Tamás
Nagyon örülök, hogy jobban van Zsófi
Hazaértünk Pestről
A dokinál minden rendben
Méhszáj teljesen zárt
, vett le hüvelyváladékot tenyésztésre, másfél hét múlva lesz eredménye, felírt egy kis vastablettát a vérképem miatt és volt UH is
Pedig nem is gondoltam, hogy lesz
Ott is minden oké
Még mindig tökéletes kisbaba
Most nem mutogatta a fütyijét, sőt, összeszorította a lábait, nehogy meglássuk
De már mindegy, a múltkor már elkaptuk a kukiját
Előtte voltunk a Bababörzén
Óriási tömegnyomor volt, de azért nagyon jó volt
Befelé menet mosolyogva néztük, amint mindenki, főleg apukák, óriási Liberós dobozokkal, kartonszámra hozzák a pelust. Alig bírták el. Volt aki kis kocsival húzta maga után
Apuci még meg is jegyezte, hogy, jól befogta őket az asszony. Bent aztán rájöttünk az okára. Hihetetlen akciósan árulták a pelust. Egy 30 db körüli Liberó bolti ára 2000Ft körül van. Itt viszont 92(!) db-os csomagokat árultak 2500Ft-ért. Ez nagyon elképesztő ár érte. Na mi is bevásároltunk egy párat belőle (egy nagy kartonnal
), plussz még egy kis Pampers pelust is, meg ilyenek.
Vettünk még babakocsit, egy szuper Pierre Cardin márkájút, világoskék kockás, fantasztikusan néz ki és csak 26oooFt volt, a Megatoys-ban ugyanez 10oooFt-tal drágább
Na aztán kifeléjövet már nem vigyorgott apuci se
Egy babakocsi óriási dobozban, rajta egy hatalmas karton pelenka
, alig érte át a kezeivel, nem is látott ki mögüle, én navigáltam, hogy merre menjen. Közben meg dőltem a röhögéstől
Nagyon muris volt
Voltunk még utána a Megatoys-ban, vettünk egy pár rucit, féláron voltak, egy nagyon vagány kockás inget, és egy 17-es méretű sportcipőt
Farmer már van neki hozzá itthon
Irtó helyes kissrác lesz bennük
Aztán este hazaértünk, és amint felcipekedtünk, apuci azonnal megindult a babakocsis dobozzal a szoba felé, és első dolga volt összeszerelni
Szó mi szó, nagyon ügyesen csinálta
Aztán pedig megindult vele a lakásban, föl-le tologatta az egyik szobából a másikba, annyira tetszett neki
Hát nagyon édi volt
Most pedig átvitte a barátainak megmutogatni a vadiúj kiscipőt, meg inget a farmerral
Micsoda büszke apuka
Csak sokszor jól titkolja
Hát ez volt ma velünk
Kicsit hosszú lettem megint
De olyan jó napom volt ma
Meg kellett osztanom valakivel
Bocsi, ha túlságosan lelkendeztem
Babus+Kristófka