Új privát üzeneted érkezett!

na jöttem :( sajnálom de megjött reggelre:( de mona neked drukkolok neked még összejöhet :):):):)):)
köszike a drukkokat.csillag lehet ezért nem éreztél velem kapcsolatban semmit :) de jól vagyok :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, jottem, alig latok ki a lyukon. Itt meg csak 7 ora. Sajnalom, hogy megjott.:( Nem baaaaj, csikozodsz Velem. En elkaptam Apat este. Illetve O engem. Nem is tudom ki csinalt mit, kivel!!:) Szoval csikozodasra fel!!:):) Nika, ha akarsz meg LH tesztet szoljal es kuldok innen is szivesen!!! Hozzateszem sem a LH teszt sem a postakoltseg nem draga!! Ha az lenne nem ajanlanam fel!! Kuldok szivesen!! Csak batran, ne legyel szegyenlos nekem, okes? Ha szukseged van ra, akkor....mondddddd!!!!
Vendég
 


sziasztok!

most ébredtem!!!!! húúú, de jót aludtam!

csillag: tegnap meg sem mertem kérdezni, h mi van a napocskával. odaértek?

nita: piri monjon leeee!

bogár: aranyanyám! de jó, h jól vagy! sajnálom, h pont én emlékeztetlek arra, h együtt lehettünk volna babások és növekedhetne a pocakod. szomorúan olvastam, h szomorú vagy! de én kölcsönadom majd egy picikét a babócánkat. de csak picikét, mert már imádjuk.

mona: megy a drukkkkk! ma már hétfő.

csajok, én megyek most megnyúzatni magamat. megyek kozmetikushoz gyantáztatni.
képzeljétek, meg vagyok fázva. folyik az orrom, tüsszögök.
ma még jövök.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Sziasztok!!!

Nika, sajnálom! Ma reggelre nekem is leesett a hőm, szerintem este már nálam is kopogtat a piri! Nah de nem baj, új hónap, új esély, talán a nyaralásról már babával jövök haza:) !!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


csillagvirág! vem kapcsolatban nem érzel semmit?:):)sokat kell még várnom a babára:)

nika! nagyon nagyon sajnálom, új ciklus új remény!

KépKép
dike
 
 


Már itt is van a piri...:) 33 napos volt a legutolsó ciklusom, ez már szerintem nagyon jó, a 48 naposhoz képest... happy vagyok!!! Gyógyulok!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona:( de örülök h 9rülsz, vmi jó van benne, így ahogy mondod!

KépKép
dike
 
 


Mona, no, latod, mondom en, tok szuper ez mar, hogy 33 napos vagy ennek kell most orulni, nem lehet ajtostul rontani a hazba, jo ciklus is meg baba is, mindent csak szepen sorrendben. Eloszor klassz ciklus aztan johet a gyerok!:) Majd csikozodunk egyutt!!

Kati, oke, majd neha add kolcson a babust egy gondolat erejeig!!:) Benne vagyok!!:):) Lenyuztak az utolso bort is Rolad?:) Kivancsi vagyok a kozis no eszre veszi e a pocid!! hihihi

Dike, ne aggodj, Nalad is potyognak hamarosan azok az orom konnyek!! Csak nyugi, csigaver, jol fog alakulni minden!!
Vendég
 


Lányok,tiszta mérges vagyok és szomorú :cry: most csütörtökön mentem volna dokihoz és megint szabin van,majd csak 25.-én jön vissza.én meg 23.-án megyek genetikai uhra..szoval gáz,most 2 nap múlva minek menjek mikor a genetikán ugyis megnézték...de mér 6 hete nm voltam uhn sem,pecsétem még egy sincs,ez a doki jár ki tanácsadásra is,oda itt csak max szept 6.-án jön elöször,akkor már több mint 20 hetes leszek.menjek 4 dre vagy mi legyen nem tudom...juli 19.-én jött vissza doki szabiról,most meg megint,olyan jól megy nekik
:evil:

KépKép
bettike83
 
 


Betti, nem tudsz menni masik dokihoz?? Csak ez az egy doki van? Vagy csak O a jo? Nagyon ragaszkodsz hozza?
Vendég
 


nem akartam másik dokihoz menni,de az én dokimat soha nem lehet kifogni úgy látszik.mi a fene lesz januárban is ha szülök,akkor épp siel,vagy még probálja kipihenni az uj év fáradalmait...áá tisztára elegem van.bár tudom h mind ilyen de akkor is.akkor meg mindek fogadjon az ember dokit..

