Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi, megertelek teljes mertekben, aggodnek en is am. Szerintem minden rendben lesz!!!!!!!!!! Aggodok en is Veled es akkor tuti kiaggodjuk ezt az egeszet Beloled!! Tarts ki!!!!! Puszikallak!!

Nita, semmi extra! Megfozod a rizst ugy, hogy meg csak veletlenul se legyen pergos, jol tapadjon es mig meleg elkeversz benne reszelt sajtot. Jo sokat, nyami!:) Miutan kihult gombocokat formalsz belole, megforgatod zsemlemorzsaba es kisutod de eppen csak bele kell tenni az olajba, gyorsan keszen van. Ha ugy erzed, hogy nem tapad elegge a rizs tehetsz bele 1 tojast. En tettem ez a tuti:) De tojas helyett megteszi a zsemlemorzsa is. Szoval..ennyi. En az enyiiiimbeeee tettem olivabogyot is. Kib.szott finom!!
Vendég
 


Nita, ha pedig nagyon kemenyre sikerul a gomboc jo lesz municionak megdobalni az oreglanyt!! hihihihi
Vendég
 


köszike...majd ki próbálom.......pár golyót tuti keményre csinálok...de beton keményre és jól fejbe b@aszom a vén qvát........ :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Jo kemenyre gyurd mert amilyen beton feje van, olom golyot Neki!!
Vendég
 


Sziasztok!

Iszonyat lassú a netem.... de azért visszaolvastam.

Kati
Jujj, ez nagyon durva...az a sok idióta felelőtlen állat, aki autóba ül, és nem bír közlekedni. Mi is így jártunk, csak akkor én már 38 hetes voltam, és egy koccannással, apró horpadással megúsztuk. Ott az árok durva lett volna (mert nagyon mély), és én törtem volna össze magam, de nagyon. Csúcsforgalom volt a 82-esen, de a Katonai gépjármű mégis előzött, ám még vissza engedték a sorba, de a mögötte haladó, skoda felícia gépjárműt már nem engedték vissza, úgyhogy mindkettő vezető tapasztalatának köszönhettük, hogy sérülés nélkül megúsztuk. De nagyon megijjedtünk, én nyomtam a nem létező fékpedálomat az anyósülésemben, a férjem meg amint megáltunk, kiugrott az autóból, és át a két autó között, azt hittem ott helyben megagyalja a fiatalembert. De csak üvöltözés lett belőle. Aztán a gyerek jól megijjedt, mert ha nálam beindult volna a szülés, őt börtönbe zárják, mivel katonák voltak.
Szóval némi hasonlóság van a két történetben, csak azért írtam le. Remélem most már minden rendben veled, és a babával.

Nita
Hát ez a banya, egy igazi boszorkány, talán ilyen lehet a jancsi és júliskában a vén szipirtyó. De a babócád egy tündér, a képen. A kép kaphatná a szépség és a szörnyeteg címet.

Betti
Eldobhatós bugyi nekem sem jött be, de azért érdemes kipróbálni, nekem nagyon elcsúszkált a betét. Én is pamutos bugyit vettem, fehéret, nem vékonypántosat, hanem ami jól tart, és az éjszakai betét is elég volt, de vettem tenát is. Szóval készülj ezzel-azzal is. Sok törcsid legyen, meg hálóing, meg mindenféle higéniai dolog.

Bogárka
Köszi, már jobban vagyok. Az irritáció kezd eltűnni, és a pocakom újra "életre kelt", 1 cm magasabban dudorodik, és nőtt is, ismét keményedik is, kb naponta 2-3-szor.
A Foreveres propolisz a legjobb, ezek a legtisztább termékek. Minden termékjük többszörös ellenőrzésen mennek át.
Mi méhésztől szoktuk venni, de most kaptunk propoliszt, úgyhogy házilag gyártjuk. A páromnak tetszik a méhészkedés is, lehet kipróbálja hobby szinten :) Bár nem tudom lesz-e ideje, mert most épp munkahelyet vált, és lesz egy nappali munkája, meg egy délutáni-esti-hétvégés.

