Új privát üzeneted érkezett!

Monyó!
jaj de édes! :D

Deepgirl!
Miért akarsz hamarabb szülni? :shock:
zazzy

Melinda

Hatalmas gratu!
Én úgy drukkolok itt Mindenkinek!

Monyó
NAgyon cuki a lánykád, pár hónap és már rohangálni fog!

Velem semmi extra helyzet, várom, hogy megjön-e vagy sem, aztán 40dik nap után Norcolut, és jön a Closty.
Többen véleményeztétek a véreredményeim, amire a doki mondta, hogy nem támasztja alá a PCO-t.
Én bízom benne, megpróbáékozunk azzal amit mondd, aztán még mindig vannak lehetőségek.
Bizalom nélkül sajna nem megy, de fenntartásokkal leszek azzal kapcsolatban amit mondd, és mindenkinek nagyon köszönöm!!!
etike

Monyó,
mekkora már Nócika, te jó ég! És milyen szépen ül! :D :D :D

Deepgirl,
a 37. hét után már bármikor jöhet, nem lesz koraszülött.
A babák döntik el, hogy számukra mikor a legjobb megérkezi, szerintem a tied is tudni fogja, hogy mikor induljon el :wink: Ha az utolsó két hét folyamatos CTG-s meg kórházas nyösztetéseit szeretnéd megúszni, hát teljesen megértelek, az nekem sem hiányzik!

Met+várandósság:
én a végig szedők táborát erősítem, annak ellenére, hogy abba lehetne hagyni.
Rencz Rita szerint csak az első 12 hétben van babamegtartó hatása, és a GDM-et nem mindenkinél tudja megakadályozni, mert az IR mindenkinél nő a várandósság során, annak is aki nem PCOS.
Szerinte rajtam sem segített sokat, főleg mert vékony vagyok, de látja rajtam hogy ragaszkodom hozzá, ha más nem, placebo hatás vagy mi :lol:
úgyhogy most már mindegy.

Ma voltunk dokinál, UH-n, minden rendben, a Maszatka már 1200gr! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Etike!
Mi meg neked drukkolunk!!!
Hajrá megbízható doki! Ha mégse jön össze, még mindig van más lehetőség.
Ne aggódj. Segít a closty!

Eclipse!
Szép súlya van a lánykádnak!
franci

Melinda így megkésve bár -nyaraltam- de szívből gratulálok!
Azért néhány oldallal arrébb mennyire máshogy írtál, de tudod, és ez nem csak rád vonatkozik, aki nem akar görcsösen, meg lesz az eredménye, aki feladja már egy kicsit, ott mindig lesz valaki.Tudom, nehéz ez így évek múltával azt írni, ne légy görcsös, pedig mennyira igaz...

És nem csak te vagy az élő példa, nem egy Kális csajt olvastam, hogy így történt meg a csoda, de itt vagyok én is...vártam, hogy megjöjjön, mert lombikoznunk kellett volna...
Vendég

Jéééééé egy laptető,soha jobbkor :wink:

Eclipse!
Én azzal sem értek feltétlenül egyet,hogy nem tudja megakadályozni,vagyis inkább azt akarom mondani,hogy ugye én a 12.heti terhelés után GDM-esnek lettem kikiáltva,hagyta a doktornő a metet,és így(met+diéta)semmi gond nem volt!Met nélkül nem biztos,hogy így alakult volna,így viszont a 21. és a 26. héten is tökéletes értékeket produkáltam a terheléseken.De amúgy úgy voltam,mint Hunci,amíg azt láttam,hogy jók az otthon mért értékeim,nem paráztam.Márpedig otthon folyamatosan néztem,így nyugodt voltam. :D

