Új privát üzeneted érkezett!

Zsigának nagyon boldog szülinapot!

Köszönöm a köszöntéseket :).

Kri

Kép
Kép
kri29

Boni!
Zsigának boldog szülinapot!!!!!
Kép

(én fényképeztem :lol: :lol: :lol: )

Sucer!
Nekem is pozitív lett a sztreptom, s Augmentint kaptam rá.

Maryka!
Mikor mész 12 hetes uh-ra????

Évi!
És te mikor mész 12 hetes uh-ra???

Levente tudományos kérdése: anya, a tv-ben, mikor pisilnek? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (mármint a szereplők, mert az sosem mutatják :roll: :roll: :roll: :roll: )

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Boni!
Nagyon édes a kis 2 évesed!

Legközelebb 16-án jövök. Addig nyaralok!!!

Mindenkit puszilok!
franci

Sziasztok!
Annamari!
Jövőhéten szerdán megyek uh-ra meg vérvételre is!
Nem kérdez Levente hülyeséget ez kislánykoromban nekem is gyakran eszembe jutott :D

Franci!
Jó nyaralást és egy babóval térj vissza! :wink:

Boni4
Szép torta :) Te készítetted?

Panndi!
Miyen volt a buli???????

Kép
Kép
maryka

Franci jó nyaralást, érezzétek jól magatokat :).

Kri

Kép
Kép
kri29

Jaj Lillanyuci!
rosszullétre Schlusser sókból a kettes, 3szor 1 -et, néha segít :? Én msot rettentően érzem magam :(

Kép
Kép
maryka

Maryka!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Raksz majd poci képet???? És nyaralásról????

Franci!
Eseményekben gazdag nyaralást kívánok!!!! Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Boni,

Zsigának Boldog születésnapot!!!
Annyira nagyfiú a képeken!!!

KépKépKépKép
moti

Szilvia,

most olvasom csak!!!!SZívből gratulálok a Kisemberhez, nagyon sok tejcsit és gyors gyarapodást kívánok!!!!!!!remélem, hamar hazaengednek majd Benneteket, és a lehetőségekhez képest jól vagytok!!!!

Angie,
fantasztikusak a képek!!kitehetnék reklámnak is a rendelőben!

Annamari, azért csak várjátok ki Szonjával az időt! :D nem olyan sok már az.úgyis itt van Neked most Rebeka!EGyébként tényleg sokat sír, vagy csak RÉka mércéjével? :D

Panndi,
sajnálom, hogy szomorú vagy....én is minden menszinél sírtam, mikor BOldi nem akart jönni, tudom, milyen nehéz....

Danyu,
elismerésem, hogy csinálod, hogy Borónak nem ízlik semmi, de azért megeszi? :D

Sebi minden étkezésnél, ha megterítünk, kiveri a balhét, lerátnaj a tányéromat, és hajol oda, hogy enni kér...ha nem adok neki valamit, elkezd ordítani.olyan vicces. :D így mindig kap egy kis barackot, különben nem hagy minket enni.nem gondoltam volna, azok után, hogy mekkora cicis.
Maryka,
hogy vagy?mentek Akaliba?mi most értünk haza.holnap megyünk a sógoromék polgári esküvőjére, BUdakalászra.gyerekeket is visszük persze, BOldinak tetszeni fog, lesz utána kerti parti.
képzeljétek, szeptemberben 4 esküvőre megyünk!csak azért nem 5-re, mert 2 ütközik egymással :D

KépKépKépKép
moti

Moti!
Örülök, hogy hallok rólatok :D Hát úgy néz ki kihagyjuk , mert nem lesz túl jó idő, na és persze Ti sem lesztek ott :wink: :lol:
Sebike nagyon cuki lehet , ahogy az asztalnál balhézik :D
ma nem vagyok csúcsformában :? Képzeld , gyakoroljuk az apás elalvést-tegnap el is aludt vele :) kíváncsi leszek ma mi lesz :roll:
4 esküvő :?: Az nem rossz 8)
ja, megvan neked Raffai könyve?Kölcsönkérhetem majd?

