Új privát üzeneted érkezett!

hibernia:én a tegnapra gondoltam :lol: hogy mettől aludt reggel negyed 9ig.
Naggyon ott van Peti :D :D
A másodikon olyan gyönyörűűű :shock: :shock: Simán elmehetne babamodellnek,vagy reklámarcnak babatermékhez :D
Az első nekem is tetszik,hogy bügyizik a szája :lol:
Balu is tud ám fejeket vágni,de sose tudom lekapni.

Egyébként nálunk szinte abszolút nincs sírás,szerintem napi max fél óra,és ezek a pukik miatt vagy kaja előtti sírások,viszont sírás helyett extrém sokat vigyorog,nevet.Imádja ha a hasát vagy a talpát puszilom,akkor már próbálkozik a kacagással,de még nem az igazi :lol:

Néztem megint a kismamis tábit,csigabynak jött legkorábban a baba,és zsu Gabija váratott magára a legtovább a pociban,az utolsó baba meg Nadi Grétije :D
Olyan jólesik nosztalgiázni.Mindenhol jól megnézem kismamikat,és olyan jóóóóóó nekik :D Bár jobb kint mint bent,mégha néha nehéz is velük :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hali!

PETI ÁLLTAI CUKI!!! Ez a lefittyedt arc... állat :lol: Gabi is szokta de Peti tényleg üt.

Most csak gyorsban, Gabi ma először aludt el és kihasználnám..bocsi :oops:
Szóval csak annyi, hogy elkiabálta..brutálul hullik a hajam!
A napjaink elég gázosak, remélem elmegy ez a hülye idő és rendeződik!!!!

De a fiam amúgy továbbra is édes falat csak iszonyat sokat sír szegény.. ez van n apuszi, ha tudok jövök hosszabban!

Ja és végre Gabi hason kinyomta magát, lefotóztam, ha leszedjük a gépről küldöm!

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Csöpplány,Te el vagy kényeztetve alvásügyileg.Enyém most aludt el ma először.Kb. 7-től fenn volt.A fantáziámat már hiába használtam,nem tudtam elszórakoztatni.És nincs aki leváltson... :cry: Úh ágyba dugtam,volt fél óra rinya még,de remélem most talán fél órát alszik. :roll:
Szóval hasonló a helyzet,mint Hiberniáéknál.Éjjel alszik,azzal nincs gond.Általában 8-9-től5-6-ig,max 7ig.Cserébe nappal szinte semmit. :?

Bálint dédije.

Jövök még,de most picit élvezem a digit. :D És a csendet.

Kép

KépKép
mayday
 
 

 
 

Tudom hogy el vagyok kényeztetve alvásügyileg :D

Ha tévézel akkor nem lesz csend :D

Zsu:gratula a kinyomáshoz!

Azt nem is meséltem hogy ma Balu odaütött a macinak ami csörög,aztán mikor megfogta elkezdte tapogatni és közben nézte hogy mit csinál.Édes volt :D Remélem ez már annak a jele hogy kezdi felfedezni hogy a kezét is ő irányítja :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Ja,ez a hozzátápi téma.Én nem akarom még elkezdeni,csak a gyümilevet szeretném vele megkóstoltatni,hogy még is mire számítsak íz ügyben.Amúgy én is majd csak 5 hótól.

Nadi,nem tom változhatott-e a tej íze a tornától,de a fiam eszik.Hogy mennyit azt nem tom,mert már nem mérem.De a lényeg,hogy nem úgy néz ki,mint egy éhező. :D

Kép

KépKép
mayday
 
 


Csöpplány,ott a pont. :D Akkor lábujjhegyen tvzek. :wink:

Szóval ismerkedik a kezével Balu.Tök jó!!!Nemsokára már a csajok fenekét fogdossa. :oops: :D

Kép

KépKép
mayday
 
 


Lányok,ti mivel foglaljátok le a babátokat?Főleg akiknek sokat van fent.Én erre a kis időre is béna vagyok lefoglalni.Sokszor csak sétálok vele,vagy hálistennek jól elfoglalja magát a pihiszékben.Ma mutogattam neki fotókat is,és ami furcsa hogy amin én voltam azt jó alaposan megvizslatta :D Ezen kivül még tornázni szoktunk,meg puszilgatom a talpát meg a hasát,azt is csípi.Robotozás nem jött még be neki.Viszont egy enyhe "zuhanórepülésen" nagyokat vigyorgott :D
Minden ötletet szívesen fogadok :D

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


lábujjhegyen tv-zni??? :lol: Balu megint nyügizik,kapott cumit,leterítettem a pelussal és most úgy tűnik megint elalszik :shock:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Mérleget én is visszavittem,egy hete,úgy döntötem inkább minden hétfőn sétálok vele egyet a védőnőhöz mérésre..Úgyis szeretünk sétálni :D Egyébként 5500 ft lett a 3 hónapra.Egy részről baráti másrészről nem.Na mindegy ez már megvan,ki kell fizetni.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


jajj lányok, elpirulunk mindketten. :) :) köszi a dicséreteket...

jövök még most megyünk a partra... :)

hibernia
 
 
 


Mayday, mindig megnevettetsz, hú de hiányzott ez nekünk hetekig! Most konkrétan azzal, hogy Balu nemsokára a csajok fenekét fogdossa... :lol:

Tényleg jók a képek Petiről! Meg Gabiról is. Nekem is a 3. a kedvencem. :) Petiről meg az első.

Kovmarti, hogy kell használni a szélcsövet, hogy ilyen hatékony legyen? :) Nekünk nem jött össze. Mondjuk fura, hogy nem adtak hozzá használati utasítást. Neten kerestem rá...