Deepgirl!
Csak azért kérdeztem,mert azt hiszem,páran tudnának mesélni,hogy mit rendeztem szülés előtt :lol: 31-re voltam kiírva,15-től tűkön ültem,alig vártam,hogy végre a kezemben tarthassam a kisbabámat,+ mindenki mondta,hogy a lányok úgyis hamarabb jönnek,szép,fejlett baba volt,hátha,aztán teltek a napok és csak nem akart jönni.Pontos ember.31-én(akkor is este 10-kor :lol: )érkezett.És utólag azt gondolom,hogy egy terhesség nem véletlenül 40 hét.Még az utolsó 2 hétben van mit fejlődniük,persze nyilván semmi gond nincs többnyire ha a 36.hét után érkezik valamikor,de azért jó ez így.Legközelebb türelmesebb leszek(remélem :roll: :lol: )
zazzy

zazzy: azert is szeretnem hamarabb, amit eclipse irt meg azert is amit Te. turelmetlen vagyok :) szinten szep sulyu fejlett baba, szept 15-19 lennenk kiirva es enis 2 hettel hamarabb szept elejen szeretnem. de nyilvan nem en dontom el :) csak jo almodozni, hogy mar csak 4 het es nem 6.

Kép
deepgirl

Megértelek,pontosan így voltam én is... :D
zazzy

hali.

Deepgirl.Igy voltam en is,meg nekem mondtak is hogy elobb meglesz,aztan az elso inditasomkor sem akart kibujni,pedig loadag oxitocint kaptam.
masodik inditasra meg siman megyszultem 7ora alatt,mert ha nem inditanak akkor aznap magatol is megszuletett volna.februar 2.voltam kiirva Noi 1en szuletett :lol: O tudta hogy mikor akart megszuleteni es kesz,mondjuk a termeszete azota sem valtozott,akaratos nagyon.

Kép
monyo83

No igen ,akaratról ne is beszéljünk :twisted: :lol:
Az enyém ráadásul kos-skorpió aszcendenssel,és ezeknek minden szépségével :lol:
zazzy

Eclipse, Franci,
Boldog névnapot nekünk :D :lol: :lol: :lol:

Monyó, csuda édes a kiscsaj! 8)

Voltam ma Arnoldnál, 17.5 mm foll, de szerinte itt már volt egy tüszőrepedés, ez egy másik lehet. :shock: Hogy honnan lát ilyeneket, ne kérdezzétek... :roll:

Meli, már csak EGY nap :) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.08.05 16:03-kor.

Kép
xtina75

Kos vagyok en is oroszlan aszcendenssel,a lanyom vizonto szinten oroszlan :o

Kép
monyo83

Xtina,koszi.

Biztos latta a sargatestet,abbol lehet kovetkeztetni.

Szupi:)szepen alakulsz.

Kép
monyo83

Sziasztok, köszi az érdeklődést, jól vagyunk.
Ma mentem mégiscsak uhura, nem holnap, és dobog a picikénk apró kis szivecskéje!Mindenkinek hasonló élményeket kívánok!

Ígérem Lányok, ahogy lesz időm, ismét visszakapcsolódok, csak most elutazunk a hétvégére, azért nem tudok jönni!

Puszi mindenkinek, és küldöm a rengeteg drukkomat felétek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, szuperrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!! Én szoktam erről álmodni (szívhang) :lol: :) :) :)
Elvettem egyet a rengeteg drukkból :D

Kép
xtina75

Meli! Jajdejó!!! Gratula!!! Ez szuper!!! :lol: :lol: :lol: Puszillak beneteket!!! :lol:

Monyo! A lányod egyszerűen imádnivaló, tündéri, megeszem!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

meli: nagy gratula
horibol

Tina, Eclipse!
Sok Boldog Névnapot kívánok nektek!

Tina!
Arnold látja a sárgatestet, nem minden doki ilyen. Unokatesóm dokija ezt cisztának nézte. 2 hét múlva meg pozitívat tesztelt.

Meli!
Ez fantasztikus!!!! Nagyon örülök!! Továbbra is drukkolok!
franci

Meli.

gratulalok a szivdobogashoz:)

Kép
monyo83

melinda

De örülök a pici szivhangnak :) mennyi idősnek mondta?

