Új privát üzeneted érkezett!

Eper nekem a 4D-n már mondták hyog kislány... csak tudod olyan jó lenne ha végre látná egydzer a saját dokim is és megerősítené!

Csaninál mindig látták állandóan a fütyijét mutogatta, az arcát meg soha! Tipikus pasi!

Leo nálunk együtt lesznek, de ha lenne +1 szobánk akkor külön tenném őket!
Csaninál ez nagyon bejött mint tudod! Ezért próbáljuk ezt követni!

Cedis lényeg hogy szent a béke!

Na igazából csak olvastam meg köszönni jöttem! Csak írtam is mert ilyenem volt! :)
Vigyázni magatokra meg a kismanókra kinn és benn!

MAjd jövök ha hazajöttünk!
10 nap pihi a kis családnak mi kellhet még???

Puszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a genetikai UH-ról. Hááát... kicsit el vagyok kenődve. Illetve nagyon. Megnézték kicsimet,egy nagyon kedves doktornő volt. 3 ill.4D-be nézték,mondta hogy "semmi csúnyaságot nem látok ezen a babán",tehát minden okés. Rákérdeztem,mondta,hogy kislány. :lol: Szupi!Tehát nyugodt szívvel Zsófizhatunk tovább! :D Viszont: mondta,h. túl sok a magzatvíz. (Ami eddig átlagos mennyiségű volt,sőt 4 napja a saját dokimnál is volt UH,ott sem volt baj.) Szóval ezután beszéltem egy dokival,aki mondta,hogy ez nyitott gerincre utalhat,viszont ezt ezzel az UH-gal kizárták. Tehát az okés. De hogy minnél hamarabb meg kell csináltatnom a cukros terheléses vérvételt,mert lehet,h. cukorbeteg vagyok. :shock: És ha nem,akkor lesz még magzati szív UH,mert lehet hogy a kicsi szíve körül van baj... :( De ezeket mindenkinél megnézetik,akinek több a magzatvíze az átlagnál...
Nekem Reginél is több volt kicsit és nem lett baj,de most mégis itt sírdogálok,pedig az UH is tök jó lett! Ja meg hogy rendellenességre is utalhat,pl. nyelőcső elzáródás,vagy mi... Hát persze hogy tiszta para vagyok,de mindig arra gondolok,itt mennyi kismamát paráztattak már be és mégis minden rendben! Azért a sírást nem tudom abbahagyni,pedig megfogadtam,hogy nem hagyom magam beparáztatni! Ja,2 hét múlva kell visszamennem ide kontrollra + vinni a cukor eredményét.

Köszönöm lányok a drukkokat és hogy gondoltatok rám! A névnapi köszöntéseket is! :)

Eper:aranyos vagy! :D De látod csak kidrukkoltam mégis a kiscsajt! :wink:

Katinkababa: gratulálok a szupi eredményekhez és az UH-hoz!!! :) Micsoda szégyenlős babó! :wink: De lassan Róla is kiderül,kislány-e vagy kisfiú,muszáj lesz megmutatnia magát!!! 8)

Cedis: Örülök,hogy kibékültél Anyósoddal! Nekem is volt összezördülésem anyóssal egyszer,de szerencsére nálunk is re ndeződtek a dolgok és jóban vagyunk egymással!!! :) Az a legjobb,ha szent a béke! :wink:

Julcsi: remélem jól vagy!!!Én sem értem,miért akarnak befektetni Téged,mi a baj,a frász kerülget,komolyan!!!

Bogi: Neked is gratula a jó UH-hoz!!! 8)

Cicóka: köszönöm,nagyon kedves vagy!!! 8) Próbálom tartani magam a koromhoz képest! :wink: Volt már olyan,hogy fiamat vittem dokihoz és ki akart küldeni az orvos,hogy hívjam be az anyát,miért a nővére jön a gyerekkel?! Na,jót kacagtam rajta! :lol: Amúgy is mindig 23 évesnek néznek! :D

Leo: ne ijesztgess,miért volt borzalmas a terheléses vércukor??? És Neked hogy-hogy korábban kellett menned? Mert úgy tudom,a 24. és 28. hét között szokott lenni... Nálunk a két lány van egy szobában,emeletes ágyuk van,fiam is külön alszik a saját szobájában. A két lányt tavaly költöztettük össze,Regit képtelenség volt 3 éves koráig "kituszkolni" a szobánkból... De mostmár minden ok. Lassan majd hugica alszik velünk. :wink: Sosem vagyunk egyedül! :D

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Cicus: Hidd el semmi baj nem lesz, sem veled sem Zsófival, biztonságból elvégzik a vizsgálatokat és kiderül, hogy minden rendben van!

Annus: Tudom, hogy most vidéken vagy! Megnéznéd majd, hogy Izával mikor voltál azon a 3 vagy 4D-s uh-on amit egyszer feltettél ide?
Szeretnék elmenni én is, és amikor te voltál akkor már olyan kis cuki formás volt Iza.

Kép
eper74
 
 

 
 

sziasztok!
az ágynyugalom a keményedések miatt kell. befekvésről csak akkor lesz szó, ha a kontrollig változik a méhszáj... vagy ha bmi gond adódik közben. és azért került szóba, mert az orvosom is nagyon jól tudja (hiszen együtt csináltuk végig, az elmúlt 2 évet) hogy mennyit vártuk ezt a babát... mennyire nehezen jött. csajok! nekem nem volt semmilyen ciklusom, nem volt egyáltalán peteérésem... gyógyszerrel kicsikartunk egyet nagy nehezen... lett belőle baba... de nem kockáztathatunk. az első hetet sem kívánom senkinek, amikor minden nap megvolt, hogy pontosan hány órakkor és mit ehetek... hogy ha műtőbe kell vinni, tudják, hogy mikor és mennyit ettem utoljára... és egy hétig vártam, hogy kimondják az ítéletet: lehet-e babánk, vagy elveszik tőlem...

bei!
azért sok a 4,5 kiló, mert sok volt az, amiről indultam. és a gyerek még csak most kezd nőni...
értem a dokimat, hogy miért csinálja... van olyan, aki nem foglalkozik vele... kit érdekel, ha a kismama 18-20 kilót felszed a 2. trimeszter végére? majd kap insulint, meg befektetik, diétára állítják.
az én dokimat legalább érdekli, hogy mi van.

cedis!
a pipolphen nyugtató. azért kapom, hogy tuti a seggemen maradjak itthon :lol:
bár ahogy ma tapasztaltam, tök mindegy. ágyban fekve is ugyanúgy keményedik a pocim, mintha rónám a városban a köröket :)

én amúgy úgy tervezem, hogy a pici rögtön külön szobába kerül (pontosabban kitúr minket a hálóból). még a 2 szoba közötti ajtót is meg akarom szüntetni, hogy tanulja meg, az az ő helye. amin most alszunk ágy, azt összecsukjuk, és bent marad heverőnek, hogy ha kell, ott tudjak aludni... de apa 6kor kel, megy dolgozni... semmi szükség nincs arra, hogy neki is álmatlan éjaszakái legyenek a baba miatt.

cicus!
arra kell gondolni, hogy nem lehet semmi baj!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok! Jajj Cicus!!!! Ne sírdogálj!!! Biztos minden rendben van, csak téged is beparáztatnak. Ha Reginél is több volt picit és nem volt baj, akkor most sem lesz. Ez tuti!!! :wink: Ráadásul , ha pár napja még jó volt,akkor nem hiszem, hogy most a pár nap alatt cukor beteg lettél. Nyugi! Minden rendben lesz!!!!