Monde, üdvözöllek köztünk! :) Tudom, hogy segíteni akartál a hozzátáplálással kapcsolatban. Igazából mi itt mindig csak azt írjuk le, hogy mi hogyan csináljuk a dolgokat, ezért ha valaki már tanácsol, azt kicsit ráerőltetésnek érezzük. De szerintem azért mindenki tudja, hogy segíteni akartál. :wink: Én csak szoptatok, és nagyon ritkán adok éjjel tápit, amikor éjfélkor már ott tartok, hogy érzem, nem tud magának semmit szívni, de még sír az éhségtől. Ez kb egy-két hetente egyszer van. Ha nincs elég tejem (legalábbis úgy érzem), akkor inkább sűrűbben kap, és hagyom a komfort szopit, aztán másnap már nincs is gond. Bevallom, ha csak tápit kapna Samu, én is elgondolkodnék a gyümiken. :?

Jaj, a fokhagymáról jutott eszembe! Remélem, nem bántok meg vele senkit. :) Az egyenlőre és az egyelőre nem ugyanazt jelenti. Az egyenlőre azt jelenti, hogy egyenlő mennyiségűre vagy hosszúságúra mérünk pl dolgokat. Amit itt szoktunk használni legtöbbször, hogy most még, azaz egyelőre, az "n" nélkül van. Ugye nem baj, hogy leírtam?! Amúgy amikor megtudtam, én is nagyon meglepődtem. Szerintem, ha a gimis magyartanárom nem mondja külön, akkor a mai napig nem tudnám.

Orsi már hiányzik a bölcsességével. Vajon ott vannak még a rokonok?

Ja, még azt akartam, hogy én is jokkmokk rajongó vagyok. :D De nagyon szép ez a möbelixes is.

Tegnap megint együtt fürödtünk Lópici Samupicivel (ahogy húgom fiai hívják). Annyit újítottam, hogy tettem a gyógyszertári napraforgóolajba pár csepp 100%-os levendula illóolajat, és öntöttem belőle a fürdővízbe. Elvileg ellazít, nyugtat és álmosít, de Samu megint nem aludt el korán... :( Samu tökre élvezi a nagy kádat. Feláll a nagy vízben, és lépked. Tetszik neki a "súlytalanság". :D
A másik meg, hogy tegnap reggel kopogásra ébredtünk. :? Samu felkúszott az ágy végébe, és ment volna tovább... Eddig is próbálkozott, de mindig csak úgy tudott előrehaladni, ha hátulról megtámasztottam a talpát.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Mayday:ezt nem is olvastam :lol: Már most mindenkire vigyorog,mindenki olvad tőle..Van neki egy amolyan csajozós mosolya :D Majd nem győzöm megjegyezni a lányok neveit,akiket felhoz xD .Előre félek :D :lol:

Barba:ez a szélcsövesdi engem is érdekelne most már így utólag,mert hatékonyan nekem se működött,pedig még a dokit is megkérdeztem hogyan is kell művelni eme művészetet :lol: Ő azt mondta 1-2 cm-re be kell dugni és mintha o betűt írnánk úgy kell mozgatni,és kb 1-2 percig.Aztán 1-2 perc szünet és ha még mindig szükséges akkor újra kell próbálni.Hát nálunk nem vált be..
Igen azt a szókülönbséget én is tudtam csak nem alkalmaztam,ahogy kézre esett úgy írtam :lol:
Én nem is ismertem ezt a jokkmokk bigyut.Ez egy márka? :lol: Én semmiből se szoktam márkásat venni.Olcsót és praktikusat szeretek venni.
Ezt az együtt pancsit én is ki akarom próbálni!!Holnap megfűzöm apát hogy segéljen nekem! :)
Barba,köszi az együttérzést,akkor te tudod mit érzek :)

Balu 18:25-től alud 19:05-ig,aztán elkezdett sírni a kajáért,aztán 60 ml beszipkázása után bealudt,kb 19:25kor és azóta is alszik :shock:
Remélem este aludni fog,mert idáig már most 15 órát aludt,összeszámoltam :shock: És ez éjféltől :shock:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Itten vagyok megint de persze a szokásos, visszaolvasok aztán el is felejtem miket kéne írni :oops:

Egyrészt még nem is írtam, Mayday tök jó hogy a gépetek megint mükszik!! Na meg tényleg a legjobb, hogy itt vagy köztünk végre :D

Tali akkor az aug 29 okés..és mikor talizzunk? Délelőtt délután? És akkor pontosan hol is??
Férjek jöhetnek? Nekem nagy szükségem van rá :oops:
Mayday, neked is jó az időpont?

Képzeljétek, úgy néz kis 20-21-22 megyünk balcsira 3-ban..sőt lehet 19-én már lemegyünk...hát kiváncsi leszek.. bár Gabi nem tűnik olyannak aki ne tudná kezelné a helyváltoztatást.

Ja, és beszéltünk após/anyóssal. Elvileg megértették a dolgot, főzhetek moshatok magnkra (de gáz, hogy ennek így kell örülni) ÉS heti1 nap jön anyós...+ havi egy hétvégét együtt eszünk. Szerintem ez korrek, nem? Mert azért önző sem szeretnék lenni, de azért szeretnék a gyerekemmel lenni..szóval értitek :D

Helyesírásdi...hát izé..az nékem nem épp az erősségem :oops: Szóban jó vagyok, de sajna ez a helyesírás nálam tényleg nagyon gázos szóval bocsika. Amúgy nem vagyok hülye vagy ilyesmi, jó tanuló voltam/vagyok..csak az írás nem megy..de szóban verhetetlen vagyok :lol: Egyet tudok mert annó kiröhögtek érte, hogy a muszáj pontos j..pedig mindenki ly-al írja, szóval nem tudom annó miért kellet mókát csinálni ebből..na mindegy. Amúgy áldom a word-ot... az mindíg szól ha elírok valamit :D

Na léptem..csók

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Fú, nem azért írtam, hogy beszóljak bárkinek is. Remélem, nem vettétek magatokra! :)
Zsu, nekem még ennyi is sok lenne (heti egy alkalom mellett még havi egy hétvége is). :) Szerintem nagyon rendes tőled ez az ajánlat. Az is ok, hogy ő segíteni akar, de meg kell értenie, hogy ez néha sok.
Tudom, hogy már írtad, de Balatonon hova is mentek?

