Új privát üzeneted érkezett!

Timi! NEEEEE MÁR! Nem hiszem el. Pedig abban reménykedtem, hogy befér. Mondjuk kéne venni egy új autót egyébként is, de nincs miből. A férjem kocsija 18 éves VW Jetta, nekem meg kölcsönautóm (egy Audi) van még pár hónapig, de egyikbe sem fér el a 3 hordozó. Mi kell ide? Egy tank?
Az én csajaimat agyon dicsérték múlt héten, hogy milyen jó kislányok és ezek sosem sírnak, meg Úristenténylegéjjelisalszanak! Na a következmény az lett, hogy most állandóan sírnak és éjjel sem alszanak. Pedig eddig tényleg jó volt, mert éjjelente csak 3-4 cumivisszaadás volt Katának és kész, illetve napközben ha vendégek voltak akkor elcsodálkozva néztek és mikor egyedül maradtam velük, akkor kezdtek nyűgösködni, de ez még belefért, mert volt rendszer (kétalvásos+egy pihi fürdés előtt). És most nincs alvás, nincs nézelődés csak folyamatos üvöltés. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
tigriske1978
 
 


Először is

Nyuszikám! Isten éltesse Balázst és Noémit!!! Örülök, hogy jól sikerült a party, képekre én is kíváncsi vagyok.
Elnézést a késésért, de szombat estére Emma belázasodott, rontottunk haza hozzá vasárnap lagzi után, majd mikor géphez ültem, elment az áram az egész környéken, de még Szombathely egy részén is. Remélem nem lett baja a gépnek (most lap-top-nál ülök).
Az éjszakánk cudar volt, pedig 5 órai fekvéssel 6 óra autó-úttal, annyira kívántuk az alvást, de Emma láza nem ment le 2 Germicid és 2 adag Panadol után se, csak 39-ig. Persze most napközben meg alszik a Kincsem szinte állandóan, ha ébren van, meg bágyadt szemmel bújik hozzám.
Na ilyenkor mi van a hisztis Mírával? Még egy ember kell hozzájuk.

Vanda, nagyon vagányak a taxikkal! Menni is tudnak már vele? Nekünk a motor még nem igazán gurul alattuk. Alvós kép :D

Timi, ez iszonyú! Remélem hamar kiderítik az okot, de nekem az az érzésem, hogy többnyire csak találgatnak :?
Ülések nagyon szépek!!!!! Tetszik a szín. És persze a manók is benne :wink:

Bocsi Lányok, most megyek kicsit hunyni, mert lefordulok a székről. Később próbálok reagálni másra is :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Tigriske: mérjek neked, hogy pontosan mennyi a szélessége? Mert maga talp keskenyebb, de fent szélesebb szerintem. Ha kell, akkor mérek neked szívesen!
Nálunk is addíg tart az tüdér-angyalság, amíg van szórakoztató személyzet és minél többen vannak, annál jobb kislányok. Aztán itt maradok velük egyedül és megkergülnek.

Alexa profin berreg. :D Meg néha indiánba megy át, szája előtt rángatja a kezét és közben kiabál.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Törpi: szegény Emma! Gyógypuszik neki!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép

Na, az előbb kaptam egy enyhe infarktust Hanga mutatványától! És mindenféle segítség nélkül lejött és kiröhögött. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok Lányok!

Először is:
Noémi, Balázs, Isten éltessen Benneteket sokáig!!!!!

Pénteken írtam egy halom dolgot, mindenkinek reagáltam minden felvetésére, erre jött a vihar és elszállt minden... ááááá,.. nem volt erőm újra írni...

Timi,
szépek az ülések, használjátok egészséggel! Nekünk mondjuk nagyon bejött a TR is, de ízlések és pofonok...

Nyuszi,
én már rájöttem, hogy két ilyen kis manó mellett nem nagyon lehet olyan vendégeskedést szervezni, ahol nekünk kell főzni és készülődni, mert úgysem jön össze.... Mi is vendéglőben voltunk és örültem, hogy magunkat össze tudtam szedni időre! Nekünk egyébként még nem jön be az 1 alvás: délben olyan fáradtak, hogy nem esznek, majd 1 órát alszanak csak, mert éhesek... ördögi kör!

Vanda,
nagyon helyesek az aprólékok! Mikor kezdtek el igazán taxizni? Nálunk Fanni tudja már valamennyire hajtani, de többet megy hátra mint előre, Matyi viszont állandóan feláll és csak tolni akarja.

