Új privát üzeneted érkezett!

Kati, nagyon édi a babócátok!!!!!!!!!!!!! Ezek szerint épp aludt :D ! Egyem meg a kis szívét!!!!
Bencét nem visszük holnap magunkkal a 4D-re, Anyukámmal fognak játszóterezni. Legutóbb sem nagyon érdekelte a dolog... a vizsgálat végefelé már engem zavart, hogy állandóan azt mondta, hogy "Anya menjünk...". De úgyis minden meglesz DVD-n, így itthon majd megmutatjuk neki a kisöcsit! :D
Egyébként 5-re megyünk, úgyhogy majd csak este tudok jönni a hírekkel.

Nika, nagyon ügyi vagy! Ezek után biztos, hogy sikerülni fog a csütörtöki vizsga!!!!!! Biztos jó lesz egy kicsit kimozdulni otthonról és dolgozni!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati nagyon cuki a babód:)))))))mindenét szépen látni:)))))

mi vittük Mátét az uh-kra és nagyon tetszett neki..mondta az uh-nak is meg mindenkinek hogy ott a tesó:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hello!

Kati: Nagyon cuki Papp Bogyóka :) Teljesen jól látni mindent! Jól fotóztad :)

Én ma lecsót főzök háhá...

kovacszsuzsi
 
 

 
 

Ja, Csillag: Én szoktam inni néha egy-egy pohár bort. Persze nem Bikavért, mert az erős, de valami lightos még jót is tesz!!! Főleg, ha kívántad, akkor csak jó lehetett Gergőnek is :)

Változott az elképzelésünk a lánynevet illetően. Valahogy nem érezzük magunkénak a Lilla nevet. Nem tudom, miért, pedig nagyon szép. Olyan fura... Most a Zsófi és a Réka versenyez. A férjem a ZSófi mellett van nagyon, neki az tetszik. Nekem is nagyon tetszik, úgyhogy lehet, hogy Zsófi lesz, ha kislányunk lesz...

kovacszsuzsi
 
 


Katiii, annyira edes a Bogyoooo!!! Latom, latom!! Most eletemben eloszor tudok ertelmezni egy ilyen felvetelt. Latom a kis fejet, szemet is hihihi, testet, labat, tappancsait, jjjaaaajj, de boldog vagyok en is, hogy ilyen szep Bogyotok van!! Ottan ficankol a labaival!! Eloszor csak azt a ket x-et lattam mondom magamban ez oke, de hol a gyerek???!! Aztan mar lattam Ot es olyan jo erzes latni! Mar 2x is megneztem mikozben olvastam a tobbi hsz-t!! Katocam sok boldogsagot Nektek!! Salalaaa!!:)
Es koszi a valaszt! Igazabol azert kerdeztem mert itt a szomszed anyuka beszel hol magyarul, hol angolul a gyerekhez. Jar bolcsibe is a kislany heti 3x, ott is hallja az angolt. 1x magyarul beszel hozza, 1x angolul. Csak olyan fura. En sem ertem sokszor mi van??? Nehez igy kovetni. A gyereknek meg lehet meg rosszabb, nem tudtam, ezert kerdeztem. Es koszi!!!:):)

NikaBaby! Nagyon tutkos vagy!! Jo lesz ez a munka Neked!! Na, latod, itt az ok, ezert nem jott meg a baba!! Holnap ugyis bejutsz, tuti!! Tudom! Meg a tobbiek is tudjak csak meg Te nem tudod, de majd tudni fogod!:):) Nem semmi rostat csinalnak a call centeres melohoz!! Ajulok el! Veszed Te ezt a holnapi akadalyt is! Jo lesz, jo lesz!! :wink: :D

Viragom, mikor mesz 4Dre?

