Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus,
ne törődj azzal se, hogy most sikerül-e az utazás alatt, csak élvezd a pihenést. November tényleg mindjárt itt van és tudod, általában mindenki 1 hónappal előbb sorra szokott kerülni :wink: Szeptemberben érdemes megcsörgetni az intézetet, hogy mikor kezdhetsz. Elvégre én is kiestem és én is novemberben mentem volna :wink:

i.kata

Sziasztok.

Sonjus drága, maximálisan együtt tudok veled érezni, hisz én is ezt csináltam 7 éven keresztül, minden hónapba mikor megjött egy világ omlott össze bennem, még akkor is mikor kiderült, hogy nekünk esélyünk sincs spontán babára, még akkor is hittem a csodába...
Legyen ez az utazásotok, egy új élet kezdete...töltődjetek fel szeressétek egymást a végtelenségig, és mikor haza jöttök, akkor mindent belevetsz hogy sikerüljön a kis manótok...az nem baj, ha hiszel...nem baj ha reménykedsz...a hit nagyon sokat segít, és biztos sikerülni is fog!!!

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

Sziasztok!

Sonjus, én csatlakozom az előttem szólokhoz.........csak lazán.....
Én holnap megyek Sipos Dokihoz.

velociraptor
velociraptor

Köszi lányok, meghatódtam kicsit, hogy így foglalkoztok a lelkemmel és segítetek! :) Nagyon jól esik!
melóhelyen ér pityeregni? :oops:

TE JÓ ÉG, MÁR MINDJÁRT ITT A SZEPTEMBER, OKTÓBER, NOVEMBER :) :) :)
na addig jól kinyaralom magam :)

Kép

Jól csinálom? ;)
sonjus

Sonjus,
nagyon jó ez a kép :lol: De mitől szőrösödtél ki ennyire?! :lol: :wink:
Persze, ér sírni, csak előtte találd ki mit mondasz a kollégáknak :lol:

Velociraptor,
mennek a drukkok holnapra! :lol: Remélem meg fogja érteni a vágyaidat S. doki és nemsokára kezdhettek is.
Elárulnád a keresztnevedet? Ha nem akarod felfedni magad az sem baj, csak én is mindig belekavarodom a felhasználó nevedbe :oops:

Beus,
7 éve??? :shock: Nem volt az még korán?

i.kata

Kata!

Nem titok ,Ágnes...........köszi a drukkot.......jó nevem van,mi?

Az egyik Fiam Dínó imádó!

velociraptor
velociraptor

Ági,
köszi, ezt azért klasszisokkal egyszerűbb leírni, mint ezt a dínó nevet :lol:

i.kata

Szivi, majd írok holnap este!

velociraptor
velociraptor

Sonjus ez természetes, hogy így törődünk veled is, hisz sorstársak vagyunk mindannyian:)

Ági nagyon szorítok neked holnapra, biztos megértő lesz Sipos doktor...

Kata hát nem tudom mi a korán:) 9 éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk maga az álom a mai napig,a bizalom 100%-os...
én már 18 évesen is elfogadtam volna egy babácskát:)

Kép

beus84

Gyerekek ezek után el merjem árulni, hogy mi idén leszünk 30 éve együtt?

velociraptor
velociraptor

Ági,
én még mindig csak ámulok rajtatok, hogy ennyi évvel és ennyi gyerekkel a hátatok mögött megint belevágtok :lol: Sajnos ritkák az ilyen családok.

i.kata

Helló Kata!

Az egyik barátunk azt mondta 30 gombócból is sok,nem, hogy házasságban eltöltött évekből.....
Elmúltak már a gyomorpanaszaid?Majdnem egyszerre fogsz szülni a nagylányommal. Tudod már a nemét?

Üdv.

velociraptor
velociraptor

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok. Mi jól vagyunk,Lóci sokat ugrándozik. Ami a szülést illeti: december 20-i hetében fogok szülni,mivel előbbre kell hozni 2 héttel a diabetes és a PCOS miatt. De sebaj,már nagyon várjuk. Már vettünk babakocsit is,meg egy csomó mindent. Ami a kilókat illeti: -16,5 kg-nál járok,most egy kicsit lelassult a dolog.
Röviden ennyi.
Puszi Mindenkinek!
szilvi
bné_szilvi

Jó reggelt!