Látom téma volt a szoptatás is, nekem könnyen ment volna a szoptatás, de a csecsemősnővér rámdukmálta a bimbóvédőt, amivel nem nagyon tudtam mit kezdeni, illetve a baba, mint később kiderült éhezett, és azért esett vissza. Úgyhogy most mondhatnak akármit, egyik fülemen be, a másikon ki, a második gyerek nem fog éhezni.
Otthon automatikusan elhagytam a bimbóvédőt, és láss csodát a gyerkőc nem sírt, és gyarapodott. 19 hóig szoptattam. Az első fél évben rengeteg problémám volt, havonta begyulladt a mellem, két napig csak fejtem, és maszíroztam. De megérte, amíg szopcsizott nem volt beteg.

Zsuzsi
Jó a lista. Az Always éjszakai betétje nagyon jó, a nedszívó képessége is viszonylag nagy, de nem kényelmetlen. Én második naptól már ezt használtam, inkább cseréltem nagyon gyakran. Úgyhogy ebből most is készülök több csomaggal.
Garmastanos bimbóvédő krémem nekem is volt. A Burow krém meg patikás krém ha jól tudom, és csomósodásra, mellgyulladásra van. Az is nagyon jó, csak az használt nekem is a későbbiekben.

Csillag
Jó volt dumálni egy kicsit. Szép holmikat sikerült turiznod.
Én ittam a teát a tejbelövellés előtt. Nem Laktoherb, hanem mi a másik...most nem jut eszembe. Nagyon fincsi volt, anyukám hozta mindig, jó hidegen. Meg joghurt italt ittam még literszámra, azt meg anyósom hozta. Nagyon meleg volt a kórterembe, folyton nyitogattuk az ablakot, a nővérek meg jól lecsesztek, hogy megfáznak a babák. Hát nem lett semmibajuk, de lagalább nem izzadtak szegények.
A szülés után én is nagyon fáradt voltam, főleg mert előző éjjel alig aludtam valamit, és este 22 óra körül toltak ki a vajúdóból, szóval utána csak gyorsan lenyomtam egy jó zsíros anyukám féle pörköltet, aztán elfeküdtem, de 23 órakor már pisilnem kellett, és kislattyogtam a WC-re, de visszafelé már elég homály volt, épp arra járt egy nővér, és jól lecsesszett, hogy hova megyek egyedül, de hát muszály volt, nővért meg sehol sem láttam előtte, szóval....
Vendég
 


van itt valaki?

kisrozika
kisrozika
 
 


Én vagyok....de mindjárt lépek, mert még pakolnom kell, és vacsit főznöm.
Vendég
 


szaisztok!

kimentünk a házhoz. én valahogy eldőltem a kanapén és kb negyed órája ébredtem, majd hazajöttünk, megfürödtem már és mindjárt folytatom a szunyát. holnap írok mindnkinek.

egyébként lelkileg a baba miatt vagyok jól. örülök, h megúsztuk ennyivel. az anyagi kár nem érdekel, a biztosító fizet. négy éves volt a párom pajero-ja. majdnem újat tud majd venni. mi meg tényleg jól vagyunk. mondjuk most fájdogál a hasim, de nem veszélyes. csak szokásos. szerintem növekszünk, de nagyon.

képzeljétek, jövő héttől valószínű a saját házunkban lakunk. vagy hétfőn, vagy szerdán lesz gázunk, és megyünk!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Zsuzsim Te Drága, megértem a bosszúságodat a cuki miatt... de gondolj arra kérlek, hogy ez egy olyan probléma, aminek VAN ellenszere!!!!!!!! nem kellemes betartani egy ilyen diétát, de ha megcsinálod, akkor nem lesz semmi baja a babátoknak! De tudod mit, szívesen csatlakozom Hozzád és én is diétázom Veled együtt. Ez a diéta nem az éhezésről szól!!!!!!!! Úgyis kb. egyszerre fogunk szülni, hisz Neked a programozott csaszid valamikor akkor lesz amikor én szülni fogok!!!!! Na, mit szólsz????? Együtt könnyebb lesz!!!!!!!!!

Bogárka, ez a recept jól hangzik! Én úgyis rizs és sajtimádó vagyok!!!!!!!!!!


