Sziasztok Lányok!
Látom, mindenkinél gyorsan eltelt a hetvege!
Nagyon szep cuccokat vásároltatok már, Gabi, az a sok ruha...mind nagyon szépek.
És nem tudom kinel, de a szoba is nagyon szepen be van rendezve mar.
Irigy vagyok arra, akinek van hely külön kis babarezidenciára, mi egy szobába leszunk a picivel, igaz, mi fent leszünk a galériaba, így ő majd uralkodhat alattunk.
))
Tegnap voltunk ket évesek a párommal, elmentunk az állatkertbe, aztán este vacsizni a kedvenc olasz ettermünkbe, a tv-s Gianni-nak van egy helye, a Trattori Pomodoro az Arany János utcában, nem olcsó hely, de hát ünnepnapokon bírható.
)) Nagyon jót ettem, főtt fekete kagylót (itt megbízom az ilyesmikben), aztan hazi metéltet fokhagymás scampival...hm!
)) Az állatkertbe rengetegen voltak, főleg gyerekesek, gondolom ugy voltak vele, hogyha mar nincsen olyan kanikula, kimozdulnak. Mokás volt, mert ott volt a Voksan Virág is, tudjátok az a pampula szájú playmate is a faszijával. Nyüstölte a fasziját, h csinaljon rola egy normalis képet, márha lehet olyat
, szegeny csóka meg alig győzött fotózni.
Aztan a csaj beszolta a következőt: Otthon hagytuk azt a geci napszemüveget, ezt jol beszoptam!
Hat, en jot röhögtem ezen a duman.
Ma tesom szulinapjat tartjuk, nem tul jo hangulatban, tiszta depresszios, hasmenese, meg hanyasa van tegnap óta, nem aludt semmit sem, szoval gondolhatjatok, milyen jo a hangulat...
Este majd nalam alszik, párom ugyis Szigeten lesz Kispál bucsu koncin, mi meg borozunk (főleg ő
), meg Szex és New Yorkot nezünk!
Igazi gyógyír depisebb napokra.
))
Olvastam vkinel, h a dokija csomot van szabin, na, ezt en is megszivtam. Nem jutottam el juli 27én a dokimhoz, aztan most augban szabin van. A vedonom azt mondta, ne törődjek vele, ugyis 29én voltunk genetikai uh-n, aztan aug. 23án megyünk 4dre, ha vmi ultranagy gond lenne, majd kiderül akkor.
Mostanaban furi erzesem van lent a hasam also részénél, mintha vmi nagy levegőadag pukkanna, vagy megrugná a petefeszkemet, gondolom, ez is mar vmi mozgas lehet. De ilyen viszonylag erezhetően történik a dolog. :-/
Na megyek, túrok egy kis tortát! :-O
Jok legyetek!