Tigriske,
elalvás tanításához egy kicsit mi hagytuk sírni őket, de tényleg csak kicsi volt, mert 2. nap már szinte egyik sem bőgött és mióta egyedül alszanak el, szinte végigalusszák az éjszakát, ha nincs bajuk. Ja, és mi is nagy cumidugdosós-felkelősök voltunk, de idővel a cumit is megtanulják visszatenni maguknak, ha csak nem keveredik el valahová. Ja, ezzel kapcsolatban is hallottam már, hogy több cumit készítenek éjszakára a kiságyba, hogy tuti találjon egyet a gyerek.

Törpi,
nagyon sajálom Emmát, remélem jobban van! Kiderült, hogy mi a baj?

Nálunk egyébként fejenként kb. 3-3 foguk jön egyszerre, de nagyon jól viselik és már rohannak, mint a veszedelem! A játszótéren jókat mosolygok az anyukák szánakozó pillantásain, amikor próbálok kétfelé szaladni utánuk, de valahogy ez már teljesen természetes. Csak akkor veszem észre, hogy milyen fáradt vagyok, amikor este azon nyomban elalszom, ahogy leteszem a fenekem.

További szép napot mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Ezek a Manók a frászt tudják ránk hozni:
Kép

Elég rossz minőség, telefonnal készült...

Cumi: mostanában flóra elalszik ringatás nélkül, úgy hogy 2 db cumit kap. Egyik a szájában, a másik a kezében és fél órán keresztül rakosgatja: ki-be- csere. Végül elalszik.

Engem is érdekelne, hogy mikortól tudják magukat hajtani taxival, motorral...

t-pk
 
 


T-pk: :D :D Édes!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vagányak a kis akrobaták. Kicsit amolyan hehe-nem-csak-én-kapok-frászt érzés. :lol: :oops:

Törpi!
Gyógyuljatok!

Taxi: nem régen örököltük egy ikres ismerőstől. Inkább a motorokkal mennek (az is van balutól), ez a két taxi zenél-sípol, pörög a propellere meg mifene, ezekkel jobbára "csak" zajolnak. Amúgy mostanában kezdtünk próbálkozni, eddig csak a lakásban, de szerintem most már lehetne mocizni az utcán is.
vovanda
 
 


Timi, hihetetlen a csaj! Én Vandával együtt röhögök a markomba :lol: :lol: Mik lesznek még itt???? :roll:

T-pk, oda hogyan, de tényleg???? :shock: :shock: :shock:

Szizzsófi, ezek annyira jó pillanatok :D Sok-sok ilyet még! A kombó ötletét jónak tartom! :lol:

Emma láza napközben lement, ahogy tegnap is. Remélem annyira nem lesz rossz az éjszakája, mint tegnap. Napközben viszont szinte folyamatosan aludt. Délelőtt volt fenn 2 órát, aztán délután. Most 6 óta van fenn, de szerintem szokásos fél9-es alvás menni fog.

Kicsit vidámabb; Míra szövegelései: cipő helyett paci, lepke helyett kepke, a csücs szóra már hallgat és maga is mondja, mikor csinálja vagy épp elesik, Emmát szólongatja már. Most ennyi jut eszembe. Ja, és egyedül mászik fel a csúszda létráján, feláll a tetején, csücs-öt mondva leül és egyedül lecsúszik. Majd fut az elejére megint felmászni. Pár napomba telt, míg leszoktattam arról, hogy ne a csúszka részén másszon fel, mert hát miért is ne ott legyen a poénos.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nálunk Réka a dumás. Balu, Nyanyi (Dani), anya, apa, maci, cica taxi (toszi), kaja, kanál, inni,tété (TV), kérek, tessék, köszi ilyenek mennek.
Dani pasiból van: autó, kaja, tekjcsi, tété (TV), toto (Thomas), te (telefon). :D

Törpi!
Ronda dögök vagyunk, röhögünk. Fuj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
vovanda
 
 


Pár hónap is már mi is ilyeneket mondunk, de jó! Mi szavalunk csak, de én nem értem, de ők egymást szerintem igen. Flóra rájött, hogy sütifaló orrát kell megnyomni, Jázmin is nézegette, de nem csinált vele semmit. Odament F. dumált neki, J. onnantól 5 percen keresztül nyomkodta az orrát. :roll:

Hogy mászott fel oda F.? Ezt kérdezitek? :roll: Hát szerintem még sok ilyet fogunk egymástól kérdezni...mindenre képesek...

t-pk
 
 


Vanda, jó kis dumájuk lehet már :lol: Gondolom Ti sem szakadtok meg rajtuk, ááááááááááááááááááááááááááá :lol:

Amúgy csak kicsit röhögünk, és csak azért, mert megkönnyebbülünk, hogy nem mi csináltunk valamit rosszul :wink: Tudod, ez amolyan felszabadító röhögéd :wink: :oops: :roll: [/quote]

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
Danit hallanád, hogy ordít, amikor nem sikerül dekódolni, mit akar. Réka meg hihetetlenül cuki, ahogy csacsog. Anyja lánya: igazi dumazsák. :lol: :oops:
Beszélgetnek is, a múltkor meg kukucsot játszottak. Réka ült az etetőszékben, Dani már a földön, és onnan: kukk! És röhögtek ezerrel.
Na de a mai nap az nem volt ilyen derűs: egész délelőtt tépték egymást hárman. Asszem, kicsit megőszültem. :D
vovanda
 
 


Sziasztok!

Húúúúúúúúú fáj a fejem! Kész vagyok! Remélem hat a kávé és vettem már be gyógyszert is, mert hányingerem is van némiképp.

Képzeljétek, végre most először igazán megjött. Ennek már örülök, mert idegesített, hogy már a srácok lassan 8 hósak és még semmi. De úgy látszik rendeződnek a hormonok. Bízok benne, hogy nem lesz máskor se másabb, mert a srácok előtt felettébb erős volt görcsös is... Most meg nagyon enyhe. Reménykedek :)

Timi, T-pk: nagyon jó kis képek. Nekünk nincs ilyen asztal se szekrény, talán azért nincs is ilyen fotó. De Johi és Vera ha kipakol a polcról szivesen bemászk :D Srácok remélem ezt nem utánozzák majd!

Motor: szerintem másfél évesen már mehet, de akkor még óvatosan, aztán majd ha van nagyobb gyerek a közelben, simán begyorsul, és ti meg kapjátok a frászt :D

Törpi: sajnálom a betegséget.

Dumás csöppök aranyosak lehetnek. :)

Kata
labkat
 
 


Még akartam kérdezni, hogy a csaszi seb közepén van egy csomó. Nem látványos, csak tapintható. Nektek???

Kata
labkat
 
 


Labkat: fejfájást sajnálom! Menzesz nekem ki sem maradt és az elején egész jó volt, mert nem görcsöltem úgy, mint a terhesség előtt (akkor a legerősebb fájdalomcsillapítóval is örjöngtem), de szép lassan ugyanolyan lesz sajnos, pedig annyira reménykedtem, hogy majd a terhesség javít ezen az állapoton. Drukkolok, hogy nálad ne így legyen!

Törpi: Emma jobban van?

Dumások aranyosak lehetnek. Nálunk Alexának be nem áll a szája, Hanga is egyre többet "beszél" babanyelven persze, de nagyon komolyan néznek a szemembe és úgy mondják. Úgy szeretném érteni!

Majd szétrobbanok az idegtől! A szomszéd telek üres, illetve ember-magas gazzal van tele, mert a tulaj nem kaszálja. Most idehozott egy lovat. Irdatlan büdös van tőle és a másik szomszéddal meg közölte, hogy ne engedje oda a gyereket, mert harap. Nem köti ki, és nem keríti el, a kerítést úgy oldotta meg, hogy kihúzott két madzagot, hogy ne tudjon az utcára kimenni. :shock: :twisted: Imádom a lovakat, de nem ilyen formában, meg nem is a ló tehet róla. Krisztián tegnap szólt az ürgének, azt mondta, akkor hátrébb lerekeszti-köszi, ott teregetem a ruhákat, jó lószagú lesz minden és majd elviszi, ha lelegelte a gazt! :shock: Szerintetek???? Eddíg is utáltam itt lakni, de most megkaptam a végső lökést, hogy beszéljek a mamimmal és költözünk jövőre, az tuti!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata!
Nekem is dudorodik egy helyen a heg, normális. Ha nem fáj, nem viszket, akkor nem kell vele csinálni semmit, így gyógyult.