Csöpplány, a jokkmokk az ikeában a legolcsóbb készlet. Olyan antik pácos és nagyon egyszerű. Én nagyon szeretem az antik pácos bútorokat az ikeában. A konyhánk olyan. Igazi kis vidéki konyha... :) Azt bírom benne, hogy a fal színétől és a kiegészítőktől függően tud parasztos (a szó jó értelmében) és modern is lenni.

Mennem kell etetni. Samunál megy a szokásos esti műsor... :(

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Jó reggelt Anyukák!

Látom vasárnap nem volt nagy pörgés. Én a húgommal voltam elfoglalva, így nem jöttem. Alléban voltunk, Grétit is vittük. Úgy nekikezdett a kávézóban ordítani, hogy még a pincér csajszi is odajött, hogy mi a baja :-).....
Most nagyon figyelek, mert megint jön anyós és nem akarom ismét kizárni szerencsétlent :lol:

A tali akkor hol legyen? Mi voltunk a Lágymányosi hídnál lévő parkban, de ott max. a fűben lehet szoptatni és nincs pelenkázó hely sem, csak sima wc-k. De van jó park, meg levegő és fagyi :lol: Autóval is be lehet parkolni. Hozzám egész közel van, szóval én támogatom, de csak akkor jó, ha jó az idő. Valakinek más ötlet? És rossz időre?

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Balcsin szabadiba megyünk, siófok mellett van..tök jó 1 óra autóval, így ha gond van haza is tudunk jönni..de úgy sem lesz :D

Na azért ez megnyugtató, hogy akkor nem kevés ez az idő amit kiszabtam..és hidd el Barba a mindennapi váratlan látogatásokért ez semmi :lol:
NA meg azért magamba néztem és nem akarom elzárni a gyerekemet azoktól akik szeretik...csak határt szabtam...de majd újabb 1-2 hónap múlva 2 hetente 1 nap lesz..szóval ritkítunk de csak óvatosan... okosan :lol:

Jajj tudom még mit felejtettem el írni.. szóval mit csinálok a gyerekkel ha ébren van? Ez a nagy félelmem amúgy, hogy eleget teszek-e neki..nem unatkozik-e, jól érzi-e magát velem stb.
Na amúgy lakásban séta/játszószőnyegezés/pihiszékezés/pelusozás/etetés mindeközben meg dalolászás mondókázás..ha már meguntam szimplán hülyét csinálok magamból..pofákat vágok furin beszélek..ez nagyon szokott neki tetszeni :) Persze szoktunk picit tornázni is..ha hazajön apa utána apával sétálunk a lakásban, híradó után séta, aztán fürcsi és a vacsi...

Igazából várom már, hogy kb évvége legyen akkor talán már jobban értésemre tudja adni mit szeretne...több játék leköti stb. Persze kiélvezem ezt az időszakot is mert állati..főleg azok a fejek amiket vág nekem :) De azért megnyugtató lesz ha jobban kommunikál.

Amúgy tényleg állandóan azon pörgök jó anya vagyok-e... tudom, hülyeség, de pl amikor egész nap ébren van és sír és nem tudom mi baja és már feszült vagyok és ideges néha elszégyellem magam, hogy miért is vagyok dühös a gyerekre hiszen nem tehet róla, hogy fáj a pocak.. de remélem ő azért ezeket nem érzi úgy, hogy rá haragszom..vagy ha igen akkor remélem hamar elfelejti s tudja hogy szeretem :)

Nadi, akartam is kérdezni mi volt hugiddal. Te hogy viseled amúgy, ha nyilvánosan ordít a gyerek? Én egyelőre picit zavarban vagyok..de azt olvastam ezen csak azok akadnak fenn akiknek nincs gyerekük..ők meg úgymond ebben nem mérvadóak :)

Tali... nekünk is lesz strandsátrunk amiben lehet szoptatni így már 2 is van :D pelusozni is lehet abba ..csak kell egy kemény alap..arra ott a föld :lol:

Persze lehet ki kellene találni eső elleni tervet. Pl mi lenne, ha jó idő megyünk ebbe a parkba, ha rossz akkor abba a mama-baba barát kávézóba amit Csöpplány már említett?
Ja és akkor hány óra? Mert ha nyári kánilula lesz arra is kell gondolni... ej..ezek a kölkök..még hogy kis gyerek kis gond :lol: :lol:
Na megyek..majd még benézek

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Ja, Csöpplány milyen lett az éjszaka a maratoni alvások után?