Zsuzsi, szep nagyon a Zsofi nev is. A Lilla is szep. Hozzad sztem a Zsofi jobban illik!!:):) A Panka az annyira talalo Hozzad, hogy huuuu, nagyon!!!! A ferjed nemtom, nem osmerem Apjukat de a Panka nev az tipikus Zsuzsis! Te Zsuzsis!:):)

Nemtom meg kinek mit akartam mert annyit termeltetek itt tegnap ota, hogy ihhhhaaaajjjj, de tuti kifeleljtettem Valakit.

Pampi nyaral, O el van tunve.

Beze, Rolad regen hallottunk nagyon!!!

Mona, Nalad mizus???
Vendég
 


Zsuzsi szép név mind a Zsófi mind a Réka.............. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


[quote="bogarka74"]B írta:bogarka74ammeg ezen az oldalon mindent felsoroltak, hogy mit nem szabad. Egyebkent attol fugg az ember hol olvas utana a dolgoknak. Az Aloet nekem tobb baratnom is fogyasztotta vegig terhesseg alatt sot elott is es nem volt senkinel gond. A zold teat is tobb nogyogyasz is ajanlja, allitolag jot tesz a kismamaknak itt ez is tilto listan van. Ez mar sztem attol fugg ki, kinek hisz. En a terhesvitaminokban nem hiszek pl. A majat is terheli es vegyileg eloallitott megis ajanlja az osszes nogyogyi kiveve parat. Ez is inkabb ma mar jol meno biznisz a gyogyszercegeknek. Aki nem szed vitamint is egeszseges babaja szuletik. Gyogyszeresz baratom szerint nem kell csak folsav, magnezium es asszem a kalciumot mondta. A tobbi oszerinte csak jo fogas a gyogyszercegeknek. Egy nagy halozat ez az egesz. Aztan aki ezt elhiszi, elhiszi, aki nem, nem. Nem tudom szedek e majd vitamint de...nem biztos. A folsavat azt tuti fogom es a Mg-t is.


Az a baj, hogy amit a neten írnak, annak fele sem igaz, és pl. egyik helyen azt írják, hogy ehetsz májpástétomot, a másikon, meg hogy egyáltalán nem. Én van, hogy napi szinten megiszok 1 l zöld teát, Nestee-s, vagy Lipton (ezek jobbak mint a neve-nincs társai). De ezek még akkor is gyengébbek, szóval biztosan lehet.
Az én orvosom szerint teljesen feleslegesek ezek a kombinált vitaminok, ne akarjak óriásbébit szülni, mert szerinte ezért vannak ilyen nagy babák mostanság. Ráadásul ha jobban informált vagyok, és utánanézel a vitaminoknak, egyesek ütik egymást, és mégis jól megférnek egymás mellett ezekben a kombinált vitaminokban, szóval akkor mégsem használ.
Azért választottam a Hipp Natal ivólét, mert abban 100%-os a vas, és C vitamin is rendesen van benne, de megnéztem az összetételét, nincs olyan vitamin, vagy ásványianyag, ami a másikat gátolná a felszívódásban. Az Elevites reklámon tudok nagyon felháborodni, az idegcsőzáródásról beszélnek, meg hogy szedd már a terhesség előtt. Igen, szedd, de a folsavat, mert az segíthet ezen. Bár én Regivel folsavat sem szedtem (mert nem mondták, hogy kell).
Az aloe gél, én úgy tudom hogy kifejezetten vetélés, koraszülés ellen van. Amikor mentem az orvosomhoz szülés utáni 6 hetes vizsgálatra, megjegyezte, hogy ennyi és ilyen erős görcsök mellett ő csodálkozik, hogy 40. hétig kihúzta Regi. Akkor mondtam, hogy ittam az aloe gélt is. Nem tudok róla, hogy ártalmas lenne, de most is fogom inni, mivel az elsőnél is minden rendben volt. Nehogy abból legyen gond, hogy abbahagyom. És máshogy az allergiámmal is nehezen bírnék. Ami higgyétek el nagyon erős, mert májusban voltam friss teszten, és csak néztek, hogy ilyet régen láttak, hogy valaki a fűpollenre ennyire allergiás, na azt meg próbáld kerülni. Áprilistól-októberig szépen szóra a pollenjeit.