Akkorát röhögtem ma délelőtt. :D
Van egy barátnőm, gyerekei enyémmel egyező felállásban (nagyfiú+ikrek). Ma délelőtt együtt sétáltunk a belvárosban. Az már ugyen önmagában közfeltűnés, hogy két anyuka, két ikekrocsi, összesen 6 gyerek. De nekünk ma a két nagyot (akik egyforma magasak, mindkettő szőke-kék szemű) sikerült egyforma pólóba öltöztetni (véletlenül). Szerintetek mennyire bámultak meg minket? :lol: :lol: :lol: :lol: Kérdezni senki nem mert semmit, akkora volt a túlerő. :D
vovanda
 
 


Timi! Mérjél légyszi, de ráér. Nem semmi Hanga!

T-pk! Te jó ég, még jó, hogy nálunk sincs ilyen szekrény.

Móni! a csajok is maguktól alszanak el esténként már 3 hónapja, és eddig nem volt gond az éjszakával. Most valami nem stimmel Zitánál, felsír keservesen, de ha felveszem elalszik fél percen belül, ha nem veszem fel csak simizem akkor tovább tart. Ha fájna a foga, akkor nem aludna el rögtön ahogy felvettem, nem? Nem tudom mi lehet ez.

Zsófi! Kombó :lol: :lol: :lol:

Törpi! Jobbulást Emmának +++ gyógypuszik!

Vanda! Nem semmi menet lehetett, gondolom azért az emberek alig tudták visszafogni magukat, hogy ne kérdezzenek.


Szerintetek létezik, hogy azt mondta ma nekem Zita, hogy anya?

Kép
tigriske1978
 
 


Vanda: szép látvány lehettetek! :D Nem csodálom, hogy nem mertek kérdezni! :lol:

Tigriske: ha mértem küldöm priviben.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tigriske: megvan a kocsi? jo lett? csak mert a Csaj már írt értékelést, én mit irjak?
bocsánat de ki se látok a kupiban :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok! Megvan és jó lett. Pont ma mostam ki. Szerintem írhatsz jó értékelést, mert nem volt semmi gond. Van a huzaton néhány kisebb hiba, de nem érdekes. Még egyszer köszönöm!

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: oksa, használjátok egészséggel, igazán nincs mit, máskor is szívesen :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Vanda: hm, néha mintha viszketne a dudor, gondoltam is arra, hogy esetleg ahogy összevarrtak, egy szőrtüsző ott bent a bőr alatt csinál némi galibát. Ezzel kapcs már van tapasztalatom, szóval lehet hogy az... Majd figyelgetem!

Timi: nekem sose volt vészes a mensimnél a görcsölés, és a vérzés sem. Remélem most ez áll vissza, mert Johi után olyan volt, mint amit mesélsz. Egy csaj viszont az utcában mesélte, hogy neki pl a második gyerek után olyan kis enyhe lett az összes tünet, és vissza se erősödött. Ebben reménykedek, hogy olyan lesz, mint régen!

Kata
labkat
 
 


Timi Nagyon Boldog Szülinapot!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket mindenkinek! :D

Timi,nagyon boldog születésnapot kívánok! :D :D :D

Timi,Tkata,ezek az akrobaták nem semmik :lol: Bizony mindenre fel kell készülni,hajmeresztő dolgokra képesek.

Dumálások is édesek,nálunk is megy ezerrel :D

Törpi,pici lány hogy van?Remélem már gyógyul :wink:

Vanda,hát ez a séta jó lehetett :lol:

Majd jövök még,megjött anyukám...
Vendég
 


Babus, Nyulasz: köszi! :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok,nem tudok a mamaneten vonalzót csinálni egyéni háttérrel :evil: Miért,nem tudja valaki?

Timi :D
Vendég
 


Zsófi: köszi!

Mi ez a nagy csend mostanában? Merre van mindenki?

Tegnap végre sikerült vennem egy hintát a csajoknak. (én kettőt akartam, de apuka szerint 1 is elég). Na azt az örömöt! Nagyon élvezik! Így viszont egyszerre csak 1 hintázhat és egyedül nem tudom hová tegyem addíg a másikat?! Apuka megint okos volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, Isten éltessen sokáig!!!!!!!!

