Új privát üzeneted érkezett!

Dorkák ez az igazi szülinapi :) azért kérdezted múltkor milyen messze vagyunk mer ti ott laktok?

:D

hát az az igazság éppen vendégségben van nálam Piri nénje sajna és az első két nap elég brutál.. azért is gondoltam a csütörtököt.. de meglátom m estére..majd nézz fel.. :wink:
Vendég
 


Boni!
Gyanús vagy nekem, te nem nézted meg a Titkot ;)
Nem szabad rossz kedved legyen! A rossz a rosszat vonzza magához, a pozitív a pozitívat! Mondom én mint sorstárs!!!! (én azóta minden reggel megsimogatom a pocakomat, és megköszönöm, hogy beköltözött!) Mondjuk nekem még van egy hetem hogy kiderüljön, de azóta nagyon pozitívan látom a dolgokat, és sok mindent átértékeltem!
Szóval kérlek legyél te is kicsit optimistább, vegyél példát a férjedről, nekem ő a megtestesült optimizmus! Ha egyszer megtörtént, akkor megtörténhet másodszor is, de nagyon kell benne hinned!

Tényleg csak ezt az oldalt olvastam vissza, nézzétek el nekem, de most csak így futja!

Dorka üdv itthon, hozz képeket!

Julcsi, mintha azt mondtad volna, hogy válaszoltál, de sehol nem találom!

Megpróbálok kicsit visszaolvasni, de nem tudok semmit ígérni, most épp Málna anyummal sétál, de közben ebédet főzök, és ezer a dolgom. Az erdélyi keresztfiamék is bejelentkeztek hozzánk nyaralni, majd két hétre, így a házat is össze kell kapnom teljesen (ők azok akikkel kicsit változó a viszonyunk, messziről nagyon jól működik, de ha sokáig össze vagyunk zárva, akkor kicsit problémásabb, fázok is kicsit tőle, de megpróbálom ezt is optimistán megközelíteni.
Na közben megjött a lányom is....

mennem kell...


<
sziszka78
Tolna
 
 


Boni, sajnálom... gondoltam hogy ezért vagy rosszkedvű :(

Dorka, jó hogy el tudtatok menni nyaralni :D Várjuk a képeket is!!

Nekem is rossz kedvem van, Anyós megint kavar... összevesztek sógornőmmel, így majd mindenki külön jön Enit köszönteni :evil: Meg mindenki nekem szidja a másikat... szuper :roll: :roll:

yuyu79
 
 

 
 

Boni, még1x köszi a babát... pénz odaért?

yuyu79
 
 


Sziszka, én azt hiszem, lemaradtam valamiről! Nektek is lesz babátok? Gratulálok hozzá!

Boni, tényleg fel a fejjel, sikerülni fog megint!

Tegnap itt volt Emma nagybácsija, aki remekül fotóz, itt is van 2 új kép:
Kép
Lili és Emma

Kép
Lili 9 napos

sushy
 
 


Nagyon szép képek Anna :D

Sziszka, nem megy át a privi, elküldtem az emailedre...

yuyu79
 
 


Sziasztok!

Isten hozott Edömér!

Zsófi, most csak gyorsban Neked, meg tudod adni a tortakészítő elérhetőségét? Milyen határidővel dolgozik? Nekem sos lenne....vasárnap megrohan a saját "szűk" családom Levit köszönteni.
Gmail meg nem enged be most vmiért. De ez reméljük változik még.

Visszaolvasni is csak nagy vonalakban tudtam....

Mecsi, apudnak jobbulást! Nem az ÁEK kardion van? Csak mert Péterem most ott robotol....

Mindenkinek szép napot!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Julcsi Igen ideért köszönöm. :lol: örülök,hogy tetszik.mikor kapja meg Eni? car lehet egyébként villámhárítót játszani!