Ági,
á, még nem tudjuk a nemét, végülis nem sürgős még tudnunk :lol: Gyomrom már teljesen jól van :lol:

Szilvi,
örülök, hogy jól vagytok és kicsit lelassult a fogyásod :lol:
Milyen babakocsit vettetek?

i.kata

kellemes napsütéses reggelt minden korán kelő topiktársnak :)nem, nem ment az agyamra semmi, ez az uccsó munkanapom a szabi előtt :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)

hbzs, szerintem ha a doki nem foglalkozik a magasabb ösztradiollal, Te se tedd. akkor most mi lesz Nálad a menet?
drukkokból nem lesz hiány szerintem most sem, mindannyian gondolunk rád, és küldjük a vudukat! :)

beus, sajnálom, hogy csalódás volt az uh :cry: néha én sem értem ezeket a dolgokat, fizetsz valamiért, aztán sz.rnak a fejedre... velem is történt mostanság hasonló, mindjárt leírom! rágugliztam a hyperechogen papillaris izomra, rögtön az első találat volt, szerintem megnyugtató: http://torpicur.blog.hu/2008/09/04/kalandozasaink_a_hyperechogen_papillaris_izom_korul persze én is utánamennék a helyedben, csak lásd, hogy pusztán ez az 1 eredmény nem jelent rosszat. gondolok Rátok, és számolj majd be a fejleményekről (és rakhatnál egy fotót, már biztos méretes a pocód :)) megkérdezhetem, hogy miért vártatok 7 évig, hogy orvoshoz menjetek? mi kb. 4 éve 'próbálkozunk', és most mentünk dokihoz, tehát mi is elhúztuk rendesen. egyébként érdekes ez a 'hiszek a csodában', mert ugye nekünk is azt mondta az andrológus, hogy spontán esélytelen, lombikkal is csak ICSI jöhet szóba. megzuhanás, bőgés, aztán jó, akkor menjünk, nézzünk utána, csináljuk, majd huhh, ezentúl nem kell azon stresszelni, hogy jókor voltunk-e együtt, meg közben azon filózni, hogy na, hátha most, aztán mostanra megint eljutottam odáig, hogy OK, hogy lombik, meg pocsék spermakép, meg ki tudja, még mi, de HÁTHA... :) szerintem ez nem baj, ha tudja az ember azért helyén kezelni a szitut, és nem vár a csodára, csak az esélyt megadja neki.

gabó, drukk a vizsgáidhoz, ha túlvagy rajtuk - és a gyerkőc is engedi - gyere gyakrabban! Lina nagyon cuuuuuuuuuuuuuuki :) főleg, ahogy fityiszt mutat az első képen... zabálnivaló!

sonjus, ne máááááááááááááááááár :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom, hogy ennyire magad alatt vagy most, és igazából a megoldást sem tudom a problémára. szerintem itt nyugodtan 'panaszkodhatsz', én a blogot is jó ötletnek tartom, feltéve, ha nem csak a negatív gondolataidat írod le, hanem a pozitív történéseket is, és egy esetleges mélyponton visszaolvasva tudsz erőt meríteni belőle, és segít átértékelni az akkori helyzetedet. szerintem ha úgy érzed, nyugodtan sírd ki magad (én is sírtam nem egyszer, se nem kétszer), utána viszont állj fel, rázd meg magad, és élj tovább. k.rva nehéz, de nem engedheted meg magadnak, hogy belesüllyedj ebbe az állapotba. mindig kell legyen előtted valami cél, ami felé tudsz menni. én drukkolok Neked is nagyon-nagyon-nagyon :) nem tudom, mennyire hiszel a dolgok nem racionális megközelítésében, DE pár hete kaptam egy nagyon jó képsorozatot, ha megtalálom, felrakom. engem nagyon megérintett.