Annamari!
De teszek, a férjecském rajta van az ügyön, már vet a géphez külső vincsesztert-fonetikusan, írd ahogy hallod :lol:

Kép
Kép
maryka

persze Maryka,
megvan a könyv és kölcsön is adom!

kitartást az elalváshoz!menni fog. az első 3 este a leghúzósabb. :D

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan, mert megyünk fürdetni Marcit...s nagyon fáradt vagyok....

Nem tudom,hogy mit érezzek, persze boldog vagyok, hogy Matyi van, de neki még a pocimban kéne lennie.....Egyébként gyönyörűűű, s tiszta olyan, mint Marci volt, csak szegényem fele akkora....

A sztorit most nem írom, hosszú, s elég rémtörténet, de a lényeg, hogy
MATYI MÁR KÉT NAPJA HÍZIK ÚJRA +16 ÉS +42 GRAMM, MA 1635 GRAMM VOLT, TEGNAP ÓTA ÖNÁLLÓAN LÉLEGZIK, MA MÁR A SZONDA NEM A SZÁJÁN, HANEM AZ ORRÁN KERESZTÜL TÁPLÁLJA, HA MINDEN IGAZ MÁR KAPOTT A NAGYON KESERVESEN LEPRÉSELT ANYATEJBŐL IS...REMÉLEM, HOGY EZ TOVÁBBI GYORS NÖVEKEDÉSRE SERKENTI.
Jövő kedd-szerdáig még antibiotikimokat kap, s utána "csak" híznia kell, ahogy a doktornő mondja.....A jövőre vonatkozólag koraszülött intenzíven nem mondanak semmit, csak napi információk vannak, de annyit tudok, hogy innen még elkerül majd egy másik helyre, s onnan haza...ha már eléri a kb. két kilót, s biztosan tud enni önállóan.

Most minden nap megyek/megyünk hozzá, beszélek hozzá, már ma harmadik napja volt, hogy két-három órán át a kezemben van (bőr-bőr kontakt), nyitogatja a szemét, tudom, hogy megismeri a hangom, s tudta ma is, hogy apukájával megérkeztünk....

...annyi ilyen babát sírattam meg ismeretlenül itt a Babaneten, s most még nem is sikerül felfognom, hogy az én Kicsikémért bőgök izgulok..hogy még a hasamban kéne lennie, helyette, be kell kéredzkednem egy ajtón, hogy egyáltalán láthassam....és sorolhatnám....DE TUDOM, HOGY HAMAR ITTHON LESZ!!!!!

Köszönünk minden drukkot, most biztos, hogy nem jövök egy ideig, örülök, ha Marcival lehetek itthon, itt van Anyu, Kiki....sokat segítenek, hogy könnyebb legyen az "osztódásom"...

Ha lesznek híreim, ígérem, hogy jövök újra, s beszámolok!

Puszi,
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi, sok erőt kívánok Nektek, ügyesek lesztek, mindannyian!!! +++++++++++++++++
Vendég

Szilvi,
Mindenki nevében mondhatom, hogy Veled/tek vagyunk és most Értetek mondok napközben néhány imát...

Kri,
Boldog névnapot!

Drága Nagyfiú Zsigi!
Boldog születésnapot! Boni a torta csúcsszuper lett!!!

Hétvégén vakolás, megint csak alvásidőben vagyunk itthon...a héten Gabival véstünk, hogy jöhessenek a mesteremberek...Apa odavolt, hogy valami bajunk lesz, de szerencsére minden oké...jövő héttől a kinti dolgokat festem, szerintem 2 hétig kitart...reggelente dédimamát szurizom...éjjel vagy hajnalban főzés...jövök, ha tudok...
egyszer már csak vége lesz! remélem...

MOTI,
JA, Boró mindent megeszik, de megrázkódik, eddig csak alma és barack...de még mindig a cici a minden!
Sztem minél előbb kellene kutya, mégpedig kölyök, hogy a fiúkkal együtt nődögéljen...Csipke helyét úgysem foglalhatja el senki...mindig mindenről eszedbe fog jutni...egy új jövevény nem is pótolhat semmit, csak enyhítheti a hiányérzetet és a szomorúságot...persze ez csak az én véleményem...
danyuci

Szilvia!
örülök, hogy hallok rólatok, sok sok erőt nektek!

