Új privát üzeneted érkezett!

Hali,

hogy vészeltétek át a vihar! :shock: :x :evil: :( Borzasztó volt átélni, hatalmas erejű szél, csak úgy csapkodta a redőnyöket....
Krisz szerencsére átaludta az egészet, de szegény mamája és papája riadtan várta a végét.

Köszi a képes dicsit! :D

Hibernia: tényleg aranyos angol dalocskák találhatóak a youtube-on, amit mellékeltél! Majd megmutatom Krisznek, kíváncsi vagyok hogyan reagál rá.
Különben mi szoktunk hallgatni popzenét (főként: Sarah Brightman) és meselemezt is. És szemmel láthatóan szereti. :)

Csigababy: én is hozzá szoktam a síráshoz, de a férjem teljesen kiborul ilyenkor és tehetetlennek érzi magát és inkább elmenekül a másik helységbe. :roll:

KépKép
charlott
 
 


Orsi:köszi a tanácsot, akkor nem fogok erőlködni az angol szavakkal. :wink:
Hallottam egy angol tanártól, hogy ő úgy neveli gyerekét, hogy angol filmet, adást hallgattat vele...hmmm ez id érdekes próbálkozásnak tűnik. :)

Na, ma megyünk szüleimhez vidéki kertesházába, ki kell használni a jóidőt! :lol: 8)

KépKép
charlott
 
 


Jó reggelt!

Hát nekünk überf.s éjszakánk volt.Baluval nem volt gond,bár a vihar miatt elég nyugtalan volt,sokat mozgolódott,meg nyöszörgött közben,de csak fél 5kor kelt a 9 órás elalvása után.Én viszont minden szir-szarra felébredtem.Már 10kor aludtunk.Éjfélkor ért ide a vihar,mi meg nyitva hagytuk az ablakokat hogy legyen egy kis hűs,úgyhogy rohantam körbe a lakásba mindet bezárni.Aztán nagyon nehezen visszaaludtam,mert a szél az erkélyen felszerelt bambuszredőnyünket csapkodta a falhoz.(közel lett szerelve a falhoz és néha nekilendül).Aztán fél 3kor Balu elkezdett sírdogálni,de még aludt így hát kapott egy cumit és visszaaludt.Olyan kis nyugtalan volt egész éjjel.Aztán Megint enhezen visszaaludtam aztán fél 5kor kelt enni,aztán 5kor már vissza is aludt,gondolom amiatt hogy ő se aludt rendesen,fél perc se kellett,letettem és aludt.Aztán most sikerült még fél 9ig aludni,de nekem annyira kiment az álom a szememből(apa is készülődött a dolgozóba),hogy csak 7 körül aludtam vissza.Olyan vok mint a mosott rongy Aludni eleget aludtam,de a minőséggel voltak problémák Na meg estére elkezdett fájni a fejem,és mikor hajnali fél 3kor felkeltem még mindig fájt,de fél 5re már elmúlt.Ezek szerint emiatt volt tegnap Balu olyan kis nyűgi.


Csigaby:jesszus,Anna már 4 hónapos és 2 hetes!!!! :shock: Hihetetlen!Majdnem kereken egy hónap van közte és Balázs között :D Én is van hogy Balu sidogál,mert már fáradt mikor öltöztetem,akkor nem zavar,nem nyugtatgatom,hanem azon vagyok hogy minél előbb készen legyek :D

Kovmarti:szerintem Barba úgy értette hogy hason fekszik Samu és a lábával tolja magát előre :lol:

Orsi:Én is nagyon anyának érzem magam,mindenem a fiam,de azért én szeretném ha apa ugyanúgy kivenné a részét a fiából amikor van rá lehetősége.Ismerek olyat aki mindig eljárt otthonról,keveset volt a gyerekeivel,és most az anyuka fél órára (!) nem tudja otthon hagyni rá a gyerekeket(majdnem 6 éves és egy másfél éves),mert a gyerekek nem hajlandóak vele lenni.Szerintem már kiskorban érdemes elkezdeni hogy csak apukával is van a gyerek,hogy későbbiekben is megmaradjon az apjával,ha nekem pl munkába kell mennem vagy esetleg csak a fodrászhoz akarok elugrani.Pl Balázst többször tudtam fél napra az apjára hagyni,míg én a munkahelyemen intéztem még a hiányzó papírokat.Vagy hogy ne keljen a fél városon átcipelni tömegközlekedéssel a gyereket,amikor ruhát mentem neki venni(a közelben sehol nem lehetett 50es rucikat kapni).
Na meg egy fárasztó nap után amikor a baba egész nap nyűgös,akkor megváltásként tud érkezni apa.Nálam volt olyan hogy este nem tudtam elmenni lefürödni,mert hajnalig fent voltam Baluval,és reggel biza jól jött Apa aki leváltott és el tudtam menni fürödni(Ez még a hasfájós korszakban volt,Balu akkor volt asszem 4-5 hetes)Nekem mondjuk könnyű dolgom van,mert Balu egy végtelenül nyugodt,türelmes baba,aki eljátszik magában is,de vannak itt olyanok akiknek a babája folytonos törődést kíván.Én ezért megértem őket!

Elküldöm nehogy elszálljon.Folyt köv.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 

 
 

Kovmarti:nekünk volt egy kis köldöksérvünk,de még ragasztani se kellett.Kaptunk ajándékba Rossmanos pelenkát,és annak meg van erősítve a köldök résznél,totál kemény.És míg azt használtuk szépen vissza is húzódott neki.Gondolom hogy ettől.

Hibernia:igen,de van hogy ölben alszik el,néha igényli néha nem.De akkor is ha leteszem akkor alszik,kis mozgolódás néha van.

Látom sokatoknak van mára programmja,mindenkinek nagyon jó szórakozást!

Orsi:nekem is úgy tűnik,hogy halványodott!

Na,jön anyum Balázsozni,aztán délután mi is megyünk egy anyatanyás anyukához,ő is it lakik Vecsésen,és bármilyen fura még nem taliztunk :D Ezt most pótoljuk :P
Majd még jövök.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Csöpplány - bizony már 4,5 hós és 20-án lesz 3 hónapja, hogy hazahozhattuk :-)

Kovmárti - nekünk is van/volt köldöksérv, de nem is foglalkoztak vele az orvosok, mert azt ugye nagyrészt kinövik. Elég nagy volt, egyik orvos azt mondta ragasszuk, másik, hogy ne. Én úgy döntöttem, hogy most nyáron semmiképpen nem ragasztom a meleg miatt és mégis visszahúzódott. Még nem múlt el teljesen, de már szinte alig látszik.
Van ismerősünk, akinek nagyon durva volt, ők ragasztották és a gyerek 1 éves korára múlt el, úgyhogy kitartás!!!