KépKép
bettike83

Meli,
hurrá, hurrá! Ez olyan szép érzés! Emlékszem én is elpityeredtem annó! Jajj de jóóóó! Vigyázzatok magatokra! :D :D :D
Ne dolgozzál, kis csoda van a pocidban!

Eclipse
eclipse
Budapest

Monyó, megint tanultam valamit (sárgatest)... köszi :) Mármint, hogy meg lehet különböztetni. Nekem paca - paca. Petesejt, sárgatest, ciszta, endó = paca. Dehát ő meg ezért A doki.

Franci, a próféta beszéljen belőled! :lol: :lol: :lol: Nem minden doki ilyen... na meg nem minden dokinak van jó UH-gépe. Az előzőmnek olyan volt, hogy azon még szerintem dínókat vizsgáltak :lol: :lol: :lol:
Arnold meg számolgatta márciusban a pici kis 2 mm-es cisztákat (7+8 )

Kép
xtina75

amikor én láttam a második uhn akkor még szivhang nem volt,de olyan szépen látszott ahogy kis melkasa pulzál :) annyira hihetetlen volt h az a pici élet bennem növekszik :) :)

KépKép
bettike83

Meli,

hatalmas nagy gratuláció neked (és persze apácska katonáinak)!!!!!!!!!!!!

Monyó,

tündéri nagylány Nóci. és már milyen szépen ül!

Deepgirl,

vigyázz a kívánságaiddal. én is hasonlóan gondolkoztam mint te (hogy jó lenne vagy 2héttel korábban szülni), és mi lett belőle? 41. héten császár, mert még mindig nem akart jönni. az viszont tényleg gáz volt, hogy minden nap menni a kórházba vagy Nst, vagy magzatvízvétel. főleg hogy apci is jött velem, és már teljesen kész volt, hogy már megint "mehetünk haza".

Kép
gota79

Koszonom lanyok.tenyleg szepen ul Noi,na de ezt nezzetek.Ezt muszaly megmutatnom,aztan eldugulok.

Kép

Hova lett az en pici lanyom? :roll:

Kép
monyo83

Monyó, nagyon ügyes Noémi. :) Csak lesek hogy már áll!!! :shock:
mókica

Monyo: Noémi nagyon ügyes. A másik fórumunkban még senkinek nem állt fel a gyerek. Még Barbus sem ül, pedig ő az egyik legidősebb. Az anyatanyára már nem jöttél velünk? Most zártban nyomulunk, egy pár embernek meggyűlt a baja egy pár zugolvasó rokonnal.
vicky79
Budapest III. kerület

OFF:

Szia Monyo!

Nem akarok ünneprontó lenni, de úgy érzem veled cseszek ki, ha nem figyelmeztetlek.