Julcsi! Értem már az ágynyugalmat. A fényképek alapján nem indulhattál túl sok kilóval. Azért a 4,5 kiló messze van a 18-20 -tól. Szerintem attól, ha 10 kilót felszedsz te is a végéig még nem lesz senkinek semmi baja. De azt írtad, hogy már nem hízhatsz többet. Ez persze lehetetlen, ha nő a baba is még. :) Szóval a 10 kilóból szülésnél 6 kiló lemehet,akkor maradsz a 4-nél. :) Na mindegy. Lehet csak irigykedek...... ? :wink: Tudod, én nem zabálok, mégis 10 kilónál tartok. :cry:

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Szép időt és jó pihenést kívánok Nektek!

Leo!
Szerintem szép nevet választottatok. :) Kicsi gyerkőcnek is aranyos, de felnőtt férfiként is viselhető. :)

Cedis!
Egyetértek azzal, amit Bei írt. Néha nehéz, de a családi béke érdekében sok mindent tolerálni kell. Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy az ő fia az én párom, aki roppant kellemetlenül érezheti magát olyan szituációban, amikor két, általa nagyon szeretett ember fúj egymásra.

Cicus!

Egy picit korábbi terheléses cukorvizsgálat nem árt. :) Hidd el, csak vaklárma lesz az egész, s semmi baja nincs a picinek.

Julcsi!
Akkor tényleg nagyon vigyázz magatokra, pihenj sokat. :)
Hálistennek én ritkán érzek keményedést - pedig csak napi két normál magnéziumos pezsitabit iszom -, pl. a múltkor azután, hogy nevetőgörcsöt kaptam.... Utána már kértem a párom, hogy menjen odébb, mert fáj. :)

Egyébként mi is külön szobába szeretnénk tenni a kezdetektől. :) Én is úgy gondolom, hogy attól, hogy babázunk, az apukája még dolgozni jár, lehet, jó lenne hagyni kicsit pihenni. :)

Én ma reggel mértem magam, hálistennek 1,5 kilónál tartok. :) KisBogár zöldségkúrára fogott. :) Viszont a múltkori uh-on megnyugodtam, mert bár 19+2-n mentünk, a méretei már inkább betöltött 20 hetesnek feleltek meg. Szóval ha ő szépen fejlődik, nem bánom, hogy rám nem jönnek a kilók.

Egyébként meg amit az ember felszed, le tudja dolgozni, ezen kár izgulni. Én egyszer 25 kilótól szabadultam meg. :) (Még a hajam is levágattam, s volt aki nem ismert meg...)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Még egy kérdés: van valakinek/ismeri valaki/ a CAM márkájú babakocsikat?
Néztünk egy ilyet, viszont az ismerőseink közt senkinek nincs, szívesen várnék róla véleményeket. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Sziasztok lányok itt vagyok én is csak egy kicsit sok tetendőm volt. Na meglett az eredmény az amnionak és hát minden ok. Nincs genetikai sérülés. És kiderült hogy kislányunk lesz megint csak ugyhogy lehet gondolkodni a neveken. Próbálok visszaolvasni mert elég sokat termeltetek. Ma még jövök.

Remélem mindenki jól van. Pocaksimi a babukáknak :D :D

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Katibaba igen a szoptatás alatt ugranak a kilók legalább is nálam igy volt. Mindent le lehet adni, de nehogy már azon kezdjetek el töprengeni hogy diétáztok. Egyébként a 4-5 kg nem olyan sok. Bár én még csak a 3 kg tartok, de én az elején fogytam az örökös hányástól. Meg hát Laurával is 11 híztam és ő 4.5kg volt. De mindenki más genetika. Nem kell aggódni hat után nem enni és én hanyagolnám mindennemű mű vitamiokat. Az fujja fel az embert.

Én a cam nevű kocsival szemeztem egy ideig mégpedig a cam cortina, nem tudom hogy te melyiket nézted. De végül is chiccot vettünk. Utána mondja a barátnőm hogy van neki egy babakocsija amit ő is ajándékba kapott ujjonnan és nem is használja hogy el kéne adni. Nagyon tetszett a kocsi, de már nekem van. Olyan szupi funkciók vannak rajta hogy tényleg megfordult a fejembe hogy az enyémtől vállok meg. Ez egy GRACO márka és ujjszülött kortól lehet használni. Például óra hömérséklet kijelző telefontartó, van hozzá mózeskosár. Baromi nagy a kosara alul. Babának és külön a mamának italtartó tálca. Szóval tök jó. Tudjátok mit dobok egy pár képet a kocsiról ma ha valakit érdekel. És az ára is nagyon jó 30.000ftért el lehet vinni.

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Pancsi!

Örülök, hogy minden rendben. :) Mondtam én, hogy szívósak ezek a decemberi kismanók. :) És gratulálok a kislányhoz! Vannak már név-ötletek?

Én is pont a cortinát nézegettem, a 3 kerekű változatát. Irtó könnyen összecsukható, s ami nagyon szimpatikus, hogy bár háromkerekű, a sportrész is feltehető rá két irányból, ami a legtöbb ilyen típusú babakocsinál nem lehetséges.

A Graco - azt hiszem a Quattro Tour de luxe - tényleg nagyon jó. :) Én is néztem, de a terepviszonyok miatt mi valószínűleg maradunk a három, nagykerekű mellett.

Chiccoból milyet vettetek?

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Mi a s3 vettük, de használtan. Mert az ára brutál volt. Nekem is három kerekű, és van hozzá minden. De ugye azt csak max 6hóig tudom használni. Úgyhogy nekem fontos hogy a sportrész teljesen vizszintbe dönthető legyen. Pl ha megyünk strandra jót tudjon még egy évesen is aludni benne. Azt hiszem a cam cortina sportrésze nem dönthető le teljesen. De ez nem mindenkinél szempont. Az én lányom hason alvós volt. Nekem csak ennyi problémám volt vele.

