Új privát üzeneted érkezett!

Kati, naná, hogy minden rendben!!!! (mondom ezt én, aki szintén egy paragép vagyok minden vizsgálat előtt... :roll: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi gyere....szeretettel várlak!!!!!!!!!!:)))))

Kati drága köszi a receptet:)))))))
PERSZE HOGY MINDEN RENDBEN!!!!!!!!!!!!!!:)))))))

Mia örülök,hogy minden rendben van a pocaklakóval:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati, egyébként tök érdekes ez az allergia dolog, mert sok helyen olvastam, sőt barátnőkön, ismerősöknél tapasztaltam is, hogy a terhesség alatt inkább elmúlnak az allergiás panaszok. Sok parlagfűre érzékeny "sorstársamtól" hallottam, hogy amikor várandósok voltak, nem jött ki rajtuk egyetlen tünet sem. És ha visszagondolok nálam is így volt, igaz, Bence születése után. állítólag a hormonváltozás miatt máshogy reagál a szervezet az allergénekre.
Mindenesetre nagyon örülnék annak, ha idén nem kellene hónapokig szenvednem, mert gyógyszert azt biztos, hogy nem szedhetnék...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

Nita, használjátok egészséggel az esővédőt, remélem jó lesz! Ruciból, ha esetleg van bármilyen sapid, annak örülnék. (Bence kölcsönkapott sapikban volt az első időben, így az egyáltalán nincs).
Más most nem jut eszembe...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág van sapi........akkor holnap kiválogatom és küldöm:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIII! Pussszzzzzz!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


szivesen:)))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virag, kuldtem pu-t! Jo szorakozast hozza!!:)

Kati, persze, hogy minden rendben lesz holnap. Miert is ne lenne??;) :)
Vendég
 


Oooo, Nita, barcsak mehetnek!!!!
Vendég
 


Bogi gondolom jössz még M.O-ra?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


aranyosak vagytok csajok!

csillag: ez tettszik. PARAGÉP! nagyot kacagtam. ez teljesen jellemző rám. totálisan be vagyok carva. most megyek fürdeni. majd megpróbálok aludni.

micsoda üzleti tevékenységet folytattok ti itt!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jó reggelt! csak annyira vagyok paragép :lol: , h már nem bírok aludni és már ma reggel randevúztam róka komával.
meg felébredtem, nem tudtam hol vagyok, mikor kell mennem legközelebb uh-ra, nem írattam gyogyit, meg hasonló. ki vagyok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok! :D

Kati: nyugi,minden rendben lesz!!!! :) én is randevúztam rókakomával az előbb,engem minden nap meglátogat :lol: Sőt,2-en jönnek,az 1ik hozzám a másik a tyúkokhoz :( Lopkodja őket a rohadék!!!! :evil: Pedig mondom neki Swiper ne lopkodj!!!!!!! :lol:

Köszi csajok a gratukat,igazán jól esik!!!!!Imádlak titeket!!!! :D
Vendég
 


mia: szuper a vonalzód! inkább lányos!!!!!

sajnálom a tyúkjaitokat!

magamban tudom, h minden oké lesz, de én már csak egy PARAANYA vagyok/leszek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia! gratulálok!!!!örülök h minden renden!!!

kati! nyugi..drukkk!!!!!

bogarka! szerintem tuti pé volt:)

KépKép
dike
 
 


Dike:köszike :D

Kati:lányos? :D nembaj :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Visszaolvasni nincs időm.
Nálunk is zajlik az élet. Újra kijött az aranyerem, és pénteken vettem rá egy krémet (erre kifejezetten az van írva, hogy terhesség alatt is lehet használni, nem árt sem a babának, sem az anyának), és szombat estére már viszketett mindenem, vasárnap reggelre meg be is gyulladt, aztán ügyelet, ott csak kamillás borogatást, ülőfürdőt, meg neogranormon kenőcsőt ajánlottak. De csak nagyon lassan javul. A kamillától pedig egyáltalán nem, úgyhogy most már csak a kenőcsőt használom. Mindössze kétszer használtam a krémet, és negyed annyi adagot mint amit a tájékoztató ír. Szóval extra érzékeny lehetek valamely összetevőjére. Remélem a babának nem ártott ez a krém. Mert a hétvége óta semmi tünetem, se egy haskeményedés (pedig előtte napi 2 volt), se hányinger, se hasnövekedés, semmi. Úgyhogy most nem vagyok a toppon, és várom a következő orvosi vizsgálatot, ami csak egy hét múlva lesz.
Én is csatlakozok a paraanyukákhoz.

