sziasztok!
Eninek és Bencének sok boldog 2. szülinapot!
Boni, ez az inzulin rezisztencia, amiről Dia ír! nekem is az van, ahhoz képest sokat nem küzdöttünk sem Benivel, sem most... szóval nem tudom! egyébként ez az IR a PCOs-nak egy tünete, az IR meg a cukorbetegség előszobája. szóval nem éppen kellemes dolog. terheléses cuki vizsgálatot kell kérni, és ott az inzulint kell nézni, nem a glükozt, vagyis mind a kettőt, és az endokrinológus állapítja meg ebből, hogy mizu...
Julcsi, dobj képet majd a tortáról is, meg a buliról is! (Beni amúgy holnap jön...)
Dia, szerintem a dokinő, vagy védőnő ilyen téren le van tojva! örülj, hogy jól eszik Virág, biztosan nála is lesz, vagy lehet még olyan, hogy nem eszik rendesen, és máris megoldódik a "nagy probléma"! ami szerintem nincs is, mert egyáltalán nem látom én sem kövérnek, de még csak közel kövérnek sem!!! szóval no para, csináld úgy továbbra is, ahogy nektek a legjobb!
Dorkák, nagyon klassz helyeken jártatok, és Réka nagyon édes! olyan szép kislány, vagyis nagylány!
péntekre jó állatkertezést és Zsigis randit nektek!
Mecsi, hát, mi készíttetjük a tortát, így azzal ugye most nincs gondom, de tegnap lejártam a lábam, mire megvettem a csomi papírt, vagyis ajándék zacsikat, mert egyszerűen sehol nem láttam/kaptam szülinaposat... mindenhol a sulikezdés van a középpontban!
aztán apa holnap már szabizik, akkor még anyóshoz befelé menet bevásárolunk üdiket, meg sós aprósütit. a férjem nagyiját kell még áttranszportálni a hegyre, mert nagyon fáj most a lába. ott ebédelünk, és 2re megyünk a nőgyógyászhoz, utána 2:30ra uh, majd végül a torta, és szeretnék még egy héliumos lufit is beszerezni Beninek, azt még talán a Campiban fújatunk apával, hogy nagy legyen a meglepi!
hát kb. ennyi a nagy készülődés, remélem, hogy nem hagytam ki semmit...
jók legyetek! megyek kicsit rámolni, mert Beni leszáradt ruhái már napok óta hegyekben várnak, hogy összehajtsam őket... :S