Nekünk ma állat volt! 9kor már aludt Gabi ami nálunk nagy szó!! Gondoltam 1-2 óra azt ébred...ja reggel fél7kor keltünk :shock:

Jó fej gyerek :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


csak gyorsan, csöpplány, én is, mint zsu verseket mondok Petinek, "végigmutogatom" őket (pl Galagonya - izzzzzzzik a galagonya, izzzzzzzik a galagonya ezt az eltúlzott zzzz-t tök szereti :D, Száncsengő - ehhez lehet csörögni a bocival, kopogtatni az arcán a kopkopkop 8 patkónál, azt is csípi... :lol:), zenét hallgatunk (Csiribiri, Ákom-bákom) meg mutogatok a lakásban én is, ha kézben van, tornáztatom a lábát, biciklizünk, az hátha segít a kaksinál is (nem)... :) nagyjából ezek mennek... :lol:

zsu, dehogy vagy béna, hidd el, Gabi jókat szórakozik ezen, tuti. :) :)

csöpplány, mi nem vagyunk valamiben élenjárók? :D leghosszabb volt Peti, ilyesmik... :D olyan jól kinézted a táblázatból... :D

barbazsó, hát igen a jokkmokk, örök szerelem. :roll: http://www.ikea.com/ie/en/catalog/products/80086575

de jó nektek, hogy a taliról tárgyaltok. :roll: :?

nem tudom, kinek akartam még írni, de mennem kell... hív az úr...

hibernia
 
 
 


Fú, azon én is égek, ha nagyon sír Samu. :) Szerencsére nem igazán szokott, de ha kajaidő van, igyekszem olyan helyen lenni, ahol lehet szoptatni is, vagy esetleg megelőzöm az éhséget egy kis szopival... Ha más nincs, ott a forralt víz a cumisüvegben. :)

Akartam nagyonbabás vonalzót, erre már nem lehet fényképeset. :evil: Vagy én vagyok béna?! :oops:

Mehetnénk az Alléba is, ott mindenki azt enne/inna, amit akar, le tudnánk ülni együtt, és ott szoptatni és pelenkázni is lehet. Max ránk nyit a biztonsági őr... :lol: Bár nekem a Tranzit van a legközelebb (mármint anyuékhoz), csak az elég drága, és az apukák valószínűleg halálba unnák magukat. Amúgy ha jó idő van, engem nem zavar a fűben, takarón pelenkázás, és sátor mögötti szoptatás.

Ma kivételesen Samu is aludt egész éjszaka!!! (éjféltől 7-ig) Didikém meg dinnye méretű lett reggelre... Hát 3 óránkénti ürítéshez szokott... :lol:

Előbb szopizott, utána meg a szopipárnán nézelődött az ölemben, erre rotyogott egy hosszas hangosat a gatyájába, és röhögött rajta! Annyira cuki volt! :lol: Most már alszik. Tornázni kéne!!! Lehet, megyek, és legalább végignézem a gyakorlatsort Cindy-vel... :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Na ez az alle-s ötlet tök jó! Benne vagyok rossz idő esetére :D
Na akkor már csak a pontos időt fixáljuk és várhatjuk a 29-ét.
Hibernia...lesz olyan tali is amit úgy szervezünk, hogy Ti is el tudjatok jönni..már meghalok a kíváncsiságtól, hogy élőben láhassam azt a kis zsiványt :lol:

Ma itt van anyós..sokat nem vagyok a gyerekemmel :? Ez van heti 1x ki kell bírnom! Remélem ettől nem felejt el a gyerekem...
JA sír a kezemben a gyerek,,anyós az erkélyen erre bekiabál, hogy mindjárt megyek édesem.mármint a kezemben síró gyereknek aki pusztán éhes volt...kicsit kiakadtam..mintha ő lenne az anyukája..na de mindegy..csak vége lesz ennek a napnak...remélem!

Amúgy ma eléggé alvósak vagyunk nem tudom mi lelte a fiam..remélem nem beteg :lol: Bizti a amelegfront... vagy unja a nagymamaát :lol: de gonosz vagyok :lol:
Csók

