokra.
Fürdőköpenyt egyáltalán nem hordtam, de vettem egy kéket külön erre az alkalomra, anyósomtól is kaptam egy fehéret, de abba meg kétszer beleférnék, nem érzem jól magam benne.

Beze
Jobbulást a férjednek!

Kati
Biztos nem lesz gond, de azért megértem hogy elmész dokihoz, főleg így a baleset után én is jobban aggódnék. Egyébként nekem is vannak időszakok, amikor olyan erős szurkálások vannak, hogy legszívesebben én is dokihoz mennék, de aztán mikor elmúlik, meg nyugtázom, biztos minden rendben.
Egyébként a balesethez visszatérve, elég durva, hogy az részeg soförre figyelt mindenki. Anno nekünk is volt egy balesetünk, piros lámpánál megáltunk, és 90-el belénk jöttek hátulról, semmi fékezés. Olyan erejű volt az ütközés, hogy a párom ülése kitört a helyéről, én meg pont előtte hajoltam oda a páromhoz egy pusziért, aztán épphogy visszatettem a fejem, és már éreztem is a tarkómba a hatalmas ütést. Átlökött minket az útkereszteződésen, és csak a szerencsének köszönhető, hogy senki nem jött oldalról. Aztán méterekkel arrébb állt meg az autó, nekem filmszakadás, már csak arra emlékszem, hogy áll az autó, és a párom iszonyúan mérges, ülése félig kiszakadva. Ő kiszállt az autóból, én nem tudtam, zsibbadt mindenem, és a vérnyomásom nagyon alacsony lehetett, homály és szédülés. Aztán a párom kérdezte, hogy jól vagyok, mondtam hogy majd mindjárt jobb lesz, de ő akart mentőt hívni, végül aztán nem hívtunk. De a győri balesetire bementünk megnézetni a nyakam, csak rándulás egy hétig nem tudtam mozgatni a fejem. Szóval még majdnem nálam is mentőt hívtunk, de nálad egyértelmű, a baba miatt én is így tettem volna.


Végre eljutottunk a Balatonra is, jó volt, bár fájt a szívem, hogy nem tudok Regivel bemenni fürödni. De nem mertem az irritáció, és a méhszáj állapota miatt sem (amit már 5 hete nem látott doki).
Jó kis árnyékos helyet kerestünk, mert még reggel odaértünk, padot is hozzá, szóval a kényelem tényleg meg volt. Napközben pihentem, olvasgattam, vagy a stégen lógattam a lábam. Déltől-kettőig meg játszóházban voltunk, iszonyatosan meleg volt, nem lehetett ezidőtájt a napon lenni. Végigettem a szokásos balatoni menűt (lángos, kukorica, palacsinta, stb). Estére már annyira tele voltam, hogy alig bírtam elaludni.
Amíg a többiek fürödtek, én vigyáztam a cuccokra, pihentem, csak feküdtem és néztem a fürdözőket, és közben egy rugást éreztem, pontosan a méhem közepéből, aztán egy-két perc után még egyet. Szóval lehet már a baba, ez volt az első ami nem igazán hasonlít a bélmozgáshoz, és izomrángáshoz sem. De azóta meg nem nagyon éreztem. Biztos neki is tetszett a balatoni lazsálás :lol: .
Regi úgy el fáradt, hogy a strandról (este fél 9-kor) már apja a kezében vitte ki, és amint berakta az ülésbe, már aludt is. A szúnyogok össze csípkedtek minket, úgyhogy séta elmaradt, csak indultunk haza.
Hazafelé meg majdnem frontálisan ütköztünk egy jobbról érkező/száguldozó autóval. A 82-esen jöttünk mi, és a párom valamiért lassított (belső hang, megérzés, vagy ki tudja miért), és egyszer csak a keresztező útról, előttünk átszáguldott egy autó. Szóval biztos vigyáznak ránk fentről, mert ha tartjuk a sebességet, és nem lassít akkor pont ütközünk vele. És a sebességet nézve, azt biztosan nem éljük túl. Utána nagyon megijjedtem, mert nem sokon múlott, szóval ennyi az élet.

Regikém még alszik, szegénykém beteg lett, gondolom megint a balatonon szedett össze valamit, tavaly is ilyenkor volt beteg, mert persze ő úgy fürdik, hogy iszik a vízből is.
Tegnap kezdődött volna az ovi, de csak ügyelet volt, és nem akartam Regit ott hagyni, úgyhogy most úgy néz ki csak szeptember elsején megy először. Így magammal kellett vinnem Győrbe. Már az is gyanus volt, hogy állandóan aludt volna, mondogatta, hogy ő fáradt. Bementünk a laboreredményért a terhesgondozóba, utána mekiztünk (mert így jobban volt kedve sétálni), de ott is alig evett valamit, csak vizet ivott sokat. Aztán megnéztük a Süsüs kiállítást a plázában, majd elmentünk a tescoba, ott már annyira fáradt volt, hogy mindig leült a sor végére a köre. Aztán kifelé menet meg bekakilt, és már csak utána szólt. A parkolóban átöltöztettem (pont a végén álltam meg, úgyhogy nem kellett szegénykémnek mindenki szeme láttára öltözni. Aztán hazajöttünk, bele is dugtam egy kád langyos-meleg vízbe, de akkor már gyanus volt, hogy ülve alszik a kádban (amíg én kipakoltam a kocsiból), és megnéztem kicsit meleg volt, de nem vészes. Aztán felöltöztettem, leült a székre, adtam kekszet neki a hasmenésre, majd elmentem fürödni, hajat mosni, és mire kijöttem már lefeküdt az ágyra. Aludt kb másfél-két órát, aztán megnéztem újra, már tűzforró volt, és miután megmértem 39,6 szóval hűtőfürdő és kup, még most is alszik, de már kicsit meleg, szóval még biztos kap majd egy kúpot.
Pont délután rendel ma a gyerekdoki, meg nekem is mennem kell 16-16.30-ra dokihoz, szóval remélem nem kell sokat várni a dokinál.