KépKép
bettike83
 
 


Akartam is irni, hogy mi lesz ha szulsz, sielni lesz? Nem tudsz valaki baratnotol kerni masik orvos elerhetoseget aki megbizhato? Ne idegeskedj Betti, megoldodik ez is!!
Vendég
 


nem idegeskedek,23.-án ugyis megyek genetikára,az meg már mindjárt itt van.szülni meg majd valakinél szülök,sokat érek a fogadott dokival ha épp nincs mert szabin vagy fene tudja...és egyik sem különb ám itt sajnos...mind ilyen laza.

KépKép
bettike83
 
 


Az en dokim nem ilyen pocs-mar elnezest. Ha nyaralni megy is es szulese varhato akkor vagy programozott szulest javasol, ha anyuka nem akarja mert nem hive ennek akkor egy kollegajat keri meg a szules levezetesere akit anyukanak be is mutat. Sajnalom, hogy ez feletek nem igy mukodik pedig ez lenne a korrekt mindenkivel szemben. Mondjuk az en dokim nem is olcso buli de legalabb figyel mindenre, nem kell aggodni a szules miatt foleg.
Vendég
 


most nem mondom tutira hogy ha tudja h van szülés akkor is elmegyek,mert valószinű h nem,csak mostanában kiakasztott mert soha nincs,úgy látszik ez a nyár ilyen..majd ősszel már talán job lesz.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike lehet, hogy jobb lenne ha elmennél másik dokihoz, ha ennyire nem tudod elérni a sajátodat! Nehogy az legyen, hogy nem lesz elég pecséted!!! Nyugi egyébként, ne idegeskedj!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


látod Betty nekem ezért nem volt választott dokim mert fizeted neki a sok dellát aztán mikor kell akkor meg nincs sehol :(:(:

MOna: akkor majd együtt babásodunk bogival :) hajrá előre a következő hónapra :):):):)csak előre nézni :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika bizony ám csak előre, babásodunk mi még együtt!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


lányok babásodjatok is :wink: :)

nika

megértelek,ez igy szokott lenni a java része dokinál.

mono

nem szaladgálok már máshoz,2 hét mulva ugyis megyek a kötelezőre.

KépKép
bettike83
 
 


Hello!

Csak gyorsan jöttem!!!

Csillag, Bencusnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! Isten éltesse sokáig a fiatalurat! :D


Betti: Összesen 4 pecsét kell csak. Ne aggódj, az biztos meglesz a szülésig...

kovacszsuzsi
 
 


Boldog szülinapot Bencének :)

KépKép
bettike83
 
 


Zsuzsi, de jo, hogy vagy!!

Virag!! Isten eltesse a kisfiatalurat!!! Puszi arra a gondorfurtos buksijara!!!

Nika, Mona, Ti nagyon egyutt vagytok!! Egyszerre jon vagy nem jon piri par nap elteressel!! Drukk Nektek!! Nekem is!! :wink:
Vendég
 


Köszi Csajok, Bence nevében is! :D (3 éve ilyenkor már a kórteremben pihegtem... 11:35-kor bújt ki a kislegény :D )

Betti, szerintem nem gáz, ha a genetikai uh után 2 nappal mész orvosi vizsgálatra... Én is mindig megyek azon a héten amikor az uh-k vannak. A doki mindig megnézi kézzel, hogy zárt-e a méhszáj és ez engem megnyugtat. Nem a pecsét a lényeg, hanem az, hogy nyugodt légy...

Mona, Nika, nem csüggedni! Hajrá következő hónap!!!!!!!!!!! :D :D

Mona, nagyon jól hangzik ez a 33 napos ciklus, Boginak igaza van, nem lehet mindent egyszerre elérni! Jön a nyaralás és... :wink: Lehet, hogy itthon kellene hagynod a hőmérődet meg az lh teszteket és egyszerűen "csak" élvezni az életet a férjecskéddel. MAilyen gyakran kócoljátok egymás haját, tutira nem késnétek le a pé-t... :wink: (De ez csak az én véleményem...)

Nika, Veled kapcsolatban most nem éreztem semmit... megírtam volna, ha így lenne....