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Sziasztok, ismét gyors bejelentkezés. Nem tudom, mi van ma Nórival, délelőtti játszózás helyett el kellett menni intézkedni, kocsiban aludt egy keveset, de inkább nézelődött, ebéd után meg úgy beájult cicin, hogy semmire, de semmire nem ébredt fel, pedig próbáltam böfiztetni, aztán vízszintesbe tenni (erre szinte mindig felébred), hasamra fektetni, aztán végül bedobtam az ágyába és majd' egy órája szunyál, ki érti ezt???
Voltam gmailen, csudaszép babáink vannak, de tényleg, mindenki nagyon tetszetős :D.
Csöpp, olyan már nálunk is volt, hogy otthagytam Nórit egy karikán lifegő játékkal kb. 2 percre, és mire visszaértem, a felkarjára varázsolta, ilyen hippis felkar karkötő gyanánt, nagyon viccesen nézett ki vele :D. Amúgy állati aranyosak ezek a Balu-vigyorok, Nóri is kis vigyori ha éppen nem küzd a pocakkal, rengeteg vigyorgós képünk van, majd dobok már én is gmailre. Aranyos lehetett Apa az anyáknapi ajándékkal, biztos nagyon meghatódtál :). Én Nórit kaptam angolpólyába csomagolva, még ragacsosan :D.
Nadi, az az 50 faktoros sapesz komoly???
Hibernia, az a lefelé görbülős fotó nagyon komoly, ilyet Nóri is tud, én hetekig vadásztam, mire le tudtam fotózni, mert mindig mire előkaptam a gépet, hatalmas érdeklődéssel azt figyelte, és el is felejtette, hogy éppen arról próbált győzködni, hogy neki most nem jó :). Aztán végül csak sikerült lekapnom, amint lesz időm, küldöm gmailre, az övé is olyan meggyőző, mint Petié. A többi képen meg tényleg nagyon szép Peti – amúgy az eddig leírtakból meg fotók alapján sztem is van bennem egy kis művészlélek, de jó értelemben gondolom ám :).
Zsu, az a szemöldökhúzás tényleg nagyon cukesz :)
Mayday, szívből sajnálom Angyalkádat, el sem tudom képzelni, milyen lehet egy ilyet feldolgozni :(. Viszont igazad van, itt van a te csodaszép Bálintod, aki mindenért kárpótol :).
Valaki írta az MTV-s várandós tiniket, néha én is nézem, volt benne egy rész, ahol csak olyan eseteket mutattak, akik örökbe adták végül a babát, na én azt bőgtem végig, Apa mondta is, hogy tiszta hülye vagyok, hogy ilyet nézek, és tényleg...utána órákig puszilgattam meg ölelgettem Nórit, és dünnyögtem neki, hogy mi sosem tudnánk odaadni őt...tiszta zizi voltam ettől a résztől!
Törpi – ekcémát sajnálom, nekem is van, aggódok is, hogy Nórinak lesz-e, remélem megússza. Amúgy erre babáknak most mit lehet használni? És javulgat tőle? Ja, gratu a méretekhez :).
Mucus, neked is gratu Koli méreteihez – hiába, mindenki szépen gyarapszik :).
Szélcső használat – én nem kérdeztem senkit, hogyan kell, nekünk működött, de volt, hogy 1 centinél jobban bent volt, ezt most olvastam először, hogy csak addig lehetne...mind1, most már kb. 1 hónapja nem kellett használni, mert működik a hasmasszírozás, remélem nem is kell már.
Hozzátápival kapcsolatban jó olvasni a különböző véleményeket, bár én maradok a saját elképzelésemnél :) - amíg lehet és bírom szusszal, anyatej. De már nagyon kíváncsi vagyok a kóstolgatásra, főleg a fejekre, amiket Nóri fog vágni hozzá – néha a sima vízre is úgy tud fintorogni, meg kell zabálni :).
Talit én kihagyom, az összes augusztusi hétvégére be vagyunk táblázva, rokonok, barátok látogatása, grillpartik, stb. Majd a következőre megyek – és kíváncsian várom majd a beszámolókat meg a fotókat, ugye csináltok majd fotókat?
Ja, babaszórakoztatás – nálunk mindig van tükör előtti parádé (imádja), aztán egy kis önálló játék a játszószőnyegről lelógó figurákkal (ezeket igyekszem sűrűn variálni, de így is elég hamar megunja), aztán egy kis torna, hasrafordítás, görgetősdi (textilpelussal alatta, annál fogva görgetem hátról hasra és onnan vissza hátra, szintén imádja), kötélhúzósdi (játszószőnyegre akasztható tartókarikák egymásba akasztása, végére valami érdekes játék, amibe belekapaszkodik, és mehet a kötélhúzás:)) aztán amikor már mindent un, jön a 2 jollyjoker valamelyike, kaptunk ajándékba egy madarat meg egy kutyát, ilyen készségfejlesztő játék, mindkettőnek nagyjából ugyanazok a funkciói (rengeteg, majd teszek fel erről is képet), csörög-zörög-sípol, csiri-csáré színű, nagyon hatásos, ezekkel még a játékidő vége felé is fenn lehet tartani az érdeklődését egy ideig. Nagyjából ennyi – én mondókázni, énekelni csak peluscsere közben szoktam neki, máskor nem köti le.
Egyelőre (ezek szerint “n” nélkül, köszi Zsófesz :)) ennyi, megnézem, mi van a Kicsikével, még mindig gyanúsan nagy a csend...
Ja, Zsófesz, grat. az éjszakához, tartsa meg jó szokását Samu :). Nekem párom huga ígért egy Cindy-féle kismama dvd-t, de még nem kaptam meg. Ha már megnézted, érdekel a véleményed - mennyire döglesztő?
kovmarti
 
 


Meg is csináltam az A edzésprogramot. :) Nagyon kemény! :lol: 10 perc, szinte csak nyújtás az egész. Ezt elvileg már szülés után egy héttel kellett volna kezdeni... A B program lesz a tuti, azt hiszem, de ma már nem csinálom meg azt is. :) Az is csak 10 perces. A C viszont egy teljes edzés, ha már belejött a kismama. Cindy :) azt 6 hét után kezdte. Na, de ő már előtte 5 hete előmelegített... :D

Kovmarti, várjuk a képeket!

Petiről nagyon jók az újak is. Milyen szép helyen vagytok! A képet nézve ideérzem a sós víz illatát... Hmmm... De jó lehet! :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Zsu, szerintem anyós így próbál meg visszavágni kicsit az eltiltásért cserébe. Agyamra menne... :D Kitartás! :wink: Amúgy nem félsz, hogy beleolvas a fórumba? Vagy nem jár a gép felé? Én pisilni sem mernék elmenni, vagy előtte kinyomnám a fórumot. :) Minden esetre tök jó, hogy leírod, mert így legalább nekünk jó kedvet csinálsz... :D :D :D

Szerintem délelőtt-délben kéne talizni, amikor már mindenki éber, vidám, és még nem kezdődik a késődélutáni nyűgi. 10 vagy 11 óra körül. Mit szóltok? Amúgy nekem mindegy, csak látom, hogy senki nem dob be ötletet. :D Ehhez már írhatjátok, hogy korábban vagy később lenne jó... :D Vagy esetleg maradjon ez... Na, várom a véleményeket! :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Nekem tetszik az időpont..sélután mi is nyügisebbek vagyunk..

Most sak ennyire, ha tudok du/este jövök

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hali!!!

Először is tali...Sajna,én nem tudok menni... :oops: :( A 29. apa uccsó munkanapja,illetve nem is az,mert októberig még 7végente gályázik.Szóval sorry.De gondolom később is szervezünk még,ugyi?

Zsó,én kíkérni magamnak a rosz hejesírást,én túdní igenis csak ügyesen,okosan irní.Hejes ígeragózással. :lol: :lol: :lol:
Viccet félre téve én sem voltam tudatában ennek az egyenlőre-egyelőre okosságnak.Ha nem írok helyesen az általában direkt van(viccelésből,no :D ),vagy csak hamar gyorsan gépelek és nem olvasom át mielőtt elküldöm. :wink:

Zsu,anyós... :roll: Próbáld meg úgy felfogni,hogy ilyenkor talán tudsz pihenni.