a vérvétellel kapcsolatosan köszönöm mindenkinek a segítséget :) 3. napi vv kell, és csütörtökön lesz a 3. napom. tudom, hogy 3-5. nap között lehet menni, a doki rá is írta a papíromra, csak elutazunk csütörtök reggel/délelőtt. én is kutakodtam még tegnap a neten, és a SOTE laborja mellett döntöttem (talán még az van hozzánk a legközelebb, kocsival szerintem nagyjából 15-20 perc lesz az út), a többi tényleg messze van nekem. 9 körül fel is hívom őket. tegnap átmentem a háziorvoshoz, ahogy sejtettem, ők nem csináltathatják meg, csak a tsh vizsgálatot. elkértem a biztonság kedvéért a labor telefonszámát, hogy akkor érdeklődöm náluk. felhívom, mondom, hogy mit akarok, erre közli velem a nőci, hogy akkor adom önnek a terhesosztályt :shock: :shock: :shock: ilyet se hallottam még... na mindegy, felvette egy pasi, neki is mondom, hogy mit akarok, erre közli, hogy sajnos nem tudják megcsinálni, mert pont pár napja kaptak egy körlevelet a labortól, hogy a gépük, amivel a hormonvizsgálatokat csinálják elromlott... hát mondom kéééééééééééééééééééééész, ilyen nincs... szóval marad a SOTE, de ha ott meg azt mondják, hogy hát pont holnap sajnos áramszünet/vízelzárás/sztrájk/földomlás/cunami/akármi lesz, akkor f.sok az egészre, majd elmegyek valamikor máskor, és délután nekiindulunk a nyaralásnak.
és beus, amit említettem Neked valahol a kisregényem elején, hogy a pénzed ellenében is tesznek Rád, velünk az történt, hogy elmentünk egy családtervezési tanácsadásra, ahol kifizettünk x ezer forintot erre a programra, vagy nem is tudom, minek nevezzem, amiben benne vannak különböző dolgok (vérvételek, konzultáció a védőnővel, nőgyógyászati és andrológiai vizsgálat, stb, stb.). és ebben a gyönyörű kis csomagocskában (amiért hangsúlyozom még egyszer, hogy nem kis összeget fizettünk, bár a TB járulék sem kevés, amit havonta vonnak...) kaptam a papíromat erre az ominózus 3. és 21. napi vv-re, amit végül újabb súlyos ezrekért magamnak fogok megcsináltatni, mivel ezen a bizonyos helyen csak hétfőn, szerdán és pénteken van labor (ami szintén túlzás, mert csak leveszik a vért, és elküldik máshova, asszem az ántszhez, de erre nem mernék megesküdni, és végülis mindegy is), és az egész kócerájban nincsen egy darab olyan ember se, aki le tudna venni x kémcső vért csütörtökön reggel. 1 körül már mehetnék, mert a telefonos hölgy megbeszélte valakivel, aki akkorra beér... hát mondom én meg akkor nem tudok menni. szerintem felháborító, nevetséges és siralmas egyszerre. pont.
még gyorsan megkeresem sonjus Neked azt a sorozatot, feltolom, és megyek dógozni...

Kép
Kép
tündérlétra

megtaláltam, de nem engedi feltölteni, azt írja ki, hogy a fájl típusa nem megfelelő... png-ben mentettem le...

Kép
Kép
tündérlétra

na, közben elolvastam a gyík-ot, fel kell töltenem a netre... hát akkor ez azt hiszem, szabi alattra marad (feltéve, hogy lesz elég térerő a mobilnethez... :))

Kép
Kép
tündérlétra

csak akkor azt nem értem, hogy miért van a tallózás lehetősége a melléklet feltöltésénél... :shock: :shock: :shock: :shock:
dolgozni :arrow:

Kép
Kép
tündérlétra

Hahó!
Köszi még egyszer mindenkinek a biztatást, szerintem menni fog a gödörből kimászás, csak kicsit még csücsülgetek az alján, aztán összeszedem magam! :) /igaziból, már látom a fényt ;) /
Hurrá csütörtök van, holnap péntek, aztán itt a hét vége :)
annyira pozitív vagyok, hogy ihaj :D

Ági!
akkor szólíthatunk így? ez tényleg egyszerűbb, ha Te sem bánod!
Szüleim 36 éve házasok, anyukámnak apukám volt az első pasija :) Igaz, hogy nincs tesóm, de mindig sok kutyánk volt :lol:

Kata!
a szőrösödés okát még kutatják ;)

Szilva!
az a bosszantó, hogy mindenkinek van olyan egészségügyis sztorija, amitől a falra lehetne mászni!!! Egyszer nekem kellett órákig nyomozni a saját vérem után, mert elkeverték, aztán találkoztam olyan dokival, aki kinevetett mert nem értettem amit mond és visszakérdeztem stb stb stb

Beus!
elolvastam Szilva link-jét, szerintem is megnyugtató!
sonjus

Szilva!
Jó pihit a szabira, a link miatt meg ne aggódj, mindjárt írok neked privit!
sonjus

sonjus, jelölés és email ment :)
nem akarlak elkeseríteni, de ma nem csütörtök van... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
tündérlétra

Kata!