Allergia
Szerintem is enyhül a terhesség alatt. Azért nekem van tüsszögés, orrfolyás, és néha orrdugulás is éjjel, de ezek nem vészesek, és mindez úgy, hogy semmilyen gyógyszert nem szedek rá.

Aki uh-ra megy, sok sikert hozzá, biztos jó lesz látni a babót!
Egy laptető nekem is jó jönne, most nem vagyok épp a toppon.
Vendég
 


sziasztok!

megjött paraanya! minden a legnagyobb rendben van. CRL 47mm NT 1,7 mm-ami nagyon jó. két nappal többet mutatott az uh. 11+1et mondott.
jó volt látni a picurim kezét, lábát, szívét. a méhlepény is szép szabályos és jó helyen van és úgy tűnik, h beindult a működés is.

sajnos legközelebb csak az afp után kell mennem. ami 5 hét. de mondta, h bármelyik kedden mehetek és megnéz uh-al. lehet, h kibírom az 5hetet.

levették a kombináltat is. kicsit lilulok, pedig csak egyszer szúrtak. ezek szerint nagylabor csak a jövő héten lesz, ha kedden megyek a védőnőhöz.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziiiiia Para-Kati-Anya! Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben volt! Szép nagy már a babóca!!!!!!!! Ugye milyen felemelő érzés látni egy gyakorlatilag kész kis emberkét???????

Most én is nagy izgalomban vagyok, mert holnap délután megyünk 4D-re megnézni Gergőt! eredetileg a jövő héten mentünk volna, meg is volt az időpontunk, csak ma telefonáltak, hogy a rendelőnek az az időpont nem jó, mi lenne, ha holnap tudnának fogadni... naná, hogy igent mondtam!!!!!!!!!!!!!!!!! jaj, úúúúúúgy várom már, remélem megmutatja az arcocskáját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita, megértem az aggodalmad, de hidd el, hogy nincs baja a babának! Pláne, ha rá volt írva arra a krémre, hogy szabad terhesség alatt is használni! Szerintem "csak" helyi irritáció lépett fel Nálad, a baba nem is kapott abból a krémből!
Az meg, hogy pár nap alatt nem nőtt a pocid, teljesen természetes! Nekem most bő 10 nap alatt nőtt 1 cm-t, pedig már abban a fázisban vagyok, amikor hirtelen nő (inkább hízik) Gergő.
A keményedésekre meg azt tudom mondani, hogy nálam 10 napja volt egy nagy fordulat. Nem tudom, hogy mi az oka, de előtte nagyon kínlódtam (nyögtem is itt eleget miatta) most meg egész jól megvagyok.
De ha ennyire nyugtalan vagy, miért nem vizsgáltatod meg magadat az orvosoddal még a héten???????

Mia, fránya rókakoma! Nem elég, hogy Téged kínoz, most még a tyúkjaitok kell neki? :x :evil:

Zsuzsi, Beze, Pampalini???? Rég nem írtatok magatokról...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hello Csajok!

Köszi a hiányolást! Le vagyok robbanva. Szombaton volt a tesóm esküvője, nagyon elfáradtam, vasárnap alig bírtam megmozdulni :(. Gyönyörű volt, Panka nagyon édi volt végig.
Nálunk most kakigondok vannak. Egyszerűen nem akarja a bilibe nyomni. Folyton a bugyiba megy. Annyira kivagyok :( :cry: :cry:

Kati: Nagyon örülök, hogy a Picikéddel minden ilyen szépen alakul, így fejlődik! Puszi a pocidra :)

Rita: Szerintem sem lehet semmi baja a kicsinek, mert ha direkt terhesség alatt is használható, akkor valami egyéni érzékenység lehet ez nálad. Drukkolok!

Csillag: Tök jó, hogy mentek 4D-re. Majd mi is akarunk valamikor...

Én pénteken megyek cukorterhelésre... broáááf! :?

kovacszsuzsi
 
 


Jaaaj, Miaaa!!!! NAgyon cép a pocikád! Eszméletlen jól nézel ki! :) Tök jó, hogy láthattad a kicsikét :) Puszi

kovacszsuzsi
 
 


HahokaMoka!!

