köszönöm a Bence üdvözleteket! Jól megsimogattam a kis gödör fürtjeit meg össze-vissza puszilgattam és mondtam neki, hogy ezt mind-mind a babanetes Csajok küldték!
Mia, itt ugrálok a nappaliban, annyira örülök, hogy minden szépen alakul a kis pocilakóval!!!! (na jóóó, én ilyen ugri-bugrizást már nem tudok csinálni, de gondolatban azért megtettem
)
Kati, olyan jó olvasni, hogy mennyire nyugodt és kiegyensúlyozott vagy! Élvezd ki a pocakosság minden percét és pihenj, töltődj a szabid alatt!!!!!!
Az orrfújás, prüszkölés nem biztos, hogy allergia miatt van. A terhesség is kiválthat ilyet. Bencénél többet kínlódtam, mint most, bár most is volt pár hét amikor folyt az orrom. Olyan volt, mintha allergiás lennék, de nem az volt. A hormonváltozás miatt megduzzadnak a nyálkahártyák és az okozza a kellemetlenséget.
Betti, azért engem sajnálhatsz egy kicsit az allergia miatt. 6 éve vagyok parlagfű-allergiás, de annyira durva módon, hogy kb. 3 hónapon keresztül totálisan bedugul az orrom, de úúúúúgy, ahogy egy náthánál soha. Csak a számon tudok levegőt venni ami miatt a torkom teljesen kiszárad, aludni alig tudok valamit, viszket a szemem és időről időre vízsszerű orrfolyásom van. Egy gyógyszer volt, ami használt az első 2 évben, aztán valószínűleg hozzászokott a szervezetem és azóta nem találtunk másik bogyót az orvosommal ami hatékony lenne... Senkinek nem kívánom azokat a hónapokat. Ezek a tünetek nem csak takarítás közben vagy erősen poros helyen jönnek elő, hanem 3 hónapon keresztül folyamatosan. Egyetlen orrspray van, ami pár órára megszünteti az orrdugulásomat, de az van ráírva, hogy max. 2 hétig lehet használni... hát, én bizony tovább szoktam, mert akkor nem tudnék aludni meg dolgozni...
Bogi, mindjárt válaszolok a prividre!
Csajok, ma jól beshoppinoltunk az Árkádban a Jeans Club-ban. Tegnap nálunk voltak a sógoromék és mondták, hogy őrületes leárazások vannak, így bevetettük magunkat ebbe a boltba. 12.500 Ft-ot fizettünk és vettünk nekem 4 pár tuti szuper balerinacipőt (imádom!!!!!!), egy elegáns fekete felsőt meg egy vékony kötött hosszított fazonú felsőt, a Zuramnak meg egy inget, 2 galléros hosszú ujjú vékonyabb felsőt és egy pólót. Azt hiszem jó vétel volt!