Dike, Téged még nem ismerlek, így Veled kapcsolatban sem érzek semmit. Neked csak annyit kívánok, hogy kövesd a barátnőm példáját és sikerüljön elsőre a lombik. (Egyébként neki az átjárhatósági problémán kívül még egy mióma is van a méhében, mégis sikerült gond nélkül kihordania egy babát.)

Bogárka, az én dokim a Tiédhez hasonló, ő se tűnik el hosszú időre. Ő többször megy szabira, de mindig csak 1-1 hétre. Nyáron én is izgultam amikor Bencét vártuk, hogy nehogy akkor legyen szabadságon, de szerencsére júliusban ment, így nem kellett másnál szülnöm.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka, köszi és persze Neked is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!

Nita, feladtam a csomit! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viragom, Velem kapcs. mit erzel? Semmit?? En is elkaptam Apat tegnap, vagyis O engem, vagyis nem is tudom es pe-m van. Tudom, nem csak ettol fugg ezert is kerdem!!
Vendég
 


Virag, lottem Neked egy privit.
Vendég
 


Bencének Boldog Szülinapot!

KépKép
dike
 
 


sziasztok lányok!

én a szabadságon lévők boldog perceit élem. voltam kozmetikusnál, aki lenyúzott de rendesen. mesélte, miután "rájött", h kismami vagyok, h a nagypocakosokkal szokott küzdeni. mármint a gyerekekkel. amint elkezdi anyucit gyantázni, rögtön beindul bármelyik lusta baba is. vicces lesz.
miután hazajöttem, megcsináltam egy kis jércemelles joghurtos salátát. majd lefeküdtem aludni, most keltem. isteni!!!!!!!!!!!

nika, mona: sajnálom piri nénit, de mona hajráááá, biztasd nikát, h együtt fogtok pocakosodni. neked gratula a rövid ciklusodhoz!!!!
nem mész el egy hormonvizsgálatra? lehet, h nálad is az van, mint bettinél.

bogár: veled mizu????? mindenkinek csak a lelkecskéjét ápolod. iskola?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mia: megy a drukkkkkkkkk a mai vizsgálathoz!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


BENCÉNEK:

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


betti: sajnálom a dokid. szerintem nem ez az általános. de őt most megfogadtad dokidnak? vagy csak hozzá jársz/járnál?
nálunk is az van, mint amit bogár írt, h ha nincs doki amikorra szülni vagy kiírva, akkor bemutat egy kollégának, akihez fordulhatsz.
az enyém a múlt héten volt nyaralni, és meg is adta egy kollegája számát, akihez fordulhettem volna nyugodtan, ha vmi gáz lett volna.
ez a te döntésed, de szerintem beszélj vele majd nyíltan. kérdezz rá, mennyire számíthatsz rá. most már sztem egy héten nem múlik semmi. 23-án pedig úgy is genetikaid lesz. ja, bocs két hét. nézd a jó dolgát! tutira meg tudják majd mondani a nemét. nincs találgatás. drukkolok a kislányhoz!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


majd legközelebb rákérdezek h válal e szülést,mennyiért vagy hogy vannak ezek a dolgok,hogyan lehet majd elérni,mert a tel.számán nagyon ritka ha elérem.

kati te kihez jársz?

hozzá járok igen már egy jó ideje,ő vizsgált amikor a meddőség miatt is jártam,csak akkor is ritkán lehetett kifogni ez volt vele leginkább a baj,amúgy tényleg rendes,nem lehuzós doki.

KépKép
bettike83
 
 


Bogi gyereeeeeeeeeee........addig költözz ide amíg elpatkol!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Mona nagyon jó hogy kezd helyre állni a ciklusod:))))))))

Virág BENCÉNEK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!
Virág köszi!!!!!!

Kati leírnád ezt a jérce melles salit........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati, orulok, hogy jol erzed a magad a szabadsagod alatt!! Jercemell...sosem ettem meg! Ezt nem arany arban merik???:):) Hol szerzed be? Biztosan finom. Egyszer ettem facan levest az szenzacios volt de csak akkor mondtak meg, hogy mi, miutan mar megettem. hihihi Koszi en jol vagyok, holnap megyek suliba.:) Egyebkent semmi extra, elvagyok, jovok-megyek, teszek-veszek, elvezem, hogy sut a nap. Asszem Apa allergias lett. Tegnap ota fujja az orrat es olyan nathasos orrhangon beszel es faj a feje, illetve fajt, ma mar nem faj azt mondja. Tipikus allergias tunet, nem megfazva van ez ziher! Ja, es non-stop prusszkol.:( Szerintetek ez allergias izeee???
Vendég
 