Rozika, vonalzót úgy tudsz csinálni, hogy regisztrálsz valamelyik oldalon (pl. picibaba.hu, anyuci.hu...stb.), ott megcsinálod magadnak a vonalzót, ha az kész akkor kapsz egy kódot, ami úgy kezdődik, hogy "url" és ezt bemásolod a profiloldaladon az "aláírás"-ba.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, pihenj és aludj amennyit csak tudsz!!!!!!!!!!! Mi Veled vagyunk és küldjük a pozitív energiákat!!!!!!!!!
Költözés????? Jaj, szuper!!!!!!!!!!!! Én nagyon élveztem! (igaz, mi már 8 éve lakunk a házunkban... :shock: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: aranyos vagy! köszi az energiákat, de a babám úgy érzem, rengeteget ad. mondjuk sose elég. aranyos vagy!!!!!!
költözés??!!!PFÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJ!!!!!! undorító az összepakolás része. útálom. és sehogy sem állok, de már ruhát nem nagyon találok. már alig várom, h vége legyen. a kipakolást már jobban fogom élvezni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


először is Kati: húúúúú olvasni is rossz volt a karambólt de hogy még annak a köcsögnek állt feljebb na ez kivágta a biztosítékot :(:( rohadjon meg az ilyen.

Költözés: nagyon szupi :) babóca már az új házban fog lakni szuper :):):)


Zsu: az még nem olyan magas cuki diéta és minden rendben lesz.utána meg el is felejtheted:):) nekem 6.9 volt annó a terhelt másodszorra is megcsinálták 36 hetesen ott is teljesen jó volt mert nem akarták elhinni hogy Gergő egyszerűen csak nagy baba és nem beteg :)

Rita: azért a te eseted sem volt semmi :( de a lényeg hogy minden renben volt utána :):):

Nita anyós nem semmi arcberendezéssel rendelkezik:):):):) tényleg olyan mint a mesékben a csúf boszorka :)

Nekem bevált a hálós bugyi amit a tennához adnak :) szerintem szuperúl megtartotta a betétet.

nika70
Salgótarján
 
 


Rita orulok, hogy jol vagy es nol a pocid, minden okes. Az sem semmi ami Veletek tortent! Foleg, hogy a 38. heten voltal es mi van ha beindul a szules meg ugy egyaltalan. Sok a hulye az utakon, nagy az Isten allatkertje, alacsony a kerites! Jol mondjak!
Egyebkent csak FLP termekeim vannak, ezt vagyok hajlando csak lekuldeni a torkomon vitamin es taplalekkiegeszitok tekinteteben. A meheszkedes az tok jo. Egy ismerosom is most kezdte el 1 eve mar kaptam is Tole most otthon egy uveg mezet! Ez legalabb tuti nem kinai hamisitvany!!!hihihihihi:):) De csipkednek a meheeeeeek!!!:wink:

Kati, nem vagy semmi, nagyon eros vagy! A baba sok erot ad de de...akkor is. Eros vagy es kesz! Es ez baromi jo, hogy mar koltoztok!! Ejjjhaaa!!! Lehet kerni fotot a haz tobbi reszerol is? :wink: Biztosan nagyon szep, szivesen megneznem. Ha szabad! A pakolas egy undormany dolog de ez is elmulik egyszer! :wink:

Halos bugyihoz nem tudok hozzaszolni! :lol: :lol:

Nika, varod mar a hetfot? Izgulsz??:)
Vendég
 


sziasztok!

bogár: majd csinálok képeket, de nem vagyunk még készen a többi résszel. csak ki van festve, meg le van burkolva, de minden csupasz. a fő részünk az amiről tettem fel képet. azon kívül csak három picike szobánk van. egy zuhanyzónk,ami készen van és egy nagyobb fürdő, ami nincs készen, csak mosni fogok benne.

ma úgy döntöttem inkább fekszem. reggel megijedtem, mert volt egy picike barnám, de már semmi nincs. a doki mondta, h lehet, mivel építjük le a duphastont. figyelem, és ha lesz még megyünk rögtön.