Kati, nagyon orulok, hogy minden rendben, gondoltam Rad meg sulibol is!! Neztem az orat es 10 ora utan nagyon az eszemben voltal! Na, jovagyokmi??;) Nekem semmit nem mondanak ezek a betuk, meg szamok de biztosan igy van ahogy irod, szep meretek!:):) Hajra, most mar ne paranyanyazzz!!!Subiduuumegsubidaaaavan!!!:):) Elvezd a pocakod novekedeset meg...ilyenek!!!:):)

Viragom, szupersag, hogy 4Dre mesz holnap!! Derult egbol fantasztikus telefonhivas!! De jooo! Mar alig varom, hogy fotot tegyel vagyis megmutizd Nekunk!!!;) :) Ugye folteszed majd ide?

Rita....nem is tudom mit irjak..nagyon sajnalom, hogy ilyen allapotban vagy. Es a bucsu jo volt? Ott meg jol voltal? A krem miatt biztosan nem lesz baja a picikednek ha ra van irva, hogy hasznalhatod.

Beze, valoban regen irtal!!!!!!!!!! Gyere kicsit locsizni!!

Virag, megkaptad a cuccost amit kuldtem?
Vendég
 


Zsuzsiiiiiii, klassz, hogy mara mar jobban vagy! Tegyel fel legyszi Pankarol fotot!! Biztosan cukkendrol ruciban volt, ugy megneznem!! Persze csak ha nem gond. Es Tesodrol is mellekelhetnel egy-ket kepet ha ez sem gond, Ot is szivesen megneznem, biztosan gyonyoru menyasszony volt!:):):):) :D :D
Vendég
 


Csá Bogár! Mindenképpen teszek fel képeket majd, de egyelőre még a fotómasinán vannak. Majd ha meglesznek, akkor teszek... :)

kovacszsuzsi
 
 


Kati! szuper hírek gratulálok!!!!!

Csillag! de jóó..akkor hozzál ám majd képet!:)

KépKép
dike
 
 


Bogárka, megkaptam, kösziiiiiiiiiiiii! Most válaszoltam rá gmail-en...
milyen volt a nyelvsuli???????????? Egy szót sem szóltál róla...

Zsuzsi, el is hiszem, hogy kifáradtál és roggyant vagy! Egy esküvő azért sokkal fárasztóbb, mint egy bevásárlás. (és ugye a múltkor megbeszéltük, hogy kb egy bevásárlásra vagyunk hitelesítve... :P )
Nagyon várom a fotókat Pankáról és a tesódékról!!!!! Jaj, úgy szeretek ilyeneket nézegetni!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: nagyon szuper áron vásároltatok :):):)

Mia: GRATULA a kis tüneményhez :):):):)nagyon örülök nektek :)
ez édes volt :):) fiam is imádja a dórát :)

én is allergiás vagyok parlagfűre.Még nincs itt a szezon de szerintem lassan nyilik a virágja mert már kezdem fújogatni az orrom meg néha már a hapci is bejátszik :(:) én nem szedek rá semmit.ha nagyon rosszak a tüneteim a claritin egy szem bogyó és akkor jobban leszek tőle.amúgy egy időben szedtem a vöröshagyma fokhagyma kapszulát megelőzésképpen pár éve az használt.meg lassan el kezdem inni acalciumot az is használ valamelyest. amikor viszont terhes voltam Gergővel mintha elfújták volna:) azon a őszön nem volt semmi bajom :)

Kati: én tudtam hogy nem lesz semmi gond a pirinyóval :):):)

ma hívtak az ing-től hogy ne felejtsem el hogy nekem csütörtökön mennem kell vizsgázni :):):) a párom meg itt cinkelt hogy milyen céghez megyek dolgozni hiszen még fel sem hívtak hogy emlékeztessenek :)most mondtam neki hogy látod látod :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, mész dolgozni???? Na, erről vagy nem írtál vagy lemaradtam.... mesélj, mit fogsz csinálni és mikortól???????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, irtam en is egyet Neked, ha lesz idod nezzed meg!:) A nyelvsuli...haaat..olyan. Ma meg feszult volt a legkor, de majd osszehaverkodunk es jobb lesz, ugy gondolom nem lesz rossz a nyelvtanar sem. Meglatjuk. 1 het mulva megirom most meg ugy semmi velemenyem. Az elso benyomas az jo!;)