Kovmárti,én írtam a Várandós tiniket.Tudom melyik részt "mondod",Catelynn és Tyler adták örökbe a babájukat.Szomorú rész volt,de szerintem jól döntöttek,mivel jobb életet akartak biztosítani a lányuknak,mint amit ők tudtak volna nyújtani neki.Meglepően érett döntés két 17 évestől.Nagyon aranyosak voltak és én is sajnáltam Őket. :(

Mennem kell,visítás van.Aludt kemény 23 percet,most meg úgy üvölt,mint akit ölnek... :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Sziasztok!!

Na végre van prögés,alig győztem olvasni! :D

Sejtésem beigazolódott,megvolt az ára a napközbeni sok alvásnak,keltünk fél 3kor.Evett aztán játszani akart,(én persze nem :lol: ),így a hátára fordítottam és úgy hagytam,kis gügyögés után bealudt.Először hasra tettem de tornászkodott,kinyomta magát és sok kaját visszabukott.Kelemes utcafény bevilágított,így azért valamicskét látott is,de szépen elaludt.És 3/4 7kor keltünk ismét.Ma kevesebbet alszik,egész nap kb 2,5 órát.Kicsit nehéz lefoglalni,de remélem éjszaka jobban alszik majd.

Apa ma reggel jött haza,így reggel el is húztunk nővéréjékhez,hogy nyugodtan aludhasson.Lehalkította a telóját,ezért hiába vártuk,úgy kértem aput meg hogy menjen már át és csörgesse fel.Úgyhogy negyed 2re ért le hozzánk.Kb 12-re kellett volna,vagyis erre számítottunk,mert kb 11ig szokott aludni.

Nekem egy bajom van az időponttal,hogy ha meleg lesz,akkor tűz a legjobban a nap,3ig.Nem tudom mennyire van ott árnyékos hely,meg mennyire fogunk leizzadni.Szerintem kicsit korábban kellene.Vagy az Allé se rossz,ott mindenki el tudja magát foglalni,gondolok a férjekre.Mi is le tudunk ülni valahová közösen és se a pelusozás,se a szoptatás nem okozhat gondot.Én támogatom.Ha ezt szavazzuk akkor az időpont mindegy ,akkor jó a 11 is.

Zsu:szerintem simán jöhetnek a férjek is.Teljesen korrekt az időbeosztás látogatásra anyósnak!

Nyílvánosan üvöltő gyerek:kicsit kellemetlenül érzem magam ilyenkor,de próbálom hamar megnyugtatni.

Hibernia:pofivágásból ti vagytok az élenjárók! :lol: De egyébként nektek volt a legnagyobb a fejkörfogat,legalábbis akikről tudok :D

Kovmarti:akartam is írni hogy ti is dobhatnátok már friss képet!!Rég nem láttuk Nóri babát!

Na megyek,van egy kis dolgom...Majd még jövök...
Készülök egy kis meglepetéssel :) Ha sikerül :D

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


23 perc... Nekem azóta alszik. :) Az előbb már felsírt, puccba vágtam magam szopihoz, erre alszik tovább... Ha tudnám előre, hogy most 2 órát aludni fog, én is rögtön ágyba bújnék. :?

Én is szoktam direkt rosszul írni. Pl naggyon... Ezt az egyelőrét érdekesség miatt írtam le, mert van pár ilyen, amin nagyon meglepődtem az életem során, hogy hogyan kell leírni, ezért jól meg is jegyeztem. Na, ez is köztük van. Gondoltam, megosztom veletek. :)

Ne már!!! Csúnya vendéglátás!!! :evil:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Akkor legyen Allé. Nekem tökéletes. Ercsivel is ott randiztunk a kismama napon. :) Kata, merre jársz? Napozol, medencézel? Néztem a képeket. Gyönyörű az a kert! Nővéredék sajátja, vagy társasházban laknak?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Csöpplány, milyen meglepi? Majd mesélj!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


csöpplány kösziiiiiiiiiiiiiii, fejkörfogat ez az. :D amúgy innen jut eszembe, nem meséltem még, hogy behoztak mellém a 3. napon egy császáros babát - és miután tudtam, hogy Peti fejkörfogata nagy volt, mikor megláttam a másik kisfiút kiszaladt a számon, hogy te jó ég, mekkora feje van... :oops: Kb 2x akkora volt, mint Petié, nagyon durva volt... :shock:
Azóta is szégyellem... :?

hibernia
 
 
 


Na elkészült a meglepi!

Itten van...Remélem tetszik :D

Kép

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


ja amúgy én is égek, ha nyilvánosan sír Peti, bár már edzésben vagyok... :( séta vége felé mindig rázendít - kivéve ma, mikor kenguruval sétáltunk, olyan jó volt. :D kicsit beizzadtam, de kibírható... :)
mindenkinek ajánlom a vicces színű kengurunkat... :)

hibernia
 
 
 


ja igen, csináljatok sok-sok képet lécci lécci a taliról!!!!

hibernia
 
 
 


júúúúj csöpplány ez csúúúúúcs mindjárt végignézegetem egyesével, de sírás van... :?

kösziiiiiiiiiiiiiii

hibernia
 
 
 


jajj hát de drágák vagyunk. :D :D

ja igen, akartam írni még új képekről, hogy charlott, krisz nagyon aranyosan figyel az első képen. :) :) és mindkettőtökre tökre hasonlít!!

zsu, anyósok már csak ilyenek, nálunk is folyton ez ment, hogy etessem most, ne etessem most, miért csak ennyit adok, miért adok annyit, miért méricskélem, ha sír, majd jön a jó nagyi és megvéd a csúúúúnya anyutól kb... :D de mindegy, hát ez van, biztos mi is ilyenek leszünk... (pedig nem :lol:)

barba már te is tornázol - áááá, ne csináljátok lányok, lelkiismeretfurdalásom lesz...

mayday és októberig csak 7végén van munka? vagy hogy?

kovmarti, tök jók a szórakoztatós tippek, a forgatás majd én is kipróbálom!

hibernia
 
 
 


ja igen, akartam kérdezni, otthon mennyi is a rota oltás? és 2x kell, ugye? itt 2x adják, 60 euro / db.

hibernia
 
 
 


Csöpplány,ez nagyon kirááááály!!!! :D :D :D :D
Köszike szépen!!!
Tényleg nagyon szépek vagyunk!!! :D

Hibernia,igen,októberig megy ez a 7végezés.De én már ennek is örülök,mégse mindennap... :?