Danyu!
te egy hős vagy! :D

Kép
Kép
maryka

Szilvi kitartás szívem! és küldjük továbbra is az erősítő energiákat kisfiadnak!!! :lol:
Danyu neked is van ám tűrőképességed! :lol: minden elismerésem! augusztus 20 után megyünk haza egy hétre úgy néz ki...

csajok akkor szerintem legyen szeptemberben a tali mert nyáron mindenki le van terhelve.. nem?
Vendég

Boni,
akkor nem menekülsz!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lassan kész az ebéd :wink: aztán dédimama bökés és festés!

Szilvi,
megduplázom a küldött energiamennyiséget!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
danyuci

Boni,
küldenék Neked képet, feltennéd ide és az augusztusiba???
köszi... :oops: :roll: :wink:
danyuci

DAnyu persze :wink:

jó munkát!
Vendég

Küldtem!

Köszi!
danyuci

DAnyu gyönyörűségei!

Kép Kép Kép
Vendég

Szilvi!

Kitartás,sokat gondolok rátok,minden rendben lesz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szilvi!
Örülök, hogy írtál!!!! Minden rendben lesz, nagyon ügyes lesz Matyi, s hamarosan otthon lesztek. Drukkolok!!!!!

Panni!
Ezer éve, hogy már nem írtál. Egy másik topikban azért kerestelek. Látom nyaralni voltatok, jól éreztétek magatokat.
Vizsgálatoknak mi lett az eredménye???? Mikor indul a babaprojekt???

Boni!
Köszönjük a Danyu képeket. Nagyon helyesek rajt a gyerekek, s milyen egyformák.

Moti!
Rebeka annyit sír, mint egy normális gyerek. De akkor is szereti ám Réka, mindig ölébe akarja venni. Majdnem belemászik a kiságyba is. Muszáj lesz kivárnom az időt, mert múlt héten elfelejtettem megkérni a dokit, hogy bejöjjön szüléskor. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: majd 31-én megyek legközelebb, remélem nem felejtem el.

Maryka!
Hogy sikerült az apás elalvás????

Tényleg, Moti!
Nálatok mi a helyzet az alvással????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Szilvi,

továbbra is:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panny,
örülök Neked...mesélhetnél magatokról...

Boni,
köszi...2008 augusztusiba is feltennéd nekem???
Ők még nem látták az ördögfiókákat :lol:
danyuci

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket :).

Szilvi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Danyu, nem semmi csaj vagy, le a kalappal :D :D :D :D :D
A gyerekek tüneményesek, iwiw-en is meg szoktalak titeket nézni :)

Panny, de jó hogy jelentkeztél. Jöhetnél gyakrabban :wink:

Boni, én benne vagyok a szeptemberi taliban is.

Többiek, merre jártok. Mindenki nyaral?

Kri

Kép
Kép
kri29

Lányok!

Annyira nagyon hálás vagyok! Köszönjük!!!
Ma már Matyi 1756 gramm volt, ami 15 grammal több, mint a pontos születési súlya....nagyon reménykedem, hogy így halad tovább....minden nap délre megyek, akkor lehet beszélni a dokival, s eddig mindig csak jókat mondtak.....utána már napok óta odaadják, s két-két és fél órát ülök vele, s beszélgetünk, énekelek neki....s ma már kb. 180ml anyatejet is sikerült 8 külön fejésből vinnem...azóta még van itthon 50.....Matyi nagyon erős, biztos, hogy előre haladunk, de én még mindig valahol kivülről látom az egészet, mintha nem is velem történne.....pl. vmelyik reggel -amikor még bent feküdtem, korán reggel is ott voltam - egy apuka sírva jött ki, amikor én pont be akartam menni, s még magamban az első reakcó az volt, hogy "szegény", mire rájöttem, hogy hiszen az én babám is itt van :cry:
Terhes nőket még nehéz látnom, s emberek közé sem akaródzik menni, félek a kérdésektől, de alakul minden majd, tudom....
Szóval mégegyszer nagyon köszönöm!!! S ha lehetek telhetetlen, kérlek Benneteket, hogy tovább is drukkoljatok, hogy menjen neki a légzés, hogy nőjjön, s hogy ha oda kerül majd a sor, tudjon egyedül is enni, tudjon szopizni (állítólag ezen a héten alakul ki a szopóreflex is)..