Nika, mikor fogsz dolgozni vagy mar dolgozol vagy mi? En is lemaradtam. Es mit csinalsz\fogsz csinalni?
Az allergias otletet koszke!:) Nyomom is uramba a kalciumot! Fokhagyma kapszula is van de azt a megelozesre irtad. Olyan ize bogyom az nincsen, az homeopatias szer???
Vendég
 


csillag

persze h sajnállak,sőt,egyűttérzek.
nálam egész évben jelen van,zsepi nélkül nem mehetek sehova,reggel,de minden reggel már a wécén tüsszögéssel inditom a napot :D :D már lassan belőllem él a zsepi gyár :D orrdugulás,hát az is van napi szinten,párom is panaszkodik a horkolá miatt de nem tehetek rola.mindegy minek a pora,bármi pici por van akárhol én már megérzem,doh por,penész por,bármi és nem tudok ellene tenni,nem hordhatok mindenhol szájmaszkot...mondani is szoktam a páromnak h engem eről ismernek fel, a hapciról,egyfolytában mint a hűlye gyerek.annyira utálom,bármi módszer lenne ellene biztos kiprobálnám de ne igen van.nekem is volt orrspray,de az is csak akkor hat amikor már jól elöjött,mikor már nem látok,meg már az orrnyálkahártyámat is kimarja tisztára és ilyenkor még az orrcsepp is csipi.most pl megint tiszta allergia vagyok,mindennap,de van mikor kifejezetten előjön és akkor tombol.érdekes mert én épp ehetném is a parlagfűvet akkor sem lenne tőle bajom,ez meg egyfolytában van,megszokni nem lehet csak max elviselni.most is allergiás vagy?
azt irják h az allergiát a gyerek is jó esetben örökölheti.hát nem tudom,nálunk anyu nem allergiás,na jó de a az uj krumplira,meg bőr allergiája van,de nem ilyen por meg ilyesmi,apu nem allergiás,de a húgom meg én egyformán küszködünk ezzel az allergiával.néha jókat vdulok rajta,párna alatt egy fél csomag papirzsepi és ez nálam is ugyanigy van,amerre járok zsepik vannak :D :D

KépKép
bettike83
 
 


bogárka

nekem van most homeopátiás orrcseppem,de csak az ára volt nagy,a hatása majdnem nulla.meg van ilyen golyóm,nyelv alá kell tenni,talán az ér a legtöbbet de ma valahogy nem volt jó egyik sem.meg én használok évek óta egy olajat,az a neve h medve olaj,mentolos,és ha bedugul az orrom akkor picit kenek az orrom alá és kitisztul az orrom.


mia

annyira örülök h a piciktek jól van :)

kati

az eredményeid szuperek :)

KépKép
bettike83
 
 


Mia, Kati gratulálok!!! Örülök, hogy minden rendben van veletek!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Betti: A medveolajat én is használom sok mindenre, pedig nem vagyok (vagyunk) allergiásak. De az nagyon jóóóó sok dologra! Nekem fejfájásra is használ! :)

kovacszsuzsi
 
 


Csajok es Kati!! Kati sztem Te vagy ennek megmondoja. Mi a velemenyetek arrol ha az anyuka nem csak az anyanyelven hanem idegen nyelven is kommunikal a gyerekkel?? Ez normalis? Nem lesz a gyereknek valamilyen .... zavara vagy hasonlo? Egyszer azt mondt a TVben valaki, hogy az anyukanak csak az anyanyelven szabad beszelnie a picivel, ha apuka csak idegen nyelnven szol a gyerekhez az oke, de ha anyuka mindket nyelvet hasznalja az nem jo. Erro van valakinek esetleg kozeli ismerosnek tapasztalata? Kati, Te tanultal errol??
Vendég
 


zsuzsi

nekem is jó fejfájásra is,jó kis dolog,kiadós,olcsó.pici űvegeset vettem de használom már vagy 2 éve :)

KépKép
bettike83
 
 


Betti, koszi a tippet allergira!:)
Vendég
 


szivesen,bár ne kellene :? az lenne a legjobb..

KépKép
bettike83
 
 


Igen.:( Mondjuk nekem nem kell, de lekopogom!
Vendég
 


Kati
Gratulálok az eredményhez, de szerintem a lepény csak a 13-14 héten kezd működni, bár kialakulóban már láthatta az uh-os, mert nekem is látta.