Ez igen a graco quattro tour de luxe. Mondjuk elég terep babakocsi. Nekem is fontos szempont mert murva út vezet ki a háztól. Ennek mondjuk hat kereke van elöl 4 hátul 2. Megpróbálok képet rakni.

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Cicus...be ne parázz!látod nekem is miket mondtak...aztán kiderült hogy semmi baja a kicsinek! Tévedhetnek is!Persze, tudom aggódsz, ez érthető.De nyugodj meg! Nagyon drukkolok!!!!
Cukros terhelésen én is most voltam, de nem volt rá ok, mert nem voltam soha cukros,csak szerintem 2x fogják nézni a biztonság kedvéért.
Pancsi....a te jó genetikai eredményednem nagyon örülök, már pont eszembe jutottál, hogy vajon mikor lesz eredményed? :D
Gratulálok! hízásod is irigylem, én most sokat híztam, már 4 kg-nál tartok, pedig én túlsúlyos vagyok. :oops: :( Nem szabadna híznom.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata hű de sokat hiztál négy kiló az semmi. De mindenki tudja hogy most jön csak a java. De engem nem érdekel. Egyébként én rajtam is van súly szóval ennyi. Akkor most már te is megnyugodtál. Élvezheted a terhesség nyugodt szakaszát.

Kép
Kép
pancsi76
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok és köszönöm a bíztatásokat!!! Tegnap voltam igazán szomorú és éjjel semmit nem aludtam... Tudom,a mai orvosok mindenkit paráztatnak!Amikor a nagyokat szültem 9-10 éve,még azt sem tudtam mi az a vetélés,vagy bármi más baj... Ma meg...több magzatvíz... sosem gondoltam,hogy ez rosszat is jelenthet?!

Julcsi: Neked is szörnyű lehetett,amiket átáltél,de szuper,hogy összejött ez a babó!!! :) Keményedéseim nekem is vannak a 12.héttől... jó sok magnéziumot iszok rá + próbálok sokat pihenni + nem idegeskedni!!! Mondjuk utóbbi múlt éjjel nem igazán ment... :(

Bei: köszönöm Neked is! :) Az előző UH-okon (ezelőtt 4 nappal is a saját dokimnál! ) átlagos mennyiségű vízet írtak,most meg ez van... Cukorbetegségtől nem félek,bár nem hiszem hogy az lennék! :shock: Még az lehet,hogy a kicsinek baj van a szívével,illetve más rendellenesség. :( Bár tegnap a profi UH-os néni is mondta,hogy semmi rosszat,rendellenes dolgot NEM lát a babón! Julcsival kapcs.-ban én sem gondoltam a hízást komolynak,mert fotó alapján tényleg vékonynak látszik! :roll:

Katinkababa: irigyellek a kilók miatt! :wink: Régebben hogy sikerült 25kg-t leadnod :?: Nem semmi!!!

Pancsi: örülök,hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!! 8) Ez nagyon jó hír!!!

Lovaszkata: Neked is köszi a megnyugtatást!!! Tudom,Te vagy az egyik kismami,akit sikerült a dokiknak jól beparáztatni! Most érzem igazán át,Te mit élhettél át,amíg az eredményekre kellett várni! Szörnyű... :x De minden rendben és ez a lényeg! :lol: Bár nálam is így lenne!!! :o

Ma az egész napunk sűrű volt... vásárlás holnapra + elpakolni mindent... és még nem vagyok kész! :? Dehát mind az ötünkre gondolnom kell,nehogy itthon hagyjunk valami fontosat.
Legalább a para gondolataimat lefoglaltam. :wink:

Azt hiszem,mára elköszönök,illetve jövő pénteken jövök remélem! :wink:

Nagyon vigyázzatok magatokra és a babókra!!!!!!!!!!!!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Sziasztok,
Bogi, de a legelején is együtt lesznek? Én azt tervezem, h a mi hálószobánkban lesz a kicsi először és aztán meg meglátjuk. Én egy szobába szeretném őket először rakni, mert ott úgyis csak alszanak és amúgy ott vannak, ahol mi/én. Majd meglátjuk, h a kicsi milyen alvó lesz, meg Lea hogy fog viszonyulni a helyzethez. Be tudnánk rakni külön szobába rögtön, de akkor a számítógépet, meg a futógépünket nem tudnánk hova rakni. Ezen kívül én nem tudok apa mellett aludni, ha felébredek éjjel, mert horkol és nem megy a visszaalvás….

Cicus – drukkolok, h minden rendben legyen

Terheléses cukor – én azért mentem korán, h a tesómmal együtt mehessek. Azért volt borzalmas, mert én eleve úúútálom a cukros bármilyen löttyöket pl. Cola, Fanta…stb és ezért nekem ezt a cart külön rossz meginni, DE kell tenni bele rendes citromot, meg jól behűteni előző nap és úgy egész iható.

Katinka – CAM babakocsi, én is nézegettem még Leával, de amikor a boltban az eladó 5 percig csukta össze, akkor letettem róla. Szerintem,ha olasz, akkkor Peg Perego, az kb. hasonló árban van, könnyű összecsukni nagyon és egy nagyon jó kis kocsi. Esetleg érdemes használtan venni a vaterán, ki lehet fogni jókat. A Graco nagyon jó, egy hátránya van, h nehéz, mint a dög, de ha nem kell emelgetni, akkor király kocsi, nekem olyan van anyuéknál (Quattro Tour Delux). Jah, és meg 1 előnye van, majdnem teljesen ledönthető a háta, kb 170 fokig, Lea mai napig abban alszik délután.

Pancsi - örülök, h minden OK

Kép

Kép
leo50
 
 


Sziasztok
Cicus szurkolunk ,hogy ne legyen semmi baj és jó pihenést neked és a családodnak.
Mi is egy szobába leszünk Kingával meg a kicsivel amig nem tudunk saját lakást venni mi anyósékal élünk meg apát sem zavarja mert sajnos csak2hetente jár haza .
Pancsi örülök h minden rendbe.
Pocaksimit mindenkinek
:lol: :lol: :lol:

t katinka
 
 


Gyors bejelentkezés,aztán nem lesz majd 1 hétig :cry:

Nálunk úgy lesz h velünk lesz a pici,mármint a kiságyban fog aludni,de az a mi szobánkban.Ez nekem könnyebb,mert nem kell messzire mennem :lol: Iza meg külön szobában ahogy eddig is.Aztán ha tesó is átalussza az éjszakát,akkor megy Izához,vagyis megpróbáljuk.Ha nem zavarják egymást,akkor maradnak 1 szobában.Amúgy mi is csak aludni járunk a hálókba,általában a nappaliban vagyunk.

