Helló Mamik!
Most újra kezdem az irományom, mert délután már majdnem kész voltam, mikor totál lemerült a gépem
Julcsi: köszi a kelengyelistát, nekem is jól jön, egyelőre még nem kaptam a védőnőtől, de addig is jó valamiből készülni
Azért a te pocid is nő, de gondolom magas is vagy a képek szerint. A múltkor nekem azt mondta a dokim, hogy nekem se lesz nagyon nagy hasam, mert hosszú a derekam és jól el fog férni a gyerek. Na majd meglátjuk
Ne aggódj az ingyen doki- szívesség miatt, ha menni kell hát menj! Szerintem tök természetes ebben a helyzetben, én bizony lehet, hogy minden héten ott ülnék
Katinkababa: sorry, tényleg nagyon rossz lehet, átérzem! Egyelőre én még nem hámlok és a kence segít, de ugyan meddig
Lovászkata: Nagyon boldog szülinapot neked!!! Szép kerek poci az ajándék, csini, nekem tetszik
Norbi jól van?
Katinka: apának is Happy Birthday!
Orsi: na ja, én itt sunnyogtam, de a kifogóról nekem is csak sejtésem volt, mint a múltkor a tankiniről
Bei: megnéztem a fotókat, szerintem jól nézel ki és egyáltalán nem látszik annyi kiló! Viszont jó kerek!
babamozgás:hát én mindenhol érzem, lenn is gyakran, de ott az is jellemző, hogy feszül. Azt hiszem olyankor a húgyhólyagomon telepszik le, mert akkor 5 percenként járok pisilni. Képzeljétek én már kívülről is látom a hasamon ha rúg, sőt a héten azt is elcsíptem amikor egyik oldalról a másikra vándorolt
Érdekes tegnap
napközben elég inaktív volt, már majdnem kezdtem megijedni, de este beindult elég rendesen. Ma meg folyamatosan jelentkezett finoman.
finom rugdalózást mindenkinek,
C