Én most szaranya vagyok.Fiam fekszik a kiságyba,alszik 3 percet aztán 6ot üvölt.Utána újra alszik,sír...stb.És én nem veszem ki,reménykedem hátha mégis bealszik...de nem.Most is bőg.Bár ereje alig van.Akkor meg miért nem alszik?Ma se aludt szinte semmit,nekem meg nincs energiám egész nap szórakoztatni,persze neki az lenne a jó.Én vagyok a geci,hogy hagyom sírni?Csak egy fél órát lenne el magába a játszószőnyegen,de nem.Fúúúúúú.Vagy legalább ne unna meg mindent 10 perc alatt.Fáradt vagyok már!!!Szeptembert akarok,apát akarok!!!!!

Nyilvános sírás.Nem is érdekelne,ha nem akadna mindig egy olyan ember,aki rosszallóan néz.Általában nő.Illetve nyanya.Van a házban egy vénasszony,akivel ha összefutok mindig csóválja a fejét,hogy milyen sírós a gyerekem.Aztán benyögi,hogy biztos a tápszertől... :? :roll: Hülye banya!!!Először is tejes gyerek,másodszor pedig a tápszertől se szokás sírni.Szóval tök értelmes egy nő.

Kép

KépKép
mayday
 
 


mayday, biztos a tápszertől! :D :D

kitartás! nem vagy szaranya. ilyet én is csinálok néha, hogy akkor sírjál... :(

ma küldött a júniusi topicból vki egy fórumot belinkelem ide is:
http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=361
na?

hibernia
 
 
 


Csöpp, hát ez álllllati :lol: Kcsit jók a gyerkőcök..aztchiszem visszük a pálmát :lol:

Akkor legyen az alle..legtutibb tényleg nincs gond se a hőséggel se ha esik + minden gondunk megoldva + apák is lefoglalva... bár ők is megoszthatják a tapasztalatokat... :)

Hibernia, tök jók a képek no meg a kenguru.... azt hiszem hétvégén épp itt lesz az ideje brendonozni és nézni egy kengurut....
Amúgy még az előző sorozathoz..olyan tuti képeket tudtok csinálni nekem nem megy..bár sajna nincsen optikai zoom-unk..de azért próbálkozom :)

Mayday... nem csodálom, hogy apát akarod... nem tudom hogy bírod nehéz lehet. No meg védőnőm mondta és igaza lehet: olyan nincs, hogy rossz anya!!!!!!!!!! Szóval nyugi..nekem is van hogy "hagyom" sírni igazából kézben van vagy ott vagyok de csak sír és sír és sír.. a pocak :? ilyenkor nagyon nem lehet mit tenni - ma mivel anyósom felettem állt és már nem bírtam meg lázmérőztem Gabit- na de a lényeg, hogy ha úgy érzed ezt kell tenned tedd ezt... de ha úgy érzed ezzel rosszat teszel a fiadnak azért nézz rá :wink: De nem féltelek..jó anya vagy az tuti..aki robotozik a fiával rossz anya nem lehet :lol:

Barba, nem olvass bele anyós..nem olyan vészes...meg az is..szóval amúgy aranyos vagy hogy mondjam csak most hogy itt a fiam meg egy-két múltbéli jogos sérelem és máris az egész napos összezártság rémálom... de próbálok uralkodni magamon, hiszen szereti a fiam, és neki köszönhetem a férjem.

Charlott annyira tuti baba-mama képeket csináltok..már nekem is kell egy..ha véletlen valamelyiken rajta vagyok elég gázul festek :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Torna..ejj ráérünk arra még :lol:

Pedig nem..de Gabi mellet napközben nehéz..este én meg tuti nem vállalom be..a fejéshez is fáradt vagyok akkor már.....

De majd ha meglesza bringa..remélem nem csak porfogó lesz mert kikapok :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Csöpplány, egy angyal vagy! Köszi szépen! Én azt hittem, Jakab papának készül valami meglepi. :) Nagyon jó lett!!!

Hibernia, az a beszólás... :oops: :lol: :lol:

Mayday, amit te kibírsz... Én már rég megőrültem volna. Sokszor eszembe jutsz, amikor 5-kor már az órát figyelem, hogy még egy óra..., vagy amikor egyedül fürdetek... Meg tudom csinálni, de mennyivel egyszerűbb ketten! Kitartás, már nagyon kevés van hátra!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Na Szép Jó estét Mindenkinek!

Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de a 7végén vásárolgatni voltunk, és a változatosság kedvéért ma, holnap és holnap után nincs áram reggel 8-tól este 4 ig! Tökre jó! :twisted: :twisted: Bár mondjuk elfoglaljuk magunkat, mert ma is tesóméknál voltunk! :D Bár nem volt az a strandolós idő, mert még du. esett is, de mi jól éreztük magunkat! Holnap is megyünk, de holnapra már 30 fokot mond! Remélem tudunk napozni és fürdeni is már! :D Majd kiderül! :D

Velünk egyébként minden rendben! Vagyis, ma voltunk a dokinéninél, mert a jobb szeme folyton könnyes volt. Most kaptunk egy szemcseppet, reméljük segít, és nem kell átmosni a könnycsatornát! Amúgy Kendra végigalussza az éjszakákat, és amikor fent van, nagyokat mosolyog és gügyög egyfolytában! :D Annyira édes!