Én annakidején ugyanezzel a rácsodálkozással figyetem, ahogy a fiam 7 hónaposan feláll és 9 hónaposan elindul.
Iszonyú büszke voltam rá. És nem találtam benne semmi negatívumot (sőt!), mivel anyu elmondása szerint én is ilyen korán elindultam.
Az mondjuk feltűnt, hogy a fiam szinte csak futva közlekedik. Később az is, hogy lábujjhegyen megy mindenhova (még bakancsban is képes volt lábujjhegyen menni!).
Emiatt már szóltam a gyerekorvosnak, aki lerázott azzal, h. majd kinövi.
Amikor kontrollra mentünk a gyerekorthopédushoz, akkor neki is szóltam, h. lábujjhegyen jár a gyerek, de ő is azt mondta, h. amíg leteszi a sarkát, nincs gond. Megnézte az Achillese feszességét, és azt mondta, h. semmi baj.
De a lábujjhegyezést csak nem akarta kinőni a gyerek. Hordozós talin egy konduktorcsajjal hozott össze a sors, aki egyből azt kérdezte, h. mindig lábujjhegyen jár-e a gyerek és mindig ennyit esik-e. Mondtam, h. igen. Azonnal elzavart neurológushoz. A neurológus persze megint mindent rendben talált.
De ekkor már nem hagyott nyugodni a kisördög, hiszen én is éreztem, h. vmi nincs rendben. Kerestem szenzomotoros tornáztatót, aki felmérte a gyereket. Mondta, h. tényleg nincs Achilles rövidülése, de ennyi idősen nem szabadna lábujjhegyeznie. Az már neki is feltünt, h. hiába jó a nagymozgása, hiába jó a finommozgása, a mozgások és a szemkövetés összehangolásánál vannak a problémák (ezért megy neki az ajtófélfának s töri magát folyton). Viszont akkor még nem volt 2 éves a kölyök, éppen költöztünk, úgyhogy őhozzá nem tudtam vinni.
Addigis elvittem Dévényre, hátha tudnak vele mit kezdeni.
A dévényes csaj csak nézett. h. milyen bekötött vádlija van a kölyöknek. Mondta, h. jó lett volna, ha jóval korábban jövünk, már akkor amikor olyan korán elindult, mert az nem volt egészen normális dolog. Mondtam, h. mindenkiről visszapattantam. 3 hónapon keresztül gyúrta heti kétszer, de jelentős változást nem tudott elérni.
Onnantól szenzomotoros tornára járunk, ahol apránként kiderült, hogy nem igazán volt tökéletes a gyerek mozgásfejlődése, több lényeges probléma is van, ami később diszlexiára is hajlamosítja és vélhetően nem véletlenül izgágább az átlagnál.
De mivel szeptembertől ovis és Állambácsi egy gyerek után csak egyféle támogatást oszt (vagy az ovinak, vagy a fejlesztőnek), így szeptembertől otthon nekem kell majd csinálnom a tornáztatását, mert ők nem tudják vállalni. Vagy keresek neki máshol fizetős tornát. Ez van.

Azért írtam le, hogy ha a lányod is ilyen robbanásszerű mozgásfejlődést mutat, akkor mindenképpen vidd el szenzomotoros gyógytornában jártas gyógytornászhoz, mérje fel időben és szóljon, ha vmi nem stimmel, nehogy így járjatok, mint mi!
Ha ugyanis vmi baj van, akkor ők végig tudják vezetni a mozgásfejlődés kihagyott lépésein, meg tudják tanítani az idegrendszert a kihagyott dolgokra és akkor nem lesz gond.

Nem ijesztgetni akarlak, csak figyelj oda, ha kihagyja a kúszást (én is csak a lányom szabályos kommandós kúszásánál jöttem rá, hogy amit a fiam kúszás címén nyomott kb. két hétig, mielőtt hipergyorsan felült, felállt és elindult volna, az nem igazán volt kúszás), vagy egyéb olyat látsz, amit a többiek adott mozgásfejlődési szinten lévő (tehát ha a tiéd áll, akkor ne a szomszéd 6 hónaposát figyeld, hanem a másik szomszéd 1 évesét!) gyereke máshogy csinál, akkor fordulj szakemberhez!
Ne a gyerekorvoshoz, ne a neurológushoz, ne orthopédushoz, hanem szenzomtoros tornában jártas gyógytornászhoz!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Vicky,idohianyaban mostmar olvasni sem tudlak benneteket.amig a babaneten voltataok meg valahogy birtam kovetni a fonalat.
Okes,de Noi februar 1. szuletett tehat a februari babak kozul van olyan aki egy honappal fiatalabb mint a lanyom,Noi sem allt ult fel 5 honaposan.

ramboka koszi a figyelmeztetest,nem vagyok egy parazos anyuka,hagyom hadd csinalja a lany azt amit akar.
O nem akar kuszni,maszni utal hason lenni igy hamarbb ult fel es rajtunk fel is kapaszkodik.Telitalppal setal ha fogjuk a kezet,nem labujjhegyezik.

