Sziasztok!
Tegnapi nyűgös nap folytatása, így csak most jutottam gép elé, de hulla vagyok. Megpróbálok reagálni, ha valakit/valamit kifelejtek, 1000 bocs előre is
.
Hibernia
köszi a bókot Nóriról
. A szeme születése óta nagyon sötét kék, nem tudom, ilyen marad-e, nekem barna, apának nagyon világos kék, szóval passzolom. Egy biztos, ha ilyen marad, hozzá a gyönyörű hosszú szempillákkal, hát, Apa csak győzze majd elhajtani a fickókat
. A hajszárítózás pocakra mit takar pontosan?
Amúgy Nóri sem mindig tartja a fejét ülésbe húzáskor, szóval sztem ne aggódj, a 3 hós vizsgálaton egyáltalán nem tartotta, mondták,hogy gyakoroljuk, azóta néha megy, néha meg egyáltalán. Nem irigyellek a 10 napos út miatt, de nem lesz gond, megoldod, ha meg kiborulsz, majd jössz és mi megvigasztalunk
. Amúgy hova megy a férjed? Éltem kint 1,5 évet, hátha tudok segíteni,hogy hova érdemes menni.
Barbazso
Neked is köszi a bókot
. Samu mászik??? És már egy hónapja? Azta, jól belehúzott, gratula! Légzésfigyut miért nem használod? Én nem merem nem használni, pláne, hogy Nóri csak hason tud aludni. Fürcsi utáni kajánál nálunk is dettó ez volt, hogy éhesnek KELL lenni, nincs mese, és üvöltés, csak nálunk megvárta Apa masszázsát, és utána zendített rá, masszázs közben meg végig vigyorgott...Egy ideje kajcsi után van fürdés, de nem emiatt, hanem mert így apa biztosabban hazaért a pancsira.
Zsu - köszönöm a lábnyomat linket, megpróbálok futni még egy kört Apánál, meglátjuk. Balcsi jól hangzik, biztos remek lesz
.
Nadi
Neked is köszi a bókot. Sajna mi vagyunk akkor az ellenpélda hasfájásra, én néha úgy érzem, 3 hós forduló óta rosszabb, néha olyan, mintha visszautaztunk volna 2 hónapot az időben...de remélem nálatok meghozza a várva várt pálfordulást! Én nem merek kocsival menni egyelőre, ha megyünk, akkor hárman, apa vezet, én hátul Nórival. De lassan el kéne kezdenem mászkálnom kocsival vele - meglátjuk. Balcsit élvezzétek ti is - Gréti biztos nagyon fogja
. Majd csinálj képeket, ha lehet.
Orsi - szintén köszi a bókot.
Félreértettél, nem kettesben, hanem hármasban értettem, hogy nem nagyon voltunk sehol, kettesben még nem is álmodom róla, hogy elmenjünk valahova, nem is nagyon tudnám és nem is akarnám Nórit senkire hagyni. De hármasban is alig voltunk valahol, még sétálni is egy kezemen össze tudnám számolni, hányszor
- vagy én megyek Nórival, és apa örül, hogy végre nyugi van a házban, vagy én küldöm őket, hogy nyugodtan meg tudjak csinálni 1-2 dolgot.
Óceáni nyaralás, irigy-irigy
- az út húzósnak tűnik, de Elisa biztos ezt is jól fogja bírni. Megnéztem a képeket, Elisa gyönyörű, és az a görbítés, Hibernia, azt hiszem Petinek vetélytársa akadt
Csöpplány
Esti altatás nálunk azért nem megy teljesen egyedül, de a rituálé bevezetése óta megszűntek a 1,5-2 órás küzdések, ölben van egy altatódal, arra elpilled, de nem alszik el, leteszem, és jó esetben elalszik, rosszabb esetben egy kicsit még simizni kell az ágyban, és ennyi. Balu ma belehúzott akkor az alvásba - 5 óra, istenem, csak egyszer aludna Nóri ennyit napközben
. De nem panaszkodom, cserébe éjszaka jól alszik - mint Peti
Csigaby
Az enyémnél biztos nem rosszabb a hangod (majdnem bukásból kialkudott kegyelem hármasok énekből, hogy mégse kettes legyek belőle úgy, hogy minden másből négyes-ötös...), én senkinek nem merek énekelni, de Nórinak önfeledten szoktam
, és nagyon élvezi - remélem, később is így marad
. Én szerencsés vagyok, Apa a hét nagy részében itthonról dolgozik, így látja, hogy nem csak az esti hiszti van - úgy nem lehet könnyű, hogy mindig ezt kapja, de megértem, hogy kiborultál. Remélem, most már javulni fog a helyzet
.
Charlott
Szentendrei képek nagyon jók, tényleg csodaszépek vagytok együtt
Asszem ennyi. Már korábban is akartam kérdezni, köldöksérv van valakinél? Nálunk van, és én nem látom, hogy javulna a ragasztástól...
Elteszem magam holnapra - vendégség lesz nálunk, egész nap takarítottam, holnap meg vendégvárás, szóval nem tudom, mikor tudok jönni, de igyekszem.