Espiro Vector 4 Lite babakocsit vettünk citro színben hordozóval, nagyon szuper a kocsi.
Egyébként visszatérve a szülésre: nem is bánom,ha azon a héten megszületik a Pici,mert akkor már Karácsonykor otthon is leszünk. :-)
Szép napot Mindenkinek!
puszi
szilvi
bné_szilvi

Csajok, nekem óriási mázlim van, hogy nem pár száz évvel ezelőtt, a boszorkányégetések idején éltem, tuti, rövid lett volna a földi pályafutásom... az előbb elindultam le, hogy iszok egy kávét, és felhívom a SOTE labort. ráklikk az oldalukra, görgetem lefelé, hogy lássam a telefonszámot. hát a telefonszámig nem jutottam el, csak eddig:

[quote]T írta:ájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy Laboratóriumunk 2010. július 26. hétfőtől - 2010. augusztus 13. péntekig zárva tart, ügyfeleket nem fogad.

Az nem vonatkozik a Tűzoltó utcai, II. sz Gyermekklinikai telephelyünkre, tehát a post-natális genetikai vizsgálatok és a kariotipizálás ezen időszakban is az ügyfeleink rendelkezésére áll.

Augusztus 16-a, hétfőtől ismételten a szokásos munkarend szerint leszünk nyitva.

Addig is minden kedves volt és leendő Ügyfelünknek és Látogatónknak kellemes nyarat kívánunk!

úgyhogy délután ágyő Budapest, lelépek :)

Kép
Kép
tündérlétra

Kép Lóci járgánya

Nagyon jó kis kocsi,mivel könnyű,de nagyon stabil, két irányból rakható rá a sportrész.
80 ezerért megkaptuk az egészet.- váz,mózeskosár,sportrész,hordozó.

http://babaszafari.hu/spd/unas_934146/E ... ios_babako
bné_szilvi

Beus!
Sajnálom, hogy ennyire rossz élmény volt az UH! :(
De ha a doki azt mondta, hogy az a hyperechogén papilláris nem számít, akkor biztos így van! Remélem, hogy hamar meg tudnak majd nyugtatni benneteket egy következő UH-n!

Kata!
Köszi a pempős tippet. Nekem pempős mézem van otthon, azt szoktam enni. Te tiszta pempőt ettél? Hol szerezted be?

Gabó!
Köszi a drukkot! Nem magam miatt voltam decemberben határozatlan, hanem csak reálisan felmértem az esélyeimet... :?
Nagyon aranyos Linácska! :D Szerintem nagyon fog hasonlítani a nővéreire - és persze Rád is! :wink: :D
Drukkolok nagyon, hogy a vizsgáid jól sikerüljenek!!! 8)

Sonjus!
Köszi! :D
Mi is már 6 éve szeretnénk babát, 2 éve járunk ide az intézetbe. Én se gondoltam sosem, hogy 35 évesen még nem lesz gyerekem, s most már 38 is elmúltam... Néha nagyon nehéz, máskor könnyebb. Most pl. nyáron, amikor ilyen szépen süt a nap, sokáig világos van, s rengeteg program stb. elvonja az ember figyelmét, sokkal könnyebb. Remélem, nektek is menni fog, különösen a nyaraláskor! Ott annyi minden szuper látnivaló lesz, s olyan nagy a hőség, hogy csak arra fogsz gondolni, hogy fogadd be azt a sok élményt, és hogyan éld túl azt a hetet megfővés/-sülés nélkül! :lol:
Nagyon drukkolok neked a mielőbbi babásodáshoz!!! :D

Velociraptor!
Írjál majd, hogy mit mondott Sipos doktor! Nagyon kiváncsi vagyok, és nagyon drukkolok!!! :D
Az Ági vagy az Ágnes megszólítást szereted jobban?

