Lányok!
Annyira nagyon hálás vagyok! Köszönjük!!!
Ma már Matyi 1756 gramm volt, ami 15 grammal több, mint a pontos születési súlya....nagyon reménykedem, hogy így halad tovább....minden nap délre megyek, akkor lehet beszélni a dokival, s eddig mindig csak jókat mondtak.....utána már napok óta odaadják, s két-két és fél órát ülök vele, s beszélgetünk, énekelek neki....s ma már kb. 180ml anyatejet is sikerült 8 külön fejésből vinnem...azóta még van itthon 50.....Matyi nagyon erős, biztos, hogy előre haladunk, de én még mindig valahol kivülről látom az egészet, mintha nem is velem történne.....pl. vmelyik reggel -amikor még bent feküdtem, korán reggel is ott voltam - egy apuka sírva jött ki, amikor én pont be akartam menni, s még magamban az első reakcó az volt, hogy "szegény", mire rájöttem, hogy hiszen az én babám is itt van
Terhes nőket még nehéz látnom, s emberek közé sem akaródzik menni, félek a kérdésektől, de alakul minden majd, tudom....
Szóval mégegyszer nagyon köszönöm!!! S ha lehetek telhetetlen, kérlek Benneteket, hogy tovább is drukkoljatok, hogy menjen neki a légzés, hogy nőjjön, s hogy ha oda kerül majd a sor, tudjon egyedül is enni, tudjon szopizni (állítólag ezen a héten alakul ki a szopóreflex is)..
Danyu!
Nagyon szépek a gyerkőcök!!! s Te tényleg hihetetlen vagy!!!
Mindenki mástól bocsi, de nem olvastam vissza, csak a képeket néztem!
Annamari!
Megírod lécci a szeptemberieknek is, hogy puszi mindenkinek!
Most megyünk Marci pancsira....
Jó éjszakát Nektek!