Sziasztok, én is mindig úgy járok, ha irom,hogy jövök késöbb,tuttira nem sikerül...
Köszi Tündér a kérdést, ÁDám profin megszerelte a kazánt
. Ez abból áll, hogy bemegy mögé, és onnan szól,hogy kukucs, illetve nem ezt mondja, de ezért szól...
Gabi75,én is csatlakozom a többiekhez, nagyon jó kis husis Dávid, igazi gyömöszölni való.Azok a combik,hát magukért beszélnek
Nem irtál a hétvégi találkozótokról, sikerült összejönni a többiekkel?
Hajvágásban meg azt hiszem te vagy a harmadik aki belenyirt,igy ez egy topcihagyomány lassan...nálunk már alakul hátul a belenyirás helyén, alig várom,hogy egybe lehessen igazitani
Ann, ez a Hami még ilyen félrecsúszott csattal is tündér...De azért eredetileg nem ott volt a csat igaz?? Van egy nagyon hülye kérdésem, de úgy rémlik, Te hatvani vagy. Múltkor volt egy titokzatos rész a Szülőszobán, és nekem Hatvan a tippem,hogy hol forgatták. Nos, szerinted van nálatok egy nigériai szülészorvos???
Panu, ez a Lizilány aztán éri a módját, hogyan kell jól bekoszolódni
De ahogy elnéztem a képet, a lányon kivül a padló is jó koszos lett...
Batka,jó, hogy megint elökerültél
,a saját képröl viszont alaposan hallgatsz
Nálunk Ádám szereti a legohoz hasonló nagybütykös egyberakóját, nem épit belöle még óriás dolgokat, éppen 1-2-t egymásra rak, vagy a bábukat belepakolja a kocsijába és úgy tologatja. Nálunk sem lesz sok játék, éppen én is ezen gondolkoztam, nem akarom idejekorán rászoktatni,hogy a karácsony az ajándékok tömkelegéröl szól. Mondjuk mi szülinapra is egy játékot és egy ruhácskát vettünk, valahogy nekem nem ezek a fontosak. MEg különben is,ha úgy jön ki a lépés kap ö apropó nélkül is játékot,ha arra van szükség itthon.
Konkrét ajándékötletem még nincs, még van 2 hónap, nem vagyunk elkéve
Anita,köszi az érdeklödést, jól vannak a rokonaim otthon,apukám már lazán sétálgat az utcán is,holnap már kocsit is próbál vezetni...Hiába,nem egy egyhelybenülö tipus. Azért még 2-3 hónapig nem szabad emelnie, de amit lehet, azt már is próbálja.
Aranyos lehetett Robó mutatványok köbzen, erröl jut eszembe,milyen régen nem mutattál képet a nagyfiúról!!!!Esetleg valamelyik mutavány közben nem fényképeztél még
???
Eszti, jó,hogy irtál, máskor is tessék csak irogatni!!!Nem csak olvasni
,más is szeret ám olvasgatni
Ákos igaz nagyfiú lehet már(ahogy képen is látszik), nálunk ugyanilyen autómánia van, egész egyszerüen hónapok óta kitalálta magától az autó tolgatást (tudjátok úgy féltérden követi és berreg hozzá), hiába fiúból van ÁDám is. Én is nagyon sokszor felhúztam magam, amikor meg_sem_akarja kóstolni amit készitettem, csak szájzár. Egy paradicsomos gombócnál volt a csúcs, rohantam vele,hogy kész legyen, és majdnem az egészet kiöntötte...Ha apa nincs ott, lehet a maradék a fején köt ki,igy viszont lehiggadtam. Nálam ez volt egy fordulópont,azóta nem eröltetem, próbálom kicselezni,olyat rakok a kanál elejére amit tuttira megeszik(husi), és akkor a fözelék is lecsúszik. Én is mindig arra gondolok, gyerek még nem halt úgy éhen,hogy ott volt elötte a kaja...
Edit, atyapitya 15 fog???Nem is gondoltam, hogy fizikailag lehetséges ennyi idö alatt ilyen rengeteg fogat kinöveszteni...Szerencsések vagytok,ha nem nagyon nyüglödik velük!!!
Nem valami szivderitö amit Botkáról irsz,úgyértem ez a dac és hisztikorszak azt hiszem még elöttünk áll. Földre fekvés már nálunk is van, már sikerült utcán is kipróbálni, nem nagy élmény,tényleg.És most rászokott valami eszméltelen magas és visitós hangon sirásra, mint akit nyúznak,és rögtön ezzel indit, ha valami nem jó...
Hagnosz, a védöoltás ügyben nem tudok mit irni,ugye itt kicsit más a rendszer,és én magam se mindig tudom melyik mire való.A tej nálunk nagyon menö,most már vagy 2 hónapja teljsen áttértünk a tápszerröl. Nem tudom megmondani miért, de nekem valahogy fenntartásom volt a tápszerrel, bár lehet az megbizhatóbb,mint a tej, kitudja. Mi a párommal mindketten nagyon nagy tejivók vagyunk, heti 8 liter el is fogy most már hármunkra. Igy aztán Ádám kezdettöl fogva látta,hgy isszuk,ezért is kért kóstolót még a nyáron. Akkor derült ki,hogy ezt nagyon szereti, de még nem volt egy éves,igy nem adtam neki, csak 2-3 kortyot,kóstolónak. Aztán 13 hónaposan szépen elkezdtünk áttérni a tejre, egyre több és több volt a tápszerhez az arány, végül csupa tej lett az egész. Most kb fél litert iszik meg egy nap, 3 részletben,mindig alvás elött. Ja, és ugyanúgy kunyerál vacsoránál a mi tejünkböl...Ez megmaradt neki.
Klarissza, végre megint irsz, szép kis vizsgaidöszakod lesz...Még hány éved-féléved van hátra???Az autózást meg azért ne add fel teljesen, van hogy jól jön az, legyél csak gyakorlatban.
Tündér, örülök,hogy a digigépnek nem lett baja,olyan friss még...Apropó, régen volt már Ilang képünk!!!
Na, ezennel végigveséztem a topicot, remélem nem hagytam ki senkit és semmit.
Megyek és ugrom egy fejest a vasalnivalóba, amig alszik a kölkec...
Sziasztok
Barbi