Alvás - nálunk ugye napközben nem alszik szinte egyáltalán, viszont cserébe az éjszakákat szépen végignyomja. 9-10-től reggel 5-6-ig, akkor kaja, visszaalvás, ébredés 8-9, kaja, visszaalvás és 10-ig alszik még. Onnantól viszont nincs kegyelem :-)

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


csigaby, akkor nálatok is hasonló a helyzet alvás-ügyileg... :)

mondjuk most Peti belehúzott, tegnap 2 x 1 óra 15 percet aludt, 2 x meg 45 percet (4 óra napközben, csúcs :lol:) és ma reggel már megint úgy kellett felébresztenünk a pálkatapéterrel... :D 9kor még húzta volna a lóbőrt, pedig fél 11kor tettük le este... :D hihetetlen. amúgy nálunk tényleg jobb napjai vannak, mióta a 3 hónap közelébe ért, alig sír (magához képest) és rengeteget nevet. úgy örülök... :roll:

ilyen vihar volt otthon? de durva... :( itt sosincs dörgés, ilyesmi... vihar sincsen. :) sajnálom a szar éjszakásokat. :? biztos a hülye idő... :?

orsi, én is akartam írni, hogy halványabb a folt, de nem mertem, nehogy azt mondd, hogy csak biztatlak, pedig nem is... :oops: de hogy más is látta, bevallom, tényleg javul szerintem is. :)

apára hagyás: hát én ilyen hanyag anya vagyok :D szeretem, ha az apjával van, ha itthon van... egyrészt nekem is könnyebb, mert jó, ha a gyerek megszokja, hogy nem csak nálam érzi jól magát, másrészt meg az apukájának is jó, hogy nem érzi magát kirekesztve. már így is sokkal többet nevet rám Peti, mint rá... :? tök vicces, néha mikor nevet Peti, az apukája így beoson elém, hogy rá nevessen, szegény gyerek arcáról meg lefagy a mosoly... :lol: de vicc nélkül, szerintem jó, ha az apukával is van a kölök, engem cseppet sem zavar. persze bizti vannak apukák, akik ezt ennyire nem igénylik, de tessék rávenni őket! :)

hibernia
 
 
 


Sziasztok!

Kristóf ma jött rá hogy hogyan tud hasról hátra fordulni, eddig is sikerült neki de szerintem csak véletlenül! Olyan édes vigyorog mikor csinálja már előre!Ma vagy negyed órát csináltuk ezt átfordult, visszaforgattam és már alig várta hogy megint átdőlhessen, közbe nevetett. tegnap meg tök ügyesen elkapta a lelógó játékait! Olyan jó, most jön el az az időszak amikor minden nap fognak valami újjat csinálni!

Orsi, Hibernia:
Nem tudom volt e már erről szó, de engem úgy érdekel, hogy nem nehéz külföldön lakni, gondolom mindenben egész más az a rendszer ovi, suli, orvos, Orsi neked gondolom segít eligazodni a férjed, Hibernia nálatok viszont ha jól tudom Ő is magyar?
Persze csak szokás kérdése de az elején biztos be lennék...
Mondjuk azért is mert a nyelvtudásom finoman szólva elhalványodott :cry:

Apára meg másra hagyni szerintem is fontos dolog, egyrészt a gyerek miatt hogy ő is szokja, másrészt saját magunk miatt is, mert (saját tapasztalat is :oops: ) ha nem engedjük ki a kezeink közül, főleg aki sokat van egyedül, a végén még elhisszük hogy senki más nem tudja rendesen eteni, altatni, vigyázni a gyereket, persze ez nem a 3 hónaposokra értem hanem később.
Több ismerősünk is van aki már a több éves gyerekét sem hajlandó senkire se rábízni de ha mégis elmegy egy fél órára semmi másra nem tud gondolni csak hogy mit csinálhat a gyerek, közbe a gyerkőc meg tök jól érzi magát :roll:

Két hete járok már tornázni heti 2x,+ futni 1x, addig apa vigyáz rájuk, és még örül is hogy együtt lehetnek!
(persze mire hazaérek feje tetején a szoba, gyerekek kicsit őrjöngenek, nincsenek megfürödve stb., :lol: )

kriszta0612
 
 


koszi a folt halvanyodos biztatasokat. akkor nem csak az én anya szemem latja halvanyabbnak!

azt hiszem félre értettetek vagy rosszul fejeztem ki magam. szoval nalunk a sracok IMADJAK az apjukat, mar kiskoruktol kezdve. pl amikor mar tudtak maszni és fordult a kulcs a zarban ugy tekertek az ajto felé, mint a sicc. Maté elso szavai kozt az volt, hogy "Apajé kék, auto kék", mert az ablakon leste mikor all mar meg a kék autonk a haz elott.stb stb; mesélhetnék. amennyit tud veluk van, most 3 éve utazik csak ilyen sokat, elotte minden este itthon aludt... hosszu.
roviden, én is ugy gondolom, hogy Apanak is részt kell venni a gyereknevelésben, mindenkinek jobb igy, de szerintem egy Apa csak kivételes helyzetben tud 24 oras Apa lenni. és, ha el akar menni néha focizni, akkor menjen.

Kriszta,
a kulfoldon élésrol kulon topikot lehetne nyitni. Nem konnyu, sot néha nagyon nehéz. érzelmileg foleg. az, hogy mindig egymasra vagyunk utalva. az ovi, iskolarendszer itt teljesen mas, borzaszto. Tegyétek ossze a kezeteket a magyar ovodaért! de itt is felnonek a gyerekek és boldogok. rengeteg mas van, ami meg othon nincs. én mar 11 éve élek kulfoldon és megszoktam. néha honvagyam van és akkor haza szerenék koltozni (csaladostol), de az eszem mindig meggyoz, hogy jobb nekunk itt, jobban boldogolunk...
s.orsi
 
 


Sziasztok!