most azért megyek megcsinálom a majonézes krumplisalit.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nekem is volt egy pici barnám amikor elkezdtem leépíteni az Utrogestant. Fel is hívtam rögtön az orvosomat, de megnyugtatott, hogy ez ilyenkor normális. De pont emiatt kellett még feküdnöm a 14. hétig. Szóval a fekvés most nagyon fontos!!!!!!!!
(Mondjuk mi később kezdtük el a leépítést, csak a 12. hét végén... nekem azt mondta, hogy a 14. hétre veszi át teljes mértékben a lepény a hormontermelést. Addig javasolt a fokozott kímélet.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, en csak annyit tudok irni, hogy orulok, hogy jol vagy es Virag utan szabadon: pihenjel sokat. A krumplisali meg belefer! :wink:

Viragom, Feletek milyen ido volt tegnap?? Olvastam, hogy Gyorben elindult az eg!!! Villamlott es zengett, dorgott, csapkodott. Remelem minden rendben a hazzal es Veletek is.

Betti, Veled mi ujsag?? Ha jol tudom Benneteket most elkerult a vihar igy nem kellett felned.

Beze, azt igerted 7vegen jossz!!!! :wink: :)
Vendég
 


Bogárka, félelmetes idő volt éjszaka errefelé, de csak rövid ideig... amikor lefektettem Bencét szerencsére még csak kicsit dörgött, így el tudott aludni, de aztán éjfél körül hirtelen ömleni kezdett az eső, másodpercenként villámlott és dörgött. De kb fél óra alatt odébbállt a vihar és maradt az eső. Van esőmérőnk, így tudom, hogy 20 mm esett.
A házunkban és a kertben sem okozott kárt a vihar, de azon az úton, ahol feljárunk a házunkig bizony lecsúszott egy részen a domboldal, rá az útra... Még pont elfér mellette a kocsink... az a szerencsénk, hogy van egy pasi, aki szintén itt lakik a hegyen és nagyobb az autója, így kénytelen lesz eltakarítani azt a földkupacot... :mrgreen: (cseppet sem vagyok számító :twisted: )

Ma függönyöket mosok és vasalok... fúúúúúújjjjjjj Van egy 4 méter széles, ami az erkélyajtónál van és egyben van az egész... azt kb. negyedóra alatt lehet csak kivasalni... de muszáj megcsinálnom, mert később már kevesebb erőm lenne hozzá. Karácsonykor meg nem fogok ilyenekre ráérni, úgyhogy idén ez lesz az utolsó függönymosás...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


na újra itt!!!!

csillag: először is gyönyörű babóca gergő. már most olyan kis pasis. helyes kerek az arcocskája. hihetetlen, h már ilyenkor van arcuk és egy kész emberek.
nekem a dokim mondta, h nyugodtan leépíthetjük a sárgatestet. és a másik is csodálkozott, aki a baleset után nézett, h működik a méhlepényem. azt mondták nagyon ritkán, de előfordul.
sokat pihenek még. csak kíméletesen pakolászok. emelni egyáltalán nem emelek. inkább a dobozokba hordom a motyót, ami a kupac tetején van.

nita: annyira gratulálok neked a munkához!!!! meglásd, jön a babaóca hamarosan.

zsuzsi: édes drága zsuzsikám!!!! nehogy elkezdj aggódni, meg idegbeteg lenni a cukrod miatt. egy kis diéta még nem a világ vége. egyébként én csak csupa diétás kaját kívánok.
egyébként én személy szerint nagyon-nagyon örültem a listáknak. lesz, amit kihúzok, de van benne, amire nem is gondoltam volna, de tényleg fontos.
édesek a ruhák!!!! te nagyon kisfiúra gyúrsz! ezek szerintem inkább fiús rucik. de meg sem mondtam volna, h használtak.

betti: remélem ti is jól vagytok, és szépen növekszetek! és mindjárt 25-e van!!!!!jupíííí! (remélem nem trafáltam mellé, és akkor mész). hogy állsz babaszobailag???? kapunk képet az új bútorról??? képzeld, még mindig nem költözött el a bababolt. ha még 3-4 hétig ott lenne, lehet, h benéznék.