Szilvi!
De jó, hogy jöttél!!! :D Ezek szerint programozott császárotok lesz? Szuper karácsonyi ajándéknak néztek elébe! :wink: Gratulálok a leadott kilókhoz! Az, hogy most már nem annyira megy a fogyás természetes, nem? Hiszen a baba miatt most már híznod kell, így a kettő eredője nem csoda, ha lassuló fogyás. Gondolom, lassan már ez sem lesz! :wink:

Szilva!
Köszi a drukkokat! :D Hétfőtől mennek a szurik: 3 Fostimon és 1 Merional, pénteken UH. Ott eldől, hogy hogyan tovább. (Nagyon remélem, hogy nem állítanak le megint!!!!) Normál esetben szerintem hétfőn is UH, szerdán punkció, szombaton beülti.

Minnie!
Hogy vagytok :?: Régen nem jártál errefelé!

Puszi mindenkinek! :D

Kép
hbzs

Szilva!
A Bálint Analitikával nem próbálkozol még holnap reggel? Mert ha most feladod, várnod kell egy újabb hónapot a vérvétellel, egyébként viszont vihetnéd már a forgácsos konzidra ezt is és a 21. napi eredményedet is! :roll:

Szilvi!
Nagyon szép a kocsitok! :D

Kép
hbzs

hbzs!
nem császár lesz,csak megindíítanak egy spontán hüvelyi szülést.
úgy tűnik a doki elmondása alapján is,hogy nem lesz szükség a császárra,pláne,hogy fájdalomcsillapítás nélkül szülök.
persze engedik a kádban vajúdást,meg a homeopátiát,de nem kérek semmilyen fájdalomcsillapítást,maximum a fájáserősítő lesz,amit beadnak,ha szükség lesz még rá az indítás után.
Valószínűleg dec.20-án,hétfőn bemegyünk reggel,és akkor megindítják,így már jó eséllyel otthon leszünk 24-én.
Ami a fogyást illeti: van miből fogyni,bár tény,hogy mostantól már lassabban megy ez is,pláne,hogy megemelték a CH-értékeke tés a KCal-t is. :-(
Bár a Baba nem éhezett eddig sem,nagyon jól érzi magát bent. :-)
Csak időközben vashiányos vérszegénységem lett,ami miatt gyakran ájulok is,amihez nem sok jót tesz,ha kevés a bevitt táplálék (már ami a CH- illeti).
Nekünk is nagyon tetszik a kocsi.
És már hamarosan "megtöltjük" Lócival. :-)
Drukkolok Mindenkinek!
Kitartás,aki a gödörből mászik kifelé vagy még csak kikacsint a gödör mélyéről!!
bné_szilvi

Szilvi!
Akkor nektek már előre szép karácsonyt kívánok :) Nagyon szupi a babakocsi!

Szilva!
Akkor holnaptól jó szabit ;) valaki nem akarja, hogy a véredet add!

Hbzs!
igen, az idő megy, aztán hol jobb, hol rosszabb :? :)
sonjus

Sziasztok

Jaj de jó előkerült a másik Szilvink is, épp a minap gondoltam rád:)
Annyira szuper a babakocsi, nagyon tetszik a színe is. És még miket vettetek meg? Úgy szeretek ilyeneket olvasgatni:P Szerintem is szuper, hogy 2 héttel előrébb hozták a szülést, így csoda szép karácsonyod lesz az már biztos!!!!:) Épp úgy mint nekem :D
Vasat nem irt fel a doki?Hol fogsz szülni?

Sonjus örülök, hogy ilyen fitt vagy:) maradj is ilyen+++++++

hbzs köszönöm neked is a megnyugtató szavakat.

Szilvia aranyos vagy, hogy utána néztél a hyperechogén papilláris-nak, valóba megnyugtató. Ma fel is hívtam a dokit, és felolvastam neki a leletet, azt mondta, hogy ez elő szokott fordulni, és hogy ezt a babák kinövik, na meg az összes többi eredményem jó, még az AFP-is ami ikreknél magas szokott lenni.
Ja, hogy mért vártunk ennyit? Hát ebből mi már 2,5 éve dokihoz jártunk, volt műtétem is, mindenféle vizsgálat ez idő alatt. Előtte volt a lagzink, és házat is vettünk.Én is csak lestem, hogy hogy elszalad az idő, menni kell...

Ági gyere mesélni, már nagyon izgulok!!!!

Nagy ölelés mindenkinek!!!!!!