Orsi én kb értettem mit írtál, és ne érts félre, férjem heti 2x eljár teniszezni és 2 hónap alatt volt már legénybúcsún, csak úgy sörözni, hajnalig bulizni stb... szóval azért jó fej vagyok :lol: De tény, ebben barbára hasonlítok nekem kell a férjem , és állati, hogy te így bírod nélküle le a kalappal, de valahogy én Gabi előtt se bírtam, ha együtt lehetünk miért megy máshova? PErsze 1-1 kiruccanás nem gond de ez a pénteki tenisz azt jelenti, hogy nem is látja a fiát aznap..na meg mi sem őt..de már túl vagyunk rajta :D

Nem volt egyszerű visszaolvasni titeket. Hibernia, Ti örökre mentetek ki Írországba, vagy tervezitek a hazaköltözést? Mert Orsi gondolom nálad ez nem kérdés :)

G-mailen nem voltam..majd pótlom

Voltunk ma brendonban kengurut venni..fiam hozta a formáját, épp próbáltuk a kengurut, Gabi benne előre a fejével és jött a tejci... :lol: :lol: Mondtk az eladónak, hogy akkor ezt meg is vennénk, ha már megjelölte a fiúnk :D Amúgy nagyon tetszik Cybex 2.go..3 hótol 5 éves korig jó. PErsze nem akarjuk 5 évesen is hordozgatni de akkor is jó :D Na megyek majd még jövök vissza...ha tudok

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


NA itten vagyok... szóval ez a férj téma...nálam nincs panasz, sokat vannak együtt de csak kettesben még nem hagytam őket. Egyszer volt, hogy apa elvitte sétálni Gabit amíg fürödtem.... amúgy max egy zuhany erejéig szoktam őket egyedül hagyni..na nem azért mert ő nem tudná megnyugtatni vagy valami..sőt!! csak egyrészt Gabi addog evett mikor kedve volt másrészt meg még nem értünk ide de szerintem még kb 2 hónap és elmegyek fodrászhoz, az egy jó alkalom lesz :D

Sokmindent akartam még de nem jut eszembe, másrészt apa ringat és lekiismeretfurdalásom van ilyenkor, hogy én meg itt ülök... :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Sziasztok!

Kriszta:nagyon ügyes akkor a fiad!Balu még csak billeg,ezt is most este láttam,mikor betettem háttal a kiságyba,hátha elalszik(utóbb sikerült),és ott nézelődött és közben billegett az oldalára,de még nem jött rá,hogy hogyan kell.Eddig pihiszékben volt,de lehet hogy többet teszem kiságyba,mert ott szép szines a rácsvédő és hátha kicsit ösztönözné.

Orsi: a néhában semmi baj,de amikor ő már legalább 10szer el tudott menni máshová kikapcsolódni,én meg még egyszer sem,akkor az kicsit dühítő :D Legalábbis engem dühitene.Bár apa abszolút nem eljárós.

Zsu:Gabi akkor jelzett hogy azt a kengurut szeretné! :lol: Öntudatos kis krapek :D

Anyatanyás babánál meg anyukájánál jó volt lenni,jót dumáltunk.Nagyon édes a kislánya,mintababa,jókat alszik,nem sír,ha ébren van elvan,szépen fordul hátról hasra.Balu meg előadta a rosszabbik formáját :? Nyűgi volt emg hisztis,bár elengedett néhány vigyort.Tetszett neki a Vivi anyukája :D Vivi babát meg jól megfogdostuk,meg volt ingyen peep show :lol: Meglestük pelusozás közben...És képzeljétek Balu jól megstírölte a kis hölgy nuniját :lol: Asszem kezdhetek félni,mert nagy kujon lesz belőle :D :lol:

Útközebn megejtettünk egy Mekizést is,Balu megkivánta a big mac-at :P Még jó hogy van kire fogni :lol: Aztán hazaérve kajált,pancsolt,játszott a kiságyba,majd szépen bealudt.Most háton alszik,nem tudom,merjem-e megfordítani.Jobb szeretem ha hason van.Félek hogy ha bukik gáz lesz :?

Torna:hát az én "hasizmaim" még több rétegben jó mélyen szunnyadnak :D :lol: Apától most kaptam egy taposógépet,előre a szülinapomra :P Szal lassan neki kellene állni a tornának.Elvileg úgy tervezem hogy bemelegítésnek 5 perc séta,aztán egy kis hasizom,aztán "kimelegítésnek"( :lol: )szintén 5 perc séta.Vagy amennyi jólesik.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!
Tegnap végül a fürdőbe menekültem a vihar elől és ott fejtem. :D
Apa pedig kiült az erkélyre és ott nézte a villámokat. :shock:

Ahogy olvaslak Titeket egy szavam se lehet mert ma is 2x 2 órát aludt Koli és éjjel is alszik reggel 4-5 ig. 8)
Mondjuk ez Nekünk kell is mert ilyenkor tudok Domival foglalkozni.Kártyázunk,társasozunk ,legózunk és mivel lassan kezdődik az ovi elővettük a feladat gyűjteményeket is.

Orsi!
Igen,már őszizünk a dokinéni mondta,hogy kezdjük el,mivel felesbe kapja a tápszert.

Fölöttünk van egy 1 hónapos kiscsaj.Ma fölmentünk mérekezni a mérlegükre,Koli 6950g,36 dekát hízott a héten.
:D

zsu!
Mennyi volt a kenguru?Tudnál képet feltenni róla?Én is tervezem,hogy veszek...

Kriszta!
gratula a forduláshoz!
Koli lusta nagyon.... :(

Ami új Nálunk,hogy ha megszidom Domit vagy Domi sír Koli is rázendít. :)

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Ja,férj!
Tamásra nyugodt szívvel bizom Kolit jól kijönnek,hisz együtt is alszanak. :D
Hétfőn is mi Domival kibuszoztunk a tescoba,bevásároltunk.Apa addig itthon játszott,megetette Kolit és amikor hívtam jöttek értünk.

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Csöpplány!
Én is akkor vagyok nyugodt ha Koli hason alszik.Amikor hanyatt van folyamatosan nézem.... :?

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Mucus:szép súlya van Kolinak! :D Majd 2 kilóval nehezebb mint Balu :D Már nem aggódok,mert kicsit felébredt,és gyorsan megfordítottam :D Így legalább én is nyugodtan alszom.

Na elteszem magam holnapra.Puszi

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hello!!!

Csak spuri,egész héten rokonyok bódogítanak,kicsit már ki van a f@szom,minden este úgy zuhanok az ágyba.

Holnap mennek el,majd érkezem.

Pussz

Kép

KépKép
mayday
 
 


mayday boldog hónapfordulót. :) látsz vmi naaagy-nagy változást? rokonokat paterold ki és mesélj. :lol:

találtam ezt, hátha érdekes, hogyan masszírozzunk: http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babmasz2.htm

mi megvagyunk, tegnap 10től ma 9-ig aludt a ded. :shock: bolondgomba.

zsu, kenguru éljen. :D

kriszta hát igen, maga a külföld engem nem feszélyez, de most gyerkőccel kicsit stresszesebb vagyok, mert a magyar eü egy álom az ittenihez képest... áh, nehéz ügy, a mi orvosunk a baba orvos is, az oltásokat egy nővérke adja be. még erről írok, ha érdekel, de tényleg egy külön topic lenne az itteni élet babával... :?

csöpplány, Balu nagy kujon. :D ezen jót röhögtem... :lol:

mucus, széééép súlya van Kolinak! :) :) gratula!!!

na lépek most, megyünk Burgerbe hehe, vasárnapi program... :)

hibernia
 
 
 


Sziasztok!


