Sziiiiia Para-Kati-Anya! Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben volt! Szép nagy már a babóca!!!!!!!! Ugye milyen felemelő érzés látni egy gyakorlatilag kész kis emberkét???????
Most én is nagy izgalomban vagyok, mert holnap délután megyünk 4D-re megnézni Gergőt! eredetileg a jövő héten mentünk volna, meg is volt az időpontunk, csak ma telefonáltak, hogy a rendelőnek az az időpont nem jó, mi lenne, ha holnap tudnának fogadni... naná, hogy igent mondtam!!!!!!!!!!!!!!!!! jaj, úúúúúúgy várom már, remélem megmutatja az arcocskáját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rita, megértem az aggodalmad, de hidd el, hogy nincs baja a babának! Pláne, ha rá volt írva arra a krémre, hogy szabad terhesség alatt is használni! Szerintem "csak" helyi irritáció lépett fel Nálad, a baba nem is kapott abból a krémből!
Az meg, hogy pár nap alatt nem nőtt a pocid, teljesen természetes! Nekem most bő 10 nap alatt nőtt 1 cm-t, pedig már abban a fázisban vagyok, amikor hirtelen nő (inkább hízik) Gergő.
A keményedésekre meg azt tudom mondani, hogy nálam 10 napja volt egy nagy fordulat. Nem tudom, hogy mi az oka, de előtte nagyon kínlódtam (nyögtem is itt eleget miatta) most meg egész jól megvagyok.
De ha ennyire nyugtalan vagy, miért nem vizsgáltatod meg magadat az orvosoddal még a héten???????
Mia, fránya rókakoma! Nem elég, hogy Téged kínoz, most még a tyúkjaitok kell neki?
Zsuzsi, Beze, Pampalini???? Rég nem írtatok magatokról...