én is várom a délutánt, mert két babát ma hoztak fel. az egyik nálunk marad egy kisfiú! a másik kékszemű meg Zoé babához fog utazni majd ha megyünk haza.
8) kiskoromban mindig ilyen babára vágytam, most vettem magamnak egyet :oops: :lol: :lol: :lol: most mondjátok normális vagyok? :lol: :lol: :lol: :lol:


Szisz
minnyá megnézem :lol: bár jobb szerettem volna elolvasni.. de nem tudtam még megszerezni..én ugyanezt csináltam amikor volt az inszem :) :wink: meg most is csináltam egy darabig.. de most nem működött :twisted: hmm lehet többesszámban kellene beszélnem az ikerlányaimhoz? hihi kiskoromban a kedvenc könyvem az Édesvölgyi suli volt, és mindig azt mondtam, hogy egy fiam lesz meg egy ikerpár lány.. egy látó szerint még két lányom lesz... de hogy egyszerre akarnának leszületni? hmmm...na jól elszórakozok mi?
Anna gyönyörűek!
Vendég
 


Boni, még az is összejöhet simán, ki tudja? Mármint az ikrer :D :D Nem tudom elsőre az öröm vagy a sokk lenne-e nagyobb :lol:

Na Eni alszik, megyek piskótát sütni, ha Peti is úgy akarja...

yuyu79
 
 



Boni ha a látó is mondta úgy lesz , és ha ezt te már régóta így érzed lesznek is ! Lehet még ezért váratnak magára a csajok hogy elég időd legyen Zsigi mellett!!!! Én azért drukkolok!

Szisz most akkor mi is MÁlnus kiütése lemaradtam lehet? MEg talán erről is?? "(én azóta minden reggel megsimogatom a pocakomat, és megköszönöm, hogy beköltözött!) " csak nem???????

Julcsi rosszkedvnek huss, tereld a szót a panaszkodásról hisz most nem erre van szzükséged!

Anna nagyon szuperek a képek!

Zsófi mi van a cukrosoddal? Beni kifosztott? Hát a kukis-nunis story elég necces, én már sokszor láttam hogy nincs ott csomag, de akkor is parázok hogy mégis lesz. Pedig mostmár annyi lányos ruhánk van hogy fél évre el vagyok látva.Elég fájdalmas lenne a változás:)

Danyuci babócák is csuda édesek hogy hasonlítanak egymásra.

Köszi lányok rendesek vagytok, apum jobban, pénteken szállítják le B.Füredre a szívszanatóriumba 2-3hétre. Teljesen be van zsongva az öreg hogy kiszabadul és pihenhet egy kicsit, fürdőgatyát kért hogy vigyek neki. Baromira nem fogja amúgy fel mennyire súlyos ami történt vele! Pedig a doki is mondta neki hogy ennek nagyon rossz vége lehetett volna. REmélem jót tesz neki a lentlét csak tudom hogy ki fog lent csinálni mindenkit a makacsságával. A nővéreknek már most tele a hócipőjük vele.
:?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


TEgnap megrendeltem a kisvakondos tortát, azaz unokatesóval intéztetem remélem nem ér csalódás.
Aztán megvan a plüss vakond is a kisvakond.net-től ,uram ment érte azt mondta hogy küldhettem ilyen helyre még a kerítés is vakondból van, jól érezte ott magát :lol: :lol:
Mama is tegnap haza ment ,Áron ki is fordult magából, én mag az amúgy agresszív tele feszültséggel valahogy nagyon nehezen kezelem most a hüleségeit.Kép

Most megyek is aludni kicsit hátha szedek egy kis pozitív energiát!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2010.08.10 12:38-kor.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Julcsi, köszi a kérdést, megvagyunk, bár Barnus 2 napja szinte folyamatosan lázas, 38,6 és 39,2 értékeket mérek folyton, mos treggel elvittük dokihoz, aki szerint szájfertőzése van.... kaptunk mindenféle gyógyszert, várjuk a javulást.

+Domi hasfájós még mindig elég durván, ma elkezdtem a gripe watert is, remélem használ, mert már minden mást kipróbáltam.