Nita, haaat, ha el nem is patkolna, talan megunna a pofam es elkoltozne magatol!! :lol: :lol:
Vendég
 


bogi: én is allergiás lehetek, mert prüszkölök elég sokat. folyamatosan figyelem, h más tünetei vannak-e, de jól vagyok.

nita: jércemell saláta: (lehet helyettesíteni csirkemellel is. én jobban szeeretem, mert puhább. a sógórnőm szerzi szarvasról háztól. nem drágább, mint a csirke.
tehát:
2-3 kígyóuborkát lereszelni nagy lyukú reszelőn. sózni, borsozni, fokhagymát összetörve rátenni, összekeverni. szűrőbe szoktam tenni, mert akkor a leve csöpög.
1 fej salátát vékonyra összevágni-tálba tenni.
sárgarépát szintén nagy lyukú reszelőn lereszelni, mehet a saláta mellé.
1 kaliforniai paprikát összekockázni, hozzáadni a többihez.
ubival mindent összekeverni.
30-40 deka jércemellet sóval, borssal, fokhagymával megpárolni.-felcsíkozva.
végül az egészet összeönteni és joghurtos tejföllel-amibe egy kis cukrot teszek leönteni.

remélem mindent beleírtam. isteni finom. én kb egyszerre 3adagot csinálok, mert mindenki imádja.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


betti: én szolnokra járok. zoboki zsolthoz. nagyon imádom. elég laza, de azért komolyan veszi a dolgokat.
én rettegek a kecskeméti kórháztól. és még talán közelebb is van szolnoki kórház, mint átbaktatni a város másik felébe innen kécskéről.
egyébként sokan átjárnak hozzá kecskemétről is, mert viszonylag olcsó és elég megbízható. egy vizsgálat 5000.
holnap ha megyek vinnem kell videókazettát és felveszi a babócánkat és azt mondta annyi képet nyomtatunk, amennyit akarunk.

de igazából magadra hallgass!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillag, Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok a Kis Bencusnak!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


bogárka

akkor tuti allergiás.az én allergiám sok hapcival jön,orrviszketés,szemviszketés,orrfolyás,fejfájás és mintha totál meglennél fázva,és én ugye a porra vagyok allergiás,azt pedig nem lehet kivédeni.szoktam is mérgelődni h mindig a parlagfűn lovagolnak,az 1-2 honap alatt lemegy,de én egész évben küszködök.elég gáz,most ha olyant csinálok akkor veszek fel ilyen levegőszürős maszkot és abban könnyebb kicsivel.

kati

aranyos a dokid,dehozzám biztos messze van,bár nem tudom hány km lehet,majd mindjárt megnézem.

KépKép
bettike83
 
 


75 km,ami azért messze van.

KépKép
bettike83
 
 


igen betti. hetényhez messz van. tőlünk a kecsói kórház háztól házig kb. 40 km. a szolnoki pedig csak 29. és a város mi felőli végünkön van.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!! :D

Jelentem jólvagyunk,és már 16mm a kis drága!!!!! :D Láttam,ahogy dobogott a kis szíve,hát valami hihetetlen volt :D még mindig a hatása alatt vagyok,annyira szép volt :D Ma vagyok 8hetes,és a szülés várható ideje: 2011 március 21 :D
Megmutatta,hol van a kis feje,de láttam egyből észrevettem a kis drágát :D Hihetetlen mennyit nőtt 2hét alatt,múltkor még nemis láttam semmit,mostmeg már milyen nagy volt :D
A héten kérhetek időpontot a korházba uh-ra,vagyis szeptember 2-re kell kérni,meg menni kell akkor vérvételre is,és utána védőnőhöz is :D
Annyira boldog vagyok :lol: :D
Vendég
 


Mia, gratulalok!!!:):) waaawwwwaaaaaaaMiiiiaaa!! Ez nagyon szuper!! Minden rendben, ugy orulok!!!:):)Jajj, de olellllllek!!!! Nagyon!!:)

