Sziasztok!
Néha itt, néha ott... (csak mint Pumukli)szóval hellyel-közzel olvaslak benneteket, de nem nagyon volt időm írni.
EGyébként velünk minden ok. 22+4 a jelenlegi állás. Picur mocorog, de van, hogy órákat, fél napokat is sunyít, aztán meg jön a boxmeccs
És direkt kicselezi az apját!! Én már többször elkapom a kezemmel is a mozgását, de mire neki szólni tudok, addigra a kis mocsok mindig lapít már..
TEgnap ezt eljátszottuk egymás után többször is, attól félek, elkopik a pocakom. Párom valamit sugdosott neki, azt lapítva hallgatta, bezzeg mire elvette a fejét a hasamtól, megint beindult! Szóval, már most kezdi az ujja köré csavarni az apját
Szerintetek az normális, ha egyik nap aktívabb, a másikon meg alig mozog? Mivel a doki csak annyit kérdezett, hogy mozog-e, de semmi instrukciót nem adott erre vonatkozóan, úgy gondolom, hogy jó ez így.
Bocs, hogy érzelmi töltésemnek adok hangot, de ha a Papp Gáborról hallok, mindig kinyílik a bicska a zsebemben. Érdekes, hogy ő a mindenható az UH-on, tőle kell kunyerálni az információkat, holott alig-alig ért jobban hozzá, mint bárki más doki. A kapott papíron a név alatt van a kategóriájuk, MSZNUT A vagy B vagy C, az A (=Papp G.) a legalacsonyabb, neki egyedül sem lenne szabad ott okoskodnia.. A C-sek meg a profik, és ők még beszélni is tudnak.. Nekem őurasága nem volt hajlandó tarkóredőt mérni 11+5-nél, visszarendelt, de megnyugtatni sem volt hajlandó. A dokim szerint csak elfáradt addigra...
Hajrá, Piros a gyógyulásnak!!
Mi múlt héten két napig kergettük a párommal egymást a klotyón, de ráfogtuk az egyik kajára. Mikor már nem ettük, a gyomrunk is rendbejött.
Gyomorégés nekem is előjön néha, ill. az a nyelőcső-égés, és nekem is este, bár mostanában, hogy nem este 9-10-körül vacsizunk, ritkább jelenség. Nekem nagyon bevált az egy citromból készített fél liter limonádé, azt elkortyolgatom és teljesen ok. lesz a gyomrom.
Ja, cukorterheléses vizsgálat! Előtte lehet azért vizet inni? És elég egy citrom? Vagy vigyek egy vagonnyit? NOv. elején kell mennem.
Képzeljétek, nagy öröm ért, megvan a babakocsink!! Használtan vettük, de szuper állapotban, megérte. Azóta ott trónol a nagyszobában és esténként valamelyikünk megy vele egy kört.
MIndenkinek sok szépet és jót kívánok, akinek kell, annak drukkolok. Sziasztok, Ttika