nem tudom olyan fos kedvvel keltem.
tegnap szar napunk volt, ha nem kaja vagy szundi volt, szinte végig sírt Peti, már az idegeimre ment. nem értem, miért nem volt 2 percig sem el egyedül, folyton körülötte kellett ugrálni, de sokszor az sem segített, akkor is ment a hüppögés...
de látom, sok baba meggárgyult...
charlott, zsu nagyon csinik a kenguruk, majd meglátjátok, milyen jól jön - még buszozni is lehet vele...
én mindig azzal megyek a központba, a kocsi elég macera.
én fürci után masszírozok, nem tudom, miért este mintha a kaja 3-lagos lenne...
sétálunk, kb addigra érünk haza, hogy letelt a 3 óra, aztán fürdetünk, aztán masszírozom őkelmét, de cseppet sem látszik, hogy kajás. aztán mérlegelem és ha elkezd nyügizni, hogy éhes, no akkor eszünk. így tegnap pl negyed 10kor...
kriszta jobbulást a nagylányak!
mucus nektek meg kitartást a féltékenységhez...
csöpplány, akkor ez "jó" kis látogatás lehetett...
még a vicces Balu jókedvét is elették...
szegény...
kriszta, mi is kerestünk már "normális" csörgőt az a baj, hogy mind olyan vastag, hogy nem tudja a átfogni a lelkem...
nem értem, miért nincs ilyen tök alap, törppicur csörgő a piacon... mind ilyen színes szagos de olyan vastag basszus, hogy hogy fogja már meg szerencsétlen? már mindenhol kerestünk vékonyat, de semmi. az ikeas jónak tűnt, az a piros, ugye, de az meg nehéznek tűnik, nem az? vagy nekem semmi sem jó?
hajhullásra én még nem szedek semmit, arra gondoltam, elkezdek vmi szoptatós vitamint... de tettekig még nem jutottam.
hasam nálam kb oké, de azért nem olyan, mint régen, de nem is vészes. szerintem csak "bőr" van rajta, de a férjem meg a doki is röhögött, hogy jó, akkor nevezzük így
de bolondok, nem tudják ők, az
tényleg csak bőr hát ha befeszítem a hasam, tök kemény csak egy ilyen "bőrréteg" van felette, kb 1 centi, eh, nem értenek hozzá.
nem tudom, mit akartam még, mondom, bal lábbal keltem, semmihez sincs kedvem.
ja külföldön babázás: hát mi most ugye megkaptuk a kötelező szurit, ugyanaz a nő vizsgálta, mint minket, húzta ülésbe, nézte a kutacsát, mocorogtatta stb a szokásos, de szólt, hogy ha legközelebb jövünk szurira, csak a nővérkéhez jelentkezzünk be, mert ő csak akkor néz rá, ha visszük, hogy baj van...
szóval nincs ilyen kötelező jól fejlődik-e, legalábbis még nem szóltak. ha baj van, be kell jelentkezni előre és úgy mész a dokihoz, de pl amikor vittük, hogy 8 napja nem volt kaksi, ránézett a nő, hozzá sem ért kb és hívta a gyerekkórházat, hogy mit mondjon nekünk. a kórházból mondta vki, hogy írjon fel hashajtót, a nő kikereste valahonnan, mit írjon fel és adott egy receptet, hello. nekem ez kicsit kevésbé alapos, mint az otthoni rendszer, pedig az otthoni dokinénink sem volt az a csúcs. de ő legalább csak gyerekorvos volt, az itteni dokik meg "általános" orvosok, mindenki mindig hozzájuk megy mindennel... szóval számomra nem
annyira tűnnek hitelesnek...
g-mailen még nem voltam, na most.
[/i]