A férjem meg jó alvó...meg ő 4kor kel,Iza első kajálásánál még épp otthon volt mindig :wink: De pl észre se vette h átalussza a gyerkőc az éjszakát,ő azt hitte h már átalussza :lol: :lol: Persze ennek a hátulütője h mindig én kelek éjjel ha van vmi.Persze 1-2 rendkívüli esetben ő is fenn volt és segített :wink: de akkor olyan sírás volt h arra muszáj volt :lol:



CAM babakocsit csak hallomásból ismerem,én jókat hallottam róla,de érdemes kipróbálni a boltban h kinek mi jön be!

Cicus!
Szerintem kutya baja annak a babának!Csak tudod,jobb félni mint megijedni!De legalább 1000%ra megnyugtatnak h minden oké! :wink:

Pancsika!
Gratula a jó eredményhez!!!Örülök h veletek is minden rendben!

Eper!
Ahol már jól ki volt kerekedve,az a 32.héten készült :lol:

Na gmailre tettem képet a baldachinról,ott látszik a szoba színe is.Meg tetem a takaróról is képet!

annus11
 
 


Sziasztok!

Cicus: Jó pihenést. Nem lehet könnyű összepakolni 5 emberre.

Pancsi: Gratulálok az eredményhez!

Annus: Köszönöm, addig még nagyon sok idő van:(
Megnézem a képeket!

Kép
eper74
 
 


Szisztok! Pancsi! Gratulálok a kis nunishoz!!! :)

Ma megjártam a védőnőt. A vérnyomásom ismét tökéletes. 103/68 pulzus: 78 Poci körméret 3cm-nőtt. Kérdeztem tőle, hogy szerinte nagy baba lesz? Mert a fogorvosom azt mondta, hogy ránézésre nagy lesz,mert nagy a hasam a 6 hónaphoz képest. Pedig szerintem nem is....... Azt mondta lehet, hogy kicsit nagyobb-de ez lehet attól is, ha kislány,akkor másmilyen a has formálya,márpedig az enyém úgy néz ki,mintha lány lakozna odabennt. :D Széles vagyok,nem csúcsos. Na mindegy,hamarosan azaz-jövőhét szerdán remélhetőleg kiderül minden. Most már teszek fel én is képeket. Telómmal csináltam,bár nem olyan jó minőségű,mint fényképezővel,de azért látszik aminek látszani kell. Majd este felteszem gépre, ha megtalálom a zsinórját....... :roll:

Kép
bei
 
 


Ja!

Nálunk nem gond,az egy szobába alvás a babával,mert ha apa éjszakás és reggel hazajön,akkor másik szobába megy aludni, és akkor senki sem zavarja. :)

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

Leo!
Ügyes vagy - túl a terhelésesen. Én csak azért tartok tőle, mert jelenleg semmi édeset (péksütit sem) tudok megenni, meginni, jó esetben csak hányingerem lesz tőle...

Egyébként ami a babakocsit illeti, nekem épp a Peg Perego Gt3-as volt az, amit - nem kicsit - nehéz volt összecsukni, míg a Cortinát seperc alatt kicsire összevarázsoltam.

Annus!
További jó időtöltést vidéken - fárasszák csak jól ki Izust. :)

Bei!
Örülök, hogy minden ok. Várom a fotót. :)

Én is épp tegnap este mértem "körfogatot". :) Ez inkább mérvadó, a kilóim nem nagyon gyarapszanak. Szóval kb. 5 centit nőtt másfél hét alatt. :shock:
Nem csoda, hogy egyre többször fáj a derekam.

Tényleg, Nektek nem fáj hátul a keresztcsontotoknál? Én néha lépni is nehezen tudok, aztán bejáratódik...

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


sziasztok!
csak gyors bejelentkezem, mielőtt megint elaludnék :)
ez a pipolphen aztán tényleg jól leszedál :shock: :lol: semmit nem tudok mellette csinálni, csak aludni... bár a doki pont ezt akarta elérni vele.
amúgy tök jól vagyok :D a keményedések vannak továbbra is, de még mindig nem tartom nagyon vészesnek a dolgot.
holnap jön a védőnő... remélem, ideér a reggeli gyógyszer hatóideje előtt :P
a dokimhoz meg még 10 nap, mire megyek... ha nincs változás, akkor remélhetőleg vége a szigornak... de az tuti, hogy meg fogom kérni, hogy nézzük meg a prücsköt :)
ahogy leírtam a nevét, be is jelentkezett a drága 2 rúgással... egyébként érdekes... nem erősödik és nem sűrűsödik a mozgása a picinek. még mindig csak ugyanolyan finoman érzem, mint bő 2 héttel ezelőtt...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Gyors jelentkezés még munka előtt.
Remélem mindenki jól van, a nyaralók jól érzik magukat, szerncsére a jó idő is megjött.

J: nem lehet könnyű ebebn a félig "szedált" állapotban neked, mert ha eddiig az írásaidon keresztül jól ismertelek meg, Te is folyton nyüzsgő fajta vagy :D (bocs). Szóval kitartást a hátarlévő 10 naphoz, szorítok, hogy kapj a szigorú ítésztől egy kis lazítást, na meg babalest is :lol: Őszinte elismerésem azért, amit végig csináltál/tatok a kicsi miatt!!!

Cicus: tudom, hogy nyaralni vagy, és nem valószínű, hogy olvasol, de azért mindenképpen írok Neked is, mert Te igazán megérdemled a biztatást, hiszen eddig Te voltál a főszószóló, ha bárkivel akár csaka legkisebb gond is adódott!. Szóval Kismami, fő az optimizmus!és ahogyan Te írtad egyszer, nincs olyan erő, ami ennyi kismami és pocaklakó szurkolását és pozitív energiáját le tudná győzni! Tuti nincs baj, a kiscsaj egyszerűen tökéletes :lol:

Pancsi: gratula a kislányhoz, és örülük, hogy jól vagy, már hiányoztál innen!

Én azaz mi jól vagyunk, majd csak 23-án megyünk dokibácsihoz. Az még két hét, de mivel állandóan jelentkezik nyugisabb vagyok, mint amikor még nem éreztem a mozgását. Na azért azt nem mondom, hogy nem szívesen látnám :oops: De a múlt héten a védőnéninél hallgattunk szívhangot, csodálatos volt :lol: Egyébként totál érzem KisTücsök bioritmusát, és ami a legnagyszerűbb, hogy este 10-11 körül Apával játszik egyet - ezt sosem hagyjuk ki - utána elalszik, és reggel fél hétig nyugi. Remélem így marad ha megszületik akkor is, azt olvastam, hogy van rá esély :oops:

Pocisimi MIndenkinek,

H

cicóka
 
 


Sziasztok!!! :)

Na tegnap visszakaptuk a gépet. Ennek örömére kattintottam párat. Egyet rakok fel ide. A többit G.mailen megnézhetitek.