brita: veled sem semmi, ami történt. nálunk az volt a dúrva, h olyan csúnyán néztek ránk, h a férjem mentőt hívott hozzám. azt mondták nincs semmi bajom. hát nem látszik semmi. és tényleg, egyedül szálltam ki az árokból, ahova fejjel beleállt az autónk, mert jó mély volt. és nem volt semmi nyom, de a férjem mondta, h kismama vagyok azért hív mentőt, de ekkor sem hatódtak meg. a másik hapsit kínálták székkel, meg vízzel. mint kiderült ittas is volt.

nita: egyszerűen a ahasamat fogtam bogival rajtatok és az anyósodon. fetrengtem a röhögéstől, de nagyon. amikor aztán megláttam nem tudtam eldönteni, hogy nevessek tovább, vagy sírjak-e inkább. helyette a picike fiadat csodáltam.

mona: érezzétek ma jól magatokat az esküvőn. majd kérünk rólatok képet, úgy csiniben!!!

beze: jól vagytok?

lányok!!!!! nekem a lánynevem az tutira zsófi. nem is gondoltam, h ennyire népszerű. fiú nevünk még nincsen, vagyis több is van: dávid, ákos, ábel, zsombor. de a zsófi nekem egy gyerekkori álmom. és szerencsére a párom elfogadja, tettszik neki.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


képzeljétek! van kiskönyvem!!!! pénteken kaptam délután. olyan csúnya fehérke. de kaptam cuki elevites mappát, így nem zavar a csúnya könyv.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogár: hogy megy a suli? beadtad már az önéletrajzodat??????????????????? ugye igen?????!!!!! megyek nitával és nagyon fenékbe billentünk, bárhol is vagy!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, én ragasztottam a kiskönyvem elejére egy édes kisbabás fényképet (olyat amiről nem lehet megmondani, hogy fiú vagy lány, mert akkor amikor rátettem még nem tudtam, hogy Gergőnk lesz :D )

Köszi a Gergő dicsit, szerintem is pasis formája van az arcocskájának! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


kati: én még mindig tudom kinek írsz nita néven :) :oops: :wink: :wink:
amúgy várom már a melót de nem izgulok nagyon :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Kati ahogy olvastam hogy karamboloztatok,annyira megilyedtem,de szerencsére nincs semmi bajotok!!!Az az állat,na inkább nem részletezem a véleményemet róla... :twisted:

Tudtok ám termelni lányok,alig bírok visszaolvasni :)
Vendég
 


Sziasztok!

Bogi, itt vagyok! :wink:

kati drága, ezt még olvasni is rossz volt, te jó ég, még jó, hogy nem történt komolyabb bajotok! És hogy még azt a barmot sajnálják, ez mindennek a teteje!!! Puszi nektek, és nagyon vigyázz magatokra!

Csillag, nagyon szép Gergő. :wink:

A vitaminszedés= nagy súlyú baba ez szerintem akkora hülyeség! Én végig szedtem elevitet, Lexi teljesen normál súllyal, 3300-al született. Egyetemi csoporttársam semmit, fia 4900 körül, a lánya 3830-al jött a világra!

Nita, ez egy igazi boszorkány, fújjjjjjjjjj!!! :evil:

bettike, a te dolgod, de én a helyedben tuti váltanék. Az nagyon gáz, hogy megbeszélt időpontban megy nyaralni! Oké, az enyém se tökéletes, de nála alap, hogy akkor nem megy el, ha egy kismamája szülés előtt áll. Most nem is volt még sehol, szept elején tesz egy 1hetes körutat, de már szólt, hogy előtte menjek. Végülis belőlünk élnek!

Bocsánat, többre nem emlékszem. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Azt hittem, tök jó napom lesz tegnap: akkor volt a 7. évfordulónk, egyben az 5. templomi házassági. Férjem bölcsességfogát kihúzták szerdán, ő azóta is szenved, én reggel barnáztam, hívtam a dokit. Tegnapelőtt nagyon megpiszkált, szerinte onnan jött. Még egy nagyon pici van, de nem vészes. Szerencsére azért Marci sokat mocorog.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, de hátha valakit érdekel:


AKCIÓ!!! Vadonat új, bontatlan SENCOR SBM 1600 BÉBIŐR az eredeti ár alatt!!!
Bolti ára 12.000 FT

Rendkívül megbízható, DIGITÁLIS KÉT irányú! NE HAGYD KI! Garancia van a termékre!