Bettiiiii, ha tegnap es az elott 35,4 volt a hom ma pedig 36,8 az azt jelenti, hogy tegnap volt pe-m??? Csak mert tegnap delutan ereztem egy nagy nyilalast a hasamban meg a fenekem is fajt-mar bocsi de igy volt es este elkaptuk Apaval egymast. Szerinted, szerintetek ez a pe volt? Volt folyasom meg tegnap de mara elmult. Nem ertem. Ez most hogyan van??? A hom alapjan tegnap volt pe-m vagy nem..nemtom. Ha meg ma mar nincs folyasom akkor...megsem tegnap volt pe hanem elotte??? :? :? tud valaki okosat???? :? :shock:
Vendég
 


Bogárka: köszike :D
Hanyadik napon vagy?
Vendég
 


Mia, szivike!!
19. napom van ma.
Vendég
 


Mia, bocs, 17.
Vendég
 


köszönöm a Bence üdvözleteket! Jól megsimogattam a kis gödör fürtjeit meg össze-vissza puszilgattam és mondtam neki, hogy ezt mind-mind a babanetes Csajok küldték! :D

Mia, itt ugrálok a nappaliban, annyira örülök, hogy minden szépen alakul a kis pocilakóval!!!! (na jóóó, én ilyen ugri-bugrizást már nem tudok csinálni, de gondolatban azért megtettem :lol: )

Kati, olyan jó olvasni, hogy mennyire nyugodt és kiegyensúlyozott vagy! Élvezd ki a pocakosság minden percét és pihenj, töltődj a szabid alatt!!!!!!
Az orrfújás, prüszkölés nem biztos, hogy allergia miatt van. A terhesség is kiválthat ilyet. Bencénél többet kínlódtam, mint most, bár most is volt pár hét amikor folyt az orrom. Olyan volt, mintha allergiás lennék, de nem az volt. A hormonváltozás miatt megduzzadnak a nyálkahártyák és az okozza a kellemetlenséget.

Betti, azért engem sajnálhatsz egy kicsit az allergia miatt. 6 éve vagyok parlagfű-allergiás, de annyira durva módon, hogy kb. 3 hónapon keresztül totálisan bedugul az orrom, de úúúúúgy, ahogy egy náthánál soha. Csak a számon tudok levegőt venni ami miatt a torkom teljesen kiszárad, aludni alig tudok valamit, viszket a szemem és időről időre vízsszerű orrfolyásom van. Egy gyógyszer volt, ami használt az első 2 évben, aztán valószínűleg hozzászokott a szervezetem és azóta nem találtunk másik bogyót az orvosommal ami hatékony lenne... Senkinek nem kívánom azokat a hónapokat. Ezek a tünetek nem csak takarítás közben vagy erősen poros helyen jönnek elő, hanem 3 hónapon keresztül folyamatosan. Egyetlen orrspray van, ami pár órára megszünteti az orrdugulásomat, de az van ráírva, hogy max. 2 hétig lehet használni... hát, én bizony tovább szoktam, mert akkor nem tudnék aludni meg dolgozni...

Bogi, mindjárt válaszolok a prividre!

Csajok, ma jól beshoppinoltunk az Árkádban a Jeans Club-ban. Tegnap nálunk voltak a sógoromék és mondták, hogy őrületes leárazások vannak, így bevetettük magunkat ebbe a boltba. 12.500 Ft-ot fizettünk és vettünk nekem 4 pár tuti szuper balerinacipőt (imádom!!!!!!), egy elegáns fekete felsőt meg egy vékony kötött hosszított fazonú felsőt, a Zuramnak meg egy inget, 2 galléros hosszú ujjú vékonyabb felsőt és egy pólót. Azt hiszem jó vétel volt! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti, koszi az allergias infot!! Csak most lattam, tiszta zizi vagyok!
Kati, Te is allergias vagy??:(:( Az nem jooo!!

Viragom, nagyon jol vasaroltatok!! A ballerina cipelloket en is imadom!!:):) Nahaaaat!!!!:)
Vendég
 


Laptetyuuu!! Sorrry lanyok!!
Vendég
 


bogár: bizonyítottan nem vagyok fűfélékre allergiás. csak tippelek. de lehet, h az autómban a légkondi tette velem ezt. de nem vészes a dolog. lehet, h csillagnak van igaza és a hormonok.

miaaaaa!!!!! jupíííííí, szupíííííí, annyira örülök nektek!!!!! cigánykerekezek.(na jó, nem tudok :lol: ) NAAAAAGY gratulaaaa!!!!

csajok, tiszta feszült vagyok. a holnap miatt. pedig tutira minden rendben, ugye?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?