Barba!
Tényleg az Allé-ban találkoztunk! szóval nekem csak jó élményeim vannak ezzel kapcsolatban! Nekem az időpont teljesen mindegy! Amit megszavaz a többség! A ház a tesómék tulajdona és kertes! Imádunk ott lenni! Kendrának már bérelt hűvös helyei vannak! :D

Csöpplány!
Köszönjük a meglepit! :D Nagyon aranyos!
Úgy látom, te ilyen kis ügyeske vagy "szerkesztés" terén! Lehet, hogy lenne egy feladatom a számodra! Mit szólsz? Bevállalod? Egy kép nagyságú helyre kéne nekem 4 db képet rátenni! :P Nem tudom érthető-e! :oops: Írj majd, hogy "elvállalod-e a megbízatást!" :D

Mayday!
Sajnálom, hogy nem jössz! Pedig úgy megismertelek volna téged is! Na nem baj! Szervezünk mi még talikat! :D És akkor nem maradhatsz le TE sem és Hibernia sem! :D:D

Most megyek, de holnap este még jövök szerintem!
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát és holnapra gyönyörű napot nektek! :D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Halihó!!

Charlott:_Krisz nagyon cukkeráj! :D Imádom a baba-mama képeiteket,olyan édesek vagytok együtt! :D

Lányok,ugyan már,reméltem hogy tetszeni fog.Ha nem baj azokat a képeket tettem be amelyikek nekem a legjobban tetszettek,vagy amelyiken a legjobban látszanak a kis gyönyörűségeink!

Ne már,Mayday :( Direkt miattad tettük aug 20 utánra...gyereeee márrrr!!!!Légysziiiiiiii :D

Hibernia:itthon 17200/db.A másodikat legkésőbb 6 hónapos korig be kell adni.És nem minden rota törzs ellen nyújt védelmet,viszont elvileg gyengébb lefolyású lehet tőle a betegség.Ráadásul szájon át adják be.Mikor voltunk a 2 hós oltáson egy anyuka akkor adatta be a rotát,és mikor kijöttek és öltöztette fel a babát,visszabukta majdnem az egészet.Nesze neked 17 ezer ft :S

Mayday:dehogy vagy szaranya,van hogy én is hagyom sírni,de ez mostanában,azaz kb 1 hónapja elég ritkássá vált.Nagyon keveset sír.Én azt szoktam hogy ha nagyon kész vagyok már,hogy beteszem az ágyába és elindítom a forgó zenélőt,az általában leköti.Vagy a pihiszékben az állatkái.Most meg favorit a napocskája.Képes 3/4 órát is eldumálni meg röhögni vele/neki.Nagyon édes. :D Szaranyák nincsenek közöttünk,mindannyian a legjobb anyukák vagyunk,hiszen a legjobbat akarjuk a gyerekeinknek,szóval már nyerők vagyunk :D
Tápszertől sírni?Akkor az én gyerekemnek egész nap üvöltenie kéne? :D :D

Maradjunk akkor az alle-nál..Most már csak az időpontot kellene lefixálni.

Balu elaludt fél 8kor,fél9kor keltettem,mert fél5kor evett és ne így menjen neki az éjszakának.Nagy nehezen elnyamnyogta negyed 10re,most aludt be fél 10kor kb.Remélem ma alszik,bár apa kel hozzá úgyhogy nem nagyon érdekel :D :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Laptető!
Azt hiszem most átirányítanám ez az egyik kedvenc oldalamra!
Mici, Bari, Szimbáék, Emerenc, és minden kezdőnek és várakozónak! :D Puszit is küldök ám mellé! :D:D:D :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Ercsi:lökjed mit szeretnél és megpróbálom megcsinálni! :D Barátnőimnek (ha hívhatlak így beneteket :oops: ) bármit :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Küldtem képeket! :)

Csöpplány, majd elküldöd g-mailre is a meglepit, hogy ne tűnjön el? Olyan rossz, hogy új oldalra kerültünk. :cry: :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Csak bekukk...újra éjszakás.
Nyáladzunk,nyűglődünk,kaja adagot se akarja megenni :arrow: tuti a foga. :roll:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Brühühüüüü mi nem vagyunk rajta a meglepin. :( Vagy csak nem ismertem meg Kolit. :shock: :oops:

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Jó reggelt!

Tegnapi nap döbbenet volt..Gabi 8ig aludt, aztán még aludt fél órát, aztán másfelet és még este is aludt fél órát...az éjszakát megint átaludta...haj de jó volt :D
Na ma van a nagy nap...anyósom otthon de elvileg ma már nem jön a megbeszéltek szerint...nagyon kíváncsi vagyok hogy is lesz..remélem tartja magát :D

Mucus, nálatok is már fog? Azta azért vagytok már páran. Mi is nyáladzunk és egyre több minden meg y a szájba..tegnap a játszószőnyeg ívjét kezdte el csócsálni igazi átéléssel..meg kellett zabálni :lol:

De ami a furi, hogy minden ami a kezébe kerül megy a szájba előbb utóbb...kivéve a cumi..pedig vettem neki nuk-osat hátha az bejön de eddig nem.ez van marad az öklöcske :)

Tali: maradjunka délelőttnél! Akkor 11 óra vagy 10?

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Samu állati cuki..na meg mekkora már!
Az a nézés az utcsi képen..imádom :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?