Szóval nehéz eldönteni, mivel is ártasz, és mivel nem. Bár itt a példa erre a krémre ami nekem túlérzékenységi reakciót váltott ki, a neten olvasom, hogy sokaknak meg bevállt.
Még visszaolvasok, csak ezt azért idéztem, mert jól összefoglalta bogárka a lényeget.
Vendég
 


Csillagvirág
Egy pohárka bor nem árthat. Nekem kifejezetten előírtak napi 1 pohár sört a görcseimre :lol: De nem bírtam meginni, akkor meg azt mondták, hogy lehet vörösbor is. Szóval szerintem még jót is tesz, néha.

Kati
Köszi a laptetőt. Itt sajnos csak fizetős uh-ra lehet menni, az meg 10-11 ezer forint, amire Csillag is ment ma. Egyébként a következő majd csak 19 hetesen lesz. Na de, egy-két hét és megmozdul, akkor már talán megnyugodhatok.
Akkor hamarosan te is jobban leszel, ha volt eddig hányingered.

Nika
Gratulálok a munkalehetőséghez, biztos összejön. Én is nagy "dumás" vagyok, call centerben dolgoztam 4 évig, az Eon-nál.
Nagyon szerettem, mert sokrétű, számlázás, hibabejelentés, meg levelet is írtunk, utánajárni, agyalni, hogy is lenne jobb az ügyfélnek, szóval szerintem igazi kihívás.
Monoton telefonos munkát viszont nem tudnék csinálni, pl. rendezvényszervezés, szóval kimenő hívásos, ügynökös munkát nem vállalnék.

Zsuzsi
A Zsófi és a Réka is nagyon szép. Keresztlányomat is Rékának hívják.
Vendég
 


Rita, ha artana az Aloe gel mar artott volna azonnal de mivel jol vagy, a baba is jol van...mi baj lehet? Es miert ne lehetne fogyasztani?Ha jozan esszel belegondolunk, tele van aminosavakkal amire a szervezetnek szuksege van, osi gyogyital, gyogynoveny. En ugy latom a mai vilag teljesen ra akarja terelni az emberiseget a mestersegesen, VEGYI UTON ELOALLITOTT VITAMINOK fogyasztasara es ez arulja mar el nekem egy orvos de ugy konkretan, frankon, hogy miert is egeszseges es helyes vitamin beviteli forras?? Kemikaliat etetnek velunk szoval ez miert jo a babanak, mamanak??? Az Aloe meg miert is nem?? Raadasul nekem a dokim is mondta es mas dokik is baratnoimnek, hogy ezek a kemikalis vitaminok azert sem jok mert a mehlepeny nem szur ki minden bennuk levo merget mert hogy mivel kemikalisan eloallitott....valahol...mereg is. Hiaba vitamin de milyen vitamin? Persze ez csak az en velemenyem ne kovezzetek meg!!
Vendég
 


Rita, oriasbebik nem feltetlen szuletnek vitamintol, sok anyukanak normal sulyu babai szuletnek...Sztem Virag Benceje sem nagy sullyal szuletett es Virag is szedett vitamint. Es a tobbiek is, kiveve Nikat ahogyan olvasom.
Vendég
 


zsuzsi ha lányom lett volna akkor most Zsófiám lenne nem Gergőm :):) szép név szerintem is :)

Bogikám én is ezen gondolkodtam hogy a jó isten azt akarja előbb hogy munkám legyen aztán jöhet a baba :):):)

rita: egyenlőre csak időpont egyeztetés lesz de azt mondták később minden ami belefér a call centerbe benne lesz:)én nagyon szeretném csinálni :)

nika70
Salgótarján
 
 


én nem szedtem vitamint mégis nagy babám volt :):) 4150 g

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, uncsitesomnak is nagy babaja lett es nem szedett vitamint de mondjuk O evett is rendesen nem szegyellt folszedni plussz kilokat:) Nem azt mondom, hogy zabalt de valtozatosan etkezett es amit kivant meg is evett. A gyerek asszem 3.8 lett de majd` kicsattant az egeszsegtol.:)
Vendég
 


Sziasztok!

