Timi, örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás, ordítós utazást sajnálom
Mi megúsztuk ezúttal a felmosást
időben becsuktam az ablakokat.
Zsófi, mi is DM-esre váltottunk, az is fogy, mint a fene
De nálunk nem okozott szorulást. Mírának menetrendszerűen ébredés után van, Emma néha késlekedik vele. A napokban, mikor éjszaka kelt és éhes volt, akkor is azt kapott (igen, újra elkezdtünk éjszaka kelni és enni
), ennek ellenére sem lett szorulása.
Nyuszi, köszi, jól vagyunk, teljesen jó kedvük van már a csajoknak, csak az ebédelés nem akar menni még, és a vacsival is vannak gondok. De ha meggondolom reggelit sem esznek a táp után, csak gyümit. Uzsira joghurtot és gyümit, és asszem ennyi a napi kaja. Azaz nem esznek szinte semmit
Pedig már azon elvemet is feladtam, hogyha nem eszik, nem kap mást, hanem egész menüsort sorakoztatok fel, és semmi nem kell, max 1-2 falat. De nem csak Emma, Míra is. Nem tom, mi lehet velük.
Úszógumi nekünk Balcsiban nem jött be, inkább tappancsoltak a 10cm-es vízben. De azt imádták. Lehet, hogy medencében jó lenne? Na majd egyszer. Sajnálom, hogy már "kiadtuk" a házunk a hétvégére, jó lett volna, ha lejöttök. Na majd végre szervezünk egy nagy talit, valahol félúton!
Kata, hidd el, néha én is döbbenek, micsoda kis felnőtt lélekkel rendelkeznek a drágák. Reggel még gyengécske mosolyokat kaptam, de aztán napközben már megenyhült. Délutánra már önként jött és osztogatta nekem a pusziit mindenhova, ahol ért
Vanda, 5-ös kelés?
Én még a 6-ostól is készen vagyok. De ma végre sikerült visszaaltatnom. Fél8-kor
Hihetetlenek! Aztán Míra szédölög ám egész délelőtt. Dani is így müxik? De ebédig alvásról szó sem lehet, hátha jobban érezné magát. Bár így meg legalább könnyen elalszik.
Én apának is nekiesem, ha nem mellém áll
Hogy neveljen így az ember
Ma annyira mérges lettem rájuk, mert szivattak ebédnél, nem ettek, csak kitolták a kaját és ordítottak (mint említettem nem két napja játszák ezt velem), hogy kikanalaztam őket az etetőszékből, és be az ágyba mindenki. Ajtó rájuk csuk, egy szó nélkül aludt el mindkét terrorista. Tudták, hogy pipa vagyok. Ja, és negyedik nap alszanak el este is egyedül. Míra már napközben is régóta, de mától Emmánál is be fogom vezetni. Hú de kemény vagyok, és nem látok a méregtől