Sziasztok!
Megjöttünk a genetikai UH-ról. Hááát... kicsit el vagyok kenődve. Illetve nagyon. Megnézték kicsimet,egy nagyon kedves doktornő volt. 3 ill.4D-be nézték,mondta hogy "semmi csúnyaságot nem látok ezen a babán",tehát minden okés. Rákérdeztem,mondta,hogy kislány.
Szupi!Tehát nyugodt szívvel Zsófizhatunk tovább!
Viszont: mondta,h. túl sok a magzatvíz. (Ami eddig átlagos mennyiségű volt,sőt 4 napja a saját dokimnál is volt UH,ott sem volt baj.) Szóval ezután beszéltem egy dokival,aki mondta,hogy ez nyitott gerincre utalhat,viszont ezt ezzel az UH-gal kizárták. Tehát az okés. De hogy minnél hamarabb meg kell csináltatnom a cukros terheléses vérvételt,mert lehet,h. cukorbeteg vagyok.
És ha nem,akkor lesz még magzati szív UH,mert lehet hogy a kicsi szíve körül van baj...
De ezeket mindenkinél megnézetik,akinek több a magzatvíze az átlagnál...
Nekem Reginél is több volt kicsit és nem lett baj,de most mégis itt sírdogálok,pedig az UH is tök jó lett! Ja meg hogy rendellenességre is utalhat,pl. nyelőcső elzáródás,vagy mi... Hát persze hogy tiszta para vagyok,de mindig arra gondolok,itt mennyi kismamát paráztattak már be és mégis minden rendben! Azért a sírást nem tudom abbahagyni,pedig megfogadtam,hogy nem hagyom magam beparáztatni! Ja,2 hét múlva kell visszamennem ide kontrollra + vinni a cukor eredményét.
Köszönöm lányok a drukkokat és hogy gondoltatok rám! A névnapi köszöntéseket is!
Eper:aranyos vagy!
De látod csak kidrukkoltam mégis a kiscsajt!
Katinkababa: gratulálok a szupi eredményekhez és az UH-hoz!!!
Micsoda szégyenlős babó!
De lassan Róla is kiderül,kislány-e vagy kisfiú,muszáj lesz megmutatnia magát!!!
Cedis: Örülök,hogy kibékültél Anyósoddal! Nekem is volt összezördülésem anyóssal egyszer,de szerencsére nálunk is re ndeződtek a dolgok és jóban vagyunk egymással!!!
Az a legjobb,ha szent a béke!
Julcsi: remélem jól vagy!!!Én sem értem,miért akarnak befektetni Téged,mi a baj,a frász kerülget,komolyan!!!
Bogi: Neked is gratula a jó UH-hoz!!!
Cicóka: köszönöm,nagyon kedves vagy!!!
Próbálom tartani magam a koromhoz képest!
Volt már olyan,hogy fiamat vittem dokihoz és ki akart küldeni az orvos,hogy hívjam be az anyát,miért a nővére jön a gyerekkel?! Na,jót kacagtam rajta!
Amúgy is mindig 23 évesnek néznek!
Leo: ne ijesztgess,miért volt borzalmas a terheléses vércukor??? És Neked hogy-hogy korábban kellett menned? Mert úgy tudom,a 24. és 28. hét között szokott lenni... Nálunk a két lány van egy szobában,emeletes ágyuk van,fiam is külön alszik a saját szobájában. A két lányt tavaly költöztettük össze,Regit képtelenség volt 3 éves koráig "kituszkolni" a szobánkból... De mostmár minden ok. Lassan majd hugica alszik velünk.
Sosem vagyunk egyedül!
Cicus