Ma reggel néztem cukromat itthon cukor mérővel . 4,4 lett. Az tökéletes. Én nem tudom mikor kell mennem,mert Tegnap védőnéni elfelejtette említeni, hogy mikor kellene menni. Szerintem 24-28 hét között kell. Legalább is kiírás szerint.

Kép

Kép
bei
 
 


Mindenki azt mondja, hogy lányos pocim van. Kiváncsi leszek bejön - e. :)

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

bei: Szép kerek pocid van! Mikor lesz uh?

Cicóka: 2 hét az nem sok idő!
Mi még nem vagyunk ennyire egyhullámhosszon Rékával, néha érzem, hogy mocorog, de csak nagyon finoman.

Kép
eper74
 
 


Eper! Jövő hét szerdán. 18.-án.

Pocok is egyre többet mocorog. Bár változó,mert van amikor egész nap elemében van- rúg párat,aztán 1-2 órára abbahagyja, aztán újra párat és így tovább ...... Szóval sose mocorog sokat egyszerre. Reggel mindig érzem, aztán napközbe változó időközönként. Nincs rendszer,csak a reggel és az este. Az tuti..... :) Párom kezét reggel rátettem pocira,mert elég nagyokat rúgott. Én éreztem is a kezemmel,de ő nem. :( Még egyszer sem érezte. Na nem mintha sűrűen nézegetné. Majd talán később, ha nagyobb lesz. Mondom neki, hogy lassan el kellene kezdeni rendezkedni a kiságyat betenni a szobába ,meg a pelenkázót, hogy helyen legyen.Meg lassan vehetnénk is valamit már, hogy ne egyszerre mindent az utolsó pillanatba vegyünk. Erre kiakadt, hogy én mit akarok még rendezkedni,majd az utolsó hónapba ráérünk. Nem szabad előre venni semmit,mert a babona így meg úgy...holott ő nem is babonás... persze én se. Meg ha majd én a kórházba leszek,akkor beteszi a kiságyat a helyére. :cry: Hát normális ez???????? :shock: Most októberbe maradtunk, hogy majd akkor betesszük,de szivem szerint én már most betenném,vásárolnék stb..... Na én azért kiharcolom, hogy előbb helyén legyenek a dolgok. A vásárlást meg ha kell elintézem nélküle, bár nem esne jól. :cry:

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

Bei..igazán csinos kismama vagy! :D szép kerek pocid van, erre szokták azt mondani hogy lányos.De ebbe nem lehet hinni, rám is azt mondták mégis fiam lett! :D Ez alkati dolog szerintem.
Bei,igazad van,én nem szeretem halogatni a bevásárlást, nem vagyok babonás se! Ha az ember túl van a félidön lehet venni ezt-azt. :wink: Jó is körülnézni álmodozni, nem???? :D Jó ha nem egyértelmű a neme akkor várni kell a kék vagy rózsaszínű cuccokkal, de én fehéreket, sárgákat vennék, főleg ha valahol akció van! :D Babakocsit az ember általában semleges színűt vesz, mert mi van ha a másik gyermek majd ellenkező nemű lesz??? :roll: Az szívás!!!
Nekünk drapp mélykocsink van, a sport kocsi narancssárga, az jó fiúnak-lánynak.De fiam lesz megint , nálam már tuti. :wink:
Annyi minden kell, sok pénz ám az első gyerek!!!! :?
Kiskád, kifogó, pelenkák,lázmérő,pelenkázólap,1-2 meleg pléd(mivel téli gyerek) matrac, ...ezeket meg lehet már venni szerintem.
Én nem nagyon vásárolok, mert Norbiról van minden. :) Inkább Norbinak kell majd ágynemű, lepedő, őszi ruha..mert most már úgy vagyok vele hogy nem nagyon akarok turisat vagy használtat, mivel 2 fiam lesz, ezért Norbi jobb minőségűt kap hogy a tesóra is jó legyen.eddig sokat turiztam, örököltünk, de most már így nem sajnálom a ruhára a pénzt.Ennyiből jók az egynemű tesók.
Többiek vásárolghattok már???

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok
-J-nem lehet könnyü neked,de kitartás.
Bei nagyon csinos kismama vagy,nagyon lányos a pocid.Ezek az apák ilyenek nálunk is ez, van

Az én kicsmnek a mozgása egyre erösebb,legtöbbször akkor mozog ha pihizek este a legaktivabb.A lidl-be van most nagyon jó bébitakaró mi vettünk is egyet 1990pénz.Még mindig fius érzésem van nagyon hegyes a hasam,még 1.5hét az uh-ig.

t katinka
 
 


Rólunk...kisfiam tegnap nagyot esett, le a járólapra homlokkal.Mert mindíg ugra-bugrál, most meg lett a baj! :cry: Nagyon ordított, egyből pukli lett a homlokán, és lilult, totál megijedtem, a doki tanácsára bevittük a kórházba, röntgenre, anyu ment be vele(mivel kismamának nem szabad)de hááát, nem tudták normális felvételet csinálni.Nagyon félt! :( Borzalmas volt, de szerencsére nincs nagy baj, csak zúzódás, figyelgetni kell 2 napig még. Norbi homloka még lila, de eléggé aktív, nem hiszem hogy baja van!
Én védőnőnél voltam.Csajok, Már +5 kg van rajtam! vissza kell vennem a kajából! :oops: :(
De hallgattunk szívhangot is, tök jó volt! Pocim, illetve a "derekam" 1,5cm nőtt 1hónap alatt, és már köldök felett van a méhem teteje.
A vérvételem eredménye meglett,a cukrom 4,2 kaja utáni 5,4.Az jó!kicsit a vörösvértest, hemoglobin alacsony, vérszegény lehetek??? :roll:
Vizelet jó, és a h. bacim is eltünt! :D Hasam néha keményedik arra szedem a magnéziumot, a lábam meg begörcsölt éjjel :? , arra vettem kálcium pezsitabit!
Pocaklakóm aktív nagyon, van hogy negyed órán keresztül érzem, van hogy 3-4 óráig semmit!
Remélem mindenki jól van, pussz!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Babakocsi...csak egy jó tanács, ne csak azt nézzétek hogy könnyű vázú, összecsukható,csini e a kocsi hanem a hosszát is. Sok kocsi alig van 75-80 cm hosszú, vagyis egy fél éves baba már alig fél el benne. :? Az unokatesóm ezzel szívza meg, kicsi kocsit vett, a gyerek még fél évesen nem tud ülni, és fekve meg alig fért el neki. :(
Nekem Bergon van! Nagyon jó, és nagy és NEM DRÁGA! Tömör kerekű, masszív.Hagyományos formájú.
Annyi hogy nehezebb kormányozni, de az enyém nem mai csirke...mi is úgy vettük használtan,lehet hogy az ujabb típusok jobbak ebből a szempontból is. :wink:
Amúgy most a Bergonnál akció is van!
http://www.bergon.hu/index.php?oldal=to ... =3&level=4

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Lányok!