+ a melleim kirepedve, kipirosodva és egyre gyanúsabb, hogy szájpenész áll a háttérben:((

éjjelente kelünk "szorgalmasan", Barnus 2 napja köztünk alszik és folyamatosan rajtam "lóg", szegényke nagyon bágyadt és rosszkedvű a láz óta. Ma reggel már hűtőfürdőztem is...

na de nem panaszkodom tovább, lesznek még jobb napjaink is:)

Sziszka, én is lemaradtam vmiről, vagy félreértettelek pocaklakó ügyben?

sniky
 
 


Szisz csak a pozitívumról irt nekem! :wink: de talán mégsem :lol: :lol: :lol:

Julcsi
sikerülni fog a torta4 biztos cuki lesz.. én is mindig gondolkodom rajta, aztán mégse csinálom meg..
Vendég
 


Jajj lányok, Sziszka csak szugerálja magába a pozitív gondolatokat :D Mielőtt még itt túl korán örülnétek :lol: De remélem meglesz a hatása...

Sziszka, ha ilyen vendégség lesz Nálatok, akkor gondolom mostanában nem tudtok jönni :( Emailt megkaptad?

Képzeljétek, ez mégis az én napom. Mindkét gyerek alszik, és a sütőben a piskóta... Már csak az kéne, hogy jól is sikerüljön :roll: :D :D Azt hittem Eni nem fog aludni, mert nem voltunk sétálni délelőtt. De mégis csak győzőtt a kisvakondos dvd :oops: Peti is elaludt egy kis forgolódás után végül. Na de 1 órája alszik már Eni, lehet hogy mindjárt vége is a nyugalomnak... Megyek, nehogy elégjen a kakós piskóta :wink:

yuyu79
 
 


Niki, Barnusnak jobbulást!! Látszik is a szájában valami? Foga nem jön?

És a szájpenészre használtok valamit, vagy nem biztos hogy az? Nekem nincs ebben tapasztalatom, de emlékszem hogy többeknél előfordult első babánál, biztos tudnak tanácsot adni :wink: Jobb napokat Nektek!! :roll:

yuyu79
 
 


sziasztok!

én anyuéknál, bejöttünk együtt, vagyis én bent voltam, mert a XI. kerületben van a laborom, anyu meg behozta Benit. most itt punnyadunk!

cukim szerintem jó lesz, meg sem kottyant a lötyi, nem voltam rosszul tőle egyáltalán! csütörtökön hozom el az eredményt!

Niki, Barnusnak jobbulást! remélem, hogy Domi nem kapja el a betegséget, bár, ha szájfertőzés, akkor nem lehet gond, igaz!? sajnálom az éjszakázást! :S meg a kisebesedést is!

Sziszka a titok c. filmről beszél, amiben nagy igazságok vannak, így először én is azt hittem, hogy lemaradtam valamiről, de aztán rájöttem, hogy így kell a pozitív dolgokat beszugerállni magunkban!

huh, bocsi. most mennem kell! aztán majd még este jövök, de holnap tuti!!!

sophie27
 
 


Anna, már majdnem elfelejtettem! nagyon szépek a gyerkőcök és tényleg profi a fotós! persze az alanyok nélkül ez nem jöhetett volna létre :)

Boni, ne viccelj már! nagyon is normális vagy! :) ikrekre tessék gyúrni, simán összejöhet! :)

Mecsi, apukádnak továbbra is jobbulást! remélem, hogy jót fog tenni neki a szanatórium, bár a fürdőgatyót nem értem... vagy ott simán lemehet strandolni? :roll: de a lényeg, hogy épüljön fel hamar!

sophie27
 
 


ZSófi remélem tényleg jó lesz eredmény!

szuggerálom

Szisz jelentem megnéztem :wink:
Vendég
 


Boni, ezer a dolgom, hajrá szugerálás, mennem kell...de nekem is az volt a kedvenc könyvem, majdnem az összeset sikerült beszerezni, még most is megvannak, remélem Málna is szeretni fogja!

Csajok, nem vagyok kismama, azaz még nem tudunk róla, csak szugerálunk, ahogy Julcsi is írta!

