Sziasztok!
Iszonyat lassú a netem.... de azért visszaolvastam.
Kati
Jujj, ez nagyon durva...az a sok idióta felelőtlen állat, aki autóba ül, és nem bír közlekedni. Mi is így jártunk, csak akkor én már 38 hetes voltam, és egy koccannással, apró horpadással megúsztuk. Ott az árok durva lett volna (mert nagyon mély), és én törtem volna össze magam, de nagyon. Csúcsforgalom volt a 82-esen, de a Katonai gépjármű mégis előzött, ám még vissza engedték a sorba, de a mögötte haladó, skoda felícia gépjárműt már nem engedték vissza, úgyhogy mindkettő vezető tapasztalatának köszönhettük, hogy sérülés nélkül megúsztuk. De nagyon megijjedtünk, én nyomtam a nem létező fékpedálomat az anyósülésemben, a férjem meg amint megáltunk, kiugrott az autóból, és át a két autó között, azt hittem ott helyben megagyalja a fiatalembert. De csak üvöltözés lett belőle. Aztán a gyerek jól megijjedt, mert ha nálam beindult volna a szülés, őt börtönbe zárják, mivel katonák voltak.
Szóval némi hasonlóság van a két történetben, csak azért írtam le. Remélem most már minden rendben veled, és a babával.
Nita
Hát ez a banya, egy igazi boszorkány, talán ilyen lehet a jancsi és júliskában a vén szipirtyó. De a babócád egy tündér, a képen. A kép kaphatná a szépség és a szörnyeteg címet.
Betti
Eldobhatós bugyi nekem sem jött be, de azért érdemes kipróbálni, nekem nagyon elcsúszkált a betét. Én is pamutos bugyit vettem, fehéret, nem vékonypántosat, hanem ami jól tart, és az éjszakai betét is elég volt, de vettem tenát is. Szóval készülj ezzel-azzal is. Sok törcsid legyen, meg hálóing, meg mindenféle higéniai dolog.
Bogárka
Köszi, már jobban vagyok. Az irritáció kezd eltűnni, és a pocakom újra "életre kelt", 1 cm magasabban dudorodik, és nőtt is, ismét keményedik is, kb naponta 2-3-szor.
A Foreveres propolisz a legjobb, ezek a legtisztább termékek. Minden termékjük többszörös ellenőrzésen mennek át.
Mi méhésztől szoktuk venni, de most kaptunk propoliszt, úgyhogy házilag gyártjuk. A páromnak tetszik a méhészkedés is, lehet kipróbálja hobby szinten
Bár nem tudom lesz-e ideje, mert most épp munkahelyet vált, és lesz egy nappali munkája, meg egy délutáni-esti-hétvégés.
Látom téma volt a szoptatás is, nekem könnyen ment volna a szoptatás, de a csecsemősnővér rámdukmálta a bimbóvédőt, amivel nem nagyon tudtam mit kezdeni, illetve a baba, mint később kiderült éhezett, és azért esett vissza. Úgyhogy most mondhatnak akármit, egyik fülemen be, a másikon ki, a második gyerek nem fog éhezni.
Otthon automatikusan elhagytam a bimbóvédőt, és láss csodát a gyerkőc nem sírt, és gyarapodott. 19 hóig szoptattam. Az első fél évben rengeteg problémám volt, havonta begyulladt a mellem, két napig csak fejtem, és maszíroztam. De megérte, amíg szopcsizott nem volt beteg.
Zsuzsi
Jó a lista. Az Always éjszakai betétje nagyon jó, a nedszívó képessége is viszonylag nagy, de nem kényelmetlen. Én második naptól már ezt használtam, inkább cseréltem nagyon gyakran. Úgyhogy ebből most is készülök több csomaggal.
Garmastanos bimbóvédő krémem nekem is volt. A Burow krém meg patikás krém ha jól tudom, és csomósodásra, mellgyulladásra van. Az is nagyon jó, csak az használt nekem is a későbbiekben.
Csillag
Jó volt dumálni egy kicsit. Szép holmikat sikerült turiznod.
Én ittam a teát a tejbelövellés előtt. Nem Laktoherb, hanem mi a másik...most nem jut eszembe. Nagyon fincsi volt, anyukám hozta mindig, jó hidegen. Meg joghurt italt ittam még literszámra, azt meg anyósom hozta. Nagyon meleg volt a kórterembe, folyton nyitogattuk az ablakot, a nővérek meg jól lecsesztek, hogy megfáznak a babák. Hát nem lett semmibajuk, de lagalább nem izzadtak szegények.
A szülés után én is nagyon fáradt voltam, főleg mert előző éjjel alig aludtam valamit, és este 22 óra körül toltak ki a vajúdóból, szóval utána csak gyorsan lenyomtam egy jó zsíros anyukám féle pörköltet, aztán elfeküdtem, de 23 órakor már pisilnem kellett, és kislattyogtam a WC-re, de visszafelé már elég homály volt, épp arra járt egy nővér, és jól lecsesszett, hogy hova megyek egyedül, de hát muszály volt, nővért meg sehol sem láttam előtte, szóval....