Danyu!
Nagyon szépek a gyerkőcök!!! s Te tényleg hihetetlen vagy!!!

Mindenki mástól bocsi, de nem olvastam vissza, csak a képeket néztem!

Annamari!
Megírod lécci a szeptemberieknek is, hogy puszi mindenkinek!

Most megyünk Marci pancsira....
Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Annamari!

Asszem elmenehtnél oknyomozónak...a másik topicban ráhibáztál :oops: :wink: :oops: :wink:

Szóval ma voltam 12 hetes UH-n és minden okés...mostmár talán el merem hinni hogy rendben lesz minden!!

Ne haragudjatok, de nagyon remélem hogy így utólag megértitek hogy miért nem mertem és nem is akartam senkinek sem elmondani a kis titkomat a múlt történései miatt...azt is el kell mondjam hogy egyedül Angie tudta innen a babanetről..és itthon is csak anyu meg a férjem...és köszi Angie hogy megtartottad a titkom!!

Én azóta is általában rendszeresen olvastalak titeket..nagyjából tudom kivel mi van...örömmel látom hogy Lillaanyucival egy topicban leszünk a februáriban és majdnem egyszerre haladunk :wink: ..és ott van Maryka akinek megígértem hogy egyszerre leszünk babásak...hát bejött,igaz?! :wink:

Szilvinek ismét nagyon drukk!!

Annamari meg már a finisben lassan :wink:

Mindenkinek pusssz!!

Szóval próbálok napi szinten visszatérni ha lehet :oops: :roll:

Amúgy a a ksibabám már 57 mm-es,24 mm-es BPD-vel.Szép nagy gyerek lesz:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt

jaj de szép hírekre jövök :lol:

Szilvi örülök,hogy Matyi erősödik! áradjon felétek továbbra is az energia! :)

Panny
én megértelek! örülök nektek. :D vigyázz magatokra

ja nálunk minden rendben egyébként. de most hogy Pirike itt van nálam kicsit nega vagyok valamiért...

azért amikor megnyitottam a topikot tele voltam pozitív gondolatokkal és el is hittem,hogy a második gyerek majd hipp hopp jön. de hát nem nekem osztották ezt a részt! :cry:

most meg itt kullogok utolsóként meg a másik őstopikban is ahol sorban születnek már a testvérek.. amikor Zsigát szültem olt egy olyan beírásom hogy amilyen szerencsém van úgyis én leszek az utolsó.. azt hiszem ez beigazolódni látszik és ott is még sokan vannak előttem :?
Vendég

Szép napot!

Szilvi drága, szuper hogy Matyi ilyen szépen gyarapszik. Minden rendben lesz meglátod, hamarosan szoptathatod a picikéd. A pozitív energiák mennek folyamatosan ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni kedves, ne csüggedj kérlek. Hamarosan te is babás leszel. Emlékszel mikor arról beszéltünk hogy az augusztus-szeptemner lesz a mi hónapunk :wink: Nem vagy egyedül még vagyunk páran ahol várat magára a kistesó. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panny, megértelek. Ha már úgy érzed hogy bekerülhettek a táblázatba kérlek írd meg. Nagyon örülök nektek, szép méretek :). Neked is mennek a drukkok hogy minden továbbra is rendben legyen ezzel a babóval ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi megvagyunk, Zsombi egyre jobb alvó. általában fél nyolckor szoktunk mostanság felkelni. Délután is alszik két és fél vagy három órát. Ilyenkor kicsit van időm magamra is. Újra itt a jóidő, így elég sokat vagyunk kint a szabadban. :):):). Zsombi nagyon szeret locsolni így ez is most újra program. Igaz csurom vizes lesz utánna de sebaj
:lol: :lol: :lol:

Franci is most már jó időben nyaralhat :):):).

Sucer is a finisben van már. Remélem minden rendben van. Ha tudsz adj életjelet magatokról!

Többiek merre vagytok?

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri!