Bogárka
Vasárnap már eléggé fájt, de azért annyira nem zavart a búcsúi szórakozásban. Talán javulgat már, most már csak a neogranormon kenőcsőt használom, elvileg azt is lehet bátran terhesség alatt.

Csillag
Biztos jó lesz holnap baba-mozizni, majd mesélj!

Köszönöm a biztató szavakat, csak most kicsit lehangolt, ez az egybeesés, persze annak örülnöm kéne, hogy elmúlt a hányinger, de most inkább terhességi tünetekre vágyom.

Én is allergiás vagyok a parlagfűre, bár az csak 4 keresztes, a fűpollen 5 vagy még annál is durvább, 10-es skálán 10-es, de az nem tudom hány keresztet jelent. És ahhoz képest tök jól vagyok. Bár nekem az aloe gél használ, szerintem.

Most megyek, Dr House-t nézni.
Vendég
 


Rita: Az aloéval nagyon kell vigyázni terhesség alatt! Szigorúan tilos!

kovacszsuzsi
 
 



Bammeg ezen az oldalon mindent felsoroltak, hogy mit nem szabad. Egyebkent attol fugg az ember hol olvas utana a dolgoknak. Az Aloet nekem tobb baratnom is fogyasztotta vegig terhesseg alatt sot elott is es nem volt senkinel gond. A zold teat is tobb nogyogyasz is ajanlja, allitolag jot tesz a kismamaknak itt ez is tilto listan van. Ez mar sztem attol fugg ki, kinek hisz. En a terhesvitaminokban nem hiszek pl. A majat is terheli es vegyileg eloallitott megis ajanlja az osszes nogyogyi kiveve parat. Ez is inkabb ma mar jol meno biznisz a gyogyszercegeknek. Aki nem szed vitamint is egeszseges babaja szuletik. Gyogyszeresz baratom szerint nem kell csak folsav, magnezium es asszem a kalciumot mondta. A tobbi oszerinte csak jo fogas a gyogyszercegeknek. Egy nagy halozat ez az egesz. Aztan aki ezt elhiszi, elhiszi, aki nem, nem. Nem tudom szedek e majd vitamint de...nem biztos. A folsavat azt tuti fogom es a Mg-t is.
Vendég
 


Betti, akkor Te is jól megszenvedsz a z allergiával...sajnálom
Nálam most még egyelőre nincs tünet, de még nem virágzik a parlagfű... abban reménykedem amit sokaktól hallottam, hogy terhesség alatt elmúlnak vagy legalább is csökkennek a tünetek.

Terhességi vitamin:
Nálam tök érdekesen alakulnak a vérvételek eredményei. Amikor Bencét vártam, Elevitet szedtem minden nap egészen a 36. hétig, illetve a magnéziumot a keményedések miatt és kalciumot egy kis csonterősítésre. Ennek ellenére ilyenkor már vérszegény voltam és el kellett kezdenek pótolni a vasat is. Most egy drágább készítményt (Femibiont) szedek, az első 12 hétben minden nap vettem be, azóta pedig 2 naponta és vérszegénységnek nyoma sincs. Alig a normál érték alatt volt az eredményem pár hete, ami nem indokolja egyelőre a vaspótlást. Nem tudom, hogy ez minek köszönhető, mindenesetre örülök neki.

Csajok, nagyon szégyenlem magam, de ma vacsi után ittam egy kis borocskát... nem erőset, (olasz Lambrusco-t), de annyira megkívántam... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


itt vagyok Papp Bogyóka:

Kép

(a minőségért anyucimat szidjátok, mert csak ahogy integettem a videókazettáról, úgy fényképezett le a telefonjával.)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

Brita hidd el minden rendben van azért mert nem keményedsz és hasonlók.........:)

Kati örülök,hogy minden a legnagyobb rendben van:)))))szupik az eredményeid:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: lehet hogy nem írtam :oops: :oops:
bocsi kicsit sok leszek majd akit nem érdekel lapozzon