Vanda :shock: :shock: ez még leírva, nekem is döbbenetet okoz, pláne, aki nem bennfentes, és nem ikres :lol: :lol: :lol: :wink:

Nyuszi, carakszik a gépem, én nem tudok segíteni :( Új vonalzód lenne, új képekkel, ugye? Óóóóóóóóóó, a csudába!

Kata, mensi-ben nem vagyok kompetens, csak és kizárólag gyógyszer tart hormonügyileg rendben. Vérzés alig így is, görcs meg szinte nuku. Max a jelzés, hogy érkezni fog.

Lányok, köszi a jobbulás puszikat, kívánságokat, hatottak. Tegnap estig :? Emma láza elmúlt, kedve tűrhető, bár folyamatosan rajtam lóg, étvágya sok nincs, de azért néha eszeget. Azonban tegnap délután későn ébredt, 6 előtt valamivel, így a fél9-es fekvés szóba sem jöhetett, bár előtte nap működött (akkor még nagyon beteg volt). Sebaj, Míra aludt a szobájában, Emmát lehoztam, nem akartam, hogy hangoskodjon. Oda-odabújt hozzám, de ha simizni kezdtem, hogy aludjon, azonnal felpattant. Ahogy ül a lábamnál, meg se mozdul, bambulja a tévét, egszercsak irdatlan ordításba kezd. Bármit csináltam, nem volt jó. Ez az ordítás majd' egy órán keresztül tartott, és semmi nem segített. Már az ügyeleten gondolkodtam, minden elképzelhetőt gondoltam. Aztán a kimerültségtől bealudt. Mellette mi is apával. Majd fél1-kor újra arra ébredtünk, hogy ordít Édesem. Ezúttal csukott szemmel, szinte álomban, fél órán át. Tehetetlenül fogtam a kezemben, raktam az ágyra, simogattam, ringattam.... semmi nem volt jó. Majd ismét kidőlt a kimerültségtől és aludt reggel 1/4 8-ig. Dokival megegyeztünk, hogy az antibigyó miatt volt, de akkor miért kell neki torokgyuszira adni? Lányok, rémálom volt, senkinek nem kívánom, bár bizti volt már páratok így. És úgy utálom, hogy hiába kérem, mutassa meg hol fáj, nem tudja, csak sír, sír, sír, nekem meg megszakad az a kemény szívem :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, kell a két hinta!

Egész héten nálam van nagyi, segít a beteg csajszim mellett, írni nem nagyon tudok, bocs, most is csak a két és fél órás sziesztát nem akarom zörgéssel megzavarni.
De már ébrednek is, csak kellett leírnom ezt :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,jajj :( nagyon sajnálom.Ilyenkor esetleg nem lehet neki adni nurofent?

Timi,kell a két hinta :lol:

Lányok szemészetre szeretnénk menni,szűrésre.A heim pál-t mondták,valaki esetleg tud dokit ajánlani?A legjobb lenne,ha lenne valahol magánrendelése :roll:
Vendég
 


Törpi: köszi neked is!
Szegények! További gyógyulást Emmának!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, kapott azt is lefekvés előtt, ezért arra is gyanakodtam, mivel eddig Panadoloztam. És ugye állítólag tudják bántani a gyomrot. Csak tudnának már többet beszélni! Ill. érthetően. Mert már fáradt vagyok az egész napos sikertelen tolmácskodástól :? :lol:
Ma adtam neki Normaflore-t is már, most meg egyfolytában fo...-ik. Mitől? A betegségtől v a normafloretól?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: szerintem az antibigyótól megy a hasa, na meg a vírustól is mehet, amit benyalt szegény. A normaflort adjad, mert az csak jó neki most.

2- től 3-ig küzdöttem az ébren tartással, mert Hanga már nagyon aludt volna (gonosz dög vagyok-tudom), de így talán lesz rá esély, hogy ne 2x fél órát aludjanak délután, hanem szépen másfelet egyben. Olyan szépen ment ez jó néhány napig, aztán nagyszülők vigyáztak rájuk. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
Milyen antibigyót kap? Tuti attól megy a hasa, ha legközelebb ilyet akarnak felírni, szólj, hogy ne. Normaflore mehet, meg ha meg tudod vele itatni, 2szer fél zacskó Smecta (enyémek a tápban is kiszúrták, de hátha...)
vovanda
 
 


Vanda, Suprax. Tuti nem engedem többet. Smecta-t kipróbálom, ha nem enyhül a dolog. Köszi!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Alexának kint van a jobb alsó 1-ese is! Így már mindegyiknek két foga van! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, éljen! Akkor már csak 18 van hátra :wink: Azaz összesen 36. Hány álmatlan éjszakát is jelent ez? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,hát ez nem hiányzott...szegénykém.Lehet a feje fájt éjjel,mikor felkelt,legalábbis az unokatesóéknál(5 évesek) mindig kérdezem,ha betegek,hogy mi fáj,és nagyon sokszor a fejüket mondják...nem is gondoltam volna.Gyógypuszik!