Kép
monyo83

Rambóka!

Én nagyon nagy érdeklődéssel olvastam amit írtál, mert Zyva 10 hónapos és megy. Nem lábujjhegyezik, a mászást sem hagyta ki, most is a járás helyett kúszik mászik ha úgy érzi. Én a tipikus para szülő vagyok, remélem megnyugtatsz kicsit :)

Üdv.
Aisha
aisha

Monyo!

Írtam egy másfél oldalast, erre ez a dög benyelte. Nem vagyok képes újra beírni.

Csak arra kérlek, h. ne dugd homokba a fejed, mint én tettem annó.
Az, ha kihagyja a kúszást-mászást, nem szeret hason lenni, ugyanolyan alarmírozó jelek, mint nálunk a lábujjhegyezés. Inkább nézzen rá szenzomotoros terápiában jártas ember, minthogy később verhesd a fejed a falba és azt kelljen hallgatnod, h. miért nem jöttél korábban, vagy iskolai problémái legyenek.
Mindenki azt hiszi (én is azt hittem) h. csak akkor van baj, ha vmiben elmarad a gyerek az átlagtól. Ez nagy tévedés!

http://varazsbetu.hu/beszelgessunk/olvasomozgas/
(olvasd el a kommenteket is, ott is van felgyorsult mogásfejlődésű gyerekről szó)

Tudom, h. te büszkélkedni jöttél és ez most hidegzuhany és kellemetlen, de kérlek hallgass rám!

Maga a torna nem bonyolult, a gyerek is élvezi. Játékos formában újraveszik vele a mozgásfejlődést és fejlesztik az egyensúlyozó rendszerét és azon keresztül az agyi kapcsolatokat (Delacato, Ayres, TSMT, BHRG és hasonló neveken keresd).

Amit addigis otthon megtehetsz, h. használjatok ki minden hintázási lehetőséget, lehet pokrócban is hintáztatni, hengergetni, ha van vkinek kölcsön gördeszkája, fektesd rá hason, háton, gördítsd, jó a kúszóalagút is, mert abban legalább a négykézláb közlekedést tökélyre fejlesztheti. Ha már nem ijed meg, akkor lehet kezénél-lábánál, később csak lábánál fogva hintáztatni. Oldalra, fejjel lefelé. Fő, hogy a tér minden irányában legyen minél többet mozgatva.

Bocs, h. off voltam!

rambóka

off
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monyo83 2010.08.11 09:02-kor.

Kép
monyo83

Monyo!

Ha ráérsz, majd olvass vissza a másikon. Mintha magamat olvasnám.

Amit tegnap benyelt, abban szinte szó szerint azt írtam, h. én sem foglalkoztam a figyelmeztetésekkel annakidején, hiszen gyereknek én is ugyanilyen voltam, mint a fiam.
Ő sem aludt 1 éves koráig, én sem.
Én nem másztam egyáltalán.
Én sem beszéltem 2 éves koromig, a fiam sem.
És mégsem lettem diszlexiás.
Sőt! :)

Az a baj, h. nem tudhatod előre, h. ami nálad nem okozott gondot, az nála sem fog.
A fiamnál a felmérés kidobott egy csomó olyan dolgot. Pl. szemkövetés elmaradása (nem oda néz, ahova mozdul, ezért esik rengeteget, ezért megy neki dolgoknak), ami a későbbiekben gond lehet az olvasásnál (mert nem fogja a szemével követni, amit olvas).
Lehet, h. nem lesz gond, de ha egy egyszerű, játékos tornával meg lehet oldani, akkor megyek vele.
Már most rengeteget javultak dolgai.