A laboreredményem első ránézésre jónak tűnik. A limfocitám, meg valamelyik másik érték alacsony. A többi a normál értékhatáron belül van.
A hepatitis B - negatív
Az ellenanyag szűrés is negatív.
A TORCH teszt, teljsen negatív, így a toxoplazmát javasolják 4-6 hetente ismételni, és eleinte biztos fogom is.
Vendég
 


Rita, ajulok el, mit irtal!!!! Szohoz sem jutok csak egyszeruen nem ertem, hogy egyes emberek emberek e egyaltalan vagy inkabb allatok??? Erthetetlen, hogy nem szorul emberekbe felelosseg erzet, de ez meg hagyjan mert sok a hulye szabadlabon de, hogy felelem erzete sincs sok embernek ez mar egyszeruen borzalmas!! Mennek, mint a hulye nem torodve semmivel es senkivel es...nem is ragozom tovabb. Es mindig a jo embereket talaljak meg! Egy hasfelmetszo Jackkel miert nem utkozik senki???
Nagyon szuper, orulok a jo eredmenyeidnek!!:):) Csak igy tovabb, boldogsagos babavarast!!:) Regikenek pedig gyogyulast!

Ma en sem vagyok toppon, iszonyat fejgorcsom van, hanyingerrel, az, hogy azt irom, kib.szott szarul vagyok ez csak enyhe kifejezese annak amit erzek. A monitoron is le van veve a fenyerom nullara mert egyszeruen.....asszem migrenem van.

Virag, nem mentem ma suliba, nem tudok elemnybeszamolot tartani. Irtam mar nekik egy mailt, hogy ne varjanak es atkertem magam holnapra. Vegulis ez a mai nap proba nap for freeeeee, erted:) es mindegy tul.keppen, mehetek holnap is. Szoval ez van, de annyira fajok, hogy nem voltam kepes elindulni a buszon tuti kidobtam volna a taccsot, olyan hanyingerem van, hogy meeeg!! Igazabol csak ezert neztem be, hogy irjak Neked, hogy nem mentem ma.

Nika, gratulalok, ugyes vagy!! Az elso nap egy nagy lokest adott Neked a folytatashoz, ennek nagyon orulok!! Minden jot a mai naphoz is!! :wink: Akarom mondani, sok sikert!!

Kati, remelem minden rendben lesz es csak novekszel!! Puszi!
Vendég
 


Beze! jobbulást a férjednek!

Mona! nagyon csini voltál!

Melish! nagy nagy gratula!

Kati! drukk h minden rendben legyen ma, aztán gyere a jó hírekkel!

Nika! nagyon ügyi vagy!

Rita! nem semmi ami történt! hála a jó istennek és a férjednek h megúsztátok!
Reginek jobbulást!

KépKép
dike
 
 


Visszaolvasni most nincs időm, majd este...

Csak annyit akartam Nektek elmondani, hogy Bence ma belepisilt a bilibe!!!!!!!!!!!!!!!! sáláláláláááááááááááááá :D :D :D :D :D

(még NE gratuláljatok, kérlek... remélem, hogy nem egyetlen alkalom volt... csak azért mondtam el, mert már annyira vártam ezt a pillanatot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, elolvastam szulestorteneted. Nem semmi volt amit megeltel. Remelem a kovetkezo szulesed siman fog menni es minden rendben lesz. Gergo karpotolt mindenert. Nagyon szep, formas baba volt.:) Megy a drukk a kistesoert meg mindig!!
Vendég
 


Mona, a Te anyossod sem piskota. Tipikus raz a hideg tipus! blaaaaa
Keresek mar en is az enyemrol kepet, lassatok Ot is!hihi
Vendég
 


Virag! Hajra!! :wink:
Vendég
 


sziasztok!

itthon vagyunk. volt bevásárlás, meg babamozi.
minden a legnagyobb rendben. sőt! úgy tűnik, egy picike zsófika ficánkol a pocakomban.
a doki azt mondta, h vszínű, h puncis, mert egyáltalán nem lát kukacot, pedig elég jól szétterpesztett. és volt előttem egy 11hetes kismami, akinek egyértelműen látta a kukacosát.

én nem bánom, ha kislány, apa pedig meglepetésemre, nagyon örült.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati:ez tök jó :D már ilyen korán látni a nemét?de jóóó :D gratu :D
Vendég
 


Kati, gratulalok a kis Zsofihoz!!!:):) Micsoda orom ez!!!!! waaa, dejooo!! Megint volt ertelme folkelnem mert ma meg szet akart hasadni aZagyam! Es akkor mar nem Bogyoka neven fog itt elni a koztudatban, hanem hivhatjuk nyugodtam Zsofi kisasszonynak? :wink: :D
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?