Barba:Samu nagyon édi,és az a nézés nagyon huncut a végén!
El is küldtem gmailre is
Mucus:elvileg gmailről szedtem össze a képeket,meg amiket annó a táblázathoz lementettem.Te még nem küldtél képet gmailre,és itt meg nem tudom hogy hanyadik oldalon volt,ahol tettél fel képet.Ha teszel gmailre,akkor természetesen titeket is ráteszünk a kollázsra,kijavítom
Elérhetőséget elküldtem priviben neked
Ehhh,elég sok gyerkőcnek jön már a foga.Tegnap Balu is mindent a szájába tömött,favorit a saját és anya keze
De ha a rágókát a szájába adtam azt is rágta.Két rész van elől az ínyén ahol fehérebb az ínye,de megfogni nem tudtam neki,mert rángatja a fejét közben.
Tali:inkább a 10 szerintem.
Chalott:imádom Szentendrétttt!!!!Anyu keresztanyukája lakik ott és hozzá szoktunk kimenni.Majdnem egészen a patak parton lakik.Ott szoktunk felmenni a városba,sétálunk egyet a korzón,fagyizunk aztán a parton vissza.Naaggyon szép hely,és romantikus
Irigy hogy mentek!
Hibernia:én azt mondanám hogy kb fél óra/nap.Általában kaják előtt 3 perc,míg megcsinálom a kajcsit,meg néha nyűgizésből.Tényleg nagyon kevés a bömbi.
Balu se szeret néha kézben lenni.Hiába próbálom altatni nem megy,püföli a mellkasomat,aztán nem értettem.Elegem lett,betettem a pihiszékben és fél perc múlva már aludt is
Úgy látszik hogy azért anyából is megárt a sok néha
Kriszta0612:Nagyon édesek a gyerekeid.Mennyi haja van a picurnak
Orsi:de jó hogy jöttél!Remélem azért lesz időd dumcsizni velünk
Csigaby:akkor egy igazi modell alkat leánykád van
Vékony és magas!
Hihetetlen hogy ennyire nem foglalkoznak már veletek :S Balu csak 3 héttel jött előbb aztán mégis ilyen szigorúra fogják.Házidokidtól nem lehet beutalót kérni spéci koraszülöttes kivizsgálásra??
Balunál nincs ilyen kor,csak ha valamit nem kezd el a korának megfelelően csinálni,akkor kapja a 3 hét haladékot!
De mondjuk Annának nagyobb a "lemaradása".
Nem teszel nekünk képet Annáról???Rég láttuk őt is
Balu tegnap egész nap 2 és fél órát aludt.Este fél 10kor aludt el,és 4:10kor kelt.Aztán visszaaludt és húzta még 8:30ig.Persze én megint fent voltam az etetésnél,mert apa mindig szórakozik hogy húzza az időt,próbálja cumival tömni.Persze Balu meg minél tovább húzza apa,annál jobban kezd nyöszögésből sírásba átmeni.Így míg apa kaját csinált,inkább átpelenkáztam a Balut,hogy ennyivel is előrébb legyünk.Ilyenkor nem érzem apát túl nagy segítségnek
Ma is alig alszik Balu most aludt el,ez lesz szerintem a harmadik 30 perces alvása.
Jajj egyébként járok vezetni apuval,egész jól megy.Apu azt mondta hogy most jobban megy mint mikor friss jogsival vezettem
Mondjuk ehhez az is hozzátartozik,hogy akkor másik autónk volt,egy Daewoo Nexia,és azt nem szerettem vezetni.Most egy Chevrolet Aveo-val tolom
Tegnap még csak itt a kis utcákban tolongtam,ma viszont már átmentünk Gyálra,meg postára meg ilyenek.Vettünk T betűt is a kocsira,mert azért még van hogy bénázok,és talán kevésbé anyáznak a hátam mögött
Na megyek dolgomra