Sztem bekereülhetek a tábliba....adok ennyi optimizmust magamnak :wink:

4.baba(Roland vagy Viola),febr.24,SOTE II,...kell még valami?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, gratulálok, most már minden rendben lesz :)
Vendég

Boni,
nekem ez a betűméret már túlságosan apró... :oops: de olvasom, hogy mit írnak a többiek...
Okosat nem tudok mondani...csak azt tanácsolom, ha úgy érzed, hogy készen állsz, de nem érkezik meg a pillangó, akkor lépj tovább...
Persze, hogy, ha egyszer már sikerült miért ne sikerülne többször...
De mégis...én átértékeltem a dolgokat ezzel a sok halálesettel a hátam mögött...de majd erről beszélhetünk személyesen, ha sikerül találkoznunk...

Panni,
hát ez óriási.....csúcsszuper....már nagyon vártam ezt a hírt :lol:

Szilvi,
minden nap gondolok Rátok! Remélem nem kell sok időt külön töltenetek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszönjük a képdícséreteket!!!
Köszi Boni a közbenjárást :lol:
danyuci

Panni!
De örülök ennek a jó hírnek. Valahogy, mintha megéreztem volna.
GRATULÁLOK!!!!!! Kép

Boni!
Ne légy elkeseredve, neked is drukkolunk!!!!!!

Szilvi!
Nagyon ügyesek vagytok!!!! Csak így tovább, hajrá Matyika!!!!!!

Kri!
Szerintem a gyerekeinkben a vízimádat közös. Melyik gyerek nem szeretne fröcskölni? :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!
szilvia!
De jó ezeket a híreket olvasni, perszehogy drukkolunk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Panny!
Én febr. 23. SOTE II :wink: Szerintem ott talizunk :lol: egyébbként én holnap megyek UH-ra :)

Annamari!
Az apás elalvások azt hiszem a vártnál jobban sikerültek, remélem így is marad!

Moti!
Milyen volt az esküvő? Sikerül elmenni a sziget koncertre?

Kri!
Hát nálunk most egy hete Gyurika szörnyen rosszul alszik, nem tudom mi van :roll:

Tegnap meglátogatot róka koma , de szörnyű volt a végén már nem volt mit... :roll:

Kép
Kép
maryka

Kri!
Boldog szülinapot!!!!!

Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Kri!
Boldog szülinapot :D

Kép
Kép
maryka

Maryka!
Együtt érzek veled a róka miatt, tegnap nekem is vissza köszönt az ebéd.

Angie!
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: hogy vagytok???? Élvezed a "munkanélküliséget"????? Főnök mit szólt, hogy kiírattad magad táppénzre????

Beze!
Te is régen írtál??? Mi van veletek???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Panny,

hatalmas gratula és nagyon drukkolok!
SZinte egy napon fogtok szülni Marykával!
Maryka,
örülök, hogy jól mennek az elalvások!és mikor alszik szarul Gyurika?napközben?
a sziget koncert nem hiszemj, hogy menni fog, mert fél nyolckor kezdődik.ha később lenne, és előtte le tudnám tenni Sebit, azt bevállalnám.pedig imádom a Gotan Projectet.Tegnap így mentem egy lánybúcsúba is, letettem a gyerekeket aludni, Anyukám meg itt aludt.FÉrjem a szigeten volt, Kispál koncerten.
Akartalak hívni, hogy találkozzunk a héten, de Boldi éjjel belázasodott.egész nap 38 körül volt....annyit beteg mostanában...

Sebi tegnap óta fel tud ülni. :D hihetetlen egy kissrác.

Boni, megértelek..nem tudok okosat mondani...

Szilvia,
Matyikának nagyon gyors gyarapodást és erősödést!!!!Neked pedig szintén, szükséged lesz rá!

KépKépKépKép
moti

Boni!

Igazából én se nagyon tudok okosat írni..de talán ennyi megpróbáltatás után nekem el lehet hinni hogy nem szabad feladni sosem!!!Az én számból most igazán hiteles amit írok és remélem segít egy picit!!

Engem az események türelemre tanítottak onnan fentről...de semmiképp sem feladásr...ezt tanácsolom neked is!!!