* A készletben egy adó és egy vevő készülék
*

* Hatótávolság 400 m nyílt területen
*

* Frekvencia tartomány:1,9 Ghz
*

* Tápellátás hálózatról vagy elemről
*

* Lágy éjszakai fény a gyermek egységén
*

* A készülékkel kér irányú kommunikáció lehetséges
*

* ( Szülői egységtől a gyermek egysége felé is)
*

* Állítható mikrofon érzékenység ( 5 szint)
*

* Állítható hangerő (6 fokozat)
*

* Akku töltöttség kijelző
*

* Tartozékok: 2 darab AC adapter,2 db AAA akkumulátor elem
*

POSTÁZOM IS!
A POSTAKÖLTSÉGET A VEVŐ ÁLLJA!

AKCIÓSAN MOST 8.000 Ft

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!
szuper volt a tegnapi strand!!!!!!!!!!!annyit nevettünk....csobbantunk.....szóval jó volt.......és anyum "befizet" minket öcsémmel még vagy vidámparkba vagy valamelyik aqvaparkba.....ezt még majd eldöntjük......

Brita találó a cím amit anyós képére írtál........ :twisted: :twisted:

én is a 14.hét-re hagytam el az utrómat.........

Kati a akkor a pici babód is jött kacaghatott veled együtt:)))))))
én anyóson nevetni szoktam hogy milyen egy nyomorék ember........

a kiskönyved nyugodtan befedheted...én az elment babának a kiskönyv borítóját tettem Barniéra.......így egy szép kisbaba nevetett vissza rám.......:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze, jajjjdejo, veger irtal!! Gratulalok az evfordulohoz!!:):) Szep kor, szep kor!!:)
Annak nem orulok, hogy barnaztal es, hogy Apaja sincs jol. Ma? Jobban erzi mar magat? Es Neked barnazas? Remelem valoban semmi komoly! Azert ird meg, hogy vagy, jo? Puszi!

Kati, suli megyeget de en nehezen viselem ezt a lassu tempot amit itt diktalnak, halalra unom magam sokszor. Nem hiszem el mennyit pocsolek a semmin. Hihetetlen!! Meselj, mizus Feletek? Hogyan telik a vasarnap? Pihensz? Setalsz? Voltatok ma a haznal? A Zsofi az szep nev!

Betti, Nektek van mar nevetek?

Nita, a ven csoroszjat kellett volna lekuldeni a csuzdan hatha infarktust kap! Siman nem elne tuuuul, viccelsz??! Egyebkent pedig szuper, hogy jo volt a nap es jol ereztetek Magatokat!!!

Nika, holnap meloooo! Milyen erzes dogozoba menni??:)

Zsuzsi, Veled?
Vendég
 


Bogi ezt túlélte volna mert a leggyorsabb csúszdán is csak 50 km/ó-val suhansz le............
vannak ennél gyorsabbak is ....na azon lelökném!!!!!!! :) :) :)
azt hiszem kezd előjönni a gyilkos fóbiám....... :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szivesen atjarnek Hozzad kavezni! Es akkor kiotlenenk valamit a venasszony ellen! De az meg semmi! Vegre is hajtanank! Ha mast nemis de...valami okossagban mindig benne lennenk!hihihihihi O meg csak rikacsolni tudna! hehehehe
Vendég
 


Ha mast nemis de egy ido utan gyomorfekelyt kapna Tolem az biztos!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nita, ismersz Halasztelken egy Hajdu Imi nevu sracot? En korombeli, focista. Nos, asszem 2 lanya van de lehet csak 1. Olyan 4 ev koruli lehet.
Vendég
 


kati! szegénykéim!!! rohadjon meg az ilyen!!!hála a jó Istennek h nem lett nagyobb bajotok! kocsit sajnálom!vigyázz magadra!

nika! hárpiaaa :twisted: gratulálok a melóhelyhez, ha még nem tettem volna meg!ügyi vagy!!!!

zsuzsi! sajnálom a cukrot!de nem vész!

csillag! megjött tegnap! :evil: vonalzom most szar..majd megpróbálom javítani.

Beze! gratulálok az évfordulóhoz!férjednek jobbulást!

mona! milyen volt a lagzi?