Nem hiszem, h. nálatok ne lenne szenzomotoros torna, hiszen ez nem magyar találmány. Max nem tudsz róla.
Nálunk is többnyire csak azok tudnak róla, ahol súlyos érintettség van, én is egy ilyen helyről kaptam a tippet annó.
A neten rá tudsz keresni Delacato, Ayres, TSMT, BHRG néven (csak az utolsó 2 magyar fejlesztés)
Ne orvost keress, ők sajnos ma még csak a nagyfokú elmaradásokat veszik észre. Konduktort vagy gyógytornászt kérdezz meg!

Na mostmár végleg bedugulok. Bocs az offokért!

rambóka

sziasztok

meglettek a 3. napi vérvételem eredményei:

ösztradiol: 100,0 ng/l
Progreszteron: 0,7 ug/l
Prolaktin: 259 mU/l
LH: 9,8 U/l
FSH: 6,5 U/l
TSH: 0,03 mU/l

a tesztoszteront nem csinálták meg a laborban mert hogy drága!
Volt ennél már jobb is:(
horibol

Horibol pedig a teszto fontos lett volna.Lh/ fsh nem a legjobb.

most hogyan tovabb?dokihoz megy?

Kép
monyo83

29-én megyek újra Tűű höz. Tudom hogy kell a teszto eredmény de ma délutánig egy szóval nem mondták nem csinálják meg. Beutalóm volt arra is csak a labor nem hajlandó megcsinálni.
horibol

Sziasztok!

Bocsi, hogy keveset vagyok, majd összeszedem magam, és jövök, ígérem!

Horibol,
milyen szemét ez a rendszer!Kér a doki egy vizsgálatot, erre nem csinálják meg, mert drága! :evil: Hihetetlen.
Kíváncsi vagyok mit mond majd Tűű doki!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

szerintem semmi jót:

76 kilosan amikor kiderült hogy pcos vagyok ilyenek voltak az eredményeim kb a 22 nap (2009.03.17)
ösztradiol 101 ng/l
Testosteron: 2,45
Progreszteron: 2,0
Prolaktin: 280
LH: 8,1
FSH: 6,7
TSH: 4,23

Most meg 58 kg vagyok napi 3X850 Metformin és 1X1 Thyroxin mellett ilyenek az eredményeim.
horibol

melinda84: igen sajnos ez igy van pedig még azt is felajánlottam kifizettem de fel volt háborodva hogy mit képzelek magamról törődjek bele hogy nincs legközelebb lehet már ennyi se lesz!

Munkanélküliként fizetem a tbt 4950 ft-ot havonta és csak magánrendelésen állnak velem szóba :evil:
horibol

anyukám szerint én is hamar elindultam,már 10 honaposan.a kis hugom pedig pont 1 évesen kezdett el menni,neki sem volt baja meg nekem sem.párom pl nem akart elindulni,inkább mászott :) szerintem gyereke válógatja sok esetben és sajnos van olyan is mint nálatok horibol amikor szükség van orvosi segitségre is és még az a jó h nem hagytad annyiban a dolgot.

KépKép
bettike83

Horibol!
Ez szerintem több mint felháborító,én tuti panaszt tennék!Ilyen nincsen,hogy a doki kér egy vérvételt és a labor nem csinálja meg! :evil: :x Mégis hogy képzelik? :shock:
Az eredményekhez nem igazán tudok szólni,majd Tűű megmondja a tutit!58 kilóval 3x850???És bírod???Én 74-gyel nem bírok csak kettőt.
Tudom,embere válogatja,de furcsa.
zazzy

zazzy: áprilisban amikor voltam nála először még 67 kg voltam. Egyébként a hasmenésen kívül semmi bajom a metforminal.
horibol

Horibol,menj el privatul es nezesd meg a tesztodat,ott biztos megcsinaljak.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Rég jártam erre, azért remélem van még aki emlékszik rám! :wink:
Nem nagyon babaneteztem az elmúlt hetekben, valahogy nem volt hozzá kedvem, kicsit távol akartam tartani ezt a babatémát és mással elfoglalni magam. Most jobban vagyok lelkileg, tudom, hogy a hármas kezelés előbb-utóbb meghozza a hatását, csak hát ki kell várni, ami ugye elég nehéz.
Júniusban voltam utoljára a Mensben Valicskó doktornőnél, akkor azt mondta, hogy jó úton vagyunk a spontán baba felé. Ebből én persze azt a következtetést vontam le, hogy már az a hónap sikeres lesz, persze amikor bebizonyosodott az ellenkezője eléggé padlót fogtam. Mára túl vagyok rajta, és örömmel jövök vissza kicsit olvasgatni.