4d-re délután 5-re megyünk, este tudok csak jönni info-val.

Bogárka, Bence nagy baba volt... de szerintem nem a vitaminok miatt, hanem azért, mert én is szinte dekára pontosan akkora súllyal születtem, mint Ő. 3920 g volt és csak 51 cm. :shock: (De a lényeg az volt, hogy kifért... :D ) Kíváncsi leszek, hogy ma mekkora lesz Gergő! Eddig mindig azt mondták, hogy Ő sem lesz kicsi...

Nika, nekem is az volt az első gondolatom amikor olvastam a munkalehetőségedről, hogy ez az az ok, ami miatt eddig nem jött a baba. :) Biztos azt akarják odafönt, hogy egy kicsit töltődj, szerezz új élményeket.

Zsuzsi, nagyon tetszik a Zsófi név, szerintem tuti választás!!!!!!!!!!

Rita, én sem hiszem, hogy ártott a tegnapi pohár borocska, főleg, mivel ez nagyon könnyű bor, kb 7%-os az alkoholtartalma.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita: Bocs ezért az aloés paráztatásért :( Biztos neked több tapasztalatod van ebben. Látod, minden trutyit nem kell elhinni. Ha neked használ, akkor idd csak :) Én még soha nem ittam ilyet...


Én szedek terhesvitamint, olyat, mint Csillag, Femibiont. Eddig nekem sem volt semmi baj a vérképemmel, pedig Pannával ilyenkor már szednem kellett vasat. Akkor nem szedtem semmi vitamint. Most a terhességem elején szedtem a folsavat és mellé Hipp Natal ivólét (amit te is :) ) Szerintem az tök jóóó :) Nekem a lapény miatt kell most szednem, hogy a méhszáj izomzata kellően "kemény" maradjon (vagy hogy is mondjam). A Femibionban van valami plusz (DHA), ami úgy látszik elősegíti ezt.

kovacszsuzsi
 
 


én szedek vitamint de van h csak heti 1-2 szemet,bőven elég szerintem.nem akarom a gyereket sem felhizlalni meg magamat sem,bár ez a vitamint nem csinál nagyobb étvágyat.

kati

cuki a babucid :)

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi, lehet, hogy nekem is a Femibion segít(ett) abban, hogy jó erősen tartson ki a méhszájam és a méhnyakam... (Bencénél ilyen keményedéseknél, mint ami pár hete volt már megrövidült a méhnyakam...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati! nagyon édes a kisbabátok!!!!olyan jó látni!:)

Nika! gratulálok a munkához, szorítok csütörtökre!!!!

csillag! képeket hozzál ám!:)

KépKép
dike
 
 


Képzeljétek, nekem a dokim mondta, hogy 2 naponta szedjek valamilyen mamivitamint, rám bízza, hogy milyen lesz... Erre mondtam a férjemnek, hogy hazafelé menjen be a gyógyszertárba és vegyen Ladeevitet. Azt akartam kipróbálni. Elevitet nem akartam, mert van benne A-vitamin, az nekem nem kell.... A gyógyszertárban meg csak Femibion volt és Elevit. Ő Femibiont vett, 6000 Ft-ért. Én úgy, de úgy leszúrtam szegényt, hogy ennyit költött a vitaminra, hogy alig állt a lábán. Erre kiderült, hogy tök jóóó :oops: :oops: Azóta persze már százszor bocsit kértem tőle... :D :roll:

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, tényleg nem olcsó ez a vitamin... bár nekem a dokim kimondottan ezt ajánlotta! Azt mondta a 12. hét után, hogy egy héten 2x szedjem, én mégis inkább úgy döntöttem, hogy kétnaponta leküldöm a Mg tablettákkal együtt. Szerintem jó döntés volt!
Ha úgy, mint Bencénél, most is kellene pótolnom a vasat, akkor majdnem ugyanott lennék árban...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nézzétek csak, ezeket vettem a Pindúrnak...