KépKép
dike
 
 


<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lt1f.lilypie.com/g7lxp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers" /></a>

KépKép
dike
 
 


na most jó a vonalzóm :lol:

KépKép
dike
 
 


Bogi ismerős a neve de így nem ugrik be kicsoda........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze, köszönöm a Gergő dicséretet!
Bevallom, kicsit megijedtem ahogy arról írtál, hogy megint volt egy kis barnázásod. Remélem, hogy már elmúlt és tényleg csak a vizsgálat miatt volt az egész. Azért kérlek nyugtass meg bennünket, hogy jól vagytok!
Gratulálok az évfordulótokhoz!!!!! remélem be tudjátok pótolni az ünneplést!
Férjecskédnek jobbulást kívánok!

Nita, jó kis napod volt! Kel is az ilyen időnként! Tudod már, hogy mikor lesz a következő csuszizás?

Nika, holnap indul a "melódia"!!!!!!! Biztos jó lesz! Gergő hol lesz addig amíg dolgozol?

mona, milyen volt az esküvő????? (még biztos alszol vagy legalább is pihikézel...)

Bogárka, hány órát vagy a nyelviskolában és milyen rendszerben tanultok???????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág még nem tudom...időtöl is függ meg hogy api itthon legyen.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, ugy egyebkent mit csinal az oreglany???? Marmint mennyire edesiti meg a napod hetfotol-hetfoig? Latod minden nap?

Virag, sima, normal tanitas van, mint otthon is volt. Csak itt pocsolunk egy csomot sokszor. Lassubb az oktatas, beragadnak. Otthon porges van, erted es ehhez vagyok szokva. Amit otthon 1 het alatt adnak le, az itt kb.1-masfel honap! Hihetetlen, hogy haladnek, gyerunk mar, meg, meg, meg adjon le anyagot de nem!! Nem, egy lecke folott ulunk napokon at es en ettol falnak megyek!! Nem, nem tudok masik nyelvsuliba menni...mind ilyen. Van egy csalad akinek 2 gyereke van mar nagyok, az egyik mar kozepsulis a masik pedig alt. sulis, asszem 7. osztalyos. Hazamentek vegleg de vissza kellett jonniuk mert a gyerekek nem birtak az otthoni tempot!!! Na, szoval itt ez van! Eskuszom ha szulok es lesz gyerekem es meg itt leszek akkor sulikezdesre nincs azaz Isten, hogy itt maradjak a gyerekkel. AAAA, ki van csukva!!!
Vendég
 


dike: a hárpia mire szólt? vagy Nita anyósának? :)

mama,vagy papa jön rá vigyázni holnap mert Gabi is dolgozik.

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi ugy szokta keseríteni a életünket hogy kiabál mint a fábaszorult féreg........és ezt lentről felhallani......a szobája felett van a konyha+étkezőnk.......
melyik nap kint volt a kertbe reggel és úgy csinált mint akinek van mobiltelefonja...valamit fogott a kezébe......szarrá röhögtem magam...még beszélt is.......azt se tudja mi az a mobil és hogyan működik........ráadásul pénze sincs rá....egy hazug vén KURV@!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Es kinek adja a show musort Nektek vagy a szomszedban lakik egy magkan?? Vidd mar el setaltasd meg porazon, hatha rabukik valami kutya! Nincs ott a kornyeken egy hasonlo borzadaly csak ferfiban?? Mondjad mar az uradnak, adja el az anyjat! Oszt a vegen megyooonk mindannnyijan eskovooobe!! hihihihi
Vendég
 


Egyebkent ezt nem lehet kibirni ha igy orditozik es sipakol egesz nap. Se pihenni, se mas egyebet nem lehet tole csinalni. Nem tudsz egy percre magadban maradni. Borzaszto egy ven boszorkany!!! Hat, nem igaz, hogy ennek a szipirtyonak nincs semmi hobbija azon kivul, hogy ordit es jarkal a kertbe, mint valami uzletasszony es bonyolitja a telefonjait. Hihetetlen mennyire hasznavehetetlen!! Es otromba! Nem is ertem, hogyan birod, en mar idegileg tuti kilennek. Nem birnam 1-2 napnal tovabb.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Lagzi nagyon jó volt, reggel 5 körül értünk haza! 2-ig aludtunk, aztán mentünk pakolni még egy kicsit, nagyon álmos vagyok! Megyek is pihizni tovább, hozok majd holnap képeket!!!