És hát mit látok? MELI!!!!!!!! ÓRIÁSI GRATULA! :D Csodák vannak! Csak hinni kell benne. Nagyon-nagyon örülök Nektek!

Zazzy, én 53 kg-ról kezdtem 2*850 Meforalt, amit emeltünk 3*850-re, akkor 51 kg voltam, most 49 vagyok... De bírom ilyen kis súllyal is, viszont megdöbbentően keveset eszek egyszerre. Leves után például szinte sohasem tudok már többet enni...

Horibol, nekem is voltak gondjaim laborban, velem is közölték, hogy a terheléses cukor és a hormonok drága dolgok, én meg fiatal vagyok és csinos, biztosan nincsen semmi bajom! Na, hát mondanom sem kell, majdnem rájuk borítottam az asztalt, ezek után még mindig nem csináltak csak terheléses cukrot, inzulint nem mértek... Amikor délután mentem be az eredményekért és láttam, hogy nincsenek inzulin értékeim, csak glukóz, akkor közölték, hogy a kettő együtt kicsit sok, legyek szíves megelégedni a cukorral, egy jó doki abból is fogja látni, hogy van-e baj... Na, miután fenyegetőztem mindennek, akkor előkotorták a véremet és megkaptam az inzulin értékeket is... :twisted:

Egyszerűen felháborító, hogy mennyire nem működik az egészségügy...

Remélem hamar felveszem a fonalat ismét és akkor mindenkihez tudok majd szólni külön is. :oops:
Addig is szép napot!

chrissy81

monyo: privát labor most nem fér bele pont ma adtuk le a kocsit műszakira és még lehet hogy hátsófékcsere is lesz.

crissy81: probálkoztam én is de még reangensre sincs pénzük. (vagy valami hasonlóra)
horibol

egyébként a menses papíromon a tesztoszteron nem szerepel hogy vinnem kéne bár gondolom ez csak véletlen lemaradt.
horibol

sziasztok!

egy zugolvasó vagyok, mostanság nincs időm energiám írni tanácsot kérnék ha nem gond :oops:

hétfőn megyek terhelésre reggel előtte mikor ehetek utoljára szerintetek? Meforalt szedek meg egy másik vmit is a cukromra, amit reggel kell megenni éhgyomorra azt gondolom nem ehetem meg?!
en .. nem kérdeztem rá a dokimtól

köszönöm
napvirág24

Napvirág igen nem vehetsz be gyogyit...este 10 után szokták mondani hogy nem ehetsz, persze ez attól függ mikor lesz a terhelésesed...

Üdv.
Aisha
aisha

aisha, köszönöm a választ, szeretném ha jó lenne az eredmény meg persze reális nem szeretném magam becsapni sem...
napvirág24

Sziasztok!

Kivel mi újság?
Ez az idő szerintem mindenkit kikészít, borzalom!

Hát Lányok, valamit csináljatok velem, rúgjatok jól seggbe, mert nem igazán tartom a diétát!Meglesz még ennek a böjtje, az tuti! :oops:
Arra gondoltam, hogy holnaptól ismét vezetni fogom mit eszek!
Valaki csatlakozik hozzám a diétázásban? :wink:

Napvirág,
este egy light-os vacsi, aztán utána márcsak víz.
És a reggeli gyógyszeredet szerintem se vedd be, mert az módosítja az eredményedet!

Pussz mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?