Timi,na meddig aludtak?
Fogacskák :D Mostmár akkor annyi foguk,mint fülük :lol:
Nálunk Noémi növeszti most egyszerre a felső négyet,már három kibújt,de 1-2 nap,és a negyedik is kijön :D

Lányok,egy kérdés.Balázs nagyon furán kezdett mászni.Az egyik lábát felhúzza,és a talpával hajtja magát,a másikkal rendesen térden megy.Most olyan kis hikomat mozgása lett...nyugtassatok meg,hogy csak bohóckodik,és másnál is volt ilyen.Ma kezdte,nagyon gyorsan halad vele,de azért kicsit aggódom.Elvileg nem fáj a térde,legalábbis nem volt baj,hogy megnyomkodtuk.
Vendég
 


Nagyon szép az új vonalzód!!!
Mászást ilyet nekem nem produkáltak :shock:
Egyszerre az egész felső sor? Nem aprózza el a kicsi lány :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok! Csak gyorsan:

Nyulaszkám, Noéáminak és Balázsnak (bocs, hogy késtem):

Kép

Nyugi, unokaöcsém is így közlekedett, mert így volt a leggyorsabb! Azóta már szaladgál (6 éves), és stramm kislegény! ;)

Timi, neked:

Kép

Hirtelen nekünk is lett összesen 4 fogunk. :wink: :lol:

Na léptem. Pussz.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


sziasztok
Újra itt, megint sokáig mégcsak be sem néztem, de most megint erős az elhatározás, hogy minden este olvasok-hozzászólok
sajnálom a vitákat
Az autósülés téma engem is érintene, habár tudom hogy 8 hó a határ, de nálunk az van hogy Laura minden autóba ülésnél ordít ha 2 órát utazunk akkor 2 órát, plusz enni sem szeret benne, igy arra gondolok, hogy az üléssel van a baj, és igy nagyon cserélni kellene a nagyobb kategóriára
nekünk STM van isofixel, drága és jó, és a következő ülése is rámegy a mostani isofix talpra, de kevésbé dönthető mint más ülések

az STM starlight nekem is tetszik az lett volna a választás ha bele nem szeretek a Römer King Plusba aminek beépített fejvédője van

szóval szerintetek mi már cserélhetünk 8 hósan ha ül a lány vagy inkább várjak még 1 hónapot és akkor tényleg lesz 9 kiló is meg a korrigált kora is tuti 8 hó????

Cipő még soká lesz aktuális, és orvossal sem beszéltem róla, de én a mezítlábra szavazok és a liliputi cipőkre (persze lehet hogy meggyőznek és betétes lesz)
az biztos hogy cipőn sosem fogok spórolni, mert nekem sok gondom van a lábammal

mi az a hiper szuper nyaralóhely amiről beszéltek?? valami bababarát szálló??

nekem már nem lesz nyaralás mert megkaptam a gyedet és csak tájoltam 2 napig, nem erre számítottam :shock: :twisted:

nálunk fog 1 van Rékának, mozgás már fejlődőben, Réka kúszik, Laura kihagyta a kúszást most mászásfélét csinál ugy hogy leteszi a fenekét a földre, vagyis felmossa vele a padlót :shock:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: szép az új vonalzó! Alexa is előadta a Balázs féle mászást, pont ma. Szerintem azért csinálják, mert gyorsabb és mert talán talpra húzza őket az evolúció. :lol: Megvolt a másfél óra délután is, talán több is, de fürdés előtt is le kellett raknom őket. :shock: Nem értem én ezt. :?
Noncsi tényleg nem aprózza el. Nem semmi!

Rana: köszi!