Julcsi, megkaptam. 20.-án jönnek a vendégek, előtte még összehozhatnánk egy kresszparkot egy ruha biznisszel :)
Azaz a csütörtöki bandával (köztük Edittel és Zétivel jövünk a paksi strandra csütörtökön, nincs kedvetek velünk tartani?)

Na tényleg mennem kell.....hajrá pozitív hozzáállás :D

Szisz


<
sziszka78
Tolna
 
 


Boni, ez a vonalzó már jó kezdet ;)

Anna, gyönyörűen a lányaid, és Emma frizurája is nagyon szuper, nagyon tetszik, hogy meghagytátok neki!


<
sziszka78
Tolna
 
 


Boni, én pedig megcsináltam kívánságfalat a gardrób ajtóra ;)
(lenyúltam hozzá szuszu Andrisának babakori képét, ő volt MÁlna első kérője....mert kis kukist akarunk) Tetszett????


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!

Képeket nem felejtettem el.... :lol: azt is fogok rakni...

Mecsi,
általában, aki ezt így fogja fel, az gyorsabban gyógyul. Csak az orvos utasításait is csinálja meg. Az Apósom pont így volt. Nem kérdezett, nem fogta fel, hogy milyen súlyos volt a helyzet. Beszedte a gyógyszereket és nem törődött semmivel...

Boni,
kiderült, hogy nekünk a péntek is jó. Mégsem kell Anyumat vizsgálatra vinni, mert nem túl jó a veseműködése, így nem kaphat kontrasztanyagot... pénteki vizsgálat lefújva... A mai CT-t sem csinálták meg. Odamentünk fél nyolcra, kapott egy branült, leadtuk a kérőlapot a vizsgálatra, kihoztak Anyumnak másfél liter vizet, hogy igya meg és egy óra múlva szólítják. Szegény megitta, majd egy óra múlva közölték, hogy mégsem csinálják meg. Menjünk fel a kezelőorvoshoz, majd Ő megmondja, miért nem. Persze rá újabb egy órát vártunk... Na mindegy. A csajszi jót nevetett és közölte velünk, hogy Anyu legalább jól eliszogatott ott...

Sziszka
nagy gratula!!!!

Most fürcsi, de még igyekszek jönni.

Dorka
dorkak
 
 


Sziszka, jó lenne strandolni, de hány óra felé jöttök? Egyedül a 2 gyerekkel nem merném bevállalni...Esetleg ha Anyu ki tudna velünk jönni...És hányan lesztek? Ezek a tolnai sünisek, vagy milyen társaság ez? Edittel szívesen találkoznék. Mikorra várja a tesót?

yuyu79
 
 


Sziasztok!

Julcsi, úgy tűnik 4-en leszünk, igen itteni sünisek, egy csaj van aki eddig nem jött velünk még, neki egy 1 évese van, és 10 körül érünk oda. Edit okt. elejére várja ha jól emlékszem :oops: már jó nagy a pocija :) Úgy gondoltuk, hogy a gyerekek kifulladásáig maradunk....az kb. 2 körül....A banda nagyon jó egyébként, hónapok óta minden csütörtökön összejárunk :D

Szisz


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!!

Barbi,
Hatalmas nagy gratula nektek!! :D :D Sok sok boldogságot a kis Edömérhez! Majd kérünk képeket amint tudsz jönni! :wink:

Mazska,
Nagyon helyes Olivér, hasonlít Laurára szerintem egy kicsit! Hogy telnek azóta napjaitok?

Mecsi,
Sajnálom apukád. Imádkozom érte, hogy minden rendbe legyen vele. Bizti nagyon aranyos lesz a vakondos torta! Nem fogja bánni Áron, hogy felvágjátok? Valahol olvastam, hogy az ilyen kedvenc figurából ezért veszélyes tortát csináltatni, mert a gyerkőc nem szívesen látja darabokban. Na de reméljük nem lesz ilyen Áron-al! :wink:

Szisz,
Hajrá pozitív gondolkodás! Amúgy van más tüneted is, émelygés vagy ilyesmi? Elvileg a beágyazódás után is lehet néhány nappal már érezni hasonlót...

