kellemes napsütéses reggelt minden korán kelő topiktársnak nem, nem ment az agyamra semmi, ez az uccsó munkanapom a szabi előtt
hbzs, szerintem ha a doki nem foglalkozik a magasabb ösztradiollal, Te se tedd. akkor most mi lesz Nálad a menet?
drukkokból nem lesz hiány szerintem most sem, mindannyian gondolunk rád, és küldjük a vudukat!
beus, sajnálom, hogy csalódás volt az uh
néha én sem értem ezeket a dolgokat, fizetsz valamiért, aztán sz.rnak a fejedre... velem is történt mostanság hasonló, mindjárt leírom! rágugliztam a hyperechogen papillaris izomra, rögtön az első találat volt, szerintem megnyugtató:
http://torpicur.blog.hu/2008/09/04/kalandozasaink_a_hyperechogen_papillaris_izom_korul persze én is utánamennék a helyedben, csak lásd, hogy pusztán ez az 1 eredmény nem jelent rosszat. gondolok Rátok, és számolj majd be a fejleményekről (és rakhatnál egy fotót, már biztos méretes a pocód
) megkérdezhetem, hogy miért vártatok 7 évig, hogy orvoshoz menjetek? mi kb. 4 éve 'próbálkozunk', és most mentünk dokihoz, tehát mi is elhúztuk rendesen. egyébként érdekes ez a 'hiszek a csodában', mert ugye nekünk is azt mondta az andrológus, hogy spontán esélytelen, lombikkal is csak ICSI jöhet szóba. megzuhanás, bőgés, aztán jó, akkor menjünk, nézzünk utána, csináljuk, majd huhh, ezentúl nem kell azon stresszelni, hogy jókor voltunk-e együtt, meg közben azon filózni, hogy na, hátha most, aztán mostanra megint eljutottam odáig, hogy OK, hogy lombik, meg pocsék spermakép, meg ki tudja, még mi, de HÁTHA...
szerintem ez nem baj, ha tudja az ember azért helyén kezelni a szitut, és nem vár a csodára, csak az esélyt megadja neki.
gabó, drukk a vizsgáidhoz, ha túlvagy rajtuk - és a gyerkőc is engedi - gyere gyakrabban! Lina nagyon cuuuuuuuuuuuuuuki
főleg, ahogy fityiszt mutat az első képen... zabálnivaló!
sonjus, ne máááááááááááááááááár
nagyon sajnálom, hogy ennyire magad alatt vagy most, és igazából a megoldást sem tudom a problémára. szerintem itt nyugodtan 'panaszkodhatsz', én a blogot is jó ötletnek tartom, feltéve, ha nem csak a negatív gondolataidat írod le, hanem a pozitív történéseket is, és egy esetleges mélyponton visszaolvasva tudsz erőt meríteni belőle, és segít átértékelni az akkori helyzetedet. szerintem ha úgy érzed, nyugodtan sírd ki magad (én is sírtam nem egyszer, se nem kétszer), utána viszont állj fel, rázd meg magad, és élj tovább. k.rva nehéz, de nem engedheted meg magadnak, hogy belesüllyedj ebbe az állapotba. mindig kell legyen előtted valami cél, ami felé tudsz menni. én drukkolok Neked is nagyon-nagyon-nagyon
nem tudom, mennyire hiszel a dolgok nem racionális megközelítésében, DE pár hete kaptam egy nagyon jó képsorozatot, ha megtalálom, felrakom. engem nagyon megérintett.
a
vérvétellel kapcsolatosan köszönöm mindenkinek a segítséget
3. napi vv kell, és csütörtökön lesz a 3. napom. tudom, hogy 3-5. nap között lehet menni, a doki rá is írta a papíromra, csak elutazunk csütörtök reggel/délelőtt. én is kutakodtam még tegnap a neten, és a SOTE laborja mellett döntöttem (talán még az van hozzánk a legközelebb, kocsival szerintem nagyjából 15-20 perc lesz az út), a többi tényleg messze van nekem. 9 körül fel is hívom őket. tegnap átmentem a háziorvoshoz, ahogy sejtettem, ők nem csináltathatják meg, csak a tsh vizsgálatot. elkértem a biztonság kedvéért a labor telefonszámát, hogy akkor érdeklődöm náluk. felhívom, mondom, hogy mit akarok, erre közli velem a nőci, hogy akkor adom önnek a
terhesosztályt ilyet se hallottam még... na mindegy, felvette egy pasi, neki is mondom, hogy mit akarok, erre közli, hogy sajnos nem tudják megcsinálni, mert pont pár napja kaptak egy körlevelet a labortól, hogy a gépük, amivel a hormonvizsgálatokat csinálják elromlott... hát mondom kéééééééééééééééééééééész, ilyen nincs... szóval marad a SOTE, de ha ott meg azt mondják, hogy hát pont holnap sajnos áramszünet/vízelzárás/sztrájk/földomlás/cunami/akármi lesz, akkor f.sok az egészre, majd elmegyek valamikor máskor, és délután nekiindulunk a nyaralásnak.
és
beus, amit említettem Neked valahol a kisregényem elején, hogy a pénzed ellenében is tesznek Rád, velünk az történt, hogy elmentünk egy családtervezési tanácsadásra, ahol kifizettünk x ezer forintot erre a programra, vagy nem is tudom, minek nevezzem, amiben benne vannak különböző dolgok (vérvételek, konzultáció a védőnővel, nőgyógyászati és andrológiai vizsgálat, stb, stb.). és ebben a gyönyörű kis csomagocskában (amiért hangsúlyozom még egyszer, hogy nem kis összeget fizettünk, bár a TB járulék sem kevés, amit havonta vonnak...) kaptam a papíromat erre az ominózus 3. és 21. napi vv-re, amit végül újabb súlyos ezrekért magamnak fogok megcsináltatni, mivel ezen a bizonyos helyen csak hétfőn, szerdán és pénteken van labor (ami szintén túlzás, mert csak leveszik a vért, és elküldik máshova, asszem az ántszhez, de erre nem mernék megesküdni, és végülis mindegy is), és az egész kócerájban nincsen egy darab olyan ember se, aki le tudna venni x kémcső vért csütörtökön reggel. 1 körül már mehetnék, mert a telefonos hölgy megbeszélte valakivel, aki akkorra beér... hát mondom én meg akkor nem tudok menni. szerintem felháborító, nevetséges és siralmas egyszerre. pont.
még gyorsan megkeresem
sonjus Neked azt a sorozatot, feltolom, és megyek dógozni...