Kép

beus84

Beus!
Igen, ezt akartam még én is írni neked, hogy hihetetlen, hogy mennyi mindent "ki tudnak nőni" a babák a mamájuk pocijában! :D Örülök nagyon, hogy ez a másik doki is ezt mondta, s így meg tudtál nyugodni! :D

Kép
hbzs

drága Lányok, én hamarosan lelépek. nem tudom, hogy lesz lehetőségem netezni (köszönhetően a mesebeli térerőnek - hol van, hol nincs), de gondolni fogok mindenkire, és drukkolok is :) legkésőbb bő másfél hét múlva itt vagyok :)

vigyázzatok magatokra és egymásra is, pussz!

Kép
Kép
tündérlétra

Hbzs,
Hermes méhészeti boltban vetem: Ferenc krt 37.

Szilvi,
ez nagyon szuper kis járgány, formára nagyon hasonlít az én kiszemeltemhez :lol:

Szilva,
jó pihit holnaptól :lol:

Amit kinéztünk házat, azt ma eladták :evil: :cry:

i.kata

Sziasztok, köszi, hogy mindenki gondolt ma ráááááám!!!!!!!!!!

Kata, nekem azok a szüléseim voltak a legklasszabbak, ahol nem tudtuk előre a nemét....azt mondtuk a Férjemmel, hogy olyan kevés igazi meglepi van az életben.......de gondolom, Neked ennyi izgalom és kínlódás után mindegy is....

Hbzs, inkább az Ágnest, de nincs jelentősége-Ági, Ágnes mindegy...

Szilvi a szüléssel úgyis ledobsz 8-10 kilót....

Tehát Lányok, voltam Sipos Dokinál. Két perc alatt rájöttünk, hogy ismerjük egymást 100 évvel ezelőttről.
Megnézte a leleteket, megdicsért,hogy gyakorlatilag a teljes vizsgálati palettát elé tettem, így teljes képet tudott alkotni.
Azt mondta "elképesztőek " a hormonjaim - szeretné, ha némelyik huszon éves páciensének csak megközelítőleg ilyen lenne.
Persze a koromat és azt, hogy a petesejtjeim velem öregedtek, nem lehet a pakliból kihagyni.
Tehát nyilván nem túl jók az esélyei a terhesség megmaradásának.
Megegyeztünk, hogy esetleg előtte egy inszem, bár megbeszéltük, hogy a mi esetünkben ennek túl sok értelme nincs, mert nem ígér a szexnél sokkal többet, az meg legalább jó.....
Finanszírozott lombikra legközelebb áprilisra tudna időpontot adni, de az az a korom miatt rengeteg idő. Így az önköltséges jöhet szóba az már októberben mehetne. Egy előnye lenne, hogy nem veszem el a helyet olyan elől a finanszírozottban, aki fiatal és nem lehet másképp gyermeke.(mondjuk a TB. felé nem furdalna a lelkiismeret, amennyit életem során befizettem)
Annyival vigasztalt a Doki, hogy a gyógyszerszámlám nem lesz túl vastag, mert nagyon jól stimulálható lesz vszínűleg a petefészkem. Dióhéjban ennyi!

velociraptor
velociraptor

Ágnes,
na látod, nem is beszélt le :lol:
Nagyon jól alakult akkor ez a konzultációd, és akkor októberben kezdtek is?
Mi amikor elkezdtük a tervezést, akkor eldöntöttük, hogy nem akarjuk tudni a nemét. Aztán ahogy telt az idő, én azt mondtam férjemnek, hogy nem érdekelnek a meglepetések már, mindent szeretnék tudni a babánkról, amit csak lehet. :lol:

i.kata

Kata!

Igazából, szerintem szíve szerint lebeszélt volna, csak tiszteletben tartja a döntésemet - amiért nagyon becsülöm.Amúgy is bejött a stílusa.
Azt hiszem kezdjük.
A lányom ugyan azt mondja amit Te, hogy minél többet szeretne tudni Róla, és , hogy akkor személyesebb kapcsolatot tud a babával kialakítani. Mondjuk mi is dumáltunk a babáknak mindig, csak nem nevet mondtunk, hanem mondjuk "Manócska"......

velociraptor
velociraptor

Ágnes,
én nem is a személyesebb kapcsolat miatt, de már tényleg nem vágyom a meglepetésre, csak arra hogy minden rendben legyen ezzel a csöpp kis élettel a pocakomban. Annyi meglepetést fog még okozni a későbbiekben, hogy most mindent szeretnék már tudni, amit csak lehet :lol:

i.kata

Akkor hajrá Kata, majd írd meg ha tudod....van már nevetek? Képzeld, nekünk lány nevünk mindig azonnal volt, fiúval mindig kínlódtunk,és a lányoméknál is lány név már a baba előtt volt, a fiúval meg hezitálnak....
Lányok, van a Forgácsban embrió fagyasztás? Elfelejtettem megkérdezni...

velociraptor
velociraptor

Ágnes!
Örülök, hogy esélyt kaptatok és hamarosan kezdtek is :)
sonjus

Köszi Sonjus!