Nagyon szépek a babák.
Mayday, boldog 3. hót Bálintnak.
Nekünk egyébként beköszöntött a várva-várt változás a 3. hóval. Ma mondjuk nyűgis napunk van.
Többgyermekes anyukák, lenne egy kérdésem. Kislányom 1,5 napig lázas volt, semmi egyéb tünet (orrfolyás, ilyesmi). Az bizti, hogy 4 foga jön egyszerre. Ötödik napja nem hajlandó enni. Tegnapi adagja öt szem háztartási keksz, 1,5 túrórudi. Ma eddig 3 db vaníliás karika. Ezeket is csak és kizárólag azért engedtem neki, mert tiszta ideg vagyok attól, hogy semmit nem eszik. Ötödik napja semmi ebéd és már csak végső elkeseredésemben adok neki ilyeneket. Ti tapasztaltatok ilyet?
Jaj, most mennem kell.
kriszta15
 
 


Hali,

boldog szülinapot Mayday babának, Bálintnak! :D A rokonokat meg küld el jó messzire, tudod, Te vagy az anyuka. A (baba)rendek őre. :wink: Ezt is meg kellett tanulmom az anyaság mellett. :roll:

Kriszta és a többi nyűgős babásoknak: nálam is bolondgomba három napja Krisz viselkedése. Úgy tud zokogni, közvetlenül egy vigyor után, hogy komolyan megijedek! :shock:

Hibernia: engem tényleg érdekelne, hogy miben más külföldön az élet, azaz a babásélet. :)

KépKép
charlott
 
 


HAli!

KEnguru nagyon bejön eddig, itt link:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=-1
Nem épp olcsó de végre ideig óráig szabadok a kezeim... :D

Most megyek ,csak bekukk volt....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


ja, mi most jöttünk haza a déditől és szegény nagyott hall, ezért hangosan beszél, de ez Krisznek már zavaró ricsaj, így végig sírta, bömbőlte azt az egy órát míg köszöntöttük. :roll: Vicc az volt benne, hogy a nagyi ezzel nincs tisztában, így csitítani szerette volna, de hát annál jobban zendített Krisz. :? :)

KépKép
charlott
 
 


Zsu: szupi a kengurud, ebben aztán biztos kényelmesen tud utazni Gabi baba. :wink:

A miénk így néz ki: http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... ts_id=5712

KépKép
charlott
 
 


Sziasztok!

Most csak olvasgatok,mert nagyon le vagyok maradva már megint,
gyorsan beugrottam hozzátok,mert megyünk sétálni.
Mi jól vagyunk.
Majd irok.

Raktam fel képeket g-mail-ra!!


Majd jövök még

Puszi mindenkinek!

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Na iten vagyok. Képek nagyon tutik a g-mailen. Charlott jól láttam, hoyg ti már a sportkocsi részét haszáljátok a babakocsinak? Mióta?

Amúgy nálunk is zizi Gabi...nem tudom mi van talán ez az idő

MAyday, bódog 3 hót :lol:
Számolj be majd te milyen változást vettél észre.
Kovmárti, sajnálom, hogy nálatok nem jött be ez a 3 hós áttörés...hallottam már sajna hogy ez tovább is eltarthat..nem írom le hány hónapokat mondtak..de sajna nem 3-at :?

Amúgy nálunk történt 1 nagy áttörés... tegnap Gabit ébren tettük le és elaludt..szuper :D Ez persze azóta sem sikerült..de legalább már 1x sikerült :D

Na visszaolvastam itt a dolgokat de annyira gáz..mire írok ki megy a fejemből, aztán este jut eszembe zuhanyozás közben (munkánál is mindíg ez volt..a zuhany alatt világosodom meg :lol: )

Tényleg Mucus...nem szerény mértek, gratula hozzá :D

Charlott tök tuti a kengurutok! NAgyon tetszik. Nálunk sokáig keresgéltünk amíg megtaláltuk azt ami kielégíti azt a sok-sok igényt amit apa meg én is felállítottunk. Pl Hiberniáé is bejött nagyon, de férjem a színével nem tudott kibékülni...így maradt ez ami majdnem ugyanaz, csak nincs benne az újszülött rész.....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hibernia, tök tuti amirt belinkeltél! Köszi!!!!

Amúgy ki mikor masszírozza a babáit? Nekünk a fürdés után kizárt... akkor nálunk is éhesnek KELL lenni :D
Lehet esti séta után/fürdés elptt megpróbálom....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Halihó!

Mayday:kitartást a vendégekhez!Bálintkádnak meg boldog 3 hósat! :D Majd gyere mesélj hogy hozott e változást nálatok!Egyébként tényleg tehetnél képet,rég láttuk a fiacskádat,és ha emlékeim nem csalnak akkor ő is nagy pofavágós! :D Versenyre kellhetne Petivel meg Gabival! :D Fogacskátok hogy áll?Látszik már valami?Balu nyálzik,vagyis habzik,tömköd mindet a szájába de se duzzanatot,semmit nem látok.

Hibernia:de jól alszik Peti este.Lehet hogy a nappali nemalvás annyira lefárasztja hogy azért alszik ilyen szépen este.Szerintem örülj neki.Szerintem jobb mintha az esti alvást osztaná be nappalra :D

Charlott:Balu is kb 3-4 napja dinka.Nem tudom mi van vele,de remélem hogy csak az idő.Sokan panaszkodtak az elmúlt pár napban hogy megkergült a gyerek,szóval csak van benne valami :D De lehet hogy a nap a hold vagy a csillagok állása zavarja be őket,nem tudom :lol:

Törpi:nagyon édes Márkó,kis vigyori ő is :D Ilyen bemutatást nekem is csinált Balu,2 napos volt és még inkubátorba volt :D
Fel is dobom ide :
Kép

Zsu:én fürcsi után masszírozom Balut.Fürcsi előtt kajolunk,aztán játszunk kb fél órát,hogy ülepedjen a kajcsi.Aztán pancsi,és mikor kiveszem a vízből kicsit leitatom róla a vizet,aztán még nedvesen bekenem olajjal és akkor masszírozom.Én simogatom,meg kicsit "dörzsölöm",és néha hallom hogy "kattognak" a csontjai.És úgy élvezi,főleg a lábát,meg a hátát szereti ha masszírozom.Akkor ugye hason van és nézelődik és nevetgél közben :)

