Sziasztok!
Ma vagyunk először magunkban, apa ugyanis visszament dolgozni. De eddig úgy néz ki, hogy a délelőtti folytonos rajtam csüngés után végre beállt a megfelelő evési-alvási ciklus, szóval minden rendben
Két adagot tudtam mosni, egy adagot mosogatni és még szemöldökszedésre is maradt idő. Sőt, ebédeltem is, igaz rendeltem a kaját, de akkor is
Már kiraktam a babakocsit is, ébredés után eszegetünk egy picit aztán rójuk a köröket a teraszon
Timi, köszi a D vitaminos infókat! Én nem vagyok ilyen bátor, inkább maradok az egy cseppnél, mert a tájékoztató nagyon megrémített... A védőnő nekem sem tudta igazán megindokolni, hogy miért kellene dupla adag
Jövő héten megyünk orvoshoz (pénteken), az lesz a próba séta
Apa is segít, megnézzük, hogy kezelem a babakocsit, hogy fér el a liftben stb. Ha minden jól alakul, akkor utána való héttől becsatlakoznánk hozzátok a délutáni sétákra, persze, ha nektek is megfelel így. A reggelek-délelőttök még kuszák, de délután 3-4 körül mindig nagy a nyugi egészen 6 óráig. Legalábbis így néz ki egyelőre
Judyt, Vivi ezeken a képeken is gyönyörű, mint mindig
Tényleg, megvettétek végül valamelyik kiságyat azóta? Kíváncsi lennék, hogy hogy vált be és melyiket választotta végül Vivi.
Kriszta, Judit, majd tessék beszámolni, hogy mi volt a dokinál! Mindkettőtöknek drukkolok!