Sziasztok!
Ritkán jutok géphez, és sajnos ide még ritkában jutok el, de örülök, hogy még él az a fórum. Látom mindenkinél zajlik az élet-nincs ez másként velünk sem.
LKata: örülök, hogy minden rendben van a kisöcsivel, és Te is nagyon csini vagy.
Szöszke: remélem bejön a számításotok odakinn, és remélem hozzátok is hamarosan kopogtat majd a gólya.
Veronika: szép az új házatok, biztos könnyű volt megszeretni.
Pálmi nagyon aranyos, olyan kis vízimádó vízipók lehet, mint az én lánykám
Éva: nagyon jó helyeken jártok, gondolom ennyi gyereket azért így sem lehet könnyű lekötni. Gratula a sikeres családmenedzseléshez
Mi: semmi extra dologról nem tudok beszámolni: nem beszélünk mondatokban (anya, apa, tej, dinnye, busz, stb.- de mind-mind csak szavak szintjén, sosem mondatban), nem vagyunk szobatiszták (utólag jelzi, hogy pisi/ kaki, de a peluscserét ha lehet, kerüli), sem nem rakjuk ki a formabedobót hibátlanul. Viszont állandóan dumál habla-dabla nyelven, énekelget magában, és mindig meg tud lepni minket valamivel. Fentiek természetesen a nagyra igazak, mert a kicsi nagy ugrásokban halad- gondolom a nagy nyomán: még nincs 8 hónapos, de már vagy 1 hete feláll bármi mentén (én meg félek, hogy görbe lábú lesz...), és érti a "nem" fogalmát. Egyébként a két csajci imádni való: a nagy néha elveszi ugyan a kicsi játékát, de többször inkább segít neki (felveszi a leesett játékot, sírás esetén jelez-cumit hoz önként); a kicsi meg néha a nagy játékaira hajt, néha meg külön utakon felfedezi a világot. Szol nekünk annyira bejött eza gyerek dolog, hogy most már a harmadikra gyúrunk- remélem, ez is hamar megfogan majd.
Próbálok holnap is jönni, és írni bővebben, most igazából csak azért jöttem, hogy megírjam, örülök mindenki örömének/sikerének
Mindenkinek szép estét,
Macianyu
Ui.: férjecskével mi nem veszünk ajándékot a szüli/névnapokra... max elmegyünk fagyizni/sütizni (mint bármikor, ha kedvünk tartja). Mi ezt így beszéltük meg, és eddig bevált. A gyerekeknek lehet, hogy tartjuk majd ezeket a "jeles" napokat, bár nem csak ünnepnapokon kapnak új dolgokat... most affelé hajlok, hogy tárgyi ajándék helyett ilyenkor majd élményeket kapnak majd (egy állatkert, egy vízipark, egy színház, stb.) De lehet, hogy mégsem...olyan kicsik még, nehéz elképzelni, hogy felnőnek egyszer