Mi voltunk Balut mutogatni anyóséknál.Ő párom bátyjáéknál lakik,és végülis a sógornőm akarta látni,mert utoljára 6 hetesen látta.Itt laknak vecsésen,csak após miatt senki nem jár hozzánk,hanem vagy mi visszük Balut,vagy itt a játszótéren talizunk velük,vagy a Tescoba.Szóltam sóginőnek hogy jöjjön mert most Balu jókat vigyorog,de nem hatotta meg,alig akart kivánszorogni,tök "búvalbaszott" volt(bocsi a kifejezésért),Balu rögtön elkomorodott.Egy félmosolyt bírt kicsikarni belőle a sóginőm.Mondjuk én se komálom.Úgy tűnik Balunak se volt szimpi.Mondjuk nem csodálom.
Ma Balu sokat alszik,gondolom az idő nyomja szegénykét.Most ébredt fel fél 9kor.Gyorsan sírás közepette megfürdettük,aztán kaja,és negyed 10 óta húzza a lóbőrt.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!
Reggel utazunk,jól le fogok maradni majd ,azt se tudom kivel mizu.... :? :oops: :(

Köszi mindenkinek a dicséretet. :D

Én nem maszírozom Kolit.... :roll:

Zsu!
Húúú van ára a kengurutoknak. :shock: Én ennyit nem szándékozom adni érte. :wink:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Nálunk Domi kergült meg de nem kicsit. :shock:
Ma már kora reggel fetrenget a szőnyegen(hisztizett),hogy vele foglalkozzak(pont szoptattam).A féltékenységi rohamára már nagyon rég nem volt példa. :evil: Elmentem vele zuhanyozni és mint akit kicseréltek...... :wink: :twisted:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Jó reggelt!

Kriszta:
remélem már megoldódott azóta a problémátok, szerintem lehet a foga amitől nem eszik, vagy torokgyulladás vagy mindenképp olyan ami fáj neki ha rág vagy nyel! Orvosnál voltatok?

Tegnap voltunk ikeában, vettünk Kristófnak egy piros vizilovas csörgőt meg egy zenélő rókát, annyira tetszik neki a csörgő, egyből megfogta és dumált neki, aztán hazáig szorongatta meg nyálazta :P
Olyan jó játékok vannak, meg minden, mondjuk én ikea "rajongó" vagyok, főleg gyerekcucc terén!

Én nem masszírozom, de nálunk a védőnők szerveznek babamasszázs tanfolyamot, szeptembertől ha a nagyok elmennek oviba lehet eljárunk majd!Biztos tetszene neki!

Ti szedtek valamit hajhullásra? Én szedem a biovanne plus-t és nem mondom hogy nem hullik már a hajam , de már nem olyan vészes talán!Ennek örülök mert már azt hittem teljesen megkopaszodom :lol:

A másik kényes téma nálam a hasam, nektek már visszament? Mondjuk nekem a harmadik terhesség , biztos az is számít de még mindig nem az igazi...sőt :x Bár mióta tornázom (már 2 hete :lol: , hűűűhaaa) azóta mintha jobb lenne, és legalább jobban érzem magam!

kriszta0612
 
 


nem tudom olyan fos kedvvel keltem. :? tegnap szar napunk volt, ha nem kaja vagy szundi volt, szinte végig sírt Peti, már az idegeimre ment. nem értem, miért nem volt 2 percig sem el egyedül, folyton körülötte kellett ugrálni, de sokszor az sem segített, akkor is ment a hüppögés...
de látom, sok baba meggárgyult... :roll:

charlott, zsu nagyon csinik a kenguruk, majd meglátjátok, milyen jól jön - még buszozni is lehet vele... ;) én mindig azzal megyek a központba, a kocsi elég macera.

én fürci után masszírozok, nem tudom, miért este mintha a kaja 3-lagos lenne... :) sétálunk, kb addigra érünk haza, hogy letelt a 3 óra, aztán fürdetünk, aztán masszírozom őkelmét, de cseppet sem látszik, hogy kajás. aztán mérlegelem és ha elkezd nyügizni, hogy éhes, no akkor eszünk. így tegnap pl negyed 10kor... :shock:

kriszta jobbulást a nagylányak! :?

mucus nektek meg kitartást a féltékenységhez... :?

csöpplány, akkor ez "jó" kis látogatás lehetett... :? még a vicces Balu jókedvét is elették... :? szegény...

kriszta, mi is kerestünk már "normális" csörgőt az a baj, hogy mind olyan vastag, hogy nem tudja a átfogni a lelkem... :shock: nem értem, miért nincs ilyen tök alap, törppicur csörgő a piacon... mind ilyen színes szagos de olyan vastag basszus, hogy hogy fogja már meg szerencsétlen? már mindenhol kerestünk vékonyat, de semmi. az ikeas jónak tűnt, az a piros, ugye, de az meg nehéznek tűnik, nem az? vagy nekem semmi sem jó? :lol:
hajhullásra én még nem szedek semmit, arra gondoltam, elkezdek vmi szoptatós vitamint... de tettekig még nem jutottam.
hasam nálam kb oké, de azért nem olyan, mint régen, de nem is vészes. szerintem csak "bőr" van rajta, de a férjem meg a doki is röhögött, hogy jó, akkor nevezzük így :lol: de bolondok, nem tudják ők, az tényleg csak bőr hát ha befeszítem a hasam, tök kemény csak egy ilyen "bőrréteg" van felette, kb 1 centi, eh, nem értenek hozzá. :)

nem tudom, mit akartam még, mondom, bal lábbal keltem, semmihez sincs kedvem.

ja külföldön babázás: hát mi most ugye megkaptuk a kötelező szurit, ugyanaz a nő vizsgálta, mint minket, húzta ülésbe, nézte a kutacsát, mocorogtatta stb a szokásos, de szólt, hogy ha legközelebb jövünk szurira, csak a nővérkéhez jelentkezzünk be, mert ő csak akkor néz rá, ha visszük, hogy baj van... :? szóval nincs ilyen kötelező jól fejlődik-e, legalábbis még nem szóltak. ha baj van, be kell jelentkezni előre és úgy mész a dokihoz, de pl amikor vittük, hogy 8 napja nem volt kaksi, ránézett a nő, hozzá sem ért kb és hívta a gyerekkórházat, hogy mit mondjon nekünk. a kórházból mondta vki, hogy írjon fel hashajtót, a nő kikereste valahonnan, mit írjon fel és adott egy receptet, hello. nekem ez kicsit kevésbé alapos, mint az otthoni rendszer, pedig az otthoni dokinénink sem volt az a csúcs. de ő legalább csak gyerekorvos volt, az itteni dokik meg "általános" orvosok, mindenki mindig hozzájuk megy mindennel... szóval számomra nem annyira tűnnek hitelesnek... :?