pár hete találtam egy hírdetést a szuperinfóban call centeres munkára kerestek embereket.Felhívtam őket és behívtak egy beszélgetésre.a főnökasszonynak nagyon tettszettem a dumálókám szimpatikus volt neki :) aztán behívtak egy előszűrésre.ez egy egy napos tréning szerűség volt .aztán volt egy kis telefonálós teszt és mondták van még egy csoport és ha azokat is megnézték majd hívnak. kaptam utána egy telefont hogy két napos tréningre bejutottam :) na itt már csak 12-en voltunk először.aztán közben elment egy csaj majd másnap már nem jött még egy csaj. meg még kettőről kiderűlt hogy ők majd hatvanban fognak tevénykedni.így maradtunk 8-an. elvileg azt hallottuk hogy 5 embert vesznek csak fel de aztán azt mondták hogy lesz majd valami vizsga és akinek az sikerül annak majd mindnek adnak munkát.nagyon jó is csapat voltunk talán egy csajt nem tudnék elfogadni de velem együtt a többiek is gyenge láncszemnek nevezték szerintem ő is ki fog esni :) na és így jutottam el ide hogy csütörtökön megyek erre a bizonyos vizsgára. tulajdonképpen ez egy időpontegyzetetési munka lesz de azt mondták hogy későbbiekben ezt ki szeretnék bőviteni .Itt a régióban az ING most kezdi el ezt a dolgot így mi leszünk az úttörők ezért nekünk lesz a legnagyobb esélyünk továbblépni. heti kétszer 3 óra egyenlőre délutánonként aztán majd meglátjuk :)

bogár ez egy kapsziula volt valami zselé volt benne nem hiszem hogy homeopátiás.
én is ezt olvastam valahol hogy anyuka csak a saját anyanyelvén beszéljen a gyerekhez:) nem tudom van e valamilyen hatása ha két féle nyelven beszélsz vele de Katinak hátha lesz ötlete

Csillag attól a kis korty bortól nem lesz semmi baja a babának :)

vitamin: én nem szedtem semmi terhes vitamin.magne-b6-ot szedtem az elején a hányingerre majd a calciumot a nyáron az allergia miatt és a 30. héttől d vitaimnt.vasat is kellett volna szednem de az meg fogta a székletemet így nem nagyon szedtem be :oops: én is úgy gondolom hogy ez csak a gyógyszergyártó cégek nagy kampánya.régen sem szedtek a nők ilyen vitaminokat és aki egészségesen táplálkozott sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztott annak régebben sem voltak problémái.

nika70
Salgótarján
 
 


kati csodaszép babód van :9 tisztán látszik ahogy felhúzza a lábikóját :) nagyon édes :)

nika70
Salgótarján
 
 


csillag: ha jól esett, akkor egészségedre. pár naponta egy pár korty bor nem tilos terhesség alatt-úgy tudom.
nagyon izgi lesz neked holnap. bencét is elviszitek magatokkal?
ma bejött a párom is és teszett neki amit látott, meg szimpi volt neki a dokim is. azt mondta jön legközelebb is.
és kitaláltuk azt is, h a szülésnél is két orvost fogadunk. egyet nekem, egyet neki... :lol:

bogár: megtisztelő, hogy személyesen engem neveztél meg, h értek a dologhoz. csak a saját véleményem: minnél hamarabb kezdenek két nyelven beszélni, annál jobb lesz. nem követelmény, h az anya csak a saját nyelvén beszéljen. viszont bele kell kalkulálni azt, h a beszédindulás elég késő lesz. emiatt lehet hátránya a gyereknek, ha már fix közösségbe jár, mert könnyebben sérülhetnek. de ez nagyon ritka. egyébként csak pozitív példákkal találkoztam eddig.

brita: a doki is csodálkozott, h működik a lepényem. sokáig nézegette, vizslatta, nagyította. de úgy tűnik mégis. még nem maxon, de már elkeztük leépítni a sárgatest hormont, amit eddig szedtem. most tíz nap alatt fogok megszabadulni teljesen tőle.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


laptetőőőő! ezt most brita neked ajánlom, h nyugodj meg!!!!!!!! minden a legnagyobb rendben van a babócáddal. de ha attól megnyugszol, menj el a héten egy uh-ra.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nika: gratulálok a munkához!!!! egy hatalmas kalappal csütörtökre! ügyes vagy nagyon, h ennyi ember közül bekerültél.
én próbáltam anno fősuli mellett ezt a telefonos, ügyfeles dolgot, de nőiesen bevallom, h nem ment. nem erre találtak ki. le a kalappal, akinek megy!!!

a lábikája a babócának az tőlem lehet, mert azt a doki is megjegyezte, h szép hosszú. de a doki nem tudta felébrszteni, így a lustasága pedig apucié. szóval egyenlőre nagyon egyveleg a kölök.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?