Köszönöm mindenkinek szép fogadtatást!!

Maryka!

Ez csúcsszuper...tényleg talizunk a szülőszobán :wink: ...majd a végefelé cseréljünk számot, hátha tényleg egy szobába is kerülhetünk ha úgy hozza a sors,ok?!

Amúgy ki a dokid?

Moti!

4 hónapos és fel tud ülni???Ez nem semmi!!! :wink: ..nagyon ügyes!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt csajok!

ma már semmi bajom.. általában amikor megjön a vendég akkor zuhan rám kicsit ez az állapot, aztán huss tovaszáll reggelre meg asszem már délután se voltam elkeseredve.. .. köszönöm szépen a kedves szavakat!
megpróbálom átkódolni az agyam, hogy igen a csodák nem csak egyszer történnek meg.. vonalzót is váltottam..hogy miért ilyenre? mert egyszer egy látó azt mondta nekem ,hogy még lesz 2 lányom..(előtte Zsigit is mondta) szóval én eddig mindig egyben gondolkodtam de mi van ha ők egyszerre születnének le? és emiatt nem jön össze:) esély megvan rá, mert a családban több iker is van)

Kri utólag is boldogságosat! bevallom én nem nagyon iwiwezek és így mindig lecsúszok az ilyenekről
:lol:

Panny csodaszép neveket választottatok!
igen a te "példád" is a szemem előtt lebeg.. türelmesebb próbálok lenni ígérem :)

egyénbként a teféle és Angief
éle áldások a legszebb csodák..ilyenkor százszor jobban tudok örülni.. és a hitem is megugrik felfelé ezerrel! 8)

Moti emlékszel ZSigikém mennyire beteges volt? egy kis szellő megfújta és már tüsszögés prüsszögés volt.amiből hörghurut antibiotikummal stb. aztán 4 hónapja drnéni javasolta nekünk a Broncho vaxom port ez egy három hónapos kúra 10 napig issza 20 nap szünet .. azóta lekopogom semmi bajunk :lol:

bölcsi ovi előtt szokták javasolni állítólag immunerősítőnek! pont ekkortájban kell kezdeni.
Vendég

Szép jó reggelt!

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok :).

Panny, beírtam az adatokat :).

Boni, örülök hogy minden rendben, és már jobb a kedved.

Moti, sajnálom hogy Boldi beteg, gyors gyógyulást kívánok neki.

Szilvi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hu csajok mi olyan rosszul aludtunk a férjemmel. Hajnalban Zsombi felkelt teát inni, de ő vissza is aludt. Mi azonban alig bírtunk visszaaludni. Még egy órát forgolódtunk. Ma Zsombi is hamar felkelt már fél hétkor kukorékolt.

Kri

Kép
Kép
kri29

Boni,

nagyon örülök, hogy jobban vagy!!
és nagyon köszönöm a tippet, meg fogom kérdezni a dokinkat erről a szerről.bár tegnap azt mondta, ne aggódjak Boldi miatt, én azért aggódom. :D ma is 38,5-el ment aludni ebéd után.

Kri, akkor valami volt éjjel, mert a mi gyerekeink sem akartak aludni..1től 4ig Sebi műsorozott, utána meg Boldi reggelig, szinte semmit nem aludtunk.zombi vagyok. :D

Panny,
köszi a dícséretet, Sebi tényleg nagy vasgyúró a gyerekorvos is nagyon megdícsérte tegnap, hogy ilyen ügyes. :D szerintem az is hozzájárul, hogy keveset van kézben, és sokat a földön.nemhiába második gyerek. :D

KépKépKépKép
moti

Panni!
Ti nem voltatok Zánkán? Július elején volt postás sportnap. Még gondoltam is Rád, hogy milyen jó lenne összefutni. :D :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Moti!
Boldinak jobbulást!!!!! Sebike nagyon ügyes!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak valahogy pörögnek a napok :roll:

Kri, utólag is boldog névnapot és születésnapot!

Danyu, nagyon szépek a gyerekek!

Boni, kitartás! ++++
Vendég

Mi hétvégétől megint nem leszünk egy hétig, de egy őszi taliban benne lennék!
Vendég

Sziasztok!