g-mailen még nem voltam, na most. :) [/i]

hibernia
 
 
 


Hali,

hajhullás - a várandóság alatt egyáltalán nem sűrűdött meg a hajállományom, változatlan maradt. De most nagyon el kezdett hullani!!! :shock: Beparáztam rendesen, remélem nincsen semmi baj! A maradék Elevitet kezdtem szedni rá.
Kriszta a biovanne dm-ben is lehet kapni???

babamasszás - azaz masszírozás :lol: , én szoktam mindennap, ha nem felejtem el :roll:, délután, az ebéd utáni alvás után. Mikor a pelusát kicserélem, akkor dalolok, mondokázok neki és babaolajas kezemmel masszírozgatom a nagyságos úr lábacskáját és karját. Szemmel láthatóan élvezi! :wink:

Hibernia - hát ez tényleg síralmas állapot, ami a gyermekorvost illeti. Pedig azt hinné az ember, hogy "nyugaton" minden fejlettebb, színvonalas ellátás van.
(Különben érdmes külföldre menni nyaralni, mert onnan szemlélve nem is olyan rossz itt az élet, lehetőségek)

csörgő - igen, ha játékot szeretnél babócádnak akkor érdemes a mi gyerekkorunkban használt dolgokat előkeresni. Krisz az én régi csörgőmmel játszik, azaz ezt tudja jól megfogni. :roll: :lol:

KépKép
charlott
 
 


Zsu, a babakocsit csak akkor használjuk sportosan (nem is tudtam, hogy így nevezik, mikor fekszik a baba a kocsiban) :wink: , mikor nagyon meleg van és hordózóban forráság lesz.
Különben nem szeretem ezt a tartást, mert nem látom a baba arcát, tekintetét és ő sem látja anyját, a biztonságot jelentő fejet! :( Ezért ha kellemesebb az idő, akkor a szembős helyzetbe helyezük Kriszt! :wink:

KépKép
charlott
 
 


Hibernia
az ikeás csörgő szerintem pont jó súlyú, és a karikát tök jól meg tudja fogni.De volt még egx pár amit még veszek neki ott majd legközelebb :lol:

A biovanne plust én a gyógyszertárban vettem, nem tudom van-e dm-ben.

Akkor itthon eléggé odafigyelnek a babákra, nem lehet túl megnyugtató hogy olyantól lehet segítséget kérni akinek külön telefonálnia kell segítségért, hogy tudjon adni valamit!

A gmail-es oldalra kaphatok én is hozzáférést? :oops:

kriszta0612
 
 


Helló mindenkinek!

Nem győzlek benneteket olvasni még mindig nem értem a végére.
Szégyellem is magam,mert nem jöttem,de nem is hiányoztam senkinek :cry: :roll:

Mi ahogy már irtam jól vagyunk.
Már egy hete átalussza az éjszakát kb 9-10 körül elalszik és reggel 5-6 körül kel.
Napközben változó,hogy mikor mennyit alszik van,hogy 3 órát is végig szuszol,de például volt már olyan is hogy 3x30 percet aludt egész nap,ez szerintem teljesen változó náluk,na meg azért az idő is rá tesz egy lapáttal.
Tejci még mindig van(KOPP-KOPP)!!! :)
Márkó tegnap majdnem átfordult a hasáról a hátára,de aztán valamiért meggondolta magát és mégsem tette meg :lol: ,de nagyon erőlködött.

Holnap megyünk vissza ortopédiára,kiváncsi vagyok,hogy milyen a csipője,majd jövök és megirom.

Keresztelő:Nálunk nem lesz,mert akiket szerettünk volna keresztanyának nincsenek megkeresztelve,és igy nem lehetnek kereszt szülők,de viszont én meg nem akarok mást és igy csak névadó lesz amit most szombaton fogunk tartani 3 órakor.
16-an leszünk(szűk családi kör),de már most tiszta ideg vagyok,hogy kész leszek-e mindennel időben.
Majd rakok fel képet,ja amúgy azt hiszem raktam fel egy képet g-mailra ahol a kis ruhájában van.De majd csinálok róla jobbat,ja és a ruhát is lefényképezem.
Apropó ruha,azt is el kellett vinnem varró nőhöz,mert a nadrág óriási volt rá és lógott rajta,de holnapra kész lesz.

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Kriszta küldtem privit g-mail-es elérhetőségről!

Csajok remélem nem baj

Kép

KépKép
torpilla
 
 


törpi, dehogynem, nekem tuti hiányoztál... :roll: én vagyok a fő hiányoló, csak rövid az agyam és mindig elfelejtem, épp kit kell hiányolni. :) de jó, hogy jöttél! Márk borzasztó aranyos a képeken, nagyon helyes kisemberke!! és te is tök jól nézel ki, nálatok is jól sikerült a baba-mama fotó... :roll:

16an lesznek a névadón? nem aprózzátok el! :lol: kérj segítséget, azért durva egy olyat megszervezni...

mesélj majd mi volt az ortopédián... :) kajával hol tartotok? súly?

kriszta, hát igen, nekem sem szimpi ez a rendszer, no de már terhesen megismertem, nem véletlenül szültem otthon he-he... mondjuk ami jobb itt, hogy ha szaktudásban jobbak is otthon az emberek, de kedvességben az itteniek verhetetlenek. és most nem a saját dokimra gondolok, akinél szültem végül, mert ő nagyon jófej volt, hanem úgy általában az orvosokra / nővérekre otthon. lenne mit tanulniuk hozzáállásból az itteniektől... persze a tudás fontosabb, de azért az sem mindegy, hogy kezelnek, hogy állnak hozzád... (mondjuk ez úgy nagy átlagban is igaz, ha hazamegyünk, tök felháborodunk, mi van otthon: az eladók kb veszekszenek veled, ha venni mersz valamit stb stb, itt meg mindenki a vevőért, vagyis érted van)

charlott, ez jó, saját csörgő a babának. :lol: nekem már nincsenek meg sajna a régi csörgőim, öreg vagyok... :oops:

ja külföld. hát igen, innen nézve Magyarország tök színes, érdekes, jó az egészségügy, a tömegközlekedés meg fenomenális... :) :) mondjuk mi nem akarjuk, hogy itt járjon Peti iskolába, nekem nem tetszik, ami itt folyik. a baj, hogy haza sem szívesen mennénk, mostanság azon filózunk, merre kéne továbbállni, ahol "tisztességesen" felnőhetne, ahol ki tudná használni az adottságait, ahol valószínűleg nem keveredne rossz társaságba... :roll: nem tudom, hová kéne vinni... :roll: egy lakatlan szigetre. :lol:

hibernia
 
 
 


Hibernia köszi a törődést!
Már sokkal jobb kedvem van!! :lol: :lol: :lol: :lol:

"nem tudom, hová kéne vinni... egy lakatlan szigetre"
-Ezen jót nevettem!!Tisztára mint a kék lagúnában! :lol: :lol: :lol:

Szombaton nem leszek egyedül,jön anyu is meg anyós is.Mindegyiket iderendeltem,majd az egyik nekem segit főzni a másik meg pakolászik,hogy rend legyen mire jön a family.