Kati sajnálom ami történt, nagyon vigyázz magatokra!!!

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, nagyon varom, varjuk a fotokat!!:):) Remelem tancoltal helyettem is!!:) :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Bogárka, Csillag, aranyosak vagytok, hogy aggódtok/tatok értem, puszi nektek!
Minden rendben, már tegnap se volt semmi, tuti a vizsgálat tett be, mondta is, hogy nehezen találta meg a méhszájamat, elég sokáig kereste. :(

Hogy én ma mekkora két suttyó bunkóval találkoztam a tescoban! :evil: Lexi áll a kosárban, ezek jönnek oldalról, simán elfértem volna előttük, előrébb is voltunk, de nekem kellett megállnom, hogy átmenjenek előttem, mert nem bírtak 5 mp-t várni. Félhangosan be is szóltam hogy de bunkó vagy, hihetetlen! :evil: Nem szokásom idegeneknek semmit se mondani, de most csak azt sajnálom, hogy nem mondtam hangosabban! :twisted: Bár férjem szerint így is hallották!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dike, köszönöm neked is!

Bogárka, még mindig szenved, ez már nem normális, valószínűleg begyulladt...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Zsuzsi, cukrot sajnálom, de ne csüggedj, diétával könnyen karbantartható! Bár tudom, nem könnyű... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bogi általában akkor kiabál ha megtankolja magát egy kis felessel és a többivel........a szomszéd a célpont most....mert az eső árok elé áll és össze fog dőlni a háza.......komolyan már a májam is kacag a röhögéstől.......a szomszédom nagyon is jól parkol.minket nem zavar mert nincs autónk..az esővíz le tud folyni...no meg kerítés előtti rész az közterület!!!!!!!!!

már sokszor kiborultam....sokat sírtam.......ki voltam idegileg.....megpróbáltunk elköltözni.....sajna sikertelenül..........elmenni akkor tudnánk ha nyernénk a lottón vagy valaki felajánl egy házat!!!!!!

Beze jól tetted hogy beszóltál..még ha csak félhangosan is.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beze, jaj de örülök, hogy már jól vagy!
A férjednél tényleg lehet, hogy valami begyulladhatott... nagyon sajnálom! Az én uramnak nyár elején volt hasonló mizériája, neki először betömték az egyik bölcsességfogát, de a fúrás úgy megbolygatta, hogy begyulladt és ki kellett húzni... mondjuk húzás után 2-3 nappal már semmi baja nem volt. Ebből gondolom, hogy valami baj lehet nálatok...
Remélem a Tesco-s suttyók meghallották amit mondtál... én is annyira utálom az ilyeneket...

Bogárka, a lazább angol közoktatási rendszerbe nekem is volt szerencsém bepillantani... egy wimbledoni középiskolában voltam óralátogatásokon és tök fura volt, hogy a gyerekek alig csináltak valamit... Ha én ilyen bemutatóórát tartanék, azt hiszem már nem lenne állásom... Sokszor amiatt is lelkiismeret furdalásom szokott lenni, ha néha-néha beiktatok egy játékórát. Pedig tudom, hogy azok ugyanolyan értékesek és sokszor ilyenkor többet beszélnek a gyerekek angolul, mint egyébként.

Nita, anyóspajtás nem semmi... én már biztos, hogy kikészültem volna... nekem nincs olyan jó humorérzékem, mint Nektek Bogival...

Mona, örülök, hogy jól sikerült a lagzi! Várom a képeket!!!!!!!

Sajnos elkapott az allergia... a férjecskémet is... Nálam még nem olyan gáz a helyzet, még csak rohamokban tör rám a tüsszögés és az orrfolyás, de Ő már totál kész van... Annyira szeretném, ha idén "csak" ezek az enyhébb tünetek jelentkeznének nálam!!!!!!!!!!!
A Zuram el fog menni akupunktúrára (talán kedden), hátha segít neki. (van egy ismerősünk, akinél bejött ez a dolog...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?