Igen, 99%,hogy a Forgács Intézetnél kötünk ki. Egyébként érdekes - kisebb regényt lehetne írni a különböző intézmények hozzáállásáról.

Üdv.

velociraptor
velociraptor

Ágnes,
bizony van, az én pocaklakóm is fagyasztott embrióból lett :lol:

Csajok, nagyon parázok a mai vizsgálat miatt, drukkoljatok légyszi :oops:

i.kata

Ágnes, de jó, hogy minden rendben van veletek! Elképesztő, hogy már jövő év áprilisánál tartanak a sorszámokkal. Akkor októberre fel, és ha ő mondja, hogy jól leszel stimulálható, akkor az úgy is lesz, nem hiszem, hogy zsákbamacskát kínálna.
Vendég

Ja, és van fagyasztás is, nekünk is van még négy embriócskánk a sítáborban.
Vendég

Kata! Naaaaaagyon szorítunk, de SEMMI gond nem lesz. Két napja a lányomat nyugtatgattam így, mert két napig nem aludt egy UH előtt...
De tényleg...most már próbáld HINNI, hogy minden rendbe lesz, hogy ki tudd élvezni......bocs a "mamás" okoskodásért(dehát Mama vagyok).

Kata,Ladiva!

Köszi a választ, közben egyébként a konzultáció után felmerült kérdésekre mailben választ is kaptam(fagyasztás,ICSI,AHA, embriószám, beültetés napja).
A Doki szerintem is maximálisan korrekt, szerintem egy szava se a levegőbe megy....

Szeptemberi ciklusban kell vérvételre mennünk, sajnos nem fogadják el a meglévőt.
Így tolódik októberre....mindegy már az is itt van.....
Kata írj este

velociraptor
velociraptor

Sziasztok!
Beus!
Megvan már a kiságy, Apa már össze is rakta, jó pár ruhácska (overál, stb.), mellszívó,babaőr,légzésfigyelő,takarók,cumisüvegek,babakocsi,stb. Nagyrészt már mindent megvettünk,persze még kell kád+állvány, pólya a keresztelőre,ilyenek,de ezek már csak "apróságok".
Kistarcsán fogok szülni, ott is operáltak a PCOS-val februárban, ragaszkodom ahhoz a dokihoz,meg területileg is odatartozunk (mogyoródiak vagyunk). De,kaptam vasat nagy mennyiségben, de igazán nem lendítette meg a vérképemet,de mivel Lóci jól van,nagy baj nem lehet. Persze,ha továbbra is rossz lesz a vasam,akkor kapok iv. vasat.
Igen,nagyon örülök,hogy hamarabb meglesz Lóci, valóban nagyon szép lesz így a KArácsony. Már nagyon várjuk.
Nagyon csinos Anyuka leszek,mire megszületik a Kismanónk,kb.-26 kg leszek a kiinduláshoz képest. Az már nem rossz.
Beus! Te hanyadikára vagy kiírva? Hol szülsz?
puszi Mindenkinek!
bné_szilvi

Szilva!
Nagyon jó pihenést és kikapcsolódást! :D

Kata!
Sajnálom, hogy eladták a kinézett házat! :( De akkor álmaitok házát még nem találtátok meg! :wink: Drukkolok, hogy mielőbb ráleljetek, és meg is tudjátok venni! Ti a tiétek el tudtátok már adni? Mi lett a múltkori vevőtökkel?
Nagyon várlak a jó hírekkel! 8)

Ágnes!
Nagyon örülök, hogy jól sikerült a találkozótok Sipos dokival! :D Akkor a donor petesejtes lombikról nem is esett szó? 8)
Engem érdekelne a "regényed" "a különböző intézmények hozzáállásáról"! :wink:

Ladiva!
Hogy tervezitek, elhozzátok majd a kis eszkimókat a sítáborból? :lol:

Szilvi!
Már biztos most is nagyon csinos kismami vagy! :wink: Nem raksz fel pocakfotót?

