Nita, anyóspajtásnak tényleg az arcára van írva minden...
Zsuzsi, ügyi voltál, hogy nem jött ki a cukros lötyi..., majd írd meg délután, hogy milyen lett az eredmény!
Köszi a zokni ötletet... lehet, hogy én is megkukkerolom magunknak a Tescoban!
Mona, jó bulizást holnapra!!!!!!!!!! Téged is szeretnénk ám látni abban csini rucidban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betti, nekem nem volt eldobható bugyim... vettem pár fekete, tiszta pamut bugyit. Nem sexy-baby fajtát, hanem olyat, ami jól tartja a betét és abba tettem a kórhátban tena betétet, aztán itthon már csak Always éjszakait. Nálunk a 3. napon dobnak haza a kórházból, ha minden OK.
Ma voltam turiban és találkoztam RITÁVAL. Tök jó volt, nem is beszéltük meg. Épp nyakig el voltam "merülve" a gyerekcuccokban, amikor megláttuk egymást. Neki is sikerült beszerezni pár rucit magának, én meg ma csak a fiaimra gondoltam. (de jó ezt így kimondani, hogy FIAIM!!!!!!!!). Vettem egy csomó hosszúujjú vékonyabb felsőt Bencének, amik pont jók lesznek ősszel meg télen, Gergőnek pedig egy édes kis bodykat, rugikat meg pár pulcsit (vékonyabbat, vastagabbat)... Igazából nem nagyon kellett volna már ilyeneket vennem, de annyira aranyosak voltak, hogy nem tudtam ellenállni...
A másik dolog ami miatt megvettem meg az, hogy nem akarom Gergőt csak és kizárólag Bence levetett cuccaiban járatni. Azt szeretném, ha mindig lennének olyan rucik is, amik csak az övéi...