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, ezek nagyon edes cuccok!!!:):) Ez egy kesz kollekcio!!!:):) Nagyon falat mind!!:) Jokat vasaroltal!!:):)

Jok ezek a vitaminok nem azert irtam azt amit csak megis nem termeszetes. Hasznalni hasznal, hiszen vitamin.
Vendég
 


Az utsó két képen látható cuccok 1855 Ft-ba kerültek, és ebben benne van a postaköltség is! :D

kovacszsuzsi
 
 


Basszus, ez ingyen volt. Honnan rendelted??
Vendég
 


Az utolsó kettő kép és a macis overall teszveszes, a többi ikresek.hu-ról van. Mind használt :)

kovacszsuzsi
 
 


Szuper mind!! Kepzelem milyen elvezettel csomagoltad ki!!!:):)
Vendég
 


zsuzsi!! nagyon nagyon tetszenek a kis rucik!!!széépek, arik!

KépKép
dike
 
 


zsuzsi

de édesek,úgy imádom ezeket a falatnyi kis rucikat :) szépeket vettél :)

benézek én is erre az ikres oldalra,még nem hallóttam rola...

KépKép
bettike83
 
 


Bettike: Regisztrálni kell, mint egy más fórumon, aztán beléphetsz és van keres-kínál rész, ahol nagyon sok hasznos dolgot árulnak a csajok. Én még akkor regisztráltam, amikor még úgy volt, hogy ikreim lesznek. Sok segítséget adnak pl a szoptatáshoz is, mert van egy csaj (szintén ikrei vannak), aki szoptatási tanácsadó.
De pl. babakocsik is vannak, meg hordozók, stb. Érdemes benézni.
www.ikresek.hu

kovacszsuzsi
 
 


köszi zsuzsi :)

KépKép
bettike83
 
 


Tapasztalatom szerint szükség van 50-es méretre is, mert Pannán lötyögött az 56-os cucc. Úgyhogy ezek között van 50-es is. Olyan rossz, hogy nem tudom a nemét még, mert van egy-két csaj, akiknek ikerlányai vannak és olyan gyönyörű ruhákat árulnak, hogy csak na!

Zoknikat fogok még venni, de azokat újonnan... Tesco, Cora, Auchan...

kovacszsuzsi
 
 


tényleg nagyon sok jó dolog van,ajánlom mindekinek és nem drágák :)

KépKép
bettike83
 
 


zsuzsi

tényleg gyönyörűek,ha tudnám h csajszim van akkor már 2db 2 részes rucit megvettem volna :)

KépKép
bettike83
 
 


Ugye Betti? Tök jóóó! És egyébként sok mindent nem érdemes újonnan venni.

kovacszsuzsi
 
 



ha lány lenne a picurom akkor nem gáz a kék macis overál?nem ugye?olyan édes,és 1000ft,

KépKép
bettike83
 
 


Szerintem nem gáz, egyáltalán! Pankának is sok kék cucca van! Ne izgulj, szerintem inkább az gáz, ha nincs semmi más, csak rózsaszín, nem?

kovacszsuzsi
 
 


Melyik az? Belinkeled?

kovacszsuzsi
 
 


pont ezen agyaltam én is,minden nem lehet rozsaszin,meg én szeretem a kéket is.

KépKép
bettike83
 
 


Kati gratulálok, nagyon édes Babytek van!!!!

Nika szorítok neked csütörtökön!!!