Kép
hbzs

Kata!
Drukkolok mára +++++++++++++
sonjus

Szia Hbzs!

A donor petesjt törvényesen csak rokon lehet, nekem viszont nincs ilyen rokonom és őszintén úgy nem is szeretném. Erre azt mondta, hogy Ő ezzel nagyon egyet ért, mert látott már olyat ami nem jól sült el.A Forgács kétes törvényi kikerülésekbe nem megy bele. Azt nem értem egyébként miért nem lehet ezt törvényesen csinálni idegennel.Egyébként ahány dokival beszéltem, egy se érti. Sipos Doki az tömören közölte, hogy"mert szar a törvény".tudjátok az a szomorú, hogy mivel nekem "csak" a petesejtek korból adódó minőségével van a baj, ezért az én esetemben a donor durvn 15-szörösére növelné az esélyeket.....és azért nem lehet, mert egy 1997-es törvény szabályoz egy olyan területet, ami azóta rég nem ott tart fejlődésben, mint a törvény hozásakor.

A regény rövidített kivonata:

BMC - emailben rákérdeztem, foglalkoznak-e velem, ha 46 éves vagyok. Válasz:kérjen időpontot.Egy óra várakozás,Doki a leleteimet kézbe se véve közli, hogy lekéstem
pesti Kaáli-szintén lelet nézés nélküli közlése a 45 éves korhatárnak-egyébként nagyon korrekten nem fogadták el a konzultáció díját. Ja, inszemet lehet csinálni ha akarom. "Doktor úr van értelme?- Nincs"
szegedi Kaáli-email, utána telefon, hogy 46 éves vagyok.Menjek le és átbeszéljük. leletnézés:"tényleg nagyon jók a hormonok egy-két lombikot meg lehet próbálni. 5 perc múlva, "ne csináljunk lombikot-csináljunk inszemet" kérdezem annak mi értelme? Összeférhetetlenség kizárva, Apa hadserege tökéletes,akkor mennyivel több, mint a szex? Nincs magyarázat.....
pécsi kaáli- inszemnek nincs értelme, hormonális alkalmasság miatt a javaslat, lombik ICSI-vel
,Ciris, Róbert Klinika- csak donorral(megoldani viszont Ők sem tudják a törvények miatt)
Versys-konzultáció-jöjjön egy következőre akkor lesz vizsgálat(érdekes,nem), ja és előbb 4 inszem(ezzel húzzuk az időt?)aztán meg lehet próbálni a lombikot, ja és előtte kell egy lapar-micsoda!!!?????(átjárható vagyok, soha semmi nőgyógyászati bajom nem volt)
debreceni Kaáli-meg lehet a lombikot próbálni inszem felesleges

dióhéjban ennyi....ha akarod azt is leírom, ki mennyire nézett idiótának.....

Te hogy állsz?

velociraptor
velociraptor

Hbzs, férjemmel még csak pár mondat erejéig beszéltünk a sítáboros babákról, de reményeink szerint szeretnénk őket is elhozni. Hogy megy a stimu? Mikor mégy UH-ra megint?
Vendég

Ladiva!

Ez nagyon jó ez a sítáboros szöveg......meg ne fázzanak......

velociraptor
velociraptor

Ágnes!
Köszi a regényed! És természetesen szívesen olvasnám a 2. kötetét is! :lol:
Szomorú, hogy több helyen minden leletnézés nélküli elutasítással találkoztál - mintha csak mindnyájan egyformák lennénk, s a 45 év egy kőbevésett határ lenne, ami felett már lehetetlen szülni... :?
A donor petesejtes lombikról én is így tudtam, hogy törvényesen csak közeli hozzátartozóval lehet, s úgy tudom, csak akkor, ha legalább 1 gyereke már van az adományozónak. (Az más kérdés, hogy vannak olyan fórumok a neten, ahol önként jelentkeznek egyesek, hogy szívesen vállalnának bárkinek ilyet...)

Én holnap megyek az első stimus UH-mra. Nagyon remélem, hogy nem állítanak le megint, mint áprilisban!!! :roll:

Kép
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?