Ne nevessetek ki, de mi az a kifogó? Már többen írtátok, hogy kell, a kolléganőmtől is kérdeztem és Ő sem tudja.

A másik, Cicóka írta, hogy egyfolytában viszket, de micsoda?

Lovaszkata: Remélem semmi gond nem lesz Norbival a liluláson kívül!

Egyenlőre mi még nem vásárolunk semmit, majd csak ősszel tervezem. Egyenlőre a lakással vagyunk elfoglalva, hogy legyen végre kész és mehessünk a Balatonra.

Bei: Szerintem neked is Rékád lesz:) Jajj de kíváncsi vagyok már, hogy mi is lesz!

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!

Újrakezdem... :( Épp elszállt a kisregényem. :evil:

Julcsi!
Remélem, már nem tart sokáig ez a "csökkentett üzemmód" :). szerintem nem kérdés, hogy minden rendben lesz, ezt a kis mocorgó is jelzi a pocidban. :)
Majd jelentkezz, mi volt a védőnővel! :)

Cicóka!
Reméljük, a babóca idekint is megtartja majd jó szokását, mármint ami az éjszakák átalvását illeti. :)

Én csak annyit kértem kisBogártól, hogy ha már az én gyomromat nem hagyja békén, idekint ő ne legyen pocifájós és aludjon szépen. :)

Bei!
Cuki pocak. :) Én is kíváncsi vagyok, ki lakik benne. :) Viszont a vásárlásnál inkább finoman puhítsd apát, ne hagyd ki belőle. :)

Képzeljétek! Apa olyan aranyos volt: szeptember elején lesz a szülinapja, és ma azt mondta nekem, hogy csak egy rózsaszín tipegőt kér... :)
Addig még lesz két uh-os kísérletünk, úgyhogy drukkoljatok. :) Tuti elolvadna, ha közölnék vele, hogy lánya lesz. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


tKatinka!
Kíváncsi vagyok, az uh megerősíti-e a megérzésed. :)

Lovaszkata!
Örülök, hogy minden rendben volt a védőnőnél és laborban is. Szuper a terheléses eredményed. :)

Vásárlás:
bútor, egy-két apróság és néhány unisex ruci már megvan. :) Én inkább apránként szeretem beszerezni. :) Jó elfoglaltság.

Babakocsi:
Egyetértek azzal, amit írtál Kata. Sokszor én is látom, hogy szűk, meg kicsi a kocsi, lelóg a gyerkőc lába.
Ezért tetszett nekem pl. a Cortina, mert jó nagy a mózese, hosszú és széles az ülőrésze, amellett, hogy "viszonylag' könnyű és kicsire csukható.
Egyébént van ismerősöm, akinek szintén Bergon van és tényleg nagyon strapabíró, masszív kocsi. :)

Eper!
REmélem, mielőbb a Balcsi felé vehetitek az irányt. :)
A kifogó az, amit fürdetésnél hasznának, s olyan az anyaga, mint a textilpelusnak. Van aki ezt magában használja, van aki kapucnis fürdőlepedőre teríti, és így, ebbe a kettőbe bugyolálja a gyerkőcöt fürdés után. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Kata remélem Norbival nem lesz semmi gond amugy ismerős a helyzet Kinga is esett igy el a lényeg az hogy ne hányjon,akkor nem lehet nagy baj.
Jaj csajok az előbb méretkeztem és már 70kg vagyok ez már nagyon sok +10kg.A védőnő tuti diétára fogy igy is rámszólt hogy már sok ez a +.kg.
Eper.én sem tudtam hogy mi az a kifogó. :wink:

t katinka
 
 


sziasztok!

bei!
csuda szép kerek pocid van :)

a hét vége felé én is csinálom a pocakfotót. hihetetlen, hogy az elmúlt 2 hétben mekkorát nőtt a pocim :shock:
de az az igazság, hogy sztem most egy hét alatt megint simán rámjött 1-2 kiló :o az pedig gáz :evil:

eper!
a kifogó azért kell, mert a picik bőrének sokszor még durva a frottír. de van, aki pelus helyett pl azt teszi bele a kádba is (mondjuk sztem ezért felesleges. elég a sima tetra pelus)

védőnő:
itt volt, dumáltunk bő egy órát. igazából most semmi extrát nem akart, csak a kelengyelistát hozta, azt beszéktük át.
igaz, olvastam már vagy 10 különböző ilyen listát... de minddel úgy voltam, hogy alapnak jó, aztán majd kihúzok ezt-azt, hozzáírok ezt-azt... de arra tökéletes, hogy nagyjából pl kalkuláljam a nagyobb kiadásokat.

már csak 9 nap az orvoslátogatásig :) visszaszámolok, mint egy uh-hoz (lehet, azt is kapok :)), mert az jelentheti majd a végét a korlátozásoknak.
a gyerkőc nem jelzi, hogy rendben van-e minden, vagy sem. a gyerkőc egyet jelez: ízlett a csoki (süti, jégkrém... bármi, ami édes), kér még :lol:
igazából máskor nem is hajlandó megmozdulni, csak evés után :? és továbbra is csak nagyon finoman... mint a legelején. semi erős mozdulat, csak kis finom bökdösés.

no, engedem vissza apát a géphez. csak idesettenkedtem, amíg vacsizni volt :)

puszi!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Szisztok Kismamák!!! :) Köszönöm a bókokat! :D Jól esik. :)

Lovász KAta! Sajnálom a kisfiad. :( Remélem hamar elfeljti. De szerintem sem lesz gond, ha nem hány.