Bogárka, velem nincs semmi különös, készülődünk a lagzira, ma voltam a Sógornőmnél, segítettem neki takarítani, díszítgetni a házat!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csillaaaaag, mikor jösssssz mááááár? Tűkön ülök!!!

kovacszsuzsi
 
 


Mona, ez nagyon izgi lehetett. Marmint a diszites. Olyanolyan jo erzes meg izgis meg waaaa, nem?:)

Betti, egyaltalan nem gond sztem ha lesz kek rucija es ennyi penzert meg...foleg!! :D

Csajok kepzeljetek, aZuramnak prosztata gyulladasa van! Pffff. Keszvok! Antibiotikumos kezeles kellene neki de hat az meg...aaaa, en nem tudom de nem vagyok hive a sok kemikalis cuccnak, valami termeszetes dolog kellene ra az nem kesziti ki a gyomrat mire kikezeli. Tokmagolaj es propolisz jo ra. Szerintetek ha a mezre nem allergias akkor a propoliszra sem????! Csak mert van itthon propoliszom es adnam neki mar matol de felek, hogy allergias lesz ra. A mezre nem az de ez erosebb, mint a mez. Nem tudom merjem e adni Neki. Szerintetek??? :shock: :shock:
Vendég
 


Virag, tenyleg, gyere mar!!!:)
Vendég
 


Csajok, kb egy-másfél óra múlva jövök a képekkel... Most értünk haza és Bence nagyon fáradt, meg kell fürdetnem meg lefektetnem. De minden szupi volt!!!!!!!!!!!!! Gergő szép nagy baba!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hű, Bogárka! Szerintem a prosztatagyulladás nem az a kategória, amit házi szerekkel kell(ene) kezelni. Szerintem szedje az antibiotikumot. Vannak olyan dolgok, amiket érdemes véglegesen kikezelni, mert visszatérhetnek. És mivel ez ugye a férfiaknál egy eléggé érzékeny szerv, nagyon kell rá vigyázni. A tökmagolaj és a propolisz szerintem inkább megelőzésre jó. Ez csak az én véleményem, ne haragudj meg érte, jó?

kovacszsuzsi
 
 


Dehogyis haragszom Zsuzsi, miert haragudnek!!! Fene essen az antibiotikumba, nagyon utaljuk. De ez van.:(:(
Vendég
 


Virag, orulok, hogy szep nagy baba Gergo! Ezek szerint minden okes volt!!!:):) Vagyis minden okes!! :wink: :D
Vendég
 


Zsuzsi, tenyleg dehogy haragszom ilyet ne is gondolj! Es kulonben is szivem csucsokje vagy!
Vendég
 


Eeeeee, laptetooooo!!!! Ki a kovetkezo uh-us vagy barmilyen orvosi vizsgalatos? Neki adom!
Vendég
 


Itt vagyok! :D

Gergő:

Kép

Kép

Majdnem egyforma a két kép amit kaptunk, de azért remélem nem baj, hogy mindegyiket megmutatom. :D
Na, szóval minden a helyén van, csuda édes pofa volt Gergő. Már 1160 g körül van a súlya, ami miatt azt mondták, hogy valószínűleg idősebb a megállapított kornál. (vagy ő is jó nagy lesz... :shock: ) De szerintem is idősebb lehet, hisz ezt támasztja alá az is, hogy a ciklusom 26. napján pozi lett a 25-ös erősségű terhességi tesz, meg a 12. heti uh szerint is nagyobb volt kb 4 nappal a kiírtnál.
Amúgy az elején még mutatta a kis pofiját, de aztán egy idő után hátat fordított... De szerencsére láttuk ahogy nyitogatta a szemét, játszott a lábujjaival, a kezét a szájába vette, számlálgatta az ujjacskáit és mozgatta a kis száját. :D amikor hátat fordított, az is látszott, hogy a tarkóján van haja! :D Bencének is pont ott volt sok haja amikor megszületett, a feje tetején kevés volt neki, de ott lent elég sok. Úgyhogy ebben legalább is hasonlít bátyusra!

Jaj Lányok, én annyira boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?