Hétvégén jövök bővebben.

Panny, gratulálok, nagyon örülök!

Boni, soha nem szabad feladni, én nagyon drukkolok!!!

Kri, [color=violet]utólag is boldog születésnapot![/color]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szép jó reggelt!

Panndi, Beze köszönöm szépen a köszöntést.

Moti, Sebike nagyon ügyes :lol: :lol: :lol:

Hétvégén mi se leszünk, de utána itt vagyok :lol: :lol: :lol:

Remélem nem lesz rossz idő majd szombaton, szülinapi partira megyünk és jó lenne locsizni is :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok,

mi még egyben vagyunk! Olivér nem nagyon akarja feladni a luxusalbérletét, bár kétségkívül csomagol, de nem kapkodja el. Éjjel nagyon dorbézolt, gondolom a sokadik búcsúbuliját nyomta el, de ma gondolom még kipiheni a görbe éjszakát :) :) . Fájások 0, lepényem 1-es érettségű, áramlás szuper, bár a magzatvizünk erős fogyásnak indult, így a héten még 2x kell ctg-re mennem, és ha addig nem jön kedden újabb UH. Kedden 3900 gr-ra becsülték a súlyát, nagyon nagy babát jósolnak nekem, jajajaj....

Szilvi,
nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!! Mindennap gondolok rátok! Nagyon ügyes vagy a tejcsivel, minden rendben lesz!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kri,
boldog névnapot (ha megkésve is), valamint boldog születésnapot is!!!! Isten éltessen!

Danyu,
nagyon szépek a gyerekeitek!!!

Panni,
gratulálok nektek, és csenben szorítok a továbbiakhoz!!!

Moti,
nagyon ügyes Sebi babád! :)

Boni,
kis késéssel nagyon boldog szülinapot Zsiga-csigának :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Szilvi! Nagyon-nagyon sok erőt kívánok és drukkolok nektek! Minden rendben lesz!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angi! Nagyon szép a kis Gombócka!

Panny! Hatalmas gratula!!!!!!

Maryka! febr. 23. jó nap! Én már csak tudom, aznap születtem :wink:

Kri! Utólag is nagyon boldog születés- és névnapot!!!!

Moti! Nagyon ügyes Sebi! És nagyon szépek a fiúk!

Boni! Zsigának nagyon boldog szülinapot így utólag!!!!
Átérzem amit érzel. Én ott tartok h nekem az isten adott 2 babát, az elsőre nem tudtam vigyázni, elvesztettem, aztán jött Petra és már többet nem kapok. Úhogy úgy néz ki, Petra egyke marad... Pedig nekem is jósoltak még 1-2 babát, de nagyon nem akar összejönni. Hát ez van, már beletörődtem.

Mi 2 hete szombaton hirtelen ötlettől vezérelve befizettünk egy tunéziai utat, tegnap jöttünk haza. Szép volt, jó volt, egy jó hosszú időre elég is volt. Az ország szép, de baromi sok a szemét. Az arabok elég furák, nők nem nagyon dolgoznak, inkább hivatalokban vannak, van köztük nagyon aranyos, kedves (szerencsére ez a többség), de van nagyon paraszt is (teljesen hülyének néz, és ezt meg is mondta. Ott alkudni kell, de keményen, m különben kegyetlenül átvágnak. Petrának tevét akartunk venni, a szállodában 12 dínár volt, de sajnos elfogyott mire elhatároztuk h veszünk, a piacon az egyik helyen 125-öt akart kérni, mi mondtuk h 3, és gondoltuk h majd innen eljutunk vmi közös árra, de erre elkezdett velünk kiabálni és mutogatni h hülyék vagyunk és takarodjunk ki a boltból. Aztán a mellette levő boltban 45-ről indult a licit és 20-ért ideadta. Ráadásul ez a fickó tudott is egy kicsit magyarul). Amin nagyon röhögtünk h ezeket a szavakat tudják: szervusz, vizibusz, friderikusz;minden magyar nő Zsuzsi. Fürödtünk a tengerben, tevegeltünk, hajókáztunk... Petra meg itthon volt anyuékkal. Hiányzott is nagyon.

Teri

KépKépKép
pruci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?