Reunion: enyémek 7 és 8 kg-osak, de már a nagyobb ülést használjuk. Enyémek sem bírták már a hordozót.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Reunion!
Nem hiszem, hogy az ülés a ludas a sírásért. Inkább a helyhez kötöttség ellen tiltakozik, vannak ilyen babák. Idővel elmúlik.
Üléscserével a 9 kilót mindenképp várd meg.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Rana,köszönjük a köszöntést :D Hova sietsz? :lol:

Reunion,mi is lecseréltük,pedig Noémi csak 7 kiló volt akkor.De még most is csak 8,hááát,várhatnánk szegényre,hogy majd ha 9 kilós lesz :lol:

Timi,evolúció :lol: :lol: :lol:

köszi lányok,akkor megnyugodtam,hogy nem kóros ez a mozgás :roll:

Törpi,köszi.Nagyon nehéz olyan fotót találnom,amelyiket ide be lehet tenni,mert egy síkban van a fejük :lol:
Jobban vagytok?

Na,és akkor pár fotó:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


Balázs nem volt toppon,az én jókedvű huncut kisfiam egy árva mosolyt se engedett el.
Vendég
 


Nyulasz: nagyon jók a képek! (Krisztián kevesli! :D ) Torták is nagyon jók! Nem másztak bele?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, végre!!!!! Egész héten erre vártam! Mi történt a mosoly-gyárban? Elfogyott a varázspor? :( Arany husom! De azért rendben van, ugye? Nagyon szépek lettek a torták is, és az összes ajándékotokat elfogadnánk mi is :wink: Szép család vagytok! De ezt ugyis tudod :wink:
Egy szintben lévő kép nekem is gyéren van, ezért is nem cseréltem. Na meg mert carakszik a gépem, és nincs türelmem kivárni, míg dolgozik, kerreg, kattog.

Reunion, nálunk Míra tűri nehezebben az utazást, bármilyen ülésben. Rövidebb távon nyüszi van, hosszabbra csak alvásidőben indulok, de még úgy is kínlódás, mire behuny. Ezek ilyen örökmozgók, nehezen tűrik a kötöttséget, ahogy Vanda mondta. Én csak remélem, hogy kinövik :shock:

Emmánál fejfádás? Na erre nem gondoltam. De talán nem, ugyanis ma 11-kor délelőtt újra előadta a hisztiből induló fetrengő ordítást. Reggeli tápi óta semmit nem fogadott el, pedig egy egész étlapot vonultattam fel neki. A gyógyszer viszont benn volt a gyomrában. Szerintem marhatta, mert amikor nekikezdett a sírásnak gyorsan csináltam neki tápszert, amiből le is húzott 130-at, majd egy fél üvegest is belekanalaztam (darabosat ilyenkor nem erőltetem, nem hinném, hogy enné), minek után vidáman elballagott és vigyorogva, kacarászva játszott tovább. :shock:
Ja, és este fél9-kor becsuktam az ajtajukat, kijöttem a szobájukból. Negyed óra duma, kurjogatás hol Emmától, hol Mírától, majd csend reggel 6-ig, mikoris Míra tutult fel. Emma 1/4 8-ig aludt :shock: :D
Kijöttek rajtunk is a foltok, Emma egész felső teste. Mírá háta két napja volt ilyen, enyhébb verzióban, nem igazán tulajdonítottam neki jelentőséget. Mint utóbb kiderült rajta enyhébb lefolyásban ment át ez a nyavalya. :shock:
A mai nap csupa meglepetés számomra. Remélem apa valami kellemessel készül, ma van a házasságink (Törpilla812 :wink: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: boldog házasságit nektek! :D Ezek szerint volt egy jó éjszakátok! Na, legyen innentől nagyon sok ilyen! Emma műsora nem lehet semmi. Biztos macerálja a gyomrát a gyógyszer.szegényke. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok
Lehet hogy a helyhezkötöttség a baj akkor,
most hogy mondjátok a Laura kisláyny mióta elindult azóta olyan boldog kis manó, eddig meg csak nézte- nézte a Rékát, hogy kotor le- föl a szobában, és olyan kis szomorka volt meg visszahúzódó, na de mostmár nagyon vagány lett

Nyulász boldog szülinapot a kicsiknek nagyon jók a torták..biztos finom lehetett
milyen a peg perego? szeretitek?

minden játékból kettőt kell venni a gyerkőcöknek?
(ahogy elnézem nálunk Réka mindent elvesz Laurától még akkor is ha neki nem is kell, mert utána eldobja)

Móni
KépKép
reunion
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?