Kata! Drukkolok én is a kislányhoz!!! :)

t Katinka. Az én védőnőm nincs kiakadva, hogy 10 kilót híztam. Én jobban kivagyok. Szóval azt mondta, hogy amíg jó a vérnyomásom és a cukrom,addig semmi gond a hízással. Nagyon szeretem a védőnénimet... :D Azt mondta alkati kérdés ki mennyit hízik. Én alkatilag ilyen erős típusba tartozok. Magas vagyok és " erős csontozatú".
Nem hiszem, hogy diétára fognának téged, csak akkor , ha nem jó a cukrod. De annál rosszabbat el nem tudok képzelni, hogy nem ehetsz,amit akarsz és akkor amikor akarsz, főleg ha kívános vagy,mondjuk egy kis vaniliás leveles péksütire, vagy fagyikára. :)
Úgyhogy ne is törődj vele, hogy 10 kiló feljött. Én kezdek beletörődni, hogy lesz ez még a végéig közel 20. :cry: Aztán az is lehet, hoyg most megáll. Na ez is alkati kérdés. Az is lehet, hogy már a víz is sok bennünk. Az egyik barátnőm szüléskor több mint 10 kilót leadott. Annyi víz volt benne. Mondjuk ő a végén nagyon felvizesedett és császározni kellett,mert magas volt a vérnyomása, és nem reagált a szervezete az oxitok.-ra.

Jajjj Képzeljétek!!!!! ÁLMODTAM. Mégpedig azt , hogy valamiért kórházba kellett mennem, és ott mondtam, hogy nem tudom még a nemét. Erre megnézték és Akkora KUKACOT láttam, hogy húúúúúú :lol: Szóval először meglepődtem, aztán egész jól fogadtam. Elkezdtem nevetni :D és azt mondtam, nem baj, de legalább megvan mindene és nagyon szép és egészséges. Úgyhogy örültem neki. Most már tényleg nagyon kíváncsi leszek az UH-ra. :roll:

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a felvilágosítást a kifogóval kapcsolatban, nem tudtam, hogy abba a kapucnis törölközőbe még szoktak rakni másik anyagot.

Katinka: Én eddig 7 kilót híztam, most vagyok 59:(

Kép
eper74
 
 


Eper..a kifogó: az amivel a kibabát megtörlöd fürdés után, vagyis törülköző.Csak a kifogó általában textil, pelenka szerű anyag.Van kapucnis változata is. :D
Hát ha én is csak 59kg lennék nem aggódnék hogy mennyit híztam. :D Te még így se leszel duci, nyugi! :D

De tény hogy a legtöbb kismama a 24.héttől kezd el sokat hízni!!!Vigyázni kell a nasikkal!
Én is megfogadtam hogy nem nasizok, csak max vasárnap kicsit és kevesebb kenyérfélét eszem. :roll:
Csak hát most lesz a 30.szülinapom, lesz nagy sütés -főzés! :oops: :lol: Hétvégén tuti nem fogok diétázni! 8)

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ja, és köszi lányok, remélem én is hogy Norbi egy ideig nem fog ilyen frászt hozni rám. :roll: Nagyon durva volt ! :( De most is jól van, játszik, vidám és eleven...lassan megyünk ebédelni, aztán alszik.
Már megfőztem, úgyhogy délután már csdak vasalnom kell. :? Mondjuk az utálok a legjobban.Pedig ha itt lesz a tesó lesz mit vasalni. :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata: Nekem olyan sok lesz mindentől a savam, hogy szinte csak háztartási kekszet meg üres kiflit tudok enni, és egyre rosszabb.
Hogy van Norbi, lilapúpot leszámítva?


Veszek majd én is kifogót :)
meg majd keresek a neten kelengyelistát, hogy nagyjából képbe legyek, hogy mi és mennyi kell a kicsinek.

Kép
eper74
 
 


Helló Mindenki!

Lovászkata: jó nagy esés lehettet, de ha nincs rosszul akkor bizti semmi baja a kis kobakjának. Ja és köszi a babkocsi tanácsot, nekünk nagyon jól jön. A múltkor is ott álltunk az üzletben 6 sor babakocsi között totál tanácstalanul. Már nekem is vannak favoritok, de azért még nézelődőm, aztán megérdeklődőm Németországban mennyibe kerül.

Eper: viszket mindenem :cry: , karom, lábam, hasam, hátam stb. Először azt hittem valamire allergiás vagyok és elrohantam az üzemorvoshoz, aki közölte, hogy ja kérem ez tünet. Tapintásra és ránézésre pedig nem száraz a bőröm, egyébként is csak ritkán fordult elő korábban nálam. Szóval egyfolytában kenekedem ez segít, és megpróbálok még több vizet inni, így félóránként járok WC-re.

Bei: csini a poci, jó kerek! :lol: Hátha... egyébként én úgy jártam mi Te az álmodban, lányra gondoltunk aztán a 12-héten megmutatta, hogy fiú. Egy pillanatra elgondolkodtam és ugyanúgy örültem tovább :lol:

Katinkababa: jó alku :lol: remélem bejön majd! Hát én is remélem, hogy sikerül pár hét alatt elérni azt a mennyei állapotot, hogy végig aludja az éjszakát, de ha nem magy majd az sem baj. Bár apai ágon nagyon biztató a helyzet, a sogórnőmnél mindkét gyerek 5 illetve 8 hetes kora óta este 8-9-től reggelig 6-7-8 csicsikál. A mázlista! :wink:

Vásárlás: a nagyik már vettek ezt-azt, de nem árulják ám el, csak véletlenül tudom :oops: Mi is kinéztük már a bababútor, sőt meg is terveztük a KisTücsök szobáját, de hétvégén is megyünk nézelődni. Úgy gondoltam majd szeptemberben, ha hazajöttünk nászútról kezdenék neki a dolognak.

Hízás: én 4-5 kilónál tartok, a múlt héten a védőnéni 70 Kg-nak mért, és én is magam otthon, de a héten még mindig csak 69 Kg-t mutatott a mérleg. Mondjuk a plusz szerintem 90%-ban a combomon van, ami ugye az úszómúltam miatt eddig sem volt karcsú, de legalább izmos. Most meg... mindegy, 1 év múlva elkezdek futni és majd helyrejön. Most újrakezdtem a a tornát is, mert az esküvő előtt és utána is - még mostanra fejeztük be a fotók kiválogatását - erre már nem jutott időm, erőm.
Pocisimi,
H

cicóka
 
 


Sziasztok!

Bei jó neked hogy ilyen aranyos védőnőd és igaza is van.Szerintem nincs baj a cukrommal nem eszek sok édeset.Én sem vagyok az a vékony fajta csak én alacsony vagyok. :wink: Kiváncsi vagyok vajon beváli az álmod és kukis lesz?!

