sziasztok csajok!
arte nagyon sajnálom a lakásomat, remélem rendbe tudjátok hozni. de a viccet félre téve nem semmi megint ez a nagy belvíz helyzet. a biztosító remélem nem szenyóskodik, mert nálunk a leszakadt plafonra 30ezret adott nagy kegyesen. remélem nemsokára kész lesztek és nem nehezíti már semmi a helyzeteteket. pco-van neked mit mondtak? küldtek endokrinológushoz? figyi akartam kérdezni ,hogy a győri kaáliban fogtok járni, ha úgy alakul? mert az nagyon jó, dr kőrössy tamás nevét sokan áldják, csak kicsit nehéz telefonon bejelentkezni. de vasi is kivárta a megfelelő időt és bejutott, csak sajnos neki nem tudnak segíteni.
daniella!
de jó neked, hogy alexa 2x alszik, botikám tegnap egyszer sem aludt, én hulla voltam estére. azt hittem este elájul, de nem fél 10-ig fent volt. aztán éjjel megint felkelt, nem értem, már olyan szépen átaludta az éjszakát, szerintem elb...tuk, hogy nyaraláskor megint velem aludt, most naná, hogy nem akar egyedül aludni. de hát nem volt utazóágy, mert azt írták, hogy lesz a szálláson, erre az előző turnusban a külföldiek lenyúlták.
lányok lenne egy kérdésem: ti miket használtok a gyerkőcöknek védőfelszerelésnek a strandon? botikám már nem marad meg a csecsemő úszógumiban. karúszót luca dícsérte, de nekem akárhogy fújom boti lehúzza. sajnos 2x megállt a szívem, mert a strandon a csúszdáról lecsúszva elmerült, az apja nem tudta elkapni (nem tudom, hogy hogy nem vette észre, hogy csúszik a gyerek) és képzeljétek nem kapálózik a vizben. úszott, mint egy darab fa, ilyenkor nem kéne valami reflexnek lennie? utána meg beszaladt a medencébe, nem értük utol. az utolsó pillanatban kaptam el, de már ordítottam, az egész strand minekt figyelt. így elég rémálom vele a strand, imádja a vizet, de nincs semmi félelem érzete. nem tudom ,hogy mennyi idősen lehet vinni igazi úszásoktatásra, biztos be fogom iratni, mert így halálfélelmem van vele strandra menni.
ettől eltekinte sárvár viszonylag jó volt, én kicsit többet vártam tőle. elég nyugdíjas hely, semmi élet nincs este. ezen csodálkoztam, ennyi külföldi mellett. igaz a legtöbb nyugdíjas, de este azért azok is beülnének valahova. a kaják és éttermek borzalmasak voltak, alig vártuk, hogy lucáéknál együnk egy jót
boti egy hétig nem evett szinte semmit. mindenhol pizzát lehetett szinte csak kapni, az éttermi árak horrorisztikusak voltak aztán átmentünk sopronba, az nagyon nagyon jó volt. kár, hogy későn eszméltünk, kőszeg, szombathely még nagyon érdekelt volna. írottkő szintén. sárvári fürdőben a gyerek részt olyan jól megcsinálták, 2 percenként egy óriási dézsából nyakonöntik őket jéghideg vízzel. boti rálapult a csúszdára, akkora erővel jött a víz és vacogott is a kis lüke, de utána rohant vissza. ki talál ki ilyen jókat?
biztos jól megifzették ezért a marha jó ötletért. a bébi medencébe a kalózhajóról lehet lőni, a sok nagy gyerek a vízsugarat mind a kicsik arcába lövik, ha az nem jön össze, akkor a szüleikébe. tök jó ötlet ez is, biztos nem volt gyereke aki ezt kitalálta és a saját elmaradt gyerekkori élményét valósította meg. mindezért 2400ft/fő árat elkérnek. két napig le sem lehetett teríteni a törölközőt, mert belvíz volt a strandon mivel most a turizmus kellős közepén építenek még hozzá a strandhoz, egész nap hallgathattuk a légkalapácsot és a benti gyerekrészt most zárták le. érdekes a magyar gondolkodás mód, télre biztos átadják
3 pénztár van millió emberre, boti ordított, mert látta a vizet és menni akart, de kb 25-30 perc sorbanállás minden napra jutott. pedig a pénztárosok gőzerővel dolgoztak. közben ajtót is nyitogattak a mozgássérülteknek és babakocsisoknak. de szerintem lassan felzárkóznak azért a többi nyaralóhelyhez. sopron jóval olcsóbb volt, ezen megdöbbentem, azt hittem a határ közelsége miatt milyen drága lesz, de nem. jaj nagyon szép város, teljesen elolvadam tőle. tisztaság, kedves kiszolgálás, nyújtanak valamit a pénzünkért.
raktam fel az iwiwre képeket!
a fórumtaliban én is benne vagyok! lucával olyan jó volt talizni. arte hozzád is mentem volna, ott voltál a szomszédban, csak nem akartalak zavarni. botikám megoldotta volna a pince helyzetet.
viszem a 18 hós oltásra, kicsit megcsúsztunk vele. remélem nem lesz lázas.