Csinálok rántott húst,sült húst,szalmakrumplit,francia salit,meg lehet krumpli salit.Meg valami könnyű sütit összedobok ami finom is és olcsó is aztán jól van.

Halvány fogalmam sincs hány kiló lehet a fiam!Nem voltunk már méreckedni vagy2 hete,majd csütörtökön azt hiszem leviszem a védőnőhöz,mert már kiváncsi vagyok én is!!

Na most megyek,mert kéne egy kicsit pakolászni!!

meg még titeket is kell olvasni!!

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Szasztok!

Itt vagyok de nem tudom mit írjak :lol:
Megvagyunk, telnek a napok..uram azért tegnap is lelépett teniszezni...nem egy egyzserű fazon, de azért imádom. Ja amúgy tegnap voltunk 1 éves házasok szóval az időzítés is jó volt..de csak 1 óra volt...hamar kihevertem és szerencsére Gabi is rendes gyerek volt, végigjátszotta a pihiszékben amíg kitajarítottam a konyhát..... ja és akkor történt, hogy Gabi letépte a játszóívről a rózsaszín bociját és a szájába tömte... úgy örültem..olyan ügyes, egyre jobban fejlődik!!!

Bemutatás már nálunkis volt, meg szokott fityiszt is mutatni, meg azt a rock 'n roll-t tudjátok, mikor a kisujj, mutatóujj és hüvelykujj van fönn a többi behajlítva..rocker lesz a csávóbol :lol:

Charlott..értem akkor ezt a babakocsit..meg is lepődtem, de így már értem, sajna a hordozó tényleg nagyon meleg... a mózest nálunk már nem komálja a fiatalemberr...viszont a sportot még nem merjük alkalmazni..majd ősszel. De most már úgy is itt van a kenguru. Ja szentendre..tök tuti, hoyg voltatok..én nem irigykedem, mi is voltunk nem rég éljen, hogy ilyen közel lakunk hozzá :D Nekem egyetlen problémám, hogy a belváros tiszta macskakő így mi is "csak" korzóztunk..de lehet egy kengurus sétát bevállalok a belvárosban :D

Egy csomó új képünk van de a gépen..majd uramat megkérem szedje le..én lusta vagyok :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Sziasztok!

Törpi, nekem is hiányoztál ám! Voltál végül a cukorterheléses vérvételen? Milyen lett? Márk nagyon cuki! az a fehér szerelése gondolom a keresztelős cucc, nagyon menő :D De jó nektek, hogy már szervezitek a bulit. Mi is akartunk keresztelőt de pont emiatt nem jött össze, mert a keresztpapa nincs megkeresztelve, így nem lehet :? Lehet, hogy most nagy hülyeséget kérdezek, de névadót hol csinálnak? Önkormányzatnál? 16 fő, az tényleg jó sok, még szerencse, hogy lesz segítséged. Jók a közös gmailes fotóitok is nagyon!!! (azt hiszem én is csatlakoznék a "Hogyan nézzünk ki hülyén a babás képeken" körbe.....tegnap a Balcsin kb. 100-ból talán ha 1 kép lett olyan, amin elfogadható az ábrázatom :oops: ) Persze tudom, hogy úgyis Gréti a lényeg, de akkor is.....
Majd azért küldök párat gmailre, de inkább csak a gyereket nézzétek majd légyszi :lol:
Amúgy a Balcsin tök jó volt, már bánom, hogy előbb nem mertünk lemenni. 1,5 órás utat simán átaludta, lent is elvolt a babakocsiban, meg a hajóban is. Persze szerencsére nem volt szél, így stabilan állt :lol: Viszont a szoptatás gáz volt, mert hajóban 40 fok volt, másodjára a kocsiban szoptattam, de ott meg 35 fok...ajtót kinyitottuk, persze mindenki bebámult :evil: ja és egy öreg f@sz meg is dudált, mert kicsit kilógott a kocsiajtó...pedig ez nem is főút volt, csak egy kis aszfaltos rész astrand belterületén, ahol a kocsi állt!!! Férjem jól el is küldte a fenébe :twisted:
Fürödni viszont nem mertem a vízben, pedig jó lett volna....de a mellem miatt féltem. Még mindig kenegetem. De már mintha javulna. Ha nem fájna ennyire akkor azért úsztam volna.

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Még amíg el nem felejtem. "Szegény" férjemet szidtam itt nektek pár napja :oops: aztán képzeljétek szombaton totál kiakadtam, hogy semmi alkalmi ruhám nem jön rám és hogy mi a fenét veszek fel majd az esküvőre (most megyünk 21-én, unokatesóm házasodik). Szóval szopiztattam egyet és kezébe nyomtam Grétit, hogy akkor én most elmegyek ruhát venni és addig nem jönnék haza míg nem találok egy megfelelőt :lol: Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű....hát nem is volt az. De 3 óra múlva pont itthon voltam egy ruhával. Férjem suttogva fogadott, hogy fel ne ébressze Grétit, aki állítólag 2,5 óráig üvöltött, közben át kellett pelusoznia, mert "szaglott" :lol: meg előszedte az összes létező játékát, hogy szórakoztassa, stb. Úgyhogy tud ő, ha akar! Csak kényszeríteni kell :lol: ! Hát rajtam ne múljon :lol: :lol:

Csöpplány, most olvastam, hogy a köldöksérv miatt keményebb a pelus eleje? Én meg nem tudtam miért olyan a hármas Pampers.....de akkor most már felvilágosultam :D Jó, hogy Balunak el is múlt tőle simán.

Zsu, gratula az első házasságihoz!!! Tetszett neki az ajándék? Az 1 óra tenisz tényleg nem gáz (nagyon) :D Fotókat várjuk!

Hibernia, a lakatlan szigetre való költözéssel totál egyet értek. :?

Megyek, sírás van.