Eper irigyellek :twisted: :twisted:

Kata remélem Norbi már jól van nem volt semmi gond?Nálunk is ma van apának szülinapja 32 éves lett,nekem meg péntek 13-án én 22 leszek :D Úgy hogy nálunk sem lesz diéta sőt majd bográcsolunk.

t katinka
 
 


eper!
nekem van kelengyelistám
tegnap kaptam. ha gondolod (vagy mást érdekel) bemásolom. igaz, a gugli is ad rá jósok találatot :lol:

egyébként meg kell, hogy állapítsam. hiába a magnézium és a fekvés... a pocim ugyanúgy keményedik, mint eddig :(
de csak mond rá majd valami okosat jövő héten a dr...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Katinka..naháát, én is péntek 13-án ünneplem a szülinapom!!! :lol: :lol: :lol: Csak vasárnap jön a család(anyósék, sógor,barátnőm)köszönteni.
Pénteken nem érek rá szülinapozni se, akkor még szív u-ra is megyek Pestre.Tudjátok ez a 2. ellenőrzés hogy a kistesó szíve oké e?? :roll:

-j-..ugyan ez volt Norbival a terhességem, 5x voltam kórházban magnézium infúzión stb.. :( Nagyon rossz, neked is gyengébb a méhed kicsit.Ez előfordul.De csak tényleg pihengess, és szedd a magnéziumot, akkor vegyél be többet!
Ha meg görcsöd is van, akkor egyből a kórház!!!Hidd el néha nekem az volt a megnyugtató ha megnézett az orvos, és kaptam infúziót is.Már úgy mentem oda mint aki hazajár! :wink:
Aztán Norbi mégis a 40.hétig bennt maradt! :D most már sokkal jobban viselem ezt a terhességet, megerősödött a méhem mondják és ugye nyugodtabb is vagyok, tudom mikor mit kell tennemm, mi a normális...stb.De van hogy én is lefekszem, iszom a magnézium pezsitabit, és Panangint is szedek 3x1-et!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


lovaszkata!
éppen most kezdtem azon gondolkodni, hogy nem lehet attól a sok görcs, hogy kicsi a méhem?
anno -2 éve- mondta a doki (gondolom köszönhető volt ez annak is, hogy a hormonjaim sosem voltak rendben), hogy olyan, mint egy kislányé :oops: :shock: és hogy erre az egyetlen megoldás a baba, mert a terhesség alatt végbemenő hormonális változásoknak köszönhetően utol fogja érni magát...

fene tudja.
egyenlőre jól viselem. jövő héten meg úgyis a doki szava lesz a döntő... de nem nagyon szeretnék a nyakára járni...
ez az átka az ingyen orvosnak :? ha sokszor megy az ember, kicsit olyan, mintha mindig szívességet kérne...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Ja, hoztam egy fotót, ma készült, már ekkora vagyok!
Nagyon sokat nőtt a hasam, Norbinál a 24.héten volt ilyen. :roll:
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Bei!
Most már nagyon kíváncsi vagyok, kisfiú vagy kislány van a pocidban. :)
A kilókon egyébként tényleg ne aggódj. Anyukám velem majd 30 kilót hízott, viszont a kórházból már 18 kilóval könnyebben jött ki. Egyébkétn tényleg az a lényeg, hogy a vérnyomás, cukor rendben legyen.

Lovaszkata!
Örülök, hogy Norbival nincs komolyabb gond. :) Csini poci - tényleg jó nagy azon a képen, amit feltettél. :) Szív uh-hoz pedig megy a drukk. :)

Cicóka!
Remélem, a viszketés elmúlik. :(
Nekem rém száraz lett a bőröm, hámlik még a szemöldököm is, meg törik a hajam. :( És hiába kenceficézem.

Julcsi!
Remélem, lassan enyhülnek majd a görcseid, keményedéseid. Egyébként pedig ne az "ingyendokin" lamentálj, ha menni kell, hát menj. Te is nyugodtabb leszel.

Eper!
Hát ez még mindig nem komoly súly. :) Ahogy viszont megfigyeltem, aki nagyon alacsony súlyról indul, többet hízik, viszont tényleg kár aggódnia, mert úgyis visszanyeri a kiinduló formáját. Tehát tessék csak jóóóóóóó nagy pocit növeszteni. :)

Mi jól vagyunk, bár kénytelen leszek meginni egy tejeskávét, mert nagyon nyomi vagyok... Nem hiányzott már vissza ez a meleg. Babóca is lustibb. Bár mostanra valahogy megváltozott a mozgása. Korábban csak kétoldalt éreztem, hogy csikiz, most meg már alul is olyan, mintha "huppanna" egy nagyot... :) :) :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


j: Ez nem nyakára járás, Ő sem fogja ezt gondolni! Ilyen előzmények után, meg ilyen panaszok mellett szerintem természetes a fokozott figyelem. Vigyázz magadra nagyon.
A kelengyelistát megköszönném :lol:

Kata: Szép hasad van! Nekem is rohamosan növekszik, majd lefotóztatom.

Kép
eper74
 
 


ahoi!
22hetes poci:
Kép
kerekedik szépen :)

orvos nélkül még ezt a hetet kibírom itthon (annyira nem rossz, csak ne kelljen sehova menni, max ha kocsival visznek :)), aztán úgyis megyek kontrollra.

eper!
nálunk ezt a listát osztogatják:

Általános:
pelenkázó
kiságy, matrac
lepedő, gumilepedő (ez ráér később)
takaró
paplan + huzat
pólya + huzat
kiskád + állvány (ha kell)
babakocsi
cumisüveg (100 ml-es a folyadékpótláshoz, 150-200 ml-es a tápszerhez, anyatejhez)
mellszívó (tejtesó :))
orrszívó
szobahőmérő
vízhőmérő (piros, halacskás :))
lázmérő
körömvágó olló
hajkefe/fésű

Ruhák:
56-os kombidressz 3-4 db, rugi 3-4 db
62-es kombidressz 3-4 db, rugi 3-4 db
kardigán
bundazsák
pamutsapka
kötött vagy termosapka
zokni, hálózsák
15-20 textilpelus
2-3 fürdőlepedő (1 frotír, 1 tetra)
pelus (kevés, idulásnak 2 különböző márka... ha az egyik nem jönne be)

Gyógyszertárból:
szaliciles alkohol és sebhintőpor köldökápolásra
70°os alkohol (fertőtlenítésre)
paraffinolaj (de jó helyette a sima étolaj, vagy az olívaolaj is) bőrszárazságra, koszmóra
kamillavirág
6x6-os steril gézlap
vatta (kezdetben a popsi törlésére)
szoptatós tea
a többi majd receptre, kórházból hazafelé

az, hogy anyunak mi kell a kórházba, illetve a babának mi kell hazafelé... az annyira logikus, hogy nem másoltam le...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?