Dorkak,
Várjuk a képeket! Bizti szép helyen voltatok!!

Boni,
Neked is kitartást, összefog jönni ne aggódj! Amúgy valamelyik most nemrégi kismama újságban van egy cikk arról, hogy sok nőnek azért nem jön össze mert a cukorszint-el nincsen valami rendben. Nem cukorbetegségről van szó, hanem valami a hasnyálmirigyről aszem, és sima cukor teszt nem mutatja ki hanem van erre egy speckó teszt, és ha pozitív, akkor gyógyszerrel simán orvosolható. Ha gondolod elő tudom keresni a cikket....

Anna,
Nagyon édik a képek!!:) :wink:

Kép
Kép
dia123
 
 


Tehát, az ígért beszámoló a nyaralásról. Bonnyán voltunk (Somogy), ahol net csak az étteremben volt, térerő meg nagyon gyatra. A szobánkban semmi... Első nap az Igali gyógyfürdőbe mentünk, második nap Veszprémbe, az állatkertet néztük meg, balatoni kompos átkeléssel. Réka nagyon élvezte. Még ma is emlegette a komputat, ne meg a gyertya elfújását.... :lol: Harmadik nap (szombaton) egy tanára mentünk, Kaposvár mellé. Az a neve, hogy Katica Tanya. nagyon jó áron vannak sállásaik, illetve igazi falusi élet van. Kenyér dagasztás, sütés, tehén fejés, lovagolás... Legaláb az én nagyon pesti gyerekem ilyet is látott... :lol: Bár a dagasztást azt ismeri...
Vasárnap Zamárdiban voltunk a kaland parkban. Apa ismerős párral mászott, én meg Rékával küzdöttem az akadályokat. Rendesek voltak, mert mondták, hogy ha nem jó a felszerelés rá, akkor vissza adják a belépő árát... De éppen jó volt, így Ő is meg tudta mutatni, mit tud... Mondták is neki a lányok, akik beöltöztették, hogy gyere Te bátor kétéves!!!! :lol:
Hétfőn, indulás előtt még sétáltunk egyet ott a közelben.... Éppen jött az eső, ami a dombtetőn, szántóföldön ért.. de időben fedett helyre értünk.... Hát ez volt a nyaralás, ami nem igen a pihenésről szólt, de Rékának így volt jó (legalább is szerintem), nagyon élvezte...

És íme a képek a teljesség igénye nélkül....

utazás oda...
Kép

a fürdőben...
Kép

veszprémi út...
Kép Kép Kép

a tanyán...
Kép Kép Kép

a kalandparkban....
Kép Kép Kép Kép

és a dombtetőn...
Kép Kép

hát ez volt a nyaralás... mostanra úgy tűnik, igaz sem volt....

Szép estét!!!!

Dorka
dorkak
 
 


Amúgy mi jól vagyunk. Voltunk Virágal a 2 éves kontrol-on, 87cm és 13,7kg. Védőnéni szerint kicsit diétáztatni kellene Virágot, mert hogy éppen a határon van a kövérségnek. Egy kicsit le kell csípni az adagjaiból. Jó oké, ezt most próbálom, de könyörgöm, ha a gyerekem kér még enni, akkor hogyan ne adjak neki?!?! Ő még csak gyerek, sokat mozog és kell neki az energia! Csokit vagy ilyesmit nem nagyon kap, heti 1-2x túró rudit max. Azt aláírom, hogy nem csont és bőr, de a kövérségtől messze van! Én is hasonló alkatú voltam ebben a korban, és aztán ahogyan nőttem, vékonyka lettem. Sztem vele is ez lesz, remélem!

Kép
Kép
dia123
 
 


Dorkak,
Nagyon jóóók a képek!! :D :D Micsoda csini fürdőruci, na meg a mászós képek is nagyon tetszenek!! :) Mind szupi!