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Na, itt vagyok én is...
Apám, nem volt egyszerű a rokonokkal... Anyósom ablakot mosott, főzött,... apósom és sógorom füvet nyírt, szerelt, fát vágott... ezek után rosszul esett nekik, hogy szombat délután, amikor csak Samu és anyósom maradt itthon, kitakarítottam. Mert biztos azért csináltam, mert ők akkora kupit csaptak, és azt akarom, hogy lépjenek le. Szerintetek? Nekem meg ne legyen égő, hogy ők dolgoznak az én háztartásomban... Ááááá! Nagyon kiakadtam szombat estére. Aztán vasárnap reggel elmentek, amikor előtte szó volt róla, hogy együtt megyünk templomba. :? Na, mindegy. Legalább lebeszéltük a keresztelőt. Október 3-án lesz. Samu jót aludt az istentiszteleten. Igazi férfi... :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Zsu, anyósom megcsinálta, amit a tied. Szoptattam, ő meg simogatta Samu fejét. Meg vágtam szopi közben a körmét, és amikor Samu ki akarta húzni a kezét, segített fogni. Alig zavart, hogy ott a keze a mellemnél. De most hogy küldjem el, hogy ne legyen bántó? Tudom, hogy ritkán látja az unokáját, és hogy nagyon szereti, de nekem is szükségem van a fiamra. Emiatt kicsit gáz volt, hogy minden szopi végén már haptákban állt mellettem, hogy kivegye a kezemből a babát.

Bazi nagy vihar van!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


És ha sírt, már rohant be a szobába hozzánk. (Ébredés utáni szopi után, büfi előtt.) Pedig amikor segíteni kellett megfogni, mindig a kezébe adtam egyből. Szóval tényleg nem sajnáltam tőle.
És mondta, hogy kicsi babám. De hát ő az én kicsi babám!!! :? :D
Ma meg egész nap sírt Samu, nem tudtam 5 percnél hosszabb időre letenni, úgy kézhez szokott. Igaz, az idő sem valami fényes... :?
Nem szabadna panaszkodnom, mert olyan rendesek, és segíteni akarnak, de már kicsit sok volt nekem.

Jesszus, félek akkorát dörgött!!!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


A masszázst én fürdés előtt csinálom. A kórházi felicitasz csomagban kapott útmutató alapján. Samu imádja. Fura, de ha ordít, akkor is már az elején megnyugszik, és még mosolyog is közben.

Azért a hétvégének voltak jó élményei is. :) Képzeljétek, Samu péntek óta húzza fel magát hasizomból, ha a pihiszékben, vagy az ölemben van. Az ugye ilyen félig fekvő helyzet. Ma hajnalban felült a hasamon fekvésből!!! Én nem tudom, hova siet ezzel. Felvettük videóra, mert már próbálkozott pár perce vele. Szóval meg van örökítve, még ha nem is túl jó minőségben... (Kissé sötét volt...) Valahova fel kéne töltenem, hogy csak linket kelljen küldeni, mert e-mailről nagyon nehézkesen megy a videóküldés. Ötlet? (Használati utasítással...)
A másik meg, hogy szombaton 10-kor elaludt, és csak fél 7-kor kelt reggel! Annyira jó volt! Talán most már hamarosan ő is nagyfiú lesz, és átalussza az éjszakát. Azt gondolom, senkinek nem kell ecsetelnem, hogy az amúgy 2-3 óránként szoptató cicikém hogyan festett reggelre... :lol: :lol: :lol: A történethez hozzátarozik, hogy alig aludt szombaton nappal. Délelőtt Tabajdon voltunk falunapon :) , délután meg mamája foglalkozott vele, amíg én takarítottam.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ja, súly: 5730g Szeptemberre talán eléri a 6 kilót. Egy éve olyankor még csak két kis egymásba olvadt sejtecske volt, ami akkor találkozott egymással... :lol: :oops:

Törpi, hogy áll az ekcémátok? Nekünk múlt héten megint előjött, aztán tök hirtelen péntekről szombatra elmúlt. :? Bár kinőné szegény baba!

Zsu, mikor utaztok? Mi szerdán megyünk. Azt sem tudom, mit pakoljak össze.

Én pénteken akartam Biovánnét venni, mert nekem meg a bőröm nagyon recés a szülés óta, és sógornőm azt mondta, hogy ne vegyek, mert szoptatás alatt tilos A vitamint szedni. Ti hallottatok már erről? Én még sosem. Nem tudom, hol járjak utána. Majd beírom a keresőbe. :?

Szerencsére továbbállt a vihar!

Ja, banyek csajok! A frászt hoztátok rám ezzel a szellemes sztorival! Ma hajnalban szopi után Samu nem aludt rögtön vissza. Nézegette zebra nénit a feje fölött meg az oda lógó játékokat, dumált hozzájuk, mosolygott,... aztán elaludt. Pár perc múlva legörbült szájjal ébredt, és többször ijedten felnézett a játékok MÖGÉ. Komolyan, visszatért a tekintete ugyanoda, mintha nem hinné el, amit lát. Basszus, még most is ráz a hideg tőle! Kikaptam az ágyból, és sírva átrohantam a nappaliba a férjemhez. Nem vagyok normális, ugye? Áthívtam, hogy aludjon tovább velünk. Akkor ült fel Samu az ölemben. :) Mondta Barnus, hogy állítsuk le magunkat ezzel a témával itt a fórumon. :lol: :lol:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Nadi, másodjára mit kaptál kenegetni?

Nem nagyon tudom, mire akartam még reagálni. Gáz, amikor így kimarad pár nap. Úgy le lehet maradni. És most szerdától vasárnapig nem leszek... Na, talán visszük a laptopot a mobilnettel, bár rokonoknál leszünk, nem hiszem, hogy lesz időm netezni.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Na, megnéztem a levelezőt. Márk nagyon helyes! Annyira cuki, ahogy álmában mosolyog! Akkor a legszebbek. :) Peti milyen huncut az utolsó képen! Hihetetlen ez a baba! :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Milyen jól elvagyok órák óta magamban. :roll: :lol:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


barba :lol:
huncut igen, szerintem is ez a szó illik Petire. :oops:

Balcsi húúú de irigyellek, remélem jó időtök lesz. :) fürdeni tervezel?

és ne parázz, én már el is felejtettem a dolgot. megkérdeztem, normális, hogy a semmit nézik a babák. :) :)

folyt csak felébredt

hibernia
 
 
 


te jó ég, Samu felült? :lol: hát mi attól kicsit messze vagyunk... :( de nagyon ügyi!!!!

ja és az éjszakai pihenés is tök jó. ;)

hibernia
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?