Sziasztok, ismét gyors bejelentkezés. Nem tudom, mi van ma Nórival, délelőtti játszózás helyett el kellett menni intézkedni, kocsiban aludt egy keveset, de inkább nézelődött, ebéd után meg úgy beájult cicin, hogy semmire, de semmire nem ébredt fel, pedig próbáltam böfiztetni, aztán vízszintesbe tenni (erre szinte mindig felébred), hasamra fektetni, aztán végül bedobtam az ágyába és majd' egy órája szunyál, ki érti ezt???
Voltam gmailen, csudaszép babáink vannak, de tényleg, mindenki nagyon tetszetős
.
Csöpp, olyan már nálunk is volt, hogy otthagytam Nórit egy karikán lifegő játékkal kb. 2 percre, és mire visszaértem, a felkarjára varázsolta, ilyen hippis felkar karkötő gyanánt, nagyon viccesen nézett ki vele
. Amúgy állati aranyosak ezek a Balu-vigyorok, Nóri is kis vigyori ha éppen nem küzd a pocakkal, rengeteg vigyorgós képünk van, majd dobok már én is gmailre. Aranyos lehetett Apa az anyáknapi ajándékkal, biztos nagyon meghatódtál
. Én Nórit kaptam angolpólyába csomagolva, még ragacsosan
.
Nadi, az az 50 faktoros sapesz komoly???
Hibernia, az a lefelé görbülős fotó nagyon komoly, ilyet Nóri is tud, én hetekig vadásztam, mire le tudtam fotózni, mert mindig mire előkaptam a gépet, hatalmas érdeklődéssel azt figyelte, és el is felejtette, hogy éppen arról próbált győzködni, hogy neki most nem jó
. Aztán végül csak sikerült lekapnom, amint lesz időm, küldöm gmailre, az övé is olyan meggyőző, mint Petié. A többi képen meg tényleg nagyon szép Peti – amúgy az eddig leírtakból meg fotók alapján sztem is van bennem egy kis művészlélek, de jó értelemben gondolom ám
.
Zsu, az a szemöldökhúzás tényleg nagyon cukesz
Mayday, szívből sajnálom Angyalkádat, el sem tudom képzelni, milyen lehet egy ilyet feldolgozni
. Viszont igazad van, itt van a te csodaszép Bálintod, aki mindenért kárpótol
.
Valaki írta az MTV-s várandós tiniket, néha én is nézem, volt benne egy rész, ahol csak olyan eseteket mutattak, akik örökbe adták végül a babát, na én azt bőgtem végig, Apa mondta is, hogy tiszta hülye vagyok, hogy ilyet nézek, és tényleg...utána órákig puszilgattam meg ölelgettem Nórit, és dünnyögtem neki, hogy mi sosem tudnánk odaadni őt...tiszta zizi voltam ettől a résztől!
Törpi – ekcémát sajnálom, nekem is van, aggódok is, hogy Nórinak lesz-e, remélem megússza. Amúgy erre babáknak most mit lehet használni? És javulgat tőle? Ja, gratu a méretekhez
.
Mucus, neked is gratu Koli méreteihez – hiába, mindenki szépen gyarapszik
.
Szélcső használat – én nem kérdeztem senkit, hogyan kell, nekünk működött, de volt, hogy 1 centinél jobban bent volt, ezt most olvastam először, hogy csak addig lehetne...mind1, most már kb. 1 hónapja nem kellett használni, mert működik a hasmasszírozás, remélem nem is kell már.
Hozzátápival kapcsolatban jó olvasni a különböző véleményeket, bár én maradok a saját elképzelésemnél
- amíg lehet és bírom szusszal, anyatej. De már nagyon kíváncsi vagyok a kóstolgatásra, főleg a fejekre, amiket Nóri fog vágni hozzá – néha a sima vízre is úgy tud fintorogni, meg kell zabálni
.
Talit én kihagyom, az összes augusztusi hétvégére be vagyunk táblázva, rokonok, barátok látogatása, grillpartik, stb. Majd a következőre megyek – és kíváncsian várom majd a beszámolókat meg a fotókat, ugye csináltok majd fotókat?
Ja, babaszórakoztatás – nálunk mindig van tükör előtti parádé (imádja), aztán egy kis önálló játék a játszószőnyegről lelógó figurákkal (ezeket igyekszem sűrűn variálni, de így is elég hamar megunja), aztán egy kis torna, hasrafordítás, görgetősdi (textilpelussal alatta, annál fogva görgetem hátról hasra és onnan vissza hátra, szintén imádja), kötélhúzósdi (játszószőnyegre akasztható tartókarikák egymásba akasztása, végére valami érdekes játék, amibe belekapaszkodik, és mehet a kötélhúzás:)) aztán amikor már mindent un, jön a 2 jollyjoker valamelyike, kaptunk ajándékba egy madarat meg egy kutyát, ilyen készségfejlesztő játék, mindkettőnek nagyjából ugyanazok a funkciói (rengeteg, majd teszek fel erről is képet), csörög-zörög-sípol, csiri-csáré színű, nagyon hatásos, ezekkel még a játékidő vége felé is fenn lehet tartani az érdeklődését egy ideig. Nagyjából ennyi – én mondókázni, énekelni csak peluscsere közben szoktam neki, máskor nem köti le.
Egyelőre (ezek szerint “n” nélkül, köszi Zsófesz
) ennyi, megnézem, mi van a Kicsikével, még mindig gyanúsan nagy a csend...
Ja, Zsófesz, grat. az éjszakához, tartsa meg jó szokását Samu
. Nekem párom huga ígért egy Cindy-féle kismama dvd-t, de még nem kaptam meg. Ha már megnézted, érdekel a véleményed - mennyire döglesztő?