Kép
Kép
dia123
 
 


Dia,
köszi! A védőnővel meg ne törődj!!! Az én kislányom mindig j evő volt. Volt, hogy kimentem a konyhából, mondván, én nem nézem végig, mit eszik össze, intézze az apja... A csokit nem ismeri. Nálunk is a túró rudi megy.... 12 kg volt nyár elején.... viszont öt hete irtó rosszul eszik... mondhatnám alig.... Adjál neki, ha kér. Tudni fogja, hogy mikor jó neki... Én is mindig kiteszem neki az ennivalót... ha eszik, eszik, ha nem nem.... étel mellett még senki nem halt éhen.... Szerintem vicces, amit a védőnő mondott.....

Dorka
dorkak
 
 


Dia, szerintem is le kell tojni...Eni 15 kg például, kb 93 centi, de már fél éve is majdnem 15 kiló volt, amikor beteg volt akkor visszafogyott kicsit, de legalább volt miből... Én is kis pocakos voltam ennyi idősen, utána meg csontkollekció. Ennyi idősen még elfér az a kis husi :wink:

Kész a torta, egész jól sikerült. Remélem sikere lesz :D

Bencének is boldog szülinapot holnapra!!


Zsófi, vagy aki tudja, írja majd be néha, kik épp a szülinaposok, mert sajna nem tudom követni :oops: Beni jön holnapután, igaz? Neki is boldogat előre is!!!

Na majd jövök én is képekkel valamikor...

Ja és Dorka, nagyon jók a képek, édes a lánykád!! Az a fürdőruci tényleg nagyon aranyos :)

yuyu79
 
 


Jó reggelt!

Enikőt és Bencét sok szeretettel köszöntöm szülinapján!
Vendég
 


Dorkák fantörpikusak a képek! :lol: a nyaralás szerintem fantasztikus lehetett!

jó a Péntek is :wink: de mi reggel 9 re megyünk már mert olyankor még nagy a vidámság az állatoknál is.

Dia előkereshetnéd Virág meg szerintem úgy jó ahogy van.. a képeken abszolút nem látszik határesetnek!

:lol: ezek se normálisak..egyik gyerek egyen többet,mert a hurkák a nyerők a másik meg fogyjon le..ááááááááááá

Julcsi ilyen magas Eni?
:shock:

Zsiga státuszvizsgálat 87 cm 12,5 kg :lol:

Szisz tetszett..jó ez a pozitív hozzáállás dolog..azért megfogja az embereket... mondjuk ezt eddig én is így gondoltam, hogy a negatív gondolkodás bevonzza a rosszat.. mindig ezt mondogattam tesómnak..

én nagyon szerettem volna már rég elolvasni könyvben de sajna eddig még nem tudtam beszerezni kölcsönbe.. :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Eninek és Bencének nagyon boldog szülinapot!

Boni,
nekünk is jó a péntek. Mehetünk reggel kilencre.... remélem, odaérünk. Mi a XI-ből mennénk.... Szerintem nem gond. Meddig szoktatok maradni? Az is lehet, hogy ha odaérünk, csatlakozunk valahol....

Nagyon köszönöm a képek dicséretét... Tényleg jó nyaralás volt! Már ránk fért...

Szép napot!

Dorka
dorkak
 
 


Boni találtam egyet de csak 24dikéig született babóinkkal 242dik oldalon.

Eninek és Bencének Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!
Kép

Zsófi hogy állsz a készülődéssel?

Aproo hogy van Zéti pocija na és Levi hányóssága ?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi
 
 


Dorkák rendben priviben megy a számom. :lol:

Mecsi Julcsi kérte én is elvetemült voltam és megkerestem múltkor :lol:
Vendég
 


ja és snicky BArnusnak jobbulást! tegnap kimaradt most látom!
Vendég
 


Boni,
köszi megvan! A nap folyamán próbállak keresni és akkor egyeztetjük a pénteket!
:lol:

Én is remélem, hogy talizunk!

Dorka
dorkak
 
 


sziasztok!

Eninek és Bencének sok boldog 2. szülinapot! :)

Boni, ez az inzulin rezisztencia, amiről Dia ír! nekem is az van, ahhoz képest sokat nem küzdöttünk sem Benivel, sem most... szóval nem tudom! egyébként ez az IR a PCOs-nak egy tünete, az IR meg a cukorbetegség előszobája. szóval nem éppen kellemes dolog. terheléses cuki vizsgálatot kell kérni, és ott az inzulint kell nézni, nem a glükozt, vagyis mind a kettőt, és az endokrinológus állapítja meg ebből, hogy mizu...

Julcsi, dobj képet majd a tortáról is, meg a buliról is! (Beni amúgy holnap jön...)

Dia, szerintem a dokinő, vagy védőnő ilyen téren le van tojva! örülj, hogy jól eszik Virág, biztosan nála is lesz, vagy lehet még olyan, hogy nem eszik rendesen, és máris megoldódik a "nagy probléma"! ami szerintem nincs is, mert egyáltalán nem látom én sem kövérnek, de még csak közel kövérnek sem!!! szóval no para, csináld úgy továbbra is, ahogy nektek a legjobb!

Dorkák, nagyon klassz helyeken jártatok, és Réka nagyon édes! olyan szép kislány, vagyis nagylány! :) péntekre jó állatkertezést és Zsigis randit nektek!

Mecsi, hát, mi készíttetjük a tortát, így azzal ugye most nincs gondom, de tegnap lejártam a lábam, mire megvettem a csomi papírt, vagyis ajándék zacsikat, mert egyszerűen sehol nem láttam/kaptam szülinaposat... mindenhol a sulikezdés van a középpontban!

aztán apa holnap már szabizik, akkor még anyóshoz befelé menet bevásárolunk üdiket, meg sós aprósütit. a férjem nagyiját kell még áttranszportálni a hegyre, mert nagyon fáj most a lába. ott ebédelünk, és 2re megyünk a nőgyógyászhoz, utána 2:30ra uh, majd végül a torta, és szeretnék még egy héliumos lufit is beszerezni Beninek, azt még talán a Campiban fújatunk apával, hogy nagy legyen a meglepi! :)

hát kb. ennyi a nagy készülődés, remélem, hogy nem hagytam ki semmit...

jók legyetek! megyek kicsit rámolni, mert Beni leszáradt ruhái már napok óta hegyekben várnak, hogy összehajtsam őket... :S

sophie27
 
 


Jó reggelt!

Gyönyörűséges Enikőnek, és szépséges Bencusnak nagyon boldog 2. születésnapot kívánok!

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Köszönjük a sok-sok köszöntést!!

Apa itthon akart ma maradni, de hívta a főnöke, hogy menjen be... de remélem 1 felé hazaér, viszem Petit megint oltásra... Enit hivatalosan csak szeptemberben fogják mérni, de itthon mértük, tényleg magas, de jó súlyban is van. Igazából nem találkoztunk még hasonló korú gyerekkel, aki nagyobb lett volna :oops: Majd ha oviba megy, ott is biztos ő lesz a legnagyobb a kiscsoportosok között... Mondjuk mi is magasak vagyunk, volt honnan örökölni :wink:

Szülinapozni délutáni alvás után fogunk majd... akkor jönnek sógornőmék meg a papa, aztán majd megyünk a dédihez, ott rendelt torta lesz. Majd jövök képekkel, de nem ígérem hogy még ma... Eni a babát kapja tőlünk, meg kis seprűt lapáttal, meg sisakot a bicajhoz, de azt már előre megkapta. Meg a futóbicajt is a mamáéktól... csak még használni nem nagyon volt alkalma. Aztán még lesznek a rokonok részéről meglepi ajándékok is. Lett volna még könyv is, de azt elteszem karácsonyra...

Szép napot mindenkinek, nekünk biztos szép lesz :D

yuyu79
 
 


Na, én is megtaláltam 24-ig, itt van, hátha másnak is segít

Kép

yuyu79
 
 


Zsuzsannáknak (Szuszu, Aproo) sok boldogat mára!

sophie27
 
 


lányok!

ki tudja, hogy mennyi a határ a terheléses cukornál!?

nem tudom még a pontos eredményt, de megpróbáltam telefonon érdeklődni, és valami hangyányi infót sikerült elcsípnem, de nem tudom, hogy most aggódjak-e, vagy sem!

köszi előre is!

sophie27
 
 


éhgyomorra 6, evés után 7. 5. talán :roll:
Vendég
 


Zsófi!

A leletemen határértéknek 3,3-5,5 az éhgyomri, a két órával későbbre nincs érték beírva, én 7-re (vagy 7,5 :?: ) emlékszem.

Judit

Kép
Kép
csutak33
 
 


Boni, köszi! 7,8-t olvastam itt a babaneten, mert tudod, ez a cukros lötyis, és az nem ua., mint a tesztreggeli, több benne a ch. az éhgyomri 4,2 volt hétfőn, gondolnám, hogy kedden sem sokkal magasabb, az okés, csak a második érték lett 7 fölötti picivel, remélem, hogy 7,1, vagy valami hasonló... jujj. most lerágom a körmöm holnapig!

sophie27
 
 


Szasztok csajok!

Nagy nagy gratula Barbinak a kis Edömérhez!

Boldog Zsuzsanna napot, meg a 2. szülinapot ünneplőknek is boldog szülinapot, így utólag!

Dorkak! Nagyon jók a fotók, RÉkád zabálnivaló a mászószerkóban!

Anna! Aranyosak a tesók a képen. Emma még mindig olyan huncut! És úgy látom, hogy kistesónak is huncut szemei vannak...

Mazska! SZerintem is hasonlít Oliver LAurához!

Niki! Remélem rendbejön gyorsan Barnus! Jobbulást neki!
Barbi gyerekeinek szintén!

Dia! Szerintem se aggódj Virág súlya miatt! Én RÉkát még nem is mértem mostanság, nekünk a 2 éves vizsgálatra csak szeptemberben kerül sor, mert szabin van a dokinéni.... :evil:

Zsóf! Ne aggódj előre a cukrod miatt! Amíg nincs eredmény tök feleslegesen parázol! Csak nyugi!

Kis törpömet leadtam sátorozni.... Kíváncsi leszek, mit mesél majd. Tuti, hogy kicsit szorong, mert egy párszor bepisilt azóta ott, meg első éjjel is telepisilte a pelust. Akkor még mi is ott aludtunk Csabimmal, csak külön sátorban, hogy hogy viseli a helyzetet... Nincs vele gond, csak reggel baromi korán kelt, napközben meg nem bírt aludni a fűnyíróktól. Így estére rendesen lemerült az elem. Tegnap este lefekvésnél kicsit sírdogált utánam, aztán hirtelen bealudt. Ma már bepisilés sem volt.
Remélem a ma éjszaka még zökkenőmentes lesz, aztán holnap reggel indulok érte, megyünk tovább anyumékhoz. Majd kiderül, hogy milyen nyomot hagyott benne ez a nagyszülős-sátorozós dolog, legfeljebb legközelebb nem akar majd náluk ottmaradni...

Én már sajna néha kezdek hányingerezni, meg ebben a nagy melegben elég hamar rámjön a rosszullét.... De hátha nem lesz rosszabbb, még reménykedek.

Ma egész nap a melósokat gardíroztam, anyag után rohangáltam, mosok és takarítok. Így nekem is gyorsabban teliik az idő, meg haladunk is.

Na megyek , mert apa hazajött...

Szülinapi partikhoz, készülődéshez sok sikert mindenkinek!!!!

panna1
 
 


Megjöttünk!

Utolsó közös képünk éjféltájt...
Kép

Megérkeztem: Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Az osztály 1 éve készült el, az új fürdöszoba és a szoba magáért beszél. Átálltak a régi fém ágyakról a fa babybay-re. Két éve ugyanezen az ozstályon voltam, akkor még két szobának volt közösen egy wc-je, a büfé nem létezett, stb. Sokkal szebb és barátságosabb lett az egész. Ajándékba egy macis elökét kaptunk és egy profi fotós